Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Niko ne zna zašto je ubijen Lazar Jovičić  (Pročitano 4174 puta)
25. Mar 2014, 00:35:46
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Niko ne zna zašto je ubijen Lazar Jovičić

U Jagodini je Stefan Simović (19) ubo Lazara Jovičića (17) u grudi, a mladić je sat kasnije preminuo.

Na Fejsbuk profilu mladića koji se sumnjiči za teško ubistvo pored imena piše: „Rođen loš”. Lazar Jovičić je gitarista, talentovani muzičar i đak muzičke škole u Nišu, sin dugogodišnjeg direktora jagodinske Muzičke škole „Vladimir Đorđević” Vojislava Jovičića.

Lazar je ubijen ispred kafića „Lajf” u Jagodini. Ubistvo se, kako je policija saopštila, dogodilo pola sata posle ponoći u Sinđelićevoj ulici. Posle kraće rasprave ispred ovog lokala Stefan je ubo nožem u grudi Lazara.

„Sin nam je sinoć otišao na rođendan kod druga... nije se vratio. Policija nam nije objasnila šta se desilo”, kaže Lazarev otac, i u neopisivom šoku preispituje sebe kao roditelja i pedagoga: „Ja sam decu, dva sina, vaspitavao da se bave sportom, muzikom, lepim stvarima... Lazar je bio žrtva jedne situacije, našao se na pogrešnom mestu u pogrešnom trenutku... Nasilje među mladima je problem cele Srbije. Pozivam sve roditelje da povedu računa o svojoj deci”, očajnički apeluje otac ubijenog Lazara.

Pojedini očevici iz Sinđelićeve ulice kažu kako su strepeli od zla jer su noćima unazad svedoci nasilja.

Obitavao po kladionicama

Mladi Jagodinci tvrde da Stefan provodi vreme u kladionicama. „Dolazio je ovde. Izdaleka se moglo videti da je problematičan. Nismo ga viđali po boljim lokalima, samo u kladionicama, nigde nije radio. Ne znam od čega je živeo, a kladio se na sitno, hvalio se da ima pištolj, da je opasan. Ne znamo ni da li je išao u srednju školu”, kaže jedan od radnika kladionice. U jagodinskim srednjim školama nema evidencije da je bio njihov đak.

„Stotinu puta smo prijavljivali tuče i haos ispred lokala ‘Fajt klub’ koji zovu ‘Lajf’. Te noći čula sam vrisku i viku, znala sam da je opet neka tuča. Sa prozora sam samo videla momka koji leži na ulici i policiju koja zaustavlja automobil i unosi ga. Ostala je krv na ulici. Taj klub mora biti zatvoren. Ne možemo normalno da živimo. Znala sam da će pre ili kasnije desiti nesreća. Koliko sam samo puta išla u policiju, nosila i snimke sa kamera jer ova je ulica puna kladionica, svi imaju video-nadzor. Sve sam nosila, a policija je samo jednom bila s maricom i tad su dva momka privedena. Ubeđena sam da postoji neko ko ne dozvoljava da zatvore ovaj klub”, kaže očevidac Jelena Petrović.

“Oni se i ne poznaju. Taj Stefan se sa majkom doselio pre dve godine iz Zrenjanina. Videli smo da je sa devojkom ušao u ‘Lajf’ i brzo izašao. Za njim je izašao Lazar sa još jednim drugom. Sve se munjevito desilo. Lazar je pao”, kaže jedna od maloletnica, očevidac ubistva.

Osumnjičenom za ubistvo određen je pritvor do 30 dana. Posle obdukcije i DNK analize znaće se kome je pripadao nož.

izvor: Blic

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/452271/Sahranjen-Lazar-Jovicic-17-koji-je-ubijen-ispred-kluba-u-Jagodini

« Poslednja izmena: 25. Mar 2014, 00:37:23 od FilipFr »
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Citat
Obitavao po kladionicama

Обожавам овакве наслове. Smile Следећи пут кад се деси неко убиство треба ставити да је особа која га је извршила обитавала у продавницама здраве хране и онда треба јавност да притисне државне органе да се све такве продавнице затворе јер су оне од њега направиле убицу.

Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
ni prvi ni zadnji...koji je stradao...zbog alkohola u venama.... nekog malog  majmuna....

jbg kad je taj alkohol u porodici u odrastanju muskog celjadeta ...uglavnom tabu tema...
da prvo pivo popiju sa ocem...ili ujakom..djedom...i da ih neko nauci da piju...ko ljudi...
i da im objasni zasto ljudi piju alkohol..onako posteno i iskreno...
ne bi bilo ovoga...u ovolikoj mjeri.... Smile

nego djeca uce da piju...od olosa...
koji ih uce da treba da prave sranja u alkohoisanom stanju...

e sta sam se th malih olosa kocopernih u pijanom stanju nagledao u poslednjih 20+ godina...
i njihovih sranja i stanja...tj pokusaja i jednog i drugog....
davno sam diplomirao na njima...samo mi diploma fali.... Smile
kad ga pogledam...znam sta ce tokom veceri raditi....

niko ih na vreme nije naucio neke stvari...
pa nemaju ni postovanja ni prema cemu..a kamoli prema svojoj generaciji....drugarima...i sta znam....

jednostavno tu djecu danasnju nema tko nauciti ponasanju...u drustvu..
ulica ti nije mama i tata... da trpi tvoja sranja..sad sad zabelajis.... Smile

s pijanim ljudima se ne kaci..
ako nisi sto posto siguran ...da ih mozes staviti u podredjen polozaj ..tj pod kontrolu...da se bolje izrazim...
....upotrebom neke svoje vjestine....
dal fizicke dal psihicke... vjestine Smile

samo dzaba je to pricati...onima kojim je u venema vulkanska lava a u glavi slama... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Eh, ne zna se...

Izasli ispred kafica i jedan i drugi krenula rasprava i budala ga izbola.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Eh, ne zna se...

Izasli ispred kafica i jedan i drugi krenula rasprava i budala ga izbola.  Smile

не... будала која је била са другаром је извадила и потегнула нож на лика који је ту био са девојком, који је исто тако будала ... ал спретнија, па је отела нож и избола и ову неспретну будалу.

Нож је потегао фини васпитани татин син.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Samsung SGH-E590
Ko se maca lati, od maca ce poginuti...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11

kad vec dodje do hvatanja za gusu...nema tu vaspitanja...kakvo vaspitanje...
tada branis sebe i zivot svoj...ili nekoga svog...tu...

vaspitanje treba da sljaka posao..da ne bi doslo do hvatanja za gusu....
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Eh, ne zna se...

не... будала која је била са другаром је извадила и потегнула нож на лика који је ту био са девојком, који је исто тако будала ... ал спретнија, па је отела нож и избола и ову неспретну будалу.

Нож је потегао фини васпитани татин син.
Ja ne vidim da tako pise u tekstu. Ako imas neke nove informacije onda se izvinjavam...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
ма има овде на форуму негде још једна тема... на њој је неко линковао ту вест, ту прочитах... сад не могу да је нађем...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Kako bre uvek ta neshvaćena dečica iz kladionica, navijačkih grupa, pokreta i sličnog... završe u crnoj hronici,majku mu...  Smile

Nego,u vezi te rupčage Fight club - čime se ono beše bavi prvi čovek Jagodine? A,da... boksom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.