Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Niš: Nožem napadnut komunalni policajac  (Pročitano 10980 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
pa to je demagogija što ti pišeš
Aha...
To je cinjenica,s kojom se slaze,potpisujem ti,verovatno vise od 6 milijardi ljudi na svetu.

6 milijardi se ne slaže sa time da ne treba platiti taksu kada postavljaš tezgu na ulicu, bio ti bogat ili ne bio bogat
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Ocigledno nisi procitao moj post kako valja,jer si zurio da sto pre postavis odgovarajuci provokativni odgovor.

Procitaj ga jos jednom,celog,pa se onda javljaj.Mozda ces uociti da ja nisam pricao konkretno o ovom musavom ludaku,nego generalno o tome da komunalna policija,i idioti koji kroje zakone koje oni navodno treba da primenjuju,ne sluze nicemu osim onima sa dubokim dzepovima.

Jer,da sluze,ne bi bio donet zakon po kome,na primer,u stambenoj zgradi ne sme da se emituje buka jaca od 50db,a u poslovnoj sme,pa cak i ako je ona okruzena drugim stambenim zgradama,i cak i ako ta buka prelazi nekad i 80db.

Uvek je bilo isto i bice - mocnici mogu da rade sta oce,narod ima da cuti i pusi.I jos placa za to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
Citat
Jer,da sluze,ne bi bio donet zakon po kome,na primer,u stambenoj zgradi ne sme da se emituje buka jaca od 50db,a u poslovnoj sme,pa cak i ako je ona okruzena drugim stambenim zgradama,i cak i ako ta buka prelazi nekad i 80db.

dobro, evo ja se slažem da niko ne treba da te uznemirava sa bukom, ali otkud sada znaš zbog koga je i kako uvedeno to. onda treba tražiti da se promeni taj propis, pa nije tu kraj sveta, tako se radi u normalnim zemlja, ljudi sednu pa se dogovore, a ne da ja kažem - ako on može preko 50 db sada ću i ja da odvrnem muziku, pa kada dodje policija onda napadnem policiju. to se tako ne rešava
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Nisam videla da postoji tema pa otvorih svoju. Al Boze moj tu je popa Lightsoft da oma sve sredi.

Drugo, ako niste znali, drzavljani Amerike su imali ovu informaciju pre nas a naslov ove teme me zaprepascuje i ostavlja bez daha. Pa zar jedan deda poteze noz? Nije valjda da treba da popijemo tu smesnu foru??

Kome se danas stoji na ulici da prodaje i smrzava se ne bi li dosao do nekog dinara??

Ovde samo corav ne vidi sta se desava. A da se nadovezem, danas sam setala Knez Mihajlovom ulicom, jel lepo je vreme bilo, ali broj prosjaka i broj onih koji su ponesto svirali sa kutijicom ispred sebe me je porazio. Sta je bre ovo, sjaj i beda Holivuda????

Dajte ljudi stvarima pravo ime, ne krivite stvarnu sliku svoje realnosti... Smile

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Ovde samo corav ne vidi sta se desava. A da se nadovezem, danas sam setala Knez Mihajlovom ulicom, jel lepo je vreme bilo, ali broj prosjaka i broj onih koji su ponesto svirali sa kutijicom ispred sebe me je porazio. Sta je bre ovo, sjaj i beda Holivuda????

Obicno ljudi stavljaju jer umesto jel, ali ti si redak slucaj koji je napravio obrnutu gresku  Smile Smile

Elem, u cemu je problem sa ljudima koji sviraju na ulici? Ljude koji sviraju, slikaju, izvode gluposti na ulici imas svuda u Evropi i bas daje neki smek gradu (naravno ukoliko to sve ima neki nivo i kakav-takav kvalitet). U Nemackoj cak ulicni muzicari moraju u opstini da odsviraju nesto, pa da strucna komisija odredi da li mogu da sviraju i koji deo ulice mogu da zauzmu (bez zezanja, ja gledo svojim ocima).
Postali smo deo Jevrope  Smile

E sad, kad su u pitanju cigani i njihovo "sviranje" i prosenje, tu je stvar poptuno drugacija, ali njih niko ne sme da dira, jer (a ne jel  Smile ) za njih zakoni ne vaze....i to je stvarno duboko porazavajuca stvar!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
danas sam setala Knez Mihajlovom ulicom, jel lepo je vreme bilo, ali broj prosjaka i broj onih koji su ponesto svirali sa kutijicom ispred sebe me je porazio. Sta je bre ovo, sjaj i beda Holivuda????
Zaboravila si delioce letaka Smile
« Poslednja izmena: 03. Jan 2012, 01:54:19 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ako se obazires na jer ili jel , daleko ces ti da doguras. Covek pod nabojem emocija ima gramaticke greske, sto je sasvim normalno. Onaj ko razume shvatice onaj ko ne kapira, neka ostane buba, nema mu pomoci.

Ne, letke danas nisam primetila....

@gotago, dao si temi potpuno drugu konotaciju. Razmisli o tome.To je kao ono - devojka je silovana i devojka je dala povoda da je siluju. Ukljuci mozak, Bog ti dao...
« Poslednja izmena: 03. Jan 2012, 02:30:40 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Ako se obazires na jer ili jel , daleko ces ti da doguras. Covek pod nabojem emocija ima gramaticke greske, sto je sasvim normalno. Onaj ko razume shvatice onaj ko ne kapira, neka ostane buba, nema mu pomoci.

Ako si od celog posta videla samo jednu recenicu u kojoj se manje-vise zezam, onda definitivno neces daleko dogurati  Smile
Mojne da si sujetna  Smile, nisam mislio da si nepismena, samo mi bilo zanimljivo da neko pogresi u suprotnom smeru  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ok, I like u too  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Policija u Nišu ne dozvoljava protestni skup uličnih prodavaca

NIŠ - Protestni skup ispred niške policije koji je za danas u 12 časova najavio sindikat uličnih prodavaca “u znak podrške zbog torture nad uličnim prodavcima u Nišu od strane komunalne policije“ nije prijavljen, potvrđeno je „Blicu“ u Policijskoj upravi u Nišu.

U policiji kažu da će u slučaju organizovanja neprijavljenog skupa protiv organizatora biti preduzete „zakonom propisane mere“.

Povod za najavu ovakvog skupa bio je objavljivanje snimka na „jutjubu“ na kojem se vidi intervencija dvjice komunalnih policajaca nad uličnim prodavcem Č.M. (67) koji je savladan uz upotrebu fizičke snage, pendreka i lisica.

Ulični prodavac se prethodno više puta oglušio o zahtev da se legitimiše nakon čega ga jedan od komunalnih policajaca gura rukama.

Prodavac umesto lične karte poteže nož i dolazi do gušanja u kojem jedan komunalni policajac zadobija posekotinu na ruci.

Načelnik Komunalne policije Ivan Veljković izjavio je danas za „Blic“ da komunalni policajci nisu prekoračili silu ali da će slučaj biti ispitan.

Sindikat je osudio „zversko“ prebijanje građana Niša, ukazujući da je policija time prekršila svoja ovlašćenja.

Izvor: Blic

Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.348 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.