Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nikolić u Njujorku otkrio spomenik Nikoli Tesli  (Pročitano 16395 puta)
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
Jel znas ti da odgovris na jedno prosto pitanje, ili volis da se kurcobecas seljacki...
26 strana seres ovde ko foka i onda kao luda mara cek a ko je sta rekao...
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 462
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
YuWarez,trebalo bi vidjeti odakle pises i unosis podjele u srpski narod. Bezbjedonosna sluzba bi se trebala pozabaviti tobom jer si vise prekardasio.

Dosta je vise nama petokolonasa koji dijele Srbe.

Ја нисам делио Србе...ти си тај који крајишке Србе називаш свакаквим именима...

Изгледа да су прави Срби само у Црног Гори а да заборавио сам они више нису Срби они су Црногорци... Smile

Najbolje da Srbija donese zakon ili da ubaci neki stav u Ustavu da su Srbi samo oni koji su rodjeni u Srbiji i apsolutno niko vise, i da svi oni koji se izjasnjavaju kao Srbi budu odmah streljani.
Stvarno nas treba jos jednom bombardovati za primer....dok svi ostali svojataju sve sto se mozda nekada negde spomenula rec Hrvatska, Bosna, Albanija...jedino Srbiju ne zanima cak sta vise daj da dokazemo suprotno.
Stoka, klasicna stoka

А ко је рекао да су Срби само они рођени у Србији? Smile

A sad ti mene napadas jel da? Ja sam rekao,ako Tesla nema veze sas Srbijom onda je i Karadjordje Turcin po tvojoj logici. Vidjet cemo odakle vjetrovi duvaju. Nece pljuvati po srpskom narodu kome padne na pamet,to mora vise prestati.

Treba vidjeti i jesi li krajiski Srbin ili se samo tako predstavljas da bi unosio pometnju i podjele.
« Poslednja izmena: 27. Sep 2013, 10:32:30 od aragua12 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
Jel znas ti da odgovris na jedno prosto pitanje, ili volis da se kurcobecas seljacki...
26 strana seres ovde ko foka i onda kao luda mara cek a ko je sta rekao...

Ја тебе питам ко је то рекао ти не одговараш и питаш мене питање...ако ти мени не одговориш на питање што би ја теби...

A sad ti mene napad jel da? Ja sam rekao,ako Tesla nema veze sas Srbijom onda je i Karadjordje Turcin po tvojoj logici. Vidjet cemo odakle vjetrovi duvaju. Nece pljuvati po srpskom narodu kome padne na pamet,to mora vise prestati.

Treba vidjeti i jesi li krajiski Srbin ili se samo tako predstavljas da bi unosio pometnju i podjele.

То онај Карађорђе што је био вожд Србије...ма да он нема никакве везе с Србијом... Smile
« Poslednja izmena: 27. Sep 2013, 10:34:44 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
Pitanje = pitanje tako razgovaraju samo teski kontrasi i dokone osobe.
26 strana se raspravlja kako je Tesla rodjen van Srbije i da tako Srbija nema pravo da ga svojata...nisam ja taj koji to serunda ovuda vec zamisli ti.
Ako Srbija nema prava do svojata Srbe van svojih granica, zasto se to lepo ne uredi i kaze jednostavno: Srbin moze biti samo onaj iz Srbije i niko vise.
Pa cak sta vise, svi oni koji su rodjeni ovde a nemaju bar pet kolena unazad rodjenih u Srbiji takodje da se streljaju...cisto da imamo cistu krv Serbsku.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
Мени није логично да Оскара Давича својата Израел само зато што је Јевреј, да Бекима Фехмиуа својата Албанија само зато што је Албанац  или да Николу Теслу својата Србија само зато што је Србин. За све ове људе је једна ствар заједничка они немају везе са наведеним државама осим њихове националности, никада тамо нису живели нити имали држављанство те државе...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
Opet uvijena forma, ovo je ovo, ono je ono...ko pickica neka...odgovori slobodno niko nece da ti uzme ovde to za zlo, niti ces otici na strasni sud ako izgovoris nesto.
Znaci opet se vracamo na isto ali evo da preformulisem malo pitanje...Znaci Srbi van granice Srbije u stvari nisu "Srbi" ukoliko nikada ne dodju da zive i rade bar 24h u Srbiji?
Jos jedno pitanje...svako ko napusti Srbiju dobije potomke van iste automatski gubi pravo na biti "Srbin" jer jednostavno nije rodjen tu, nema drzavljanstvo (pod uslovom da ga ne uzme)....
Ne vidim poentu da se neko zove Srbin ako ne oseca potrebu za svojom maticom ili maticom svojih predaka.
Koja je poetna pricanja Ja sam Srbin? Zasto bi uopste neko koristio to pravo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
Znaci opet se vracamo na isto ali evo da preformulisem malo pitanje...Znaci Srbi van granice Srbije u stvari nisu "Srbi" ukoliko nikada ne dodju da zive i rade bar 24h u Srbiji?

То нисам рекао. Можеш бити и Србин ван граница Србије а да немаш везе са Србијом.

Jos jedno pitanje...svako ko napusti Srbiju dobije potomke van iste automatski gubi pravo na biti "Srbin" jer jednostavno nije rodjen tu, nema drzavljanstvo (pod uslovom da ga ne uzme)....

Као што сам рекао бити Србин нема везе са Србијом што је и моја поента, ако си Србин не значи да те Србија одмах може својатати...

Ne vidim poentu da se neko zove Srbin ako ne oseca potrebu za svojom maticom ili maticom svojih predaka.
Koja je poetna pricanja Ja sam Srbin? Zasto bi uopste neko koristio to pravo...

Српство нема везе са државом. Било је Срба и када није било Србије...Када неко каже ја сам Србин он под тим мисли да припада одређеној лингистичкој, културној и етничкој групи...а не да припада држави.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
Kako nema veze sa drzavom...nisu Srbi na ovaj svet dosli tako sto su pali sa kruske i posle pada eureka Ja sam Srbin.
Ili je to mozda neka nova evolucija radjanja nacija...
Da bi se osecao Srbinom valjda moras imati neke veze sa maticom, ne mozes reci e ja sam Srbin a cale ti Juznoafrikanac a keva Etiopljanka...mislim mozes nije da ne mozes.
Ja posto nisam rodjen na danasnjoj teritoriji Srbiji, Srbija nije obavezna da me stavi u njen sistem zar ne?
Zasto bi se koji kurac Srbija cimala oko mene...ili oko bilo koga ko nije rodjen ovde. Logicki zar ne?
Takodje mogli da podnesemo neku inicijati da se svi potomci Tesle a koji zive ovde odmah deportuju jer sa Srbijom imaju veze ko moja baba za biomehanikom.

« Poslednja izmena: 27. Sep 2013, 11:11:21 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
Банализујеш ствари претерано...Срби су постојали и пре Рашке, Дукље...нису имали матицу а били су Срби...то да матица некако преставља све Србе и да су јој сви Срби дужни а она само Србима у Србији је глупост...

Е да Тесла није имао везе с матицом нити он нити његови преци нису из Србије него из старе Херцеговине...што је данашње Црна Гора и БиХ... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
Kazem ja pali sa kruske i tup Ja sam Srbin...
Imas rodoslov Tesle pa si toliko siguran...i ajde da napisemo peticiju da se svi potomci proteraju iz Srbije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.