Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Nagradjeni sajt je dobio citavih 1.45% sto je vrlo smesno! Nego nije poenta u tome zasto nismo dobili nagradu zirija, zalosno je sto nismo ni pomenuti...a u Srbiji ne mogu ni da pljunu dovoljno blizu ovome sto je SF napravio! Da situacija bude jos tragikomicnija produzavaju rok za glasanje! Pa zasta je produzeno....nego ko im j...mater, u ovoj zemlji covek ne sme nicemu da se nada. Ne kaljam ime tog foruma, lep je i sve to ali daleko ispod ovog sto vidimo ovde!
Da se razumemo.. glasovi publike nisu bili realni i DizajnZona svakako jeste odlican forum gde se ljudi odredjenih stuka i interesovanja okupljaju... pitanje je samo da li je najbolji u Srbiji... sa time ne mogu da se slozim... Glasovi publike bili su produkt rata par klanova koji su organizovano glasali za svoje favorite... kako pravila nije bilo, potpuno je bilo legitimno da ljudi na sajtu napisu, idite glasajte 20 puta za nas i slicno... ili da posalju mass mail (iako se toga, licno, grozim) korisnicima sa pozivom na glasanje... Sve u svemu, festival je promasio poentu i iz mog ugla predstavlja veliku sramotu jer je pogazena sustina ovoga svega, a to je da oni sajtovi koji najvise privlace ljude na internet dobiju za to nagrade... Svaka cast pobednicima.. ali za mnoge od njih mi zaista nije jasno kako su tamo dospeli, i prosto ne mogu da verujem da nekih sajtova nema ni u tragovima, iako bi svakako trebali damo da budu...
Burek Forum ~ ruzicasti slon srpskog weba ~ svi ga vide, niko ne priznaje njegovo postojanje
Meni je samo zanimljivo da ako su vec hteli da ignorisu Burek, sto nisu stavili neki od posecenijih foruma zabavnog foruma... Ovako... ispada da u Srbiji samo geek-ovi koriste net...