Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 00:29:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Njuz: "Svi lažu, mi izmišljamo"  (Pročitano 158481 puta)
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.43
mob
Samsung GT-S7580
Student otkrio da osim alkohola u frižideru može da stoji i hrana

BEOGRAD, 11. januar 2013, (Njuz) – Lazar Veljković, student druge godine Šumarskog fakulteta, otkrio je u noći između četvrtka i petka da u frižideru, pored alkoholnih pića, može da stoji i hrana.
Ovaj mladić je do otkrića došao kada je bio na sedeljci kod svoje prijateljice, tokom koje je u jednom trenutku ogladneo.

Postoji teorija da je frižider prvobitno napravljen zbog hrane

- Pitao sam drugaricu da li ima nešto za jelo, na šta mi je odgovorila da pogledam u frižideru – priča Lazar za Njuz – Zbunio sam se i rekao joj da nisam žedan nego gladan, kada mi je ponovila da pogledam šta ima u frižideru.

- Nisam mogao da verujem šta vidim, frižider je bio skoro pun hrane! Alkohol je bio samo na donjoj polici, a čak su pored konzervi piva i dve flaše rakije, stajali i neki sokovi – otkriva ovaj student.
Lazar kaže da mu je tek onda prijateljica objasnila da u frižiderima može da se drži hrana i da čak postoji teorija da su oni prvobitno zbog toga i napravljeni.

- Rekla mi je da one pregrade u vratima nisu napravljena za konzerve i “unučiće” votke i vinjaka, a da ona fioka na dnu ne služi da bi se u nju uštekovalo neko skupo piće od ostalih, već da u njemu mnogi drže voće i povrće – kaže ovaj student i dodaje da mu je sad jasno zbog čega se prave onoliko veliki frižideri za koje je do sada smatrao da ih kupuju isključivo teški alkoholičari.

Read more: http://www.njuz.net/student-otkrio-da-osim-alkohola-u-frizideru-moze-da-stoji-i-hrana/#ixzz2PVGk8cXf

Pas želi da vezu sa gazdinom nogom podigne na viši nivo

NOVI SAD, 19. decembar 2012, (Njuz) – Pas Cvrle, trogodišnji pekinezer iz Novog Sada, izrazio je želju da vezu sa levom nogom Zorana Marovića (29) prenese na sledeći nivo, saznaje Njuz.

U prethodnih nekoliko dana ovaj pekinezer počeo je da šalje jasnije signale Zoranu da nije zadovoljan stiuacijom u kojoj se on i njegova leva noga nalaze, ističući kako želi mnogo više od onoga što sada imaju.

- Cvrle i moja leva noga viđaju se već neko vreme, ali je njihov odnos bio isključivo fizički – izjavio je Marović – Zaista sam iznenađen. Nisam mislio da Cvrle gaji neke dublje emocije prema mojoj levoj nozi, niti da želi vezu, ali sam se očigledno prevario.

Prema rečima ovog studenta, odnos je u početku bio krajnje diskretan, ali, kako je vreme odmicalo, Cvrle je sve više pokazivao da se vezuje za njegovu nogu, čak je to počeo da pokazuje i u javnosti.

Marović je dodao da je ovo prva ozbiljna veza njegovoj levoj nozi i da se iskreno nada da će u skorijoj budućnosti i njegova desna noga naći nekog posebnog za sebe.

Read more: http://www.njuz.net/pas-zeli-da-vezu-sa-gazdinom-nogom-podigne-na-visi-nivo/#ixzz2PVHDKL9T

« Poslednja izmena: 04. Apr 2013, 16:06:17 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Samsung GT-S7580
Penzioner zamolio mladića da otvori prozor u prevozu

BEOGRAD, 22. april 2013, (Njuz) – Penzioner iz Beograda Dragiša Šakić zamolio je danas studenta Nemanju Vasića u autobusu na liniji 50 da otvori prozor jer je u prevozu bilo previše zagušljivo, saznaje Njuz.
Gospodin Šakić kaže da se punom autobusu vozio četiri stanice i da je toliko bilo vruće da je u svakom trenutku imao utisak da će pasti u nesvest.

- Jedan momak je stajao nedaleko od mene i pokazao sam mu prema prozoru i pitao „da li bi molim te mogao“, kada me je ljutito pogledao i rekao da je već zatvoren – objašnjava ovaj penzioner, koji mu je potom rekao da bi mogao da otvori prozor.

- Zbunjeno me je pogledao i tražio da ponovim šta sam rekao. Nije mi bilo jasno šta se dešava, imao sam utisak da se ceo autobus ućutao, čak je i kontrolor BusPlusa na trenutak prestao da traži karte od putnika – kaže gospodin Šakić koji dodaje da je još jednom ponovio molbu, ali da je na kraju morao sam da se nekako progura i otvori prozor.

- Nekoliko mojih vršnjaka me je gnevno posmatralo, dobacili su mi „izdaja“, dok me je jedan, kada je krenuo da izađe iz autobusa, pitao „da li noću mirno spavam“ – priča ovaj penzioner.

Read more: here..  Smile

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Samsung GT-S7580

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

grafika.jpg
(95.97 KB, 500x750)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Samsung GT-S7580
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić demantovao je da se u emisiji “Interview 20” na BHT-u izvinio za sve zločine počinjene nad Bošnjacima. On je napomenuo da je njegova izjava izvučena iz konteksta i da je on samo citirao bivšeg srpskog predsednika Borisa Tadića.

Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 824
Zastava Zanzibar
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Nokia 701
Srpskoj delegaciji zabranjena putovanja zbog malera
Njuz
Убједљиво најјаче! :Д
IP sačuvana
social share
Treat her like a queen, fuck her like a slut!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
"Зашто не бит' обичан, вољет' мале ствари, зашто свако мора бити главни?..."
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Нико није бескористан. Свако може послужити бар као лош примјер.
"За Партизан ништа није готово. Партизанов рекорд није не знам колико побеђених утакмица, него 13 узастопних титула."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Danas malo duži post, ali stvarno su dobri članci  Smile

Srbiju očekuje dobra poljoprivredna godina zbog kvara na HAARP-u

ALJASKA, SRBIJA, 14.jun.2013. (Njuz) – Kvar na HAARP sistemu koji će u narednih nekoliko meseci otežati njegov rad obezbediće dobru poljoprivrednu godinu u Srbiju, smatraju stručnjaci.

Srpski poljoprivrednici se nadaju da će kvar na HAARP-u potrajati

Program Aktivnog auroralnog istraživanja visoke frekvencije (skraćeno HAARP) napravljen je radi manipulacije klimom i već godinama se koristi za veštačko izazivanje suše i poplava u Srbiji.
Do kvara na sistemu je došlo kada je akcelerator magnetne fuzije, koji služi baš za izazivanje suše, iz nepoznatih razloga prestao sa radom. Prvi nalazi pokazuju da akcelerator neće proraditi sledećih nekoliko meseci što će Srbiji obezbediti znatno bolju poljoprivrednu sezonu od prošlogodišnje.
Džejk Vilijams inženjer u HAARP postrojenju na Aljasci je potvrdio da ove godine neće biti suše u Srbiji zbog kvara na sistemu.
- Akcelerator magnetne fuzije je trenutno van funkcije i ne znamo kad će početi sa radom. U ovom momentu radimo smanjenim intezitetom pa će vremenske prilike u svetu biti prilično normalne, – najavljuje on. – Kao što znate, naš prioritet je izazivanje vremenskih nepogoda u Srbiji i čim otklonimo kvar nastavićemo svoje redovne aktivnosti. Do tad Srbiju očekuje jedna meteorološki prosečna godina, a poljoprivredna proizvodnja će, nažalost, biti znatno veća od prošlogodišnje, – razočarano priča Vilijams.
Vest je sa radošću primljena u Srbiji a njeni građani očekuju da će usled svega ovoga doći i do pojeftinjenja poljoprivrednih proizvoda.
- Dosta sam čitao o HAARP-u u domaćim medijima i već sam hteo da prodam traktor i svu mehanizaciju jer sam shvatio da od mog rada nema neke koristi, – rekao nam je Nenad Šišović iz jednog zlatiborskog sela. Danas sam čuo da se pokvario i mnogo se obradovao. Red je bio da i nas seljake malo sreća da pogleda. Samo da ga ne poprave do novembra i sve ćemo stići da odradimo, – optimistički je zaključio Šišović.

Bojan Savić

Jelenu Karleušu blam da ide na koncert Jelene Karleuše

BEOGRAD, 14. jun 2013, (Njuz) – Poznata estradna umetnica Jelena Karleuša izjavila je nedavno kako bi išla na koncert Jelene Karleuše, ali da ju je „blam da njeni prijatelji slučajno ne saznaju za to“, saznaje Njuz.

Karleuša smatra da će morati da se iseli iz zemlje ako se pročuje da je bila na Karleušinom koncertu

- Ako se pročuje da sam bila na sopstvenom koncertu, to će biti takav blam da me nikakav PR tekst neće moći oprati – kaže Karleuša – Volim njenu muziku, ali je slušam u tajnosti svoje sobe, ili na MP3 plejeru dok džogiram u teretani. Jednom je jedna devojka čula šta slušam, pa sam od blama morala da promenim teretanu. Htela sam u zemlju da propadnem – dodaje ona.
Karleuša je naglasila da „nema ništa protiv Jelene Karleuše lično“ ali da biti viđen na njenom koncertu znači „kraj društvenog života“.
- Neke stvar se, iako blamantne, mogu opravdati kao društveno prihvatljive, ali ako se sazna da sam bila na Karleušinom koncertu, mogu da se slobodno selim iz zemlje i prekinem sa karijerom – kaže naša poznata umetnica.
Ona dodaje da je od prijatelja u organizaciji koncerta dobila 10 karata „za nju i njene drugare“, ali da sumnja da će imati sa kim da ide, jer „niko nije baš toliko lud da javno prizna da sluša Karleušu.“

Viktor Marković

Pronađeno beživotno telo momka koji je svim svojim prijateljima na Fejsbuku slao pozive da igraju „Criminal Case“

Policija je na licu mesta otkrila tragove koji ukazuju na to da je žrtva najverovatnije umrla prirodnom smrću, ali kako kaže glavni detektiv koji radi na ovom slučaju, „nije isključeno ni ubistvo, ni samoubistvo.“

Inspektor kaže da je autopsijom utvrđeno da je ubica, ako je uopšte reč o ubistvu, najverovatnije levoruk ili desnoruk

- Pored mladića i upaljenog laptopa na kome je rešavao slučaj „Criminal Case“ slučaj ubijene devojke, nađeno je dosta opušaka, krvav nož, pištolj, nekoliko konzervi energetskog pića, šoljice kafe, poruka na kojoj piše „UMRI“, nekoliko mobilnih telefona, kartonske kutije od pice, nekoliko pakovanja maramica, konopac, novine, i tricikl – kaže detektiv Petar Stojanović koji je zadužen za ovaj misteriozni slučaj.
Inspektor Stojanović dodaje kako je autopsijom utvrđeno da je ubica, ako je uopšte reč o ubistvu, najverovatnije levoruk ili desnoruk.
- Nesrećni mladić je na sebi imao tragove uboda nožem, davljenja, kao i sedamnaest rana od metaka. Nije isključeno da je reč o samoubistvu, ili da je smrt nastupila prirodnim putem. Žrtva je imala preko trista prijatelja na Fejsbuku, a osumnjičeni su svi oni kojima je slao po četiri poziva da igraju Criminal Case, što će reći svi njegovi prijatelji na Fejsbuku – kaže detektiv.

Viktor Marković

Komšija pantomimičar tiho renovirao stan

BEOGRAD, 12. jun 2013, (Njuz) – Pantomimičar Lazar Kojadinović (34) sa trećeg sprata renovirao je svoj stan bez ijednog zvuka, javljaju pouzdani izvori iz zgrade.

Niko u zgradi nije čuo renoviranje

Sam Kojadinović je pokretima ruku, i gestovima, bez ijedne reči objasnio da je celokupan posao trebalo da traje mnogo kraće, ali da mu se pokvarila nevidljiva bušilica, tako da je morao da zamisli novu.
Kojadinovićev prvi komšija Krsto Lokić kaže da je renoviranje prošlo užasno tiho, tako da niko u zgradi nije ni primetio da se nešto dešava.
- Iz njegovog stana nije dopirala nikakva buka, iako je kobajagi rušio zid da bi pomerio vrata za dva metra. Svi u zgradi smo bili već nekoliko nedelja potpuno neuznemireni njegovim renoviranjem – zaključuje on.
Komšija Lokić kaže da je jedini problem sa Kojadinovićem kada ga je zvao telefonom da utiša glasnu muziku, „ali je ovaj samo ćutao.“

Viktor Marković
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Samsung GT-S7580
Novinar koji izveštava o Farmi moli da ga pošalju u Siriju

Novinar Marko Urošević, koji je u dnevnom listu Alo! zadužen za izveštavanje o dešavanjima sa rijaliti programa „Farma“, zatražio je od urednika tog lista da bude premešten na neki manje stresan i težak zadatak, poput izveštavanja iz Sirije, saznaje Njuz.

Urošević, čija je specijalnost ratno novinarstvo, tvrdi da je počeo da primećuje simptome posttraumatskog stresa kod sebe nakon što je bio prinuđen da napiše vest o Ekremovoj konverzaciji sa kuhinjskim zidom koja je trajala tri sata.
- Izdržao sam i Stanijine promene raspoloženja, i Ljubine pozdrave upućene dečku i ćerki, i sve što Milan Tarot kaže ili uradi, ali sada je dosta. Rekao sam urednicima, pošaljite me u Siriju, da se konačno osetim kao ljudsko biće – kaže Urošević.
Glavni i odgovorni urednik Aloa Dejan Vukelić kaže da je Uroševiću poverio izveštavanje sa „Farme“ jer je jedan od njegovih psihički najstabilnijih novinara.
- Marko je bio izveštač iz Libana, pojasa Gaze, i Avganistana, tako da se nagledao svega i svačega. Morate imati jake živce da biste posle takvih strahota mogli normalno da funkcionišete. Ipak, izgleda da je preterano praćenje „Farme“ uzelo svoj danak – kaže Vukelić.
Urošević je zaključio kako „bi sad i izveštavanje iz Turske dobro leglo ako je Sirija već pokrivena, samo da ne mora da ikad više vidi Vesnu Rivas“.

Njuz

Paranoični komarac veruje da ga zaprašuju otrovima iz aviona

Komarac po imenu Aleksa, koji živi i radi u šipražju iza kružnog kupatila na Adi Ciganliji, ubeđen je da njega i njegovu porodicu već danima zaprašuju otrovima iz aviona koji nadleću rejon iznad tog beogradskog kupališta.
Ovaj komarac, koga društvo zove još i Aleksa Drama, svoju smelu teoriju o neprijateljskim avionima izneo je nakon što se, kako kaže, već danima ne oseća dobro.
- Čim dođe toplije vreme, počnu da nas nadleću zločinački avioni. Tragovi koje ostavljaju na nebu jasan su dokaz da nas zaprašuju svim i svačim, a posledice udisanja tih otrova kreću se od vrtenja u glavi do naprasne smrti. Znam mnoge drugare koji se nisu vratili iz domova gde su „operisali“. Zbog zaprašivanja otrovima, svuda po žbunju se se pojavile i nekakve paučinaste mreže. Gledao sam lično kako se jedan moj drugar upleo u jednju od njih i potom nestao – rekao je Aleksa Njuzovom novinaru koji je posetio popularno beogradsko jezero.
Njegov drugar iz detinjstva Mile Ubod tvrdi da Aleksa malo preteruje kada spominje zaprašivanje otrovima i tvrdi da je u pitanju redovna odbrana od komaraca.
- Jednom mi je rekao kako sumnja da iz tih aviona izbacuju jaja ljudi koji se potom razmnožavaju, porastu i potom nas ubijaju dlanovima i časopisima. U to baš i nisam siguran, mada bih mogao da prihvatim tezu da su ti ljudi genetski modifikovani jer nas sve jače udaraju papučama – zaključio je Aleksin drugar Mile.

Njuz

Evo jednog starog clanka..  Smile

Nakon gašenja Fejsbuk naloga počeo da dobija zahteve za igrice u poštanskom sandučetu

Vladimir Maksimović (24) koji je nedavno ugasio svoj profil na Fejsbuku, bio je prilično iznenađen kada je zahteve za igrice počeo da dobija u poštanskom sandučetu.
Ovaj apsolvent medicine iz Beograda kaže da je zbog želje da se posveti završavanju fakulteta odlučio da ugasi svoj Fejsbuk nalog, ali da to nije sprečilo ljude da pronađu alternativni način da nastave da mu šalju zahteve za igrice.
- Čim su moji prijatelji saznali da nisam više na Fejsbuku, u sandučetu sam počeo da dobijam pozive za igranje Criminal Case, Mafia Wars i Texas Holdem Pokera. Jednom prilikom poštar me je upitao da li hoću da potpišem poziv za event što bi značilo da sam potvrdio da idem tamo ili da mi ga ostavi u sandučetu pa da se pravim lud kao da ga nisam video – kaže za Njuz Vladimir.
- U poslednje vreme, u sandučetu zatičem fotografije prijatelja koji traže da im ocenim slike i pošaljem nazad potvrdu da sam ih lajkovao, a često mi nakon provoda u gradu stigne pismo sa fotografijama na kojima sam zaokružen i na kojima stoji moje ime. Nedavno sam dobio i zahtev za prijateljstvo od komšinice koja živi u istoj zgradi sa molbom da joj uzvratim pismom da li je prihvatam ili ne – kaže Vladimir i dodaje da mu je poštar zahvalan što ne mora i zbog njega da nosi odgovore svakom prijatelju ponaosob.
Ovaj student kaže kako mu je jedino preostalo da blokira sanduče tako što će ga oblepiti selotejpom, a ukoliko ni to ne pomogne, kako je rekao, ostaje mu da se preseli u neko mesto koje je van dometa i za golubove pismonoše.

Njuz
« Poslednja izmena: 22. Jun 2013, 02:47:15 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Samsung GT-S7580
Cene testova za polaganje mature u avgustu biće niže jer se rezultati neće bodovati

BEOGRAD, 28. jun 2013, (Njuz) – Za učenike koji će u avgustu polagati testove iz srpskog i matematike cene testova na ulici biće niže jer se ti rezultati neće bodovati prilikom upisa u srednje škole, odlučilo je Ministarstvo prosvete.

Ministar prosvete Žarko Obradović je u izjavi za Njuz objasnio da će i jeftiniji testovi proći uobičajenu bezbedonosnu proceduru kada je u pitanju štampanje i čuvanje kako se ne bi desilo da budu „provaljeni“, što bi dodatno umanjilo njihovu vrednost.

- Svim svršenim đacima se mora obezbediti mogućnost kupovine testova na ulici, bez obzira na to što se rezultati neće bodovati. U suprotnom đaci koji polažu u avgustu bi bili neravnopravni u odnosu na one koji su polagali u junu i kojima su testovi bili dostupni – napomenuo je ministar.

- Svesni smo da je poverenje građana u testove koji se prodaju na ulici opalo posle problema koje smo imali tokom juna i zbog toga smo u dogovoru sa prodavcima rešili da cene budu pristupačnije, kako bi svako dete moglo sebi da ga priušti i da se uveri da su u pitanju pravi testovi i da niko ne želi da ih prevari – istakao je Obradović.
Ministar Obradović je dodao i da je ubeđen da će avgustovsko polaganje testova proći daleko mirnije jer su upisne kvote u svim školama odavno popunjene.

« Poslednja izmena: 05. Jul 2013, 14:35:38 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Samsung GT-S7580
Zoran Kesić slavio dva dana jer ga je prepoznao čovek u prodavnici

BEOGRAD, 4. jul 2013, (Njuz) – Nekada poznati beogradski voditelj Zoran Kesić dva dana je u krugu najbližih prijatelja slavio što ga je u sredu uveče prepoznao jedan srednjovečni muškarac u Maksi diskontu, saznaje Njuz.
Kesić kaže da je ovo prvi put da ga je tokom poslednjih godinu dana neko prepoznao, a da nije njegov poznanik ili neki od stanara okolnih zgrada, zbog čega je momentalno započeo slavlje koje je potrajalo do duboko u noć između četvrtka i petka.

- Stajao sam kod rafa sa mlečnim proizvodima, kada sam video da neko vreme nepoznati čovek zbunjeno gleda u mom pravcu. Odmah sam, naravno, pomislio da me je pomešao sa nekim poznatim. Već više puta mi se desilo da mi na ulici kažu da im delujem poznato i da me pitaju da nisam možda Ognjen Amidžić – počinje svoju ispovest Kesić.

- Taman sam izustio da kažem kako nisam Amidžić, kad mi je čovek rekao “Kesiću, jesi li to ti”. Srce mi je u momentu preskočilo, osetio sam leptiriće u stomaku, a kolena su mi tako zaklecala da je malo falilo da se srušim – kaže ovaj voditelj, koji je odmah izvadio svoj mobilni telefon, ne bi li ovekovečio trenutak kada ga je neka osoba prepoznala.

- Kupio sam piće u prodavnici i pozvao desetak najbližih prijatelja da im se pohvalim i pozovem ih da proslavimo ovaj divan trenutak. U prvi mah mi niko nije verovao, većina je mislila da se šalim, kao i onda kada sam im rekao da želim da postanem voditelj – izjavio je Kesić i dodao da je ovo tek početak, i da je ubeđen da će po populuranosti preteći svog komšiju Nikolu Pandilovića.

Paranoična promoterka ubeđena da je ljudi izbegavaju

BEOGRAD, 2. jul 2013, (Njuz) – Promoterka suhomesnatih proizvoda Tamara Đurić (19) iz Beograda završila je u bolnici usled prevelikog stresa uzrokovanog njenim utiskom da je ljudi izbegavaju dok je na poslu.
Ova promoterka, koja radi u jednom velikom marketu, uverena je da je ljudi često izbegavaju, što je za njen posao pogubno.

- Sve češće primećujem da ljudi skreću pogled kada prolaze pored mene, gledaju u pod ili zagledaju police preko puta. Taman kada zaustim da kažem „Dobar dan, gospodine…“, oni skrenu i, kao, gledaju slatkiše i kafe. Vrlo retko se desi da neko nešto od toga uzme, već samo nastave između rafova i pobegnu od mene – kaže Tamara Đurić za Njuz nedugo po izlasku iz bolnice.
Prema njenim rečima, u početku joj se ponašanje kupaca odražavalo samo na posao, zbog čega joj je opala zarada, ali je kasnije počelo da utiče i na njeno psihičko zdravlje.

- Počela sam da mislim da me izbegavaju zato što nisam dovoljno lepa, a stvar je pogoršavala činjenica da je Milica sa štanda sa vinima istovremeno stalno prebukirana poslom. Držala sam dijete, otišla na nekoliko plastičnih operacija i tako dodatno poboljšala svoj izgled, ali se stanje nije popravilo. Tada sam doživela nervni slom usred radnog vremena i završila u bolnici – završila je svoju ispovest za Njuz ova mlada devojka.

« Poslednja izmena: 05. Jul 2013, 14:42:28 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 00:29:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.135 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.