Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 04:13:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Njuz: "Svi lažu, mi izmišljamo"  (Pročitano 158460 puta)
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Država prodaje Telekom preko Limunda

BEOGRAD, 11. mart 2011, (Njuz) – Kompanija „Telekom Srbije“ od ponedeljka će biti u ponudi na popularnom sajtu za aukcijsku prodaju „Limundo“, saopštio je kabinet premijera Cvetkovića. Vlada Srbije smatra da će ovim putem, korišćenjem savremenih elektronskih medija, doći do najbolje cene za prodaju ovog državnog telekomunikacionog giganta.

- Već mesecima nismo dobili nijednu dobru ponudu za Telekom – rekao je Cvetković – Onaj meksički tajkun Karlos je ponudio jedva osamsto miliona, a od toga ne možemo da isplaćujemo penzije ni godinu dana. Treba nam bolja cena da bismo mogli da isplaćujemo penzije sve do izbora, jer penzioneri čine presudnu masu biračkog tela – objasnio je premijer.

- Odlučili smo da stavimo Telekom na „Limundo“ jer smo čuli da je jako efikasan. Moja sestričina prodaje preko njega neke anti-celulit pomade iz Ukrajine i reče mi da baš dobro idu, a i Mrkin komšija valja neke polovne telefone već godinu dana i kaže da lepo kaplje – pojašnjava Cvetković i nastavlja - Tako da smo uvereni može da se mazne dobra lova od „Telekoma“ preko Limunda .

Glavni vođa pregovora sa Limundom bio je ministar Oliver Dulić, koji je već postao poznat po tome što ume da napravi dobre dogovore sa predstavnicima IT industrije.

- Nije bilo lako, ali uspeli smo da dobijemo jako povoljnu cenu od „Limundovaca“ – rekao je Dulić – Oni su nam dali da postavimo Telekom na njihov sajt za samo 60.000 eura, što je zaista povoljno. Naravno, sve je išlo po zakonu i putem tendera. Dobili smo ponude od još dve Internet kompanije za aukcijsku prodaju: lićdu-trejd.blogspot.com i olibg75.freewebsite.net . Međutim, obe ove kompanije su dale znatno skuplju ponudu, pa smo se na kraju odlučili za „Limundo“, objašnjava Dulić.

Kako saznaje Njuz, početna cena Telekoma biće 100 dinara.

- Možda to deluje malo za početak, ali građani ne treba da se brinu, sve je to deo strategije prodaje na „Limundu“ – dodaje Mirko Cvetković – rekla mi je sestričina da stavimo na početku nisku cenu jer onda se ljudi navuku, misle „vidi što je jeftino, daj da uletim“, i onda ih ‘vataš na tu foru i pumpaš cifru – objasnio je premijer novinarima.

IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
Citat
da bismo mogli da isplaćujemo penzije sve do izbora

Smile
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
Nije Njuz, ali isti palac.

17-godišnja devojka postavila smislen i gramatički korektan status na Fejsbuk

Ana Marić, učenica Prve beogradske gimnazije, postavila je potpuno ispravan status na "zid" svog profila na Fejsbuku i tako preko noći postala prava internet zvezda.
Ovaj nesvakidašnji događaj je još istog dana izazvao veliku medijsku pažnju, a kako Fokus saznaje, na Fejsbuku se već pojavilo mnoštvo grupa koje pružaju Ani podršku da nastavi da piše lepo osmišljene statuse i da se skine.
Pedagog prof. Milena Malinović objašnjava ovaj fenomen kao produkt velike želje mladih da pronađu način da se izdvoje iz mase drugih ljudi na internetu.
"Uzrast u kome se nalazi ova devojčica je vreme kada deca kreiraju svoje stavove i definišu se kao ličnosti. Oni žele da se razlikuju. Ovaj period predstavlja prekretnicu u njihovim životima i tada prestaju da budu deca i postaju ljudi", objašnjava prof. Malinović.
"Nije više dovoljno da se obnažite i slikate u školskom WC-u, a zatim da te slike okačite na internet. Potrebno je nešto novo", dodaje.
Razredni starešina ove devojke, Mirjana Tešić, za Fokus kaže kako je danas veoma teško za jednu devojčicu da bude originalna i izdvoji se na internetu od ostalih koje isto to pokušavaju.
"Za razliku od svojih vršnjakinja koje uglavnom citiraju pesme svojih omiljenih, neretko i nepismenih autora, Ana je pokušala da bude primećena tako što će naučiti sva slova i koristiti ih pravilno u statusima", kaže razredna ove devojke.
"Mislim da nije morala toliko daleko da ode. Stvarno je mogla samo da se skine", dodaje.
Od ovog događaja, više ništa nije kao pre za ovu mladu devojku. Preko noći je postala popularna, a u školi su druga deca počela i da joj se obraćaju, što po njenim rečima, ranije nije bio slučaj.
"Postavljajući ovaj status na internet, želela sam da me primete. Bila sam svesna da ću naići na negodovanje mnogih, ali po komentarima koji su usledili od ljudi, mogu reći da ima dosta i onih koji me podržavaju", rekla je Ana.
Samo par sekundi nakon postavljanja statusa, jedna drugarica je prokomentarisala "Draga nedaj se, uwek će mo biti uz tebe", a onda su usledili i "Anu za precednika!", "Skini se!" i još mnogobrojni pozitivni komentari. Ana je zasluženo postala popularna u školi, a već je, kako kaže, imala i jednu ponudu za seks.

IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
Zbog velikog interesovanja repriza otvaranja Mosta na Adi i za Božić, Srpsku Novu godinu i Svetog Savu

BEOGRAD, 3. januar 2012, (Njuz) – Zbog velikog interesovanja građana otvaranje novog Mosta na Adi biće ponovo organizovano za Božić, Srpsku Novu godinu kao i za Svetog Savu, saopšteno je iz Uprave grada Beograda.

- Kapacitet novog Mosta na Adi je daleko manji od iskazanog interesovanje građana za njegovo otvaranje, što samo govori da su neosnovane optužbe da je ovaj most neopravdano megalomanski velik – stoji u saopštenju.

Svečano otvaranje Mosta na Adi za Božić počeće za Badnje veče, a novi simbol srpske prestonice biće okićen badnjacima. Takođe će na mostu biti organizovano paljenje badnjaka, koji će i specijalnim 3D hologramima biti ocrtan na nebu iznad Save. Svečanosti će osim državnog vrha prisustvovati i svi članovi Sinoda SPC-a.

U spektakularnom vatrometu sa novog Mosta na Adi, Beograđani će, tačno u ponoć, ponovo imati priliku da uživaju na otvaranju mosta za Srpsku Novu godinu.

- Vodeći računa o ravnopravnosti i jednakosti svih Beograđana, ovog puta će 30 minuta posle ponoći za pešake biti otvorena traka iz pravaca Novog Beograda ka Čukarici, a za automobile pravac Čukarica – Novi Beograda – stoji u scenariju otvaranja novog Mosta na Adi.

Svečano otvaranje mosta za Svetog Savu biće rezervisano za najmlađe Beograđane. Umesto školskih proslava, sve predškolske ustanove, osnovne i srednje škole organizovaća dolazak đaka na novi Most na Adi. Zbog toga se mole mlađi sugrađani da se strpe i da ne prave gužvu u ranijim terminima svečanog otvaranja.

njuz
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Hohoho...it's christmas time! :D

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 258
Zastava Tabanovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 5800 XpressMusic
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
^This is just my opinion!^
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
Građani se izvinili Dačiću za proteste devedesetih

BEOGRAD, 4. januar 2012, (Njuz) – Svi građani Srbije koji su devedesetih godina prošlog veka učestvovali na demonstracijama protiv tadašnjeg režima, razmišljaju da bi mogli da se kolektivno izvine potpredsedniku Vlade i predsedniku SPS-a Ivici Dačiću.

Više od tri miliona građana ozbiljno razmatra da izda zajedničko saopštenje u kojem se iskreno izvinjavaju za sve grehe koje su tada činili režimu, uključujući uzvikivanje uvredljivih parola, pravljenje buke duvanjem u pištaljke i udaranjem u šerpe, kao i blokadu saobraćaja.

- Mnogo zla smo naneli režimu tih nesrećnih devedesetih, računajući i 5. oktobar koji do danas nije doneo nikakve promene. Problemi su danas gotovo isti, ako ne i veći, ali mi smo svesni svojih grešaka – kažu građani Srbije.

Ivan Marović, jedan od vođa organizacije Otpor koja je bila predvodnica studentskih protesta pred rušenje Miloševićevog režima, takođe razmatra izvinjenje za sve što je njegova organizacija činila.

- Možda smo malkice preterali tada. Blokiranje saobraćaja i duvanje u pištaljke svakako je otežavalo život većini građana. U tom smislu se izvinjavamo zbog problema koji su nastajali u to vreme, zbog kojih smo možda delom bili krivi mi, delom opšta situacija u kojoj smo se tada nalazili – kaže za Njuz Marović.

Povodom kolektivnog izvinjenja oglasio se i Ivica Dačić, koji je rekao da će prihvatiti izvinjenje, ali samo ukoliko mu se građani izvine i za zavitlavanje zbog njegove tadašnje frizure.

njuz
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
Ministar prosvete preporučuje da škole ne upisuju novu generaciju prvaka zbog najave smaka sveta

BEOGRAD, 9. februar 2012, (Njuz) – Ministar prosvete i nauke Žarko Obradović preporučio je juče svim osnovnim školama da u septembru ne upisuju novu generaciju prvaka zbog smaka sveta koji je najavljen za decembar ove godine.

U saopštenju objavljenom na sajtu Ministarstva prosvete navedeno je da se preporuka ministra zasniva na drevnom proročanstvom Maja prema kojem će apokalipsa nastupiti krajem 2012.

Ovim povodom ministar Obradović se obratio novinarima rekavši da će u najkraćem mogućem roku biti održana sednica Republičkog štaba za vanredne situacije na kojoj će biti prezentovani svi podaci o energetskom bilansu, kao i ostalim parametrima vezanim za nesmetan život u uslovima smaka sveta.

- Mislim da je logično da se, ukoliko mogućnost pojave smaka sveta bude realna kao što je i sada, donese odluka da se upis đaka u prvi razred ne obavlja. Smatram da je ta preporuka prevashodno u interesu najmlađih osnovaca koji će, s obzirom na to da još nemaju ustaljene radne navike, teško nadoknaditi časove izgubljene zbog smaka sveta – izjavio je Obradović.

- Mi ne znamo kako će tačno izgledati taj smak, ali imamo pouzdana saznanja da bi on u velikoj meri mogao da ugrozi sprovođenje nastavno-naučnog plana. Pošto je kvalitetno obrazovanje naše dece prioritet smatram da je ova preporuka pre svega u njihovom interesu i da upisa u školu ne treba da bude u takvim uslovima. Bolje je da deca izgube jednu celu godinu, ili čak i dve ako treba nego da krenu u školu a da pri tom nije izvesno normalno odvijanje nastave u drugom polugodištu zbog najavljene propasti sveta. Smak sveta neće večno trajati i čim se završi upis prvaka će se nesmetano odvijati. U svakom slučaju ovo ne bi bila prva godina koju su mladi iz nekog razloga izgubili u ovoj državi pa ne treba praviti veliku buku oko toga – istakao je ministar.

njuz
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Nokia 
Njuze,ja te volim  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.46
mob
Samsung GT-S7580
A bio sam ubedjen da se ne drogira...   Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 04:13:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.