Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 21:02:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Njena karijera, njegov nemir  (Pročitano 42706 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
 Smile

Ne znam o cemu uopste pricamo ovde... Ljudi se bore da nadju posao, da se zaposle uopste... Narocito u dobra krize. Moze se desiti da zena ima vecu platu, pa sta? Zar bi muskarac trebalo time da se frustrira? Zar to znaci da se ne trudi dovoljno i ne zeli da gradi porodicu? Naveo sam cene rada mojih drugara.

Dosta slucajeva znam gde zena nece da se zabavlja jer neko nema kola...

Ali ovo nisu jedni kriterijumi kod zena (po mom misljenju pogresni).

Mora da bude visi, mora da vise zaradjuje, mora da bude deblji od mene, mora da... mora da...
Ako to i sve ima, onda jebiga - nije za mene... Ima malog stojka...

Jel' neko ovde vidi rec ljubav? Kad ona nastupa? Kad se ispune svi kriterijumi  Smile

Sve ono sto nije zasnovano ljubavi propada. Sve i da nadjete takvog "po ukusu" osudjeno je na propast!

edit: nemojte da mi dirate Bambinu. Ona dobro radi svoj posao.  Smile
« Poslednja izmena: 15. Nov 2009, 19:46:39 od ThePhilosopher »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.32
mob
Samsung S8
U tome i jeste glavni fazon kod ljudi (izuzecima svaka cast).

Problem je sto misle da se sve u zivotu mora uraditi. U zivotu mora samo jedno - da se umre. Nista sem toga, ne mora.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Mora i da se kaki i piški. Ništa više.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

A da se jede ?
A cipele ? Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 1800
a porez ?
a da se umre?
.
.
.
a gudra?  Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.32
mob
Samsung S8
Od sve toga nista ne mora da se radi. Ali ako to ne radis - moras da umres.  Smile

Hipoteticki.  Smile

Citat
a gudra?

Gudra ne, ali mariuhana da.  Smile

Sve to to svodi na jednu tezu - Ono sto drugi ne moraju, mi moramo. Ono sto drugi moraju, mi ne moramo.

Mislim da je to tema  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG 4X HD
Ja stvarno ne kapiram shto je tolika pobuna oko toga, zbog chega se mora insistirati na nekom kao modernom pristupu braku i zivotu upshte ( kad svi pokazatelji govore da je stari nachin funkcionisao bolje)  , kao niko od nas nije patrijarhalno vaspitan i niko nije sujetan i svi su kao super tolerantni i ne znam ti ja shta sve.

E pa ja jesam sujetan, i hocu da budem dominantan i hocu da budem glava porodice, a to da zaradjujem vishe se sasvim lepo uklapa u taj shablon, pa makar iskljuchivo kao hrana mojoj sujeti.  Mozda nije neophodno da bude tako ali sasvim sigurno ne moze da smeta, bar shto se mene tiche. Ako neko smatra drugachije, misli da to nije uopshte bitno i tako dalje...poshtujem.

Da li bi meni smetalo da ona zaradjuje vishe od mene, ne znam sigurno, ja mislim da bi, makar malo.
Ako se nadje neko oshtrouman da me pita da li bih ja nju ostavio da ona pochne da zaradjuje vishe od mene...ne bih naravno.

A shto se kasice prasice tiche...ako me to shto ja svojim radom mogu da priushtim nama  neshto shto ne bi mogli sebi da priushtimo da ja zaradjem manje chini "kasicom prasicom"  , onda neka,  bicu kasica prasica.

Da ja zaradjujem isto koliko i ona ili manje mi ne bi mogli sebi da priushtimo neke stvari koje ovako mozemo, i meni to pruza  zadovoljstvo, i da ja njoj mogu da priushtim neshto shto ona sebi ne bi mogla od svojih prihoda.

I kada govorim o tome ja govorim o odnosu sa konkretnom tj. stvarnom osobom koju volim i isto tako konkretno znam  da sem shto je inache mazim i pazim i masiram i svashta neshto,  meni pruza zadovoljstvo da je obradujem nechim iskljuchivo materijalnim, koliko je u mojoj mogucnosti.

I da se razumemo, ja ne zaradjujem silne hiljade evra mesechno ( tako da se na Lolinoj listi ipak ne kotiram  Smile  ( ovo je samo shala, nije provokacija  Smile   )  ) ali ipak imam puno vecu platu od svoje devojke i meni to odgovara, a ni ona se ne buni.  "ja tu ne bi nishta dirao"

chisto kao neko zapazanje koga sam tek sad postao svestan, ona je formalno daleko obrazovanija od mene a to mi uopshte ne smeta.
« Poslednja izmena: 16. Nov 2009, 00:38:13 od arlekin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
Sve je to fino...Svaciji put - njegov izbor i njegov problem.
Ali problem nastaje kada musko kaze '' meni ne smeta da riba zaradjuje vise od mene...''
On je odmah nesposoban, lencuga, vucibatina, nije sposoban za zivot, porodicu...On je mentol, retard, a sve zene koje ostaju u braku sa tako nekim su''jadnice koje ga izdrzavaju i vuku na grbaci'' bez razmatranja ostalih njegovih kvaliteta i roditeljskih sposobnosti(koje sigurno nisu samo u parama, i za to su vam dokaz gotovo svi klinci ciji su roditelji burzuju i plivaju u parama)..

Ako vi hocete toleranciju onda dajte istu u suprotnom smeru, ako to ne uradite - drugaciji od ovih sto ne razumu vas patrijarhalne osobe i niste.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.32
mob
Samsung S8
Citat
(koje sigurno nisu samo u parama, i za to su vam dokaz gotovo svi klinci ciji su roditelji burzuju i plivaju u parama)

Molim lepo, primera koliko hoces danas.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG 4X HD
Citat
On je odmah nesposoban, lencuga, vucibatina, nije sposoban za zivot, porodicu...On je mentol, retard, a sve zene koje ostaju u braku sa tako nekim su''jadnice koje ga izdrzavaju i vuku na grbaci'' bez razmatranja ostalih njegovih kvaliteta i roditeljskih sposobnosti(koje sigurno nisu samo u parama, i za to su vam dokaz gotovo svi klinci ciji su roditelji burzuju i plivaju u parama)..
To nije moj stav, i ne slazem se njime i nigde takav stav nisam izneo, uprkos tome shto je opshti utisak da se slazem sa svim Lolinim stavovima vezanim za ovu temu.

Ako nekome ne smeta, ne smeta ni meni shto njemu ne smeta.  Smile
Ako se ikada desi da ona zaradjuje vishe od mene, sigurno to mojoj sujeti nece mnogo prijati ali sam isto tako siguran da ona mene nece zbog toga smatrati vucibatinom, lencugom...
Kao shto ni ja nju ne smatram vucibatinom i lenshtinom zato shto zaradjuje manje jer znam da nije nishta od toga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 21:02:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.