Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 15:51:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Njuz: "Svi lažu, mi izmišljamo"  (Pročitano 158889 puta)
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Samsung GT-S7580
BEOGRAD, 18. septembar 2012, (Njuz) – Bezbednost putnika punog autobusa na liniji 95, koji su iz Borče išli prema Novom Beogradu, danas je ugrozio korpulentni muškarac čiji je namera bila da se zadrži u vozilu iako nije imao više kredita na Bus Plus kartici.

Munjevita reakcija novog heroja

Prisebnom intervencijom hrabrog komunalnog policajca, tragedija je sprečena i svi putnici su bezbedno uspeli da stignu na svoju destinaciju.
Jedan od putnika u autobusu P.I. kaže da mu je čitav život proleteo pred očima kada je video “ogromnog muškarca koji ne pušta rukohvat”.
- Bilo je strašno, ceo autobus je počeo da vrišti, žene su ga molile da pusti šipku ili makar kupi kartu kod vozača, ali on nije nameravao da odstupi od svog bolesnog plana – kaže ovaj građanin i napominje da se srećom u autobusu našao hrabar komunalac koji je uspeo da osujeti nameru ovog čoveka.
- Iako su svi vikali da mu ne prilazi, komunalac se u deliću sekunde našao ispred čoveka i nakon što je neuspešno pokušao da pronikne u njegovu psihu i ubedi ga da pusti šipku, zadao mu je par munjevitih krošea – kaže P.I. i dodaje da je čitav autobus aplauzom pozdravio ovog neustrašivog komunalca – Lepo je znati da i u današnje vreme ipak ima heroja – dodao je on.
Portparol Komunalne policije Dobrivoje Plačivrt izjavio je da, iako je gest njihovog kolege delo koje su mediji označili kao herojsko, to samo njihov posao.
- Mi znamo da je hrabri komunalac sada popularan ali stotine naših kolega se svakog dana nalazi u sličnim situacijama i reaguju na sličan način. Samo ne pred kamerama i svetlosti javnosti. Ova pohvala ide svima njima – naglasio je Plačivrt.

Marko Dražić
Dejan Nikolić

IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Srbija bacila Nika Vujičića u depresiju

tekst je bezveze, zato prenosim samo naslov.  Smile
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
FOTO NJUZ: Prodavnice širom Srbije oslobodile rafove za novi iPhone

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
FOTO NJUZ: Oliver Dulić najzad video sajt „Očistimo Srbiju“

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.92
E dobro me nasmeja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung GT-S7580
Frizerka mušteriju ošišala onako kako je tražila

NOVI SAD, 10. oktobar 2012, (Njuz) – Maša Jovanović, dvadesetsedmogodišnja frizerka iz Novog Sada, uspela je po prvi put da ošiša svoju mušteriju baš onako kako je ona tražila, saznaje Njuz.

Мaša koja se bavi ovim poslom već sedam godina, uspela je prvi put u svojoj dosadašnjoj karijeri da u potpunosti realizuje sve instrukcije, što je redovnu mušteriju Marka Savića (23) prilično znenadilo.

- Naprosto ne mogu da verujem da me je ošišala onako kako sam tražio. Već godinama dolazim i niti jednom me nije normalno ošišala. Svaki put kada kažem da mi malo skrati gore, ona me ošiša kao Nikolu Simića u „Tesnoj Koži“, a kada je zamolim da mi napravi profil, glava mi naredne dve nedelje izgleda kao trapez. Ne znam šta se desilo, ali danas sam prvi put izašao iz salona a da nisam poželeo da stavim kesu na glavu, rekao je Savić.
Marko, koji je na pitanje zašto posećuje taj salon ako je nazadovoljan uslugom rekao da to čini zbog njegove blizine, dodao je još da je prvi put do sada video Mašu da šiša bez telefona u jednoj ruci.

- Ovog puta nije ni sve vreme pričala, valjda zato što u salonu nije bilo žena pod haubama koje ispijaju kafu za kafom, pa nije imala s kim, rekao je sagovornik Njuza.
Prema njegovim rečima, bilo je izuzetno čudno i to što je, iako je imao zakazano, čekao kraće od sat vremena da dođe na red.

Што ова тема није у Занимљивостима.. више њих би је видело..  Smile

Proglašenje dobitnika Nobelove nagrade za mir izazvalo tenzije širom sveta

CEO SVET, 12. oktobar 2012, (Njuz) – Odmah nakon proglašenja dobitnika ovogodišnje Nobelove nagrade za mir, tenzije među zemljama, ljudima i organizacijama širom sveta porasle su na kritičan nivo, saznaje Njuz od svojih dopisnika širom planete.

Reakcije miliona pojedinaca na saznanje da je Nobelova nagrada ove godine pripala Evropskoj uniji su burne i prete da eskaliraju u stotine većih sukoba.

- Trudim se da shvatim šta su Norvežani hteli da postignu ovakvom odlukom, ali iskreno, ne uspevam. Što više razmišljam o tome, sve više dobijam želju da polupam sve oko sebe i priključim se besnoj rulji u demoliranju grada, izjavio je jedan od prethodnih dobitnika Nobelove nagrade Marti Ahtisari iz Finske.
Iz Osla takođe stižu izveštaji o potpunom haosu na ulicama, protestima i besnim seoskim meštanima sa vilama i bakljama koji su se uputili ka sedištu Komisije za Nobelovu nagradu za mir. Kako saznajemo, predvodnik rulje za linč je lično gospodin Nelson Mandela koji je doleteo u Norvešku čim je saznao ime dobitnika.

- Ne samo da je ova nagrada besmislena, već su ovim činom obesmislili i sve prethodne nagrade. Pa jesam li ja bezveze sedeo sve one godine u zatvoru, upitao je gospodin Mandela pre nego što je zafrljačio kamen prema prozoru zgrade Nobelovog komiteta.
Prema poslednjim informacijama, u ovom trenutku postoji oko 700 kritičnih žarišta izazvanih saznanjem da Nobelova nagrada ove godine nije dodeljena ni osobi ni humanitarnoj organizaciji, već nejasnom političkom entitetu, a ta brojka i dalje raste eksponencijalnom brzinom.
Reporteri iz SAD izveštavaju da je Barak Obama sazvao hitan sastanak sa nekoliko bivših dobitnika ove nagrade kako bi u saradnji sa Pentagonom isplanirali napad na Norvešku.
Organizacija Crveni krst, koja je Nobelovu nagradu za mir dobila 1963. godine, najavila je da će u znak protesta pomoć tokom nereda pružati samo najugroženijima i da će sve vreme biti u tihom štrajku.
Naučnici su sat za sudnji dan već pomerili na četiri minuta do ponoći, označivši time najveću opasnost od potpunog uništenja sveta još od kubanske krize.

Smile

« Poslednja izmena: 12. Okt 2012, 18:14:38 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
Dulić apelovao na DS da ne odbacuje olako predlog Zakona o amnestiji

BEOGRAD, 24. oktobar 2012, (Njuz) – Bivši ministar zaštite životne sredine i prostornog planiranja Oliver Dulić, apelovao je danas na članove Demokratske stranke i ostale opozicione stranke da ne odbacuju olako Vladin Zakon  o amnestiji.

Dulić smatra da je došlo krajnje vreme da opozicione stranke prestanu da a priori odbacuju većinu zakona u Skupštini, samo zato što su ih predložile vladajuće stranke.

- Čim se povela priča o Zakonu o amnestiji, momentalno su mnoge moje stranačke kolege osudile tu inicijativu, uz komentar da na taj način država šalje lošu sliku o borbi protiv kriminala – smatra Dulić i napominje da je krajnje vreme da stvari u Srbiji prestanu da se gledaju crno belo.

-Srbija mora da prevaziđe podele na vlast i opoziciju, večite stranačke deobe koje su nas do ovde i dovele. Lično sam spreman, ako je potrebno, da budem prvi ako treba i jedini član svoje stranke koji će podržati predlog o amnestiji samo da bih poslao svoju poruku srpskoj javnosti – odlučan je Dulić.

-Ako se radi o dobrom predlogu, treba ga prihvatiti, a meni se ovo čini kao prvi dobar potez nove Vlade jer nema razloga puniti zatvore svim i svakim – smatra bivši ministar.

Prema Dulićevoj oceni, opozicija na čelu sa DS-om treba da podrži rasterećivanje srpskih zatvora i da se ubuduće tamo šalju samo oni koji su napravili „zaista ozbiljna krivična dela“.

- Sramota je da u zatvoru leže ljudi koji su učinili sitne prekršaje, ali i oni koji su tu greškom dospeli jer je to bilo u nečijem interesu. Srbija je mala zemlja koje ne sme da se razbacuje zatvorskim kapacitetima i koja nema luksuz da u zatvara kako koga stigne – zaključio je Dulić.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung GT-S7580
Sve više ljudi kupuje knjige na Sajmu dok čekaju pljeskavice

BEOGRAD, 23. oktobar 2012, (Njuz) – Broj posetilaca koji na ovogodišnjem Sajmu kupuju knjige dok čekaju da se ispeče pljeskavica, veći je za preko deset odsto u odnosu na isti period od prošle godine, pokazuju podaci nakon drugog dana Sajma knjiga.

Jedna čitateljka tokom biranja priloga uspela da pročita četiri poglavlja romana Sanje Marinković

Prema istraživanju Stratedžik marketinga, najviše knjiga posetioci kupuju dok čekaju da se ispeče punjena pljeskavica, a odmah nakon nje slede uzete knjige tokom spremanja gumanske pljeskavice i bataka.
- Prijatno sam iznenađen ovogodišnjom prodajom – izjavio je za Njuz Pavle Ćosić iz izdavačke kuće “Kornet” – Između troje i četvoro ljudi je ovih dana kupilo naše novo izdanje za ovogodišnji Sajam. Svi su, naravno, požurivali naše prodavce da im što pre vrate kusur jer moraju napolje “da se ne ohladi”, ali na to smo već navikli proteklih godina.
Prvi podaci govore da je najslabija prodaja knjiga zabeležena prilikom poručivanja obične pljeskavice, ali ni ova porudžbina ne mora negativno da utiče na kupovinu neke knjige.
- Ovogodišnja prodaja knjiga i tokom kupovine najobičnije pljeskavice je veća nego što smo očekivali – izjavio je Dragan Mandić iz izdavačke kuće “Laguna” – Kako sam imao priliku da čujem, brojni naši čitaoci stignu da u redu i prelistaju naša izdanja, a jedna naša čitateljka je uspela juče čak i da pročita prva četiri poglavlja romana Sanje Marinković dok je birala priloge.

Bogatija ponuda pljeskavica nego prošle godine

Ovogodišnji Sajam po svemu sudeći će biti jedan od najuspešnijih do sada, u prilog čega ide i utisak skoro svih posetilaca da je ponuda pljeskavica bogatija nego ranije.
- Često sam imao utisak da se prodavci ne trude previše i da prodaju sve što se pokazalo uspešnim prošlih godina, ali ove godine su prisutne i neke novosti – kaže Srđan Babić iz Beograda, koji je na Sajmu knjiga pre tri godine uspeo da pojede čak četiri pljeskavice – Vidim da su na meniju podjednako u ponudi domaći specijaliteti kao i strani hitovi – dodaje ovaj ljubitelj Sajma knjiga i dodaje da jedva čega u petak promociju meksičkog burita

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
FOTO NJUZ: Jagodinski muzej započeo izradu voštane figure Ivice Dačića

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Majstor ne laze on odlaze
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 15:51:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.