Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 21:03:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Njuz: "Svi lažu, mi izmišljamo"  (Pročitano 158637 puta)
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Ajde bre batalite politiku više  Smile

Devojka ne razume zašto je nepoznati muškarac zove na piće

NOVI SAD, 1. novembar 2011, (Njuz) – U kasnim večernjim časovima sinoć je u novosadskom kafiću „Lazino tele“ došlo je do nesporazuma između Jovana Stanišića (28) i Irene Golubović (24) zbog kojeg je novosadska studentkinja doživela velike neprijatnosti.

Ovaj nesporazum, koji je lako mogao da preraste u incident, otpočeo je tako što je Jovan prišao Ireni, tada još za njega potpuno nepoznatoj devojci, i bez ikakvog povoda krenuo da joj se obraća. Jovan je u razgovoru koji je trajao svega nekoliko minuta izneo svoje namere da dotičnu devojku izvede negde na piće, što je njegovu sagovornicu stavilo u stanje velike zbunjenosti.

- Ne mogu da verujem da je neko tako drzak da mi bez ikakvog povoda priđe, krene da priča sa mnom i još kaže da želi da nasamo odemo negde na piće. Čak mi je tražio i telefon! Ne razumem zašto bismo mi išli na piće kad se ne poznajemo – zbunjeno je izjavila Irena.

- Zna se valjda kako se to radi ako sa nekim nemate zajedničke prijatelje. Da me je lepo dodao na Fejsbuku, povremeno mi lajkovao statuse, pa ostavio poneki komentar, zatim poruku u inbox, pa neki čet, i možda bi i bilo logično da sledeći korak bude poziv na piće, ali ovako je stvarno veoma drsko. Ne mogu ni da se setim kada mi se poslednji put ovako nešto dogodilo – smatra Irena koja dodaje da ju je Jovan zasipao komplimentima, na šta takođe u poslednje vreme nije navikla u verbalnoj komunikaciji.

Jovan je novinaru Njuza izjavio da nije imao nameru da devojku toliko uznemiri.

- Čim je Irena ušla u kafić rekao sam svojim drugarima kako je baš lepa i kako moram da je upoznam. I oni su me upozorili da ne mogu tek tako da joj priđem kad ne znam nikog u njenom društvu, ali nisam se obazirao. Sada mi jedino ostaje da probam da je nađem na Fejsbuku i da se nadam da će me posle svega ipak prihvatiti moj friend request – izjavio je Jovan.

IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Tadić: Predsednik Tadić odlučio da od sada o sebi priča samo u trećem licu

Tadić smatra da će Tadićevo obraćanje u trećem licu imati dobar psihološki efekat

BEOGRAD, 5. novembar 2011, (Njuz) – Predsednik republike Srbije Boris Tadić doneo je odluku da od danas o sebi priča u trećem licu, saopštio je predsednik na konferenciji za štampu u predsedničkoj palati. Tadić se na ovaj korak odlučio zbog, po njegovim rečima, psihološkog efekta koji ovakav način obraćanja ima na građane.

- Boris Tadić se više neće obraćati novinarima i građanima u prvom licu, kako ste navikli da se čovek obraća drugim pripadnicima ljudskog roda – izjavio je predsednik u svom vanrednom obraćanju naciji rano jutros  - Boris Tadić smatra da će na ovaj način uspeti da sa sebe skine deo odgovornosti za loše stanje u zemlji. Ako imate zamerke na Borisov rad, obratite mu se i on će vas sigurno saslušati i dati predlog kako da rešite problem koji imate.

Predsednik Srbije je naglasio kako se „predsednik Tadić nada da će mu ovakva vešta psihološka varka pomoći da kaže neke stvari koje do sada nije mogao jer su mogle biti protumačene kao neprikladne zbog direktnog kontakta sa građanima“.

- Možete Borisu da date neke predloge, i on će ih saslušati, ali ih najverovatnije neće uzeti u razmatranje, što svakako ne bi mogao da vam kaže kada bi vam se direktno obraćao – zakljućio je predsednik na kraju svog izlaganja.

B.T.
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Gazela: Ljudi po navici i dalje voze u dve trake

Niko ne želi da bude prvi koji će voziti novim trakama

BEOGRAD, 13. novembar 2011, (Njuz) – Vozači koji prelaze most Gazela i dalje koriste samo dve trake, iako je sinoć otvoreno svih šest traka nakon rekonstrukcije koja je trajala godinu i po dana. Kako je Njuz imao priliku da se uveri na licu mesta, vozači koriste isključivo one trake kojima su vozili proteklih nedelja.

Pripadnik saobraćajne policije Zdravko Šantić kaže da vozači odbijaju da koriste novootvorene trake, ponajviše jer voze po navici.

- Pokušavam da usmerim ljude ka desnoj traci, ali većina mi samo odmahne i prokomentariše da su navikli na levu i da nigde ne žure. Desilo mi se u više navrata da kažu da im ne pada na pamet da baš oni budu prvi – kaže Šantić, koji napominje da mnogi vozači odbijaju da poveruju da je most završen.

- Jedan čovek je rekao da će se on držati leve trake, jer misli da su sve trake završene samo zbog  predstojećih izbora i slikanja za vesti, i da ne želi da vozi desnom trakom koja bi svakog trenutka mogla da se sruši – izjavio je ovaj saobraćajac.

Poznati psiholog Žarko Trebješanin smatra da je reakcija vozača sasvim očekivana i da će biti potrebno da prođu nedelje, možda i meseci, pre nego što se ljudi ponovo naviknu na svih šest traka.

- U svesti prosečnog vozača, prelazak preko rekonstruisane Gazele je vožnja u nepoznato, i u toj situaciji on se po inerciji, možemo reći i linijom manjeg otpora, opredeljuje za vožnju poznatom trasom. Dodatni problem predstavlja i činjenica da je rekonstrukcija Gazele tokoliko trajala da se većina vozača pomirila da ona nikada neće biti završena, zbog čega su podsvesno stvorili averziju prema trakama koje su do juče bile zatvorene za saobraćaj – napominje psiholog, koji smatra da bi najbolji način da država pomogne vozačima bio da pokrene kampanju „Vozim svim trakama“.

Marko Dražić

Nebojša Radović

IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Linux
Browser
Opera 11.50
Doobar ...  Smile Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 985
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
trebao je pitati da li bi me uputila stigao bih do srca tvoga sigurno bi se nasmejala ili nesto dobacila a tako biti navelentan  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Novi zakon o obrazovanju: Deca moraju da idu na nastavu u školama
Đaci će u školu morati da dolaze svakog dana i na časovima neće smeti da koriste mobilne

BEOGRAD, 18. novembar 2011, (Njuz) – Novi zakon o obrazovanju predviđa obavezu da roditelji šalju decu u školu gde će ona morati da slušaju nastavu iz različitih predmeta, a nastavu će moći da drže isključivo profesionalni nastavnici koji su prošli sve stručne i pedagoške obuke, saznaje Njuz.

Redakcija Njuza imala je uvid u nacrt zakona koji će se uskoro naći pred parlamentom, a najupečatljivije odredbe u njemu su one koje se tiču obaveznog pohađanja nastave i ocenjivanja rada učenika.

Učenici će, naime, biti u obavezi da uče u školi, kao i da izrađuju domaće zadatke kod kuće, a njihov rad nastavnici će ocenjivati.

Deca će, kaže se dalje u nacrtu, morati u školu da dolaze svakog dana, a tokom nastave neće smeti da koriste mobilni telefon i razmenjuju poruke na društvenim mrežama.

Sa druge strane, potpuna novina je i to što će i profesori ubuduće morati da dolaze na časove, da konstatno unapređuju svoje znanje i posvete se svakom đaku ponaosob.

Takođe, nastavnici će ubuduće morati da ocenjuju đake na osnovu njihovog znanja koje će proveravati ispitivanjem i kontrolnim zadacima, a ne na osnovu poznanstva sa njihovim roditeljima ili nivoa simpatičnosti đaka, što je do sada bila ustaljena praksa.

Dr Ana Pešikan, profesorka sa Filozofskog fakulteta u Beogradu, kaže da je jako iznenađena ovakvim predlogom zakona i da ima solidne “rezerve” prema njemu.

- Deca bi mogla da pretrpe veliku štetu. Ko će da odgovara ako budu neuspešna i vrate ih da još jednom pohađaju isti razred? – pita se dr Ana Pešikan.

Direktor osnovne škole OŠ “Josif Pančić” Milan Bajić kaže da bi učenje u školi, umesto kod kuće, moglo da se organizuje samo uz vrlo strogu kontrolu.

- Ovaj predlog treba potpuno izbaciti iz zakona, ili ga ograničiti samo na situacije kada deca baš ne mogu da ostanu da uče kod kuće. Trebalo bi da škole imaju komisije koje bi ozbiljno procenjivale kome treba odobriti školovanje u školi, a kome ne – zaključuje Bajić.

Još jedna iznenađujuća stavka u nacrtu ovog zakona je i to što će nasilje u školama biti strogo zabranjeno. U slučajevima kada đak, primera radi, napadne profesora, najpre će mu biti smanjena ocena iz vladanja, predmeta kojem do sada nije bio pridavan veliki značaj, a najstroža kazna podrazumeva da đak bude prebačen u drugu školu koja ima jače nastavnike.

Nenad Milosavljević

IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 26
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
mob
Nokia 3210
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
FOTO NJUZ: Neverovatno! Isti autobus u Sarajevu kao i u Beogradu

IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
HTC Wildfire S
Halas otvorio temu koja nema veze sa Lejdi Gagom.

Ne. Ne zajebavam se.  Smile Ozbiljno je otvorio.  Smile
http://forum.burek.com/cyber-bullying-t563171.new.boardseen.html#new
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 21:03:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.