Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 07:35:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Niko ne zna sta mu je..  (Pročitano 1394 puta)
31. Avg 2013, 19:54:44
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
Browser
Chrome 29.0.1547.62
Pozdrav ljudi.  
Pre neki dan mi se komp pokvario,virus sta vec i odneo sam ga na popravku. . sutra dan mi serviser kaze da mi je windows reinstaliran i je jedna RAM memorija bila neispravna tako da su je izvadili ( ostalo mi je 1. 5gb). Odnesem ti ja komp , prikljucim kad posle jedno 30-ak minuta on se iskljuci,kao da je neko kablove iscupao iz struje,nije bilo plavog ekrana niti kakvih poruka. Kontam ja da ga nisam lepo prikljucio pa porverim opet kablove. . . ukljicim ga i opet isto. . u roku od pola sata se gasi. . upalim ti ja igricu kad ono jos brze,trebalo mu je 5-10 minuta. . i tako jedno 20 puta u roku od 2h,sto od youtuba,sto od igrice,sto sam od sebe. Sutra dan sam ga odneo u servis,momci su mi promenili pastu,prasina ociscena. . sve u fullu. . da bi mi na kraju rekli da su primetili dok su cistili komp da se qler od graficke slabo vrti i da je moram da zamenim graficku. Dosao sam kuci,skinuo qler,stavio wd40 i qler siba,ko nov. . prikljucio opet komp,ista prica. . .
Danas sam otisao,kupio graficku,odmah su mi zamenili,donesem,prikljucim i opet isto. Istog momenta sam se vratio u servis i krenuli smo da proveravamo sta je u pitanju. Napajanje super,grafika super,procesor super. . sve je super a komp se i dalje gasi sam od sebe. Kad se ugasi cuje se nesto kao  *skljoc*. Ljudi pomagajte:S
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Sony xperia
Da li ga odmah ukljucis kada se iskljuci?
« Poslednja izmena: 31. Avg 2013, 20:04:45 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.62
Da da, istog trenutka mogu da ga ukljucim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Sony xperia
Hm, ako je sve super, sta je s plocom? Iako sumnjam da je do nje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.62
Ne znam,ostavio sam komp u servisu.Rekli su da ce me pozvati kada provale sta je...mada cisto sumnjam,bice kao za graficku...bacanje para.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Sony xperia
To klik je indikativno. Desava se i kada hard zeza. Najcesce se tada cuje. Ali se treba dobro oslusnuti da nije do onog zvucnicica. Moze i manji da je, piezo. Mislim ne mora se ni uvo culjiti, dovoljno da se zvucnicic iskljuci sa ploce i ako opet klikce, verovatno je hdd.
« Poslednja izmena: 31. Avg 2013, 20:41:19 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.62
Videcemo,samo da ne bude ono..zamenim pola delova i na kraju bude nesto deseto..bolje mi je onda da kupim nov komp,hvala ti u svakom slucaju.Da vidimo sta drugi misle da je u pitanju:)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Sony xperia
Aj' pa javi sta su napravili tamo u servisu. Valjda nisi te srece da menjas delove tek tako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Da je do harda ne bi se gasio. Hard zamrzne komp.

Meni mirise na pregrevanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Sony xperia
Imao sam vec komp kome se to desavalo. Klik, ugasi se. ispade da je hard u pitaju bio.

Posumnjao sam na pregrevanje, ali ako su ovi odradili kako treba u servisu, ostaje na to da se oslonim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 07:35:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: all Niko zna

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.