Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Niš: Nožem napadnut komunalni policajac  (Pročitano 10950 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Pola sata im treba cicu da obore, a on radi samo ovo

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia 1100

Sila boga ne moli

Autor : Predrag Blagojević; Južnih vesti.

Jedni su do juče štrajkovali na račun običnog naroda, a drugi već danas prete primenom sile. Ko ovde kome služi?

Kad štrajkuju lekari otići ću kod privatnika. Kad štrajkuju taksisti, ići ću pešaka. Ali, šta da radim kad štrajkuje policija?

Danima su se iživljavali nad onima koji se ni na koji način ne pitaju u vezi sa razlozima štrajka, dok su glavonje, od čije odluke zavise, znojile zadnjice u kožnim foteljama automobila i kabineta.

Maltretirali su nas oni koje plaćamo da rade za nas. Da nas štite, da sprovode zakone, da nas poštuju.

Njihove kolege, zaduženi za "komunalni red u Srbiji", sada su odlučile da demonstriraju silu. Ali, i oni to rade na "pravom" mestu.

Ljudi koji su sve ovo vreme žmurili pred ponižavajućim slikama ispred Kalče, na tvrđavskom mostu ili ispred najvećeg simbola Niša same Tvrđave, đubreta, najlona i takozvanih tezgi sa najjeftinijim mogućim blještećim ukrasima, brushalterima i tangama, sada su progledali. Petarde i vatrometi se prodaju ispod ruke na svakom ćošku, bahati vozači se parkiraju po zelenim površinama, đubre baca ko de stigne.

Ali, mnogo je lakše disciplinu vežbati na građanima koji prodaju svoje poljoprivredne proizvode na ulici. Ne pravdam njih. Ako svi ostali moraju da plate tezgu na pijaci ili kiriju za prodavnicu, zašto bi oni bili posebni.

Mislim na "disciplinu" koju policajci, komunalni ili mainstream, po ugledu na plavce iz Slobinog vremena sprovode strahovladom.

Nema onog "Gospodine, molim Vas, Vašu ličnu kartu". Prosto, tu valjda gube autoritet.

- Daj ličnu kartu!

Delotvornije je, a uz podizanje na prste i podvikivanje, još su bliži cilju. Po mogućstvu je potrebno i grubo odgurnuti građanina. Ako ga, pri tom, gledaju i ostali građani koji su se okupili i zainteresovano prate razvoj situacije, onda ide i dodatni argument. Naravno, uz prateću koreografiju.

- Upotrebiću silu!

A, ako se građanin usprotivi, postaće heroj! Vratiće se u jazbinu i vidno uznemiren kolegama i prijateljima narednih dana prepričavati kako je "služio narodu", dok će se njegov kolega hvaliti kako je sve to snimio mobilnim telefonom.

Je l sam ja propustio nešto, pošto mi i dalje nije jasno ko ovde kome služi?!

IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
Trebao je da ga izbusi Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
све се слажем...укинути и комуналну и ову редовну полицију и пустити сиромашне несрећнике са пежоима да продају нелегално на пијаци,ваде чакије кад им се прохте,пљачкају радње,пролазе кроз црвено и прегазе нечије дете,лупају центар града,пале контејнере са смећем итд...све сте у праву...који ће нам курац полиција

да цитирам мог великог пријатеља посланика у скупштини државе Smile војводине: "све ово срање није зато што нас запад не воли...народ не ваља...треба народ променити...или га евентуално преместити у сомалију" Smile

и што је најгоре...у праву је Smile

pezo je star oko 25 godina, sto nam govori da je covek nekada bio srednja klasa. sada su ga reformisali.
inace pezo 309 sada kosta oko 500 eur.
poceo si da odgovaras kao stanislav na veliko srbske teme.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
Ja bio jednom na Bubanj-Potoku,auto pijaca.Neki matori prodavao nekog belog golfa,prilaze mu dvojica mladjih likova:"gde si beli,neces valjda da ga prodas..sjajan auto..kako porodica..moji onako...uvek mi se dopadao tvoj auto,redovno si ga odrzavao..ajde malo spustis cenu...ma ajde beli,znamo se 100 godina..dobro,otplaticu ti auto do kraja za 6 meseci,trenutno imam kesa samo ovoliko...beli,moram da ga imam,znam da kupujem odlican auto.."
itd..itd..

digli takvu galamu na pijaci da su i oni ostali,koji su takodje prodavali auta pozeleli da imaju "savrsenog" golfa

poenta
namestaljka,da bi se auto prodao Smile

mozda je i ovo namesteno da bi deda sinu izboksovao unapredjenje i zasluznu plaketu heroja grada koja sa sobom vuce i odredjenu novcanu nagradu Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Citat
Ovaj revoltiran lepo noz i udri....to je kod nas normalna reakcija.

рекох...сомалија
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
pa ne znam da li je 405 ili 309  Smile
ma nije vazan pezo  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Preterujete i jedni i drugi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
Kakav je to covek koji nije cak ni pravi pandur nego je neki satro pandur. Ovde kod nas ih zovu smecari Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
а како зовете раднике градске чистоће(ако је имате)? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.