Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 14:25:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Njuz: "Svi lažu, mi izmišljamo"  (Pročitano 158877 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
Boris Tadić priznao izbornu krađu, ponavljaju se predsednički izbori

BEOGRAD, 23. maj 2012, (Njuz) – Predsednički izbori na kojima je za predsednika izabran Tomislav Nikolić biće ponovljeni nakon što je Boris Tadić priznao da su u prvom krugu pojedini članovi njegove stranke pokušali da zamenom džakova  utiču na rezultat izbora, javljaju domaće novinske agencije.

Tadić je na današnjoj vanrednoj konferenciji za štampu Demokratske stranke izjavio kako ga je dugo grizla savest zbog pokušaja krađe, kao i da to nije nešto čime se ponosi.

- Moram da napomenem odmah na početku da su parlamentarni i lokalni izbori bili sasvim regularni, i da njih nipošto ne treba ponavljati. Što se predsedničkih tiče, s druge strane, tu je već bilo nekog muljanja sa džakovima u prvom krugu, i zbog toga se sada legitimitet pobede Tomislava Nikolića dovodi u pitanje -izjavio je Tadić.

Tadić je napomenuo kako se kaje što je do pobede pokušao da dođe uz pomoć nesportskih poteza, i dodao kako, poučen lošim iskustvom, „ni ne pomišlja da tako nešto uradi na ponovljenim predsedničkim izborima, bože sačuvaj“.

Kako saznajemo, ponovljeni predsednički izbori će se najverovatnije održati 28 juna, kako bi sve stranke imale dovoljno vremena da osmisle kampanje koje bi suptilno podsetile na Kosovsku bitku.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.46
 Smile
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
mob
Nokia C5-00
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Samsung GT-S7580
Хахаха..  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
DS: SNS je stranka sa velikim koalicionim potencijalom i iskrenom evropskom orijentacijom

BEOGRAD, 20. maj 2012, (Njuz) – Srpska napredna stranka predstavlja partiju sa ogromnim koalicionim potencijalom i iskrenom evropskom orijentacijom i mi smo otvoreni za svaku saradnju sa svim snagama koje se tako jako zalažu za evropske integracije naše zemlje, saopšteno je večeras iz Demokratske stranke.

- Naprednjaci su evropski kurs negovali tokom svih godina postojanja, što se ogledalo i u Nikolićevim čestim posetama Briselu, gde je bio češće čak i od lidera DS-a Borisa Tadića. Osim toga, SNS je ovladala potencijalom za formiranje vlade kakva je Srbiji potrebna, a kakvu i mi želimo i u kojoj bismo rado participirali, ukoliko bude potrebe za iskustvom i znanjem koje su naši kadrovi stekli tokom proteklih godina kada smo obavljali vlast – navodi se u prvom postizbornom saopštenju DS-a.

Pored toga, Nikolić je, poručuju iz DS-a, pokazao izuzetno visok stepen tolerantnosti i smirenosti tokom predizborne kampanje, što ga na svaki način preporučuje za saradnju i zajednično građenje proevropske politike.

- Naša kampanja konstrasta bila je zapravo test koji je Nikolić položio sa najvišim ocenama, istim onakvim kakve je dobijao na ispitima tokom studija. Demokratska stranka je spremna da svoj izuzetan demokratski kapacitet udruži sa još izuzetnijim kapacitetom koji poseduje Srpska napredna stranka – naveli su u Demokratskoj stranci.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Samsung GT-S7580
Srpkinje udate za bogataše saglasne: Pale smo na njihov humor

MOSKVA/DUBAI, 1. jun 2012, (Njuz) – Srpkinje koje su udate za neke od najbogatijih ljudi na svetu tvrde kako njihovo bogatstvo nije uticalo na karakter njihovih muževa, pri čemu najviše izdvajaju duhovitost kao ključni faktor zbog kojeg je većina njih i odlučila da uplovi u bračne vode.

Jelena žali sve devojke koje kod muškaraca gledaju samo izgled, a zapostaljvaju smisao za humor

Meljničenko kaže kako bogatstvo nije ni malo izmenilo njenog supruga, ruskog biznismena i milijardera Andreja Meljničenka i da ona prema njemu gaji iste emocije kao i prvog dana.

- Andrej me je privukao svojom neverovatnom inteligencijom, a pre svega smislom za humor. Kada mi je ispričao prvi vic znala sam da ću s njim provesti ostatak života. Ne prođe nijedan dan a da se ne nasmejem ne naku njegovu šalu – kaže Sandra Meljničenko koja se u jednom trenutku u toku intervjua glasno nasmejala i rekla da se „baš setila jedne Andrejeve fore od juče“.
Nekadašnja misica Jelena Jakovljević, udata za Saida Bin Draiju, milijardera iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, kaže kako ne razume neke žene kojima je fizički izgled muškarca bitniji od njegovog šarma i inteligencije.

- Mnoge devojke padaju na muški izgled, ne obazirući se pri tom da li on poseduje i neke druge kvalitete, poput smisla za humor. Iskreno mi je žao tih devojaka – kaže Jelena Jakovljević.
Ove tvrdnje poklapaju se sa nedavnim istraživanjem sprovedenim na Institutu za pragmatičnu inteligenciju iz Sremske Kamenice, po kojem je dokazano da su siromaštvo i izostanak smisla za humor povezani, jer većina ženskih ispitanica tvrdi da na siromašne muškarce ne obraća pažnju upravo zbog toga „što samo neduhoviti ljudi mogu da pričaju o svojim finansijskim problemima“.
« Poslednja izmena: 03. Jun 2012, 12:49:29 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Mihajlović: Mislim da pevački možemo da pariramo svakoj reprezentaciji

BEOGRAD, 6. jun 2012, (Njuz) – Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović, rekao je da je u najvećoj meri zadovoljan pevanjem svojih izabranika u poslednje tri prijateljske utakmice.

Od dolaska Mihajlovića na klupu, Orlovi su glasovne mogućnosti testirali protiv Španije, Francuske i Švedske i opšta ocena javnosti je da je pevanje naših reprezentativaca bilo sasvim solidno kada se uzme u obzir da je većina njih prvi put nastupala zajedno.

- Mislim da smo sasvim dobro pevali, pogotovo pred utakmicu sa Šveđanima. Polako sve ide nabolje i mislim da ćemo zvučati kako treba kada počnu kvalifikacije. Hteo bih i da se zahvalim Fudbalskom savezu koji nam je organizovao utakmice koje su u pevačkom smislu bile izuzetno zahtevne, kao i igračima koji su bili u karantinu 15 dana, što uopšte nije lako jer im je puna glava teksta himne i siti su tonskih proba – rekao je Mihajlović.

Naš selektor smatra da ima razloga za optimizam pred start kvalifikacija.

- Nakon svega što sam čuo smatram da pevački možemo da pariramo svakoj reprezentaciji na svetu. Možda smo na moment zvučali malo raštimovano ali je sve to posledica neiskustva i činjenice da su mnogi naši igrači po prvi put pevali zajedno – smatra Mihajlović.

Siniša Mihajlović je istakao da ga je posebno obraovala psihološka stabilnost naših momaka jer njihovo pevanje nije uspela da pokvari ni devojka koja je ’’užasno falširala dok je pevala našu himnu pred meč sa Švedskom’’.

« Poslednja izmena: 08. Jun 2012, 02:19:10 od crazy 123 »
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Samsung GT-S7580
 Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Samsung GT-S7580
                             Pala ispit iako je objavila deset statusa da uči

NOVI SAD 17. jun 2012. (Njuz) – Nevena Đorđević, studentkinja psihologije iz Novog Sada, nije položila kliničku psihologiju, iako je neposredno pre ispita stavila bar deset statusa na Fejsbuku o tome da uči.

Ova studentkinja navodi da joj nije jasno zbog čega je pala ispit, kada su sve njene aktivnosti na ovoj društvenoj mreži bile posvećene samo učenju.
- Dva puta sam bila u čitaonici i svaki put sam objavila check-in da sam tamo. Takođe, slikala sam i dve knjige iz kojih imam da učim i sve markere koje sam koristila u podvlačenju, čak sam na toj fotografiji i tagovala nekoliko koleginica – izjavila je Nevena – Kad sam bila kod koleginice Dragane da ponavljamo, slikale smo se i objavile sliku na Pinterestu i stvarno se može videti da smo vredno učile; obe smo napravile tužne grimase da se vidi da nam je teško, a i bile smo bez šminke i sa užasnom kosom.
Nevena nam je rekla kako je bar tri meseca spremala ovaj ispit. Prvo je desetak dana nabavljala knjige i skripte, a onda je svaki dan četovala bar sa jednim kolegom i komentarisala obimnost gradiva. Ističe kako je i po nekoliko sati provodila na Fejsbuk grupi „Studenti psihologije“, gde je pokušala da skupi sve kombinacije ispitnih pitanja.
- Stvarno mi je nejasno kako nisam položila ovaj ispit. Sve što sam radila na Fejsbuku bilo je posvećeno učenju, od statusa „Učim, ne mogu više“, „Od jutra vredna, ne vidim ništa osim knjige“, do onog „Za mene postoji samo knjiga“, kad se dosta mojih prijatelja uvredilo i iskritikovalo me da samo pišem o učenju – rekla nam je Nevena.
Da bi svojim Fejsbuk prijateljima dočarala šta je sve propustila zbog učenja, Nevena je napravila album „Svašta-ništa“ gde je okačila sve slike sa koncerta i žurki na koje nije mogla da ode zbog ispitnog roka.
Kao jedan od razloga što nije položila ispit, Nevena vidi i u tome što među svojim Fejsbuk prijateljima nema nijednog profesora ili asistenta sa fakulteta. Ona planira da ih, pred sledeći ispitni rok, sve doda, jer ne zna kako drugačije da im pokaže „da ona stvarno uči kao luda“.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Samsung GT-S7580
Država zapošljava 5.000 službenika koji će otpuštati višak zaposlenih u državnom sektoru

BEOGRAD, 18. jun 2012, (Njuz) – Uprava za zajedničke poslove republike Srbije donela je odluku o formiranju Agencije za suzbijanje tehnološkog viška, koja će se baviti otpuštanjem prekobrojnih službenika u javnom sektiru, a kako Njuz nezvanično saznaje, na poslovima otpuštanja će raditi oko 5.000 radnika.

Vlada je odlučila da formira novo radno telo kako bi višak zaposlenih što pre bio otpušten. Agencija će biti formirana do 2014. a otpuštanja bi trebalo da traju do 2016. godine, do kada bi broj zaposlenih u državnom sektoru trebalo da bude manji za oko 30 odsto.
Izvor Njuza iz Uprave kaže da će tokom ove godine biti zapošljeno oko 3.000 novih službenika, dok će ostatak biti sukcesivno zapošljavan tokom 2013. godine.
- Planiramo, takođe, da na novom Beogradu izgradimo specijalnu zgradu sa brojnim relaksirajućim sadržajima, u kojima ćemo prekobrojne otpuštati uz zvuke mora i delfina, eterične mirise i tai masažu. Želimo da oni koji ostanu bez posla budu svesni da država nije zli poslodavac koji bezočno otpušta. Želimo da prekobrojni zaposleni u tretmanu države uživaju čak i prilikom otpuštanja – kaže naš sagovornik iz Uprave.
Sav inventar u novoj zgradi biće, kako saznajemo, ergonomski, izrađen od mekih i elastičnih materijala i pričvršćen za podlogu, a u celoj zgradi uopšte neće biti oštrih predmeta i ivica. Razlog za to je, kako kažu, namera da se postigne potpuni sklad u kojem će se i zaposleni i klijenti osećati prijatno.
Da je ceo projekat brižljivo zamišljen od početka do kraja, svedoči i informacija koju smo dobili, a prema kojoj će po okončanju celog posla biti formirana zasebna služba čiji će zadatak biti da rasformira Agenciju i otpusti sve njene zaposlene.
Nenad Milosavljević

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 14:25:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.