Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 12:04:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 108 109 111 112 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GNK Dinamo Zagreb  (Pročitano 248916 puta)
Hronicar svakodnevice

.:::I_am_legend:::.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 782
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia e61
Kako su vas odvalili splicani u malom fudbalu, i u nogometu i u tuci.

Neka , neka  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

It`s no place like home...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ivanković dao ostavku!

BRANKO IVANKOVIĆ, kako doznajemo ne želi više biti trener Dinama. Dan nakon teških Mamićevih psovki upućenih na njegov račun, podnio je ostavku. Ne zna se još hoće li ista biti prihvaćena.

Mamić se jučer nakon što je Dinamo Dvoransko završio tek na trećem mjestu, sjurio u svlačionicu prosvajući Ivankovića i Magića: "Jebem vam mater Ivankoviću, Magiću i svim trenerima. Igrate sa osam igrača, a uvijek sam ja kriv. Meni viču da sam cigan! Ne razumijem, tko je Luka Modrić da ne može odigrati dvije utakmice? Zar su Mandžukić i Sammir manje vrijedni kad mogu igrati"

Čini se da su te psovke bile kap koje su prelile čašu Modrom strategu, pa je Ivanković jutros odlučio podnijeti ostavku na mjesto prvog trenera momčadi.

U Maksimiru, kako doznajemo, vlada opsadno stanje, a Ivankovićeva ostavka još, čini se, nije prihvaćena.

izvor: index.hr
« Poslednja izmena: 14. Jan 2008, 12:07:21 od pretorian82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                                 Mamić opsovao mater Ivankoviću

Glavni čovjek Dinama Zdravko Mamić bio je toliko iznerviran nakon poraza njegove momčadi protiv Hajduka u polufinalu Dvoranskog prvenstva Hrvatske da je treneru Branku Ivankoviću opsovao mater, prenose 24 sata.

Nakon tog poraza, dvoranom se zaorilo ¨'Mamiću cigane, odlazi iz svetinje¨, a to je izvršnog dopredsjednika Dinama toliko naživciralo da je u svom stilu izjavio:

- J...m mater Ivankoviću, Magiću i svim trenerima. Zašto ja uvijek moram biti kriv za sve pa da mi stalno viču da sam cigan – zaorio je Mamić ne štedeći pritom nikoga.

- Nevjerojatno da na tribini imamo Modrića, Šokotu, Balabana, Vukojevića i Drpića, a na terenu samo osam igrača. Pa tko je Luka Modrić, što je on? Zar ne može odigrati dvije utakmice? Zar su Mandžukić i Sammir manje vrijedni?

Bio je to samo još jedan u bogatoj paleti ekscessa Zdravka Mamića, koji ga prate gdje god on krenuo. Zamjerka Branku Ivankoviću oko poštede najboljih igrača možda je i opravdana, ali kako bi tek ljut bio Mamić da je Luka Modrić kojim slučajem zaigrao i ozlijedio se, kao što se to desilo nesretnom napadaču Zagreba Kruni Lovreku. Kako bi tek onda bio ljut Mamić.

Preuzeto s Javno.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                           Branko Ivanković podnio ostavku!

Branko Ivanković, kako doznajemo ne želi više biti trener Dinama. Dan nakon teških Mamićevih psovki upućenih na njegov račun, podnio je ostavku. Ne zna se još hoće li ista biti prihvaćena.

Mamić se jučer nakon što je Dinamo Dvoransko završio tek na trećem mjestu, sjurio u svlačionicu prosvajući Ivankovića i Magića: "Jebem vam mater Ivankoviću, Magiću i svim trenerima. Igrate sa osam igrača, a uvijek sam ja kriv. Meni viču da sam cigan! Ne razumijem, tko je Luka Modrić da ne može odigrati dvije utakmice? Zar su Mandžukić i Sammir manje vrijedni kad mogu igrati"

Čini se da su te psovke bile kap koje su prelile čašu Modrom strategu, pa je Ivanković jutros odlučio podnijeti ostavku na mjesto prvog trenera momčadi.

U Maksimiru, kako doznajemo, vlada opsadno stanje, a Ivankovićeva ostavka još, čini se, nije prihvaćena.

USKORO VIŠE

Preuzeto s Index.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
o jebemti sreću  Smile

ma koja tuča...onako se curice tuku, u cijeloj strci ja nisam jednog udarca vidio  Smile

« Poslednja izmena: 14. Jan 2008, 13:17:07 od latifovich »
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nek ostane prazno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3821
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
SonyEricsson C902
                                                                 Mamić opsovao mater Ivankoviću

Koji lik je ovaj Mamic  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

тврда кора

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 504
Zastava United States of Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia n73
Стока
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

It`s no place like home...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Imaš samo jedan udarac, na početku Carlos lupa Gabrića u leđa šakom. Carlos je sve započeo... A kad si prvi na tablici i moraš pobjediti, igraš pred svojojm publikom i gubiš.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
raspad sistema  Smile

Pokrivač želi napustiti Dinamo

NIKOLA POKRIVAČ na izlaznim je vratima Maksimirske. Standardni Dinamov veznjak, kako doznajemo, ima nekoliko ozbiljnih ponuda europskih klubova.

Iako je bivši Varteksovac proteklih dana odlučno odbijao mogućnost napuštanja Dinama, s kojim je klasičnim ugovorom vezan još četiri godine te je  u rangu  modrih igrača koji zarađuju 120 tisuća eura godišnje, stvari se razvijaju ipak nešto drugačije.

Damir Jozić, zastupnik Pokrivača i nekadašnji zaposlenik Mamićevog menadžerskog carstva u razgovoru nam nije mogao konkretno odgovoriti kako će rezultirati pregovori s bivšim šefom, s obzirom da u Maksimirskoj trenutno vlada opsadno stanje zbog Ivankovićeve ostavke.

"Interes klubova postoji. Radi se o imenima iz Lige petice, ali manje je važno o kojim se klubovima točno radi jer postoji realna mogućnost da Zdravko Mamić ne dopusti Pokrivaču odlazak iz Dinama. Situacija u klubu ovih dana napeta i nisam siguran je li sada pravo vrijeme za razgovor. S Mamićem se nikad ne zna. Za nekoliko dana sjest ćemo za stol s izvršnim dopredsjednikom i tražiti odgovore na pitanja, možda i dogovor na obostrano zadovoljstvo", kazao nam je Jozić.

"Manchester city želi Mandžukića odmah!"

PREMA pisanju engleskog tjednika Observera, Dinamov napadač Mario Mandžukić jedna je od glavnih meta Manchester Cityja već u siječanjskomu prijelaznom roku.

U pregledu igračkih želja koje se nalaze u notesima premierligaških menadžera, novinari Duncan Castles i Jimmy Jackson ustanovili su kako je Mario Mandžukić najveće želja trenera Cityja Svena Gorana Erikssona i predsjednika Thaksina Shinawatre.

Predstavili su Dinamova napadača kao mladog igrača iznimnog potencijala koji je u Amsterdamu u velikom stilu srušio Ajax. Eriksson se, naslućuju Englezi, tijekom sastanka sa Zdravkom Mamićem oko eventualnog dolaska Luke Modrića, zapravo daleko više interesirao za Mandžukića nego njegova suigrača iz veznog reda.

U slučaju da ne uspije dovesti Mandžukića, igrača kojem se očito jako divi, Eriksson je podcrtao imena Johana Elmandera (Švedska/Toulouse), Julija Baptiste (Brazil/Real) i Klaasa Jana Huntelaara (Nizozemska/Ajax). Na popisu je bio, dok nije potpisao za Chelsea, i Nicolas Anelka, tvrde pak u Manchester Evening Newsu.

pa kak će dobiti radnu dozvolu, a nije jednu tekmu za repku odigrao?!  Smile
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
Bitno je da Modrić ostaje, kako bi mogao napredovati i unaprijediti svoju igru, visoko motiviran konkurencijom u Hrvatskoj, željan da sa Dinamom napravi europski rezultat.

Ma bljaaak   
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 108 109 111 112 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 12:04:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.