Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Niška mafija - Kraj jedne ere  (Pročitano 18549 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.57
mob
Samsung 111111
Citat
Nisam Hrvatica, ali to nema veze... Smiley Dvojno, pak... imam... Vise zahvaljujuci tvojima, nego mojima... Smiley
Moji koreni, opet... veze nemaju... posto cisto sumnjam da i vi sto pljujete po istom imate bolji pedigre.

Ne pricam ja dal ti imas dvojno drzavljanstvo ili odakle korene vuces.
Iz Beograda nisi.
Ja za coveka koji kaze da je "Beogradjanin" podrazumevam da se samo rodio u Beogradu ili se doselio u istom.
I iskren da budem ja ne vidim tu nista zbog cega bi se neko "Ponosio" time.

E sad to je moje shvatanje ali realno gledano.Covek koji za sebe moze da kaze da je iz Beograda stvarno treba da vuce debele korene odatle.
Da su mu ziveli i cukun baba i cukun deda.

A ne da je izbegao iz Hrvatske kao ti,i da sad mase time da je iz Beograda  Smile
Dakle ti imas veze sa Beogradom kolko ja sa Podgoricom.

Citat
Poenta... ovakvi likovi mogu samo da postoje u "malim" mestima...
To je ta fama o velicini...

Prvo Nis nije malo mesto.Sad nije kao Beograd i nema stanovnika koliko Beograd ali to nije malo mesto.
Dudse ti skolna tome da lupas gluposti,pa si mogla bar da ides na wikipediu i proveris kolko ne znas.

Citat
рад Ниш заузима површину од око 597 km², укључујући Нишку Бању и 68 приградских насеља.

I drugo koliko ne znas da citas i lose parafraziras je cinjenica nemas pojma ni o tekstu.A lepo pise nije da se pravim pametan vec lepo pise da covek u opste nije USPEO MALOM MESTU (kako ti kazes) vec da je drzao svajcarsko narko trziste.

Citat
- Policija sumnja da je diskoteka samo jedan od objekata koji je služio za pranje para stečenih kriminalom i trgovinom narkoticima. Sumnja se da Ajkovići drže pod svojom kontrolom tržište narkotika u Švajcarskoj i da su glavni snabdevači kokainom i heroinom.

Citat
Za to vreme kakite po Beogradu... lakse je...

Ne kapiram po kome da kakim ?!

Izgleda da smo svi u Srbiji glupi samo ste vi iz Beogrda (vi koji ste dosli tamo) i Beogradjani pametni  Smile
Ako krenu ovi iz Vojvodine odmah im zapusite usta kako njih tamo kradu.
Ako krenemo mi sa Juga odmah imate spreman odgovor kako i nas kradu nasi.

A vas posteni i uz to ste mnogo pametni pa ne mogu da vas zajebu  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Citat
Iz Beograda nisi.
Ja za coveka koji kaze da je "Beogradjanin" podrazumevam da se samo rodio u Beogradu ili se doselio u istom.
I iskren da budem ja ne vidim tu nista zbog cega bi se neko "Ponosio" time.

Joj, koliko vidim... kompleksi su samo na tvojoj strani. Smiley
Meni nije problem da slikam po beogradskim grobljima, zaista. Smiley

Citat
E sad to je moje shvatanje ali realno gledano.Covek koji za sebe moze da kaze da je iz Beograda stvarno treba da vuce debele korene odatle.
Da su mu ziveli i cukun baba i cukun deda.

Pra... izgleda da sam omanula za jednu generaciju...

Damn... Smile

*ide u coskak i place... udara glavom u zid...

Citat
A ne da je izbegao iz Hrvatske kao ti,i da sad mase time da je iz Beograda 
Dakle ti imas veze sa Beogradom kolko ja sa Podgoricom.

ROFL Smiley

I sta sad... moram tebi da se pravdam zasto smatram da je Beograd moj grad? Smiley
Zalim, ali kada su intimna osecanja pripadnosti u pitanju, niko nema pravo da ih opovrgava. Smiley

Citat
Prvo Nis nije malo mesto.Sad nije kao Beograd i nema stanovnika koliko Beograd ali to nije malo mesto.
Dudse ti skolna tome da lupas gluposti,pa si mogla bar da ides na wikipediu i proveris kolko ne znas.

Pa ako cemo mak na konac, "malo" i malo Smiley

Citat
I drugo koliko ne znas da citas i lose parafraziras je cinjenica nemas pojma ni o tekstu.A lepo pise nije da se pravim pametan vec lepo pise da covek u opste nije USPEO MALOM MESTU (kako ti kazes) vec da je drzao svajcarsko narko trziste.

Jao, izvini... necu vise da vredjam lokalne selebritije. Nije uspeo u malom mestu, vec u Svajcarskoj, jer Svajcarska je obecana zemlja.
Tamo je valjda i upoznao i svoju prijateljicu iz slicnog pickovaca koju je drzao za ruku na skorasnjoj sa'rani...

Citat
Ne kapiram po kome da kakim ?!

Beogradu. Svakoj temi.

Citat
Izgleda da smo svi u Srbiji glupi samo ste vi iz Beogrda (vi koji ste dosli tamo) i Beogradjani pametni 
Ako krenu ovi iz Vojvodine odmah im zapusite usta kako njih tamo kradu.
Ako krenemo mi sa Juga odmah imate spreman odgovor kako i nas kradu nasi.

A vas posteni i uz to ste mnogo pametni pa ne mogu da vas zajebu 

Pa sto se ne otcepite? Smiley
Ja kad sam se osetila tako "ugnjetavano", ja sam otisla kao sto si samo primetio.  Smiley

Eto, pre neki dan kukanje kako siptari sve pokupovase, jadne alave nislije... Ne bi oni, ali moze se od toga kupiti koji stancic "gore" Wink

« Poslednja izmena: 24. Avg 2013, 21:13:01 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Zar vi ljudi dosad niste uvideli da ta tema moje vs tvoje mesto vs Beograd ne može da se diskutuje ovako, pismenim putem?  Smile   Smile

Za to valja sastati se uživo, sesti negde pa onda lepo i lagano diskutovati. Jer ovako ili čovek ne može da se 100% izrazi ili pak bude pogrešno shvaćen. I u 80% slučajeva se samo još više pojača negativan stav jednih prema drugih i obrnuto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Sto se mene tice, nije problem...

Ja se svog porekla, a ni mesta boravka ne stidim...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.57
mob
Samsung 111111
Citat
Joj, koliko vidim... kompleksi su samo na tvojoj strani. Smiley
Meni nije problem da slikam po beogradskim grobljima, zaista

Ja nemam kompleks od toga ko je odakle,ti nas i mene ubedjujes ovde da si iz Beograda  Smile
Pomisenjes kolna,generacije na ovoj temi.
Na drugoj pominjes kako si Hrvatica.
I onda ja imam kopleks ?! A mene realno boli kurac taman i da jesi stvarno iz Beograda,ne vidim sto bih imao kopmpleks zbog toga.

Ti samu sebe ovde otkrivas ja te nisam ni pitao odakle si  Smile Ti si rekla na vise tema da si izbegla iz Hrvatske,a sad pricas da si iz Beograda  Smile

Citat
Jao, izvini... necu vise da vredjam lokalne selebritije. Nije uspeo u malom mestu, vec u Svajcarskoj, jer Svajcarska je obecana zemlja.
Tamo je valjda i upoznao i svoju prijateljicu iz slicnog pickovaca koju je drzao za ruku na skorasnjoj sa'rani...

Cekaj ja stvarno nemam pojma o cemu ti pricas.Evo majke mi moje,ne znam u kog hoces da ti se zakunem da ja veze nemam o cemu ti pricas  Smile
Ja vidim samo da ti krivis Nis zato sto postoji klan koji je kupio sve sto je moglo da se kupi  Smile

Jel sam ja odgovoran za to ?
Jel neki Nislija posebno odgovoran za to ?
Jel smo mi iz Nisa odgovorni za to ?
Jel su Beogradjani krivi sto je zemunski klan harao beogradom,vozdovacki i ostali poznati klanovi ?  Smile

Kazi konkretno sta pises tu neke stvari koje ni sam Bog ne bi mogao da rastumaci.

Citat
Beogradu. Svakoj temi.

Pitao sam po kome DA kakim a vidim odgovaras mi po kome kakim  Smile
Vidim da ti citas ono sto bi volela da procitas  Smile

I da,ja ne kakim po Beogradu na temama koje nemaju veze sa istim.Vec samo koje imaju veze sa istim.
Drugo ti si ovde pocela raspravu o Beogradu i lokal patriotizmu a i na jos par tema.

Citat
Pa sto se ne otcepite? Smiley
Ja kad sam se osetila tako "ugnjetavano", ja sam otisla kao sto si samo primetio.

Iskreno ja bih  Smile
Bez trunke razmisljanja.Ne zato sto nas Beograd "Ugnjetava" jer nas ne ugnjetava,to su tvoje reci ne moje.Sistem koji je napravljen da Beograd bude jedini normalan grad u Srbiji je doveo do toga.
I da ti nisi otisla ti si pobegla i tu postoji razlika.

Citat
Eto, pre neki dan kukanje kako siptari sve pokupovase, jadne alave nislije... Ne bi oni, ali moze se od toga kupiti koji stancic "gore"

Mene ne bi mogli da kupe jer ne postoje takve pare koje bi mene proterale sa svog mesta.
Ali postoje ljudi koji nemaju sistem vrednosti kakav imam ja ili nekog normalan.Vec su ljudi koji gledaju samo sebe i svoj opstanak.I takav ce sutra kad kupi taj stancic gore da nam pise kao i ti ovde kako je on "Beogradjanin"..
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.57
mob
Samsung SGH-E590
Citat
Covek koji za sebe moze da kaze da je iz Beograda stvarno treba da vuce debele korene odatle.Da su mu ziveli i cukun baba i cukun deda.
Smile Smile Smile

Pravi Beogradjani su samo oni koji vuku korene od graditelja Singidunuma! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Anea, predlažem da ako/kad se bude pravilo opet neko Burek okupljanje, da uzmete i organizujete jednu diskusiju na ovu temu.
Znam da su ranije dolazili ljudi iz svih krajeva Srbije, tako da ne sumnjam da bi bilo dovoljno učesnika,odnosno mišljenja za obe strane. Čak možete i da pošaljete neki tekst nekom od nedeljnika,jer znam da su neki od njih par puta pominjali ovaj problem,odnosno temu. Ozbiljno mislim sve ovo.

Na kraju krajeva, bilo bi interesantno čuti i uživo,detaljno mišljenje i argumente onih koji su (više) protiv Beograda i zašto. Mislim,ono... da jednom debata s Bureka stvarno stvori i doprinese nečemu,a ne da ostane još jedna od bezbroj svađa i napušavanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
@jasikasi

Koliko vidim, ti izvlacis delice i uklapas kako hoces...  Smile
I onda mene pitas da li ja znam da citam Smiley
Heh...

Vidis, to jeste kompleks... koji se ogleda u tome da ne mozes da shvatis da nekom moze da zivi u vise od jednog mesta... i da oseca pripadnost svakom ili nekom... Wink

A ti momenti sa "ako si iz Hrvatske - Hrvatica si"... mani me, molim te... Kolekcija leto\jesen 1991. mozda jeste u modi u tvojoj glavi, meni malo ispod casti da uopste pricam o tome...  Smile

Ja vise necu da odgovaram... i onako mi je na pp "objasnjeno" da je to lik koji drzi citav Nis, pa nije uputno pricati o njemu...

Jedan covek vlada gradom... od koliko ono bese ...skoro 300.000 stanovnika... Vo imja oca, sina i svetoga duha... Smile

« Poslednja izmena: 24. Avg 2013, 21:51:57 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.57
mob
Samsung 111111
Citat
Covek koji za sebe moze da kaze da je iz Beograda stvarno treba da vuce debele korene odatle.Da su mu ziveli i cukun baba i cukun deda.
Smile Smile Smile

Pravi Beogradjani su samo oni koji vuku korene od graditelja Singidunuma! Smile

A sta tata ti se doselio pa si Beogradjanin ?

Inace ima razloga sto sam to rekao,ali tvoj mozgic to tesko moze da shvati.
Srbija nije amerika i ljudi u Srbiji ne zive siromasno od juce ili prekljuce vec mozda zadnjih 2 veka.
Samo ratovi koji su vodjeni za tokom proslog veka govore o tome koje su migracije postojale.

To to sam rekao cukun takodje ima svoje zasto.
Moja Prababa je rodjena 1912.Sto u sustini nije mnogo.A puno znaci.
Jer je grad Beograd 1912 imao sta mislis koliko stanovika ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 28.0.1500.95
U super, jos jedna "Beograd vs Provincija" tema.  Smile

"Pravi Beogradjani" su gospoda ljudi. Nemaju onaj BeOgradski naglasak i nemaju tu potrebu da se predstavljaju kao isti. Samo "dodjosi' imaju tu potrebu da naglasavaju da su iz Beograda iako zive u ko zna kojoj selendri koja se vodi kao  Beograd i da imaju "naglasak" i sl. I to obicno skorasnji "dodjosi" rade to...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.