Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 22:10:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Njuz: "Svi lažu, mi izmišljamo"  (Pročitano 158199 puta)
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Samsung GT-S7580
oću pare nazad

Исти Вучић бре.
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Samsung GT-S7580
Članske karte Demokratske stranke dostigle rekordnu vrednost među kolekcionarima

BEOGRAD, 10. februar 2014, (Njuz) – Za članskim kartama Demokratske stranke ovih dana vlada prava pomama među kolekcionarima, saznaje Njuz.
Najveću vrednost dostižu one izdate u 2014. godini, koje samo retki imaju sreću da vide, a koje su zbog svoje retkosti neki kolekcionari spremni da plate papreno.

- Uspeo sam da dođem u posed članske karte Demokratske stranke sa početka januara 2014, a platio sam je nekoliko hiljada evra. Dvoumio sam se između toga i jednog retkog sata iz viktorijanskog doba, ali čujem da tih satova ima još par komada u svetu pa sam se zato opredelio za ovo prvo – kaže za Njuz Igor Uzelac, kolekcionar iz Beograda – Čuo sam da se pojavila jedna pristupnica sa kraja januara ove godine, ali ukoliko je to istina, vredela bi pravo bogatstvo – tvrdi on.

- Trenutno najmanje vrede članske karte DS-a iz perioda 2008-2012, dok se one iz perioda nakon što je ubijen Zoran Đinđić dele besplatno ili se menjaju za kutiju šibica jer ih ima jako mnogo na tržištu – kaže Uzelac.
Među kolekcionarima u Srbiji vlada mišljenje da jedina stvar koja bi mogla da dostigne sličnu vrednost pristupnicama DS-a jesu članske karte nove Tadićeve stranke.

Na računu za struju pisaće koliko je DS uništila državu  Smile

« Poslednja izmena: 11. Feb 2014, 23:08:28 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Samsung GT-S7580
Apelacioni sud ukinuo presudu O. J. Simpsonu

BEOGRAD, 10. februar 2014, (Njuz) – Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je presudu čuvenom bivšem igraču američkog fudbala O. J. Simpsonu, koji je 2007. godine uhapšen i osuđen na 33 godine zatvora zbog više zločina, između ostalog zbog više oružanih pljački i kidnapovanja.
Presuda O. J. Simpsonu ukinuta je usvajanjem žalbi njegovih branilaca, a on će do novog suđenja biti u pritvoru u Lovlok Korekšnal Centru u Nevadi, gde je već odslužio deo kazne.

Simpsonov advokat Jel Galanter izjavio je da je njegov klijent odlučio da pravdi potraži pred srpskim Apelacionim sudom zbog njegove nadaleko poznate reputacije.

- Čak i u Americi je poznato da ne postoji presuda koju Apelacionu sud u Beogradu nije u stanju da poništi i vrati na ponovno suđenje. S obzirom da američko pravosuđe nije imalo sluha za naše dokaze, prema kojima moj klijent nije učestovao u zločinima za koje je osuđen već se sasvim slučajno našao na tim mestima u to vreme, odlučili smo da slučaj pokrenemo pred srpskim Apelacionim sudom kao poslednjom instancom u koju imamo poverenja – rekao je Galanter za Njuz.

Iz Apelacionog suda nisu želeli zvanično da komentarišu mogućnost da odlučuju o slučaju O. J. Simpsona. Nezvanično, međutim, iz pouzdanih izvora saznajemo da je veće Apelacionog suda već pročitalo na Vikipediji sve o slučaju O. J. Simpsona i da su izgledi da presuda bude poništena „više nego dobri“.

« Poslednja izmena: 11. Feb 2014, 23:12:39 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Kventin Tarantino dobio Radoša Bajića u aplikaciji „What movie director are you“

LOS ANĐELES, 16. april 2014, (Njuz) – Čuveni američki režiser Kventin Tarantino bio je prilično iznenađen kada je koristeći fejsbuk aplikaciju „What movie director are you?“ dobio Radoša Bajića kao odgovor.

Režiser u čijem opusu se nalaze hitovi kao što su Petparačke priče, Ulični psi, Đangova Osveta je odmah na internetu potražio inofrmacije o Bajićevom radu i kaže da aplikacija nije pogrešila jer između njih dvojice postoji dosta sličnosti.

- Iskren da budem, nisam ranije čuo za gospodina Bajića, ali mi je internet pomogao da se upoznam sa njegovim radom – kaže Tarantino. – Sličnost između nas dvojice zaista postoji. Sirova snaga koja izbija iz njegovih kadrova me podseća na neke scene iz mojih filmova. Monolozi koje vidim da često koristi su nešto čemu i ja pribegavam u svojim filmovima. Na žalost ne znam srpski jezik pa nisam uspeo da razumem o čemu on priča, ali ne sumnjam da njegovi monolozi imaju snažnu i jasnu poruku – zaključio je Tarantino.

Radoš Bajić priznaje da ga je ova vest obradovala i da predstavlja potvrdu kvaliteta njegovih režiserskih dostignuća.

- Sedim jutros, gledam probeheralo voće, stisla ga zima u aprilu kad joj vreme nije. Pravo da vam kažem i mene je nešto stislo u duši, neka me tuga oprhvala sve se plašim da ga hladnoća ne ošteti. Seljaku je dosta njegove nesreće, ako još i vreme krene po zlu propade mu sav rad i muka. Taman krenuh da popijem kafu kad eto ti Radojice, zadih’o se ko da ga vrag goni, sve mu graške znoja čelo orosile. Uplaših se da se ne prehladi, zimus je zbog gripa u postelju pao, može da mu se povrati. On mi reče to za Tarantina i bi mi milo, o’ma da ti kažem. Zagreja mi srce na ovu tugu pa se mislim ako je i Tarantino čuo za mene i ako me pohvalio možda to čuje neko i ovde i odobri mi pare za nastavak „Ravne gore“. Nada jeste varljiva zverka, ‘oće čoveka da prevari, ali se bez nje ne može, ko ni bez državnih para – kratko je prokomentarisao Bajić.

« Poslednja izmena: 19. Apr 2014, 11:42:46 od vlastimir »
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
mob
Samsung GT-S7580
Citat
kratko je prokomentarisao Bajić

Ovaj kao naš Džoniša. Škrt na rečima.  Smile

Naslovi dnevnih novina na Veliki petak

Smile

« Poslednja izmena: 20. Apr 2014, 20:56:41 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Dobri su Smile

Šta se desilo? Smile

Jel ima "Obucite se kao uskršnja zečica" među tim savetima? Smile

Ne bih se ja zezao s tim, tako je počeo Krimski rat Smile

Citat
kratko je prokomentarisao Bajić

Ovaj kao naš Džoniša. Škrt na rečima.  Smile

Ne znam na šta misliš Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
mob
Samsung GT-S7580
Prodavac vode i čizama organizovao moleban za još kiše

VALJEVO, 16. maj, (Njuz) – Prodavac vode i gumenih čizama M. Ć. organizovao je rano jutros moleban za još kiše, a sastanku su prisustvovali i ostali prodavci iz tog grada kako bi se pomolili da kiša ne prestaje bar još neko vreme.
-Kiša i poplave koje su zadesile našu zemlju izazvale su mnogo dobrih stvari, prvenstveno za nas biznismene. Nažalost, kiša je počela da jenjava. Svi koji mogu, bore se da prodaju još koju flašu vode po ceni od 160 ili 200 dinara po flaši, ali promet pada – rekao je M. Ć. i pozvao ostale prodavce da se pomole.

Prema njegovim rečima, slabljenje padavina nije kazna, već opomena.
- To što danas više ne možemo da prodamo gumenih čizama onoliko koliko smo prodali juče, to nas Gospod opominje i poziva nas na pokajanje. Molimo se Gospodu da zaustavi razvedravanje i eventualne sunčeve zrake. To nije kazna, to je opomena da se klonimo vode iz česmi i da pijemo isključivo vodu koju moje kolege i ja prodajemo. To je jedini put do izlaska iz nevolja i iskupljenja – rekao je M. Ć.

Prema njegovim rečima, važno je pokazati solidarnost u teškim trenucima.
- Ukoliko vaš kolega nema više zaliha vode, čizama i ćebadi u magacinu, a potražnja je i dalje velika, pozajmite mu, a on će vam vratiti kad mu stignu kamioni sa robom. Upamtite, sada nam je potrebna sabornost – zaključio je M. Ć.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
mob
Samsung GT-S7580

Slike ljudi koji gledaju slike poplava u Srbiji

Aleksa Ćirić (43), Niš, piše potresan status na Fejsbuku o poplavama

Sima Nadarević (30) kritikuje ljude koji nisu izašli da pomognu ugroženima

Aleksandar Nikolić (55) kritikuje ljude koji prave šale na račun poplava

Više slika, ukupno jedanaest, na: Ovde.

« Poslednja izmena: 17. Maj 2014, 02:37:42 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Citat
Sima Nadarević (30) kritikuje ljude koji nisu izašli da pomognu ugroženima
Smile
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
hahahah
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 22:10:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.