Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 14:45:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Njuz: "Svi lažu, mi izmišljamo"  (Pročitano 158139 puta)
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.102
mob
Samsung GT-S7580
Ево једна старија.  Smile

Zbog mogućih izbora seljaci prebacuju krave na tajne lokacije

CELA SRBIJA, 22. januar 2014, (Njuz) – Seljaci širom zemlje su zbog mogućih prevremenih parlamentarnih izbora, poučeni iskustvima iz prethodne predizborne kampanje, počeli da prebacuju svoje krave na tajne lokacije.
Kako kažu, ne žele da ponovo preživljavaju zajedno sa svojim domaćim životinjama sve ono što im se dešavalo pre nepune dve godine.

- Samo kad se setim. To je bilo strašno. Svaki dan druga stranka zakuca na kapiju. “Dobar dan, mi došli da se slikamo i tetošemo vaše krave i da vas pitamo kako vam je, šta vam fali”. Pa ko bi to još jednom preživeo?! Ja sam veći broj svojih krava prebacio na tajnu lokaciju, a u kućnoj štali ostavio sam jednu za najnužnije potrebe, a i nju selim, samo ako raspišu izbore – kaže jedan seljak koji je insistirao na anonimnosti.
Na pitanje zašto insistira na anonimnosti, odgovara: “Nemoj molim te, ni ime, ni odakle sam. Ako saznaju ko sam, ima ovi stranački seoski poltrončići da me uhode gde sam sakrio krave. A ako me otkriju, džaba sam ih selio”.

Seljaci za sada ne žele da govore o tome da li će skrivanje krava uticati i na snabdevanja građana mlekom i mlečnim proizvodima. U Udruženju prerađivača mleka navode da su upoznati sa ovom pojavom, ali da se nadaju da to neće ugroziti snabdevanje tržišta.

- Mi ćemo seljacima ponuditi pomoć da o našem trošku i u našoj organizaciji prebace krave na tajne lokacije, ako nam obećaju da ćemo imati redovnu isporuku sirovog mleka – kaže Jovica Mandić, direktor prodaje u Mlekari “Mirković”.
S druge strane, seljaci odgovaraju da to ne dolazi u obzir.

- Bolje da bude nestašica mleka, nego da pravimo takve dogovore. Svima njima su bliži i vlast i političari, nego mi seljaci. Da nam oni presele krave, pa da nas posle ucenjuju da snizimo otkupnu cenu mleka ili će reći političarima gde smo sakrili krave… E to neće moći – odgovara jedan od seljaka sa kojima je Njuz razgovarao.

IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.102
mob
Sony 
Oplakao sam onaj tekst skoro najpopularnija funkcija u odeljenskim zajednicama u osnovnim školama Prvi Podpredsednik Odeljenja.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17114
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.102
- 1. februar zvanično proglašen Danom sprdnje

BEOGRAD, 2. februar 2014, (Njuz) – Od ove godine 1. februar obeležavaće se kao Dan sprdnje, odlučila je Vlada Srbije u tehničkom mandatu.
Kako je saopšteno iz Nemanjine 11, Vlada Srbije je ovu odluku donela jer su građani Srbije juče, 1. februara, još jednom pokazali da i u najtežim trenucima ne gube duh i istrajavaju u svojoj nameri da šala na nečiji račun opstane.
- Bez obzira što je Vlada Srbije u tehničkom mandatu, ona je morala da sluša glas svog naroda. Građani Srbije juče su pokazali koliko im je sprdnja na račun drugih bitna i mi, bez obzira na političke i pravne okolnosti u kojima funkcioniše tehnički kabinet premijera Srbije, moramo da reagujemo na to. Građani su ti koji su 1. februar proglasili Danom sprdnje, a ova Vlada Srbije je samo formalizovala volju naroda – navodi se u saopštenju koje je potpisao prvi potpredsednik tehničke Vlade Srbije u ostavci Aleksandar Vučić.
Vlada Srbije saopštila i da će na prvom sledećem zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija predložiti da 1. februar bude proglašen Međunarodnim danom sprdnje, a još nije tačno utvrđeno po kojem će se obrascu određivati na čiji će se račun građani tog dana sprdati.
- Uvereni smo da bi 1. februar prevazišao popularnost 1. aprila, Svetskog dana šale – kaže se u saopštenju Vlade Srbije, u kojem se dodaje da je još rano govoriti o tome da li će Dan sprdnje biti neradan.
Bane Grković

- Vetar oduvao mrmota koji je trebalo da predvidi vreme

Read more: http://www.njuz.net/vetar-oduvao-mrmota-koji-je-trebalo-da-predvidi-vreme/#ixzz2sCsyqNGh

BEOGRAD, 2. februar 2014, (Njuz) – Mrmota Kostu, koji je trebalo da prognozira kakvo nas vreme očekuje narednih nedelja, jutros je oduvao jak vetar, rečeno je u Beogradskom zoološkom vrtu.
Direktor Beo zoo-vrta Vuk Bojović, koji je jutros tačno u 8 ujutru iz kaveza izvadio najpoznatijeg beogradskog glodara kaže da je još uvek u šoku jer je ljubimac svih u vrtu nestao.
- Kao i svakog Dana mrmota, izvadio sam Kostu iz jazbine, željno iščekujući da vidim šta će nam poručiti. Poznato je da ako mrmot vidi svoju senku i vrati se u jazbinu, to znači da nas čeka nastavak zime još šest nedelja. U suprotnom, sledi toplije vreme – kaže Vuk Bojović – Međutim, samo što sam ga podigao da ga pokažem okupljenima, a pre nego što sam ispustio tradicionalni mrmotski urlik, jak vetar ga je oduvao i on se otkotrljao negde niz Dorćol. Čujem da je poslednji put viđen kod Sportskog centra Milan Gale Muškatirović, ali kažu da se ni tamo nije dugo zadržao već je nastavio u pravcu Dunava. Vetrina je nažalost okončala život našeg Koste, a što je najgore, sada ne znamo kakvo nas vreme čega – rekao je Vuk Bojović.
Meteorolog Branko Sparavalo kaže da to što je Košava presudila mrmotu Kosti ne mora nužno da predstavlja tužnu vest.
- Kosta nije stigao da vidi svoju senku, niti je to mogao dok ga je vetar kotrljao niz beogradske ulice, ali je nama u Republičkom hidrometeorološkom zavodu pomogao da damo nešto precizniju prognozu u predstojećem periodu i mogu da kažem da nas uskoro, a najkasnije za mesec i po, čeka proleće. Na osnovu izjava svedoka o Kostinom kretanju, daćemo i preciznu prognozu pravca duvanja vetra u narednim danima – zaključio je za Njuz Branko Sparavalo.
Miroslav Vujović

Smile Smile

« Poslednja izmena: 02. Feb 2014, 23:37:03 od Rammfan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Samsung GT-S7580
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0

ima logike Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Citat
NE U EU! Osim ako baš baš mora, onda ok
Smile

Inače i ja sam Vučić  Smile
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Samsung GT-S7580
Svi smo mi Vučić.

Jer drugog nema.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
oću pare nazad, prevara Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17114
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
I meni je isto ispalo.  Smile  Ja se ponadao da ima drugih, ali ne.   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 14:45:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.