Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 20:19:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Njuz: "Svi lažu, mi izmišljamo"  (Pročitano 158525 puta)
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Samsung GT-S7580
Vučić preti da će otkriti detalje iz prošlosti starog hrasta

BEOGRAD, 10. jul 2013, (Njuz) – Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić odlučan je u nameri da omogući nesmetanu izgradnju Koridora 11 i spreman je da objavi sve sumnjive detalje iz prošlosti starog hrasta koji ometa radove na ovom putu, saznaje Njuz.

Hrast je više puta viđen u društvu ljudi za koje postoji osnovana sumnja da su činili krivična dela

Građani Gornjeg Milanovca i okolnih sela smatraju da je stari hrast u Savincu sveto drvo i zbog toga sprečavaju njegovu seču, ali će dokazi kojima Vučić raspolaže baciti potpuno novo svetlo na hrast i ozbiljno uzdrmati njegov kredibilitet.

- Za šest stotina godina koliko je hrast star nakupilo se mnogo kompromitujućeg materijala i Vučić neće oklevati da taj materijal upotrebi – kaže izvor Njuza iz Vlade Srbije – Hrast je više puta viđen u društvu ljudi za koje postoji osnovana sumnja da su činili krivična dela. Postoje dokazi da je sarađivao i sa okupatorom tako što je obezbeđivao hlad prvo Turcima, a kasnije i Nemcima. Burna mladost, puna pikanterija dodatno će poljuljati njegov sveti status u očima naroda Šumadije- smatraju u vladi.

- Hrast je tokom Drugog svetskog rata bio na strani četnika, a kad se rat završio, promenio je stranu, i od tada je poznat kao „hrast-preletač“ – otkriva naš sagovornik i kaže da Vučić, kao kompromisno rešenje, predlaže sadnju nekoliko novih hrastova koji će za 600 godina postati stari što bi moglo doprineti smirivanju tenzija među meštanima Savinca.

« Poslednja izmena: 20. Jul 2013, 15:38:05 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Samsung GT-S7580
Novi detalji istrage: Navijači pokušali da spreče Tatona da skoči  Smile

BEOGRAD, 16. jul 2013, (Njuz) – Navijači Partizana koji su se 17. septembra 2009. godine slučajno zadesili na Obilićevom vencu, pokušali su da spreče navijača Tuluza Brisa Tatona da skoči sa visine od preko deset metara na stepenište, pokazuju novi detalji istrage o ovom tragičnom događaju.

Četiri godine nakon Tatonove smrti, nekoliko svedoka čije izjave nisu uzete u razmatranje tokom suđenja, danas su dali svoj iskaz u Višem sudu u Beogradu, po nalogu Apelacionog suda.
Jedna od njih je i Danica P, kozmetičarka iz Beograda, koja kaže da su navijači učinili sve što su mogli da spreče Tatona da skoči.

- Sedela sam u jednom od kafića na Obilićevom vencu, kada sam videla mladića koji se iz čista mira popeo na zid. Način na koji je stajao i njegov pogled, govorili su da bi mogao da skoči svakog trenutka – izjavila je Danica.
Ona kaže da je u tom trenutku sa svojih stolica u kafiću skočilo nekoliko momaka koji su na sebi imali obeležja Partizana i da su potrčali prema Tatonu u nameri da ga odvrate od skoka.

- Sve se desilo u svega nekoliko sekundi. Trčali su ka njemu želeći da ga zaustave, vikali “brate, nemoj!”, ali je bila velika gužva koja ih je kočila. Više gostiju, za koje se kasnije ispostavilo da su Tatonovi zemljaci, našlo im se na putu i oni su ih odgurnuli ili udarali pesnicama i motkama koje su im se nekako zadesile u rukama, jer su ih usporavali – kaže ova kozmetičarka i napominje da to nisu uradili, već da su ih samo zaobišli, navijači bi sigurno izgubili nekoliko dragocenih sekundi.

Ona dodaje da se nada da će pravda konačno izaći na videlo, što je postalo više nego očigledno i po brojnim grafitima koji poručuju da su navijači pokušali da spreče Tatona da skoči.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Samsung GT-S7580
Petnaest putnika GSP-a povređeno u stampedu kada im se učinilo da na stanici stoji BusPlus kontrolor

BEOGRAD, 7. jul 2013, (Njuz) – Petnaest putnika koji su se vozili u autobusu na liniji 23 povređeno je nakon stampeda koji je nastao kada se nekom od putnika učinilo da je video kontrolora BusPlusa na stanici, saopšteno je iz Hitne pomoći.

Prava drama odigrala se jutros na stanici preko puta Glavne pošte u Beogradu, kada je jedanaestoro putnika iz autobusa 23 i četiri osobe koje su stajale na stanici, teže i lakše povređeno u stampedu kojeg je, prema rečima očevidaca, izazvao momak koji je na stanici čekao autobus, a koji je na sebi imao majicu svetloplave boje, sličnu onima koje nose kontrolori BusPlusa.

- Bilo je strašno. Kako se autobus približavao stanici, neko je viknuo „kontrola!“. Iako autobus još uvek nije stao, jedan pribrani putnik pritisnuo je dugme za vanredno otvaranje vrata i tada je nastao pravi stampedo ka vratima.

U jednom trenutku sam se našao na zemlji i posle toga mi se gubi sećanje. Sećam se samo da sam prešao preko nekog deteta, ali srećom setio sam se instrukcija iz aviona, kada ispadaju one maske, da prvo treba pomoći sebi pa deci – - prepričava detalje ovog događaja M.G, jedan od povređenih putnika kojeg smo zatekli u Urgentnom centru.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je da je sedam putnika, među kojima i dvoje dece, zadržano na daljem posmatranju, dok su preostali pušteni na kućno lečenje. Najgore od svih prošao je momak koji je nosio svetloplavu majicu kojeg je nekoliko putnika prebilo i on se trenutno nalazi na intenzivnoj nezi.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
da prvo treba pomoći sebi pa deci

Smile
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Samsung GT-S7580
Nadam se da na Adi nije toliko loše.  Smile

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Samsung GT-S7580
Crnogorcu oduzeto državljanstvo jer je letovao u Grčkoj

Uglješi Vujoviću (35), mašinskom tehičaru iz Podgorice, danas je zvanično oduzeto crnogorsko državljanstvo jer je uvrđeno da je godišnji odmor proveo letujući na grčkom ostrvu Tasos.
Kako saznaje Njuz, tužilaštvo u Podgorici još nije odlučilo da li će protiv Vujovića podneti i krivičnu prijavu zbog podrivanja ustanovnog poretka Republike Crne Gore.

- Sve je počelo kada je crnogorska granična policija u mom pasošu primetila žig sa grčkog prelaza Efzoni. Pitali su me kojim sam poslom bio u Grčkoj, a ja sam im odgovorio da nisam išao poslovno već na letovanje. U početku su mislili da se šalim, ali kada su u mom gepeku pronašli dva suncobrana i opremu za ronjenje shvatili su da im govorim istinu. Odmah su me uhapsili i obavestili vlasti u Podgorici – priča Vujović.
Par sati kasnije Vujovića su u pritvoru posetili inspektori crnogorskog Ministarstva turizma zahtevajući od njega da im obrazloži zašto je umesto na crnogorskom letovao na grčkom primorju.

- Rekao sam im da mi se grčke peščane plaže mnogo više sviđaju od crnogorskih, kao i da mi se dopada to što se u Grčkoj ne naplaćuju ulaz na plažu, parkiranje i korišćenje toaleta. Svoj suncobran mogu da pobodem gde ja hoću, a ne moram ni da brinem se negde u blizini nalazi ispust sa kanalizacijom. Dodao sam i da mi posebno prija što u Grčkoj ne moram povazdan da slušam Cecu, niti da udišem miris leskovačkog roštilja – svedoči Uglješa.

- Turistički inspektori su bili zaprepašćeni mojim iskazom i odmah me nazvali lažovom, provokatorom i špijunom, tražeći da priznam ko me plaća da podrivam crnogorski turizam. Rekli su da, koliko je njima poznato, nigde u svetu ne postoji mesto gde se ležaljke i suncobrani ne naplaćuju, a da je naplaćivanje WC-a civilizacijska tekovina svake ekološke države – rekao je Uglješa.
Za ovaj slučaj odmah se zaiteresovao i crnogorski ministar turizma Predrag Sekulić, koji je Vujovića optužio za manjak patriotizma i istakao da on lično nikada nije letovao nigde izvan Crne Gore.

-Nisam i niti ću, jer koja je to, moliću lepo, rivijera lepša od budvanske, a plaža ugodnija od Kraljičine? Čitavu sam crnogorsku obalu obišao i lepšu nigde video nisam! Vujovićeva izjava da je Egejsko more lepše, čistije i toplije od Jadranskog čin je veleizdaje i treba da bude srećan što ostao samo bez državljanstva. Zamislite šta bi se nekom građaninu Srbije dogodilo kada bi izjavio da na saboru trubača u Guči sviraju priučeni seoski muzikanti – zapitao se ministar Sekulić.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Samsung GT-S7580
Novinar osetio trudove dok je čekao da se porodi Kejt Midlton

ĆUPRIJA, 22. jul 2013, (Njuz) – Novinar Miodrag Savić (27) hitno je danas u prepodnevnim časovima prebačen na akušersku kliniku usled trudova koje je dobio tokom izveštavanja o porođaju Kejt Midlton, supruge britaknskog princa Vilijama.

Miodrag Savić, koji na lokalnoj televiziji “Nova duga” uređuje emisiju o džet setu i šoubizu, prve trudove dobio je oko 10:30, kada je na kolegijumu dogovoreno da porođaj Kejt Midlton bude centralna tema njegove današnje emisije, ali on tome nije pridavao značaj.

- Požalio se na bolove ali je mislio da je u pitanju slepo crevo ili stomak, pošto je prethodnih dana jeo dosta suve hrane. Bolovi su se, međutim, nastavili i narednih nekoliko sati u pravilnim razmacima od po 20 do 30 minuta, tako da su mnoge koleginice prepoznale tipične simptome trudova, pa smo hitno pozvali bolnicu – rekao je Miodragov kolega Zoran Kozić za Njuz.
Kada su lekari došli, kaže Kozić, ispostavilo se da jesu u pitanju pravi trudovi, zbog čega je novinar odmah prebačen u bolnicu.
U bolnici su rekli da trenutno ne mogu da daju više informacija o ovom slučaju, ali da su prilično sigurni da je u pitanju poremećaj na nervnoj bazi.

- Bolovi su gotovo sigurno izazvani na psihičkom nivou, a pretpostavljamo da je okidač bilo to što se novinar u nekom trenutku previše identifikovao sa britanskom princezom o kojoj piše. Za sada ne znamo koje će mere i terapije biti preduzete, ali možemo reći da je prava sreća što nesrećni čovek nije pisao o filmu “Osmi putnik” ili “Kontrolori” – rekao je za Njuz doktor Oliver Stanić iz lokalne bolnice.

Ništa manje nije komična ni reportaža novinara sa b92.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.72
Dinkić se u svom kabinetu vezao za radijator i progutao ključ

BEOGRAD, 29. jul 2013, (Njuz) – Lider Ujedinjenih regiona Srbije i ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić vezao se danas oko 16 časova lisicama za radijator u svom kabinetu u Ministarstvu finansija i progutao ključ, odbijajući da ode sa mesta ministra, saznaje ekskluzivno Njuz.
Dinkić je sa najbližim saradnicima krenuo iz kabineta, ali se vratio nazad rekavši im „Stižem vas, samo da vidim nešto“. Kako ga nije bilo, kolege su se vratile i zatekle ga vezanog za radijator, a kada ih je video, brzo je progutao ključ.
- Vikao je da ne želi da ide, da su građani i Srbija u njegovim rukama, da želi da zaposli narod i smanji inflaciju i bio je sav izbezumljen. Uspeli smo da ga smirimo, ali se uznemiri svaki put kada u kabinet pokušaju da uđu majstori ili vatrogasci da ga oslobode lisica i nudi im da subvencioniše njihova radna mesta ako ga ne budu dirali – kaže jedan od najbližih saradnika lidera URS-a.
Prema nezvaničnim informacijama, ispred kabineta dežura lekarska ekipa za svaki slučaj, a uskoro treba da stignu premijer Ivica Dačić i vicepremijer Aleksandar Vučić. Dinkić još uvek nije ispostavio zahteve za sopstveno oslobađanje, ali nezvanično saznajemo da će tražiti još najmanje dva ministarska mandata, četiri mesta u upravnim odborima i jedan đelato sladoled od jagode na točenje.

njuz
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
i jedan đelato sladoled od jagode na točenje.
E sad! ga pretera  Smile
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 20:19:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.