Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 22:46:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Niko iz vlade na verifikaciju statuta?  (Pročitano 15778 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
@erik81
Gde si ti bio 80-ih? U kojem od tatinih jajca? Nemoj vise pisati da lupam, nego se raspitaj sta je bio novkabel, sa fabrikom racunara u to vreme. Kakav bre Forum? Nis, Elektrovojvodina i Novkabel su bile vodece firme.
Imao sam u to vreme ispod 30 i jebao Kmezivcevu sekretaricu(jednu od njih)  Smile. Bio na izvoru informacija izmedju dva kresa.
Tebe tata nije znao dal da te izdrka ili da te utera.U Nemackoj je bila plata velika u to vreme 2000DM.
« Poslednja izmena: 16. Dec 2009, 04:32:02 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 677
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
@erik81
Gde si ti bio 80-ih? U kojem od tatinih jajca? Nemoj vise pisati da lupam, nego se raspitaj sta je bio novkabel, sa fabrikom racunara u to vreme. Kakav bre Forum? Nis, Elektrovojvodina i Novkabel su bile vodece firme.
Imao sam u to vreme ispod 30 i jebao Kmezivcevu sekretaricu(jednu od njih)  Smile. Bio na izvoru informacija izmedju dva kresa.
Tebe tata nije znao dal da te izdrka ili da te utera.U Nemackoj je bila plata velika u to vreme 2000DM.

Sa svojom izjavom da AMB Grafika nije postojala 70-tih si pokazao koliko se razumeš u ovu temu.     Smile
Kakav Forum, ti pitaš!!??? Ha, ha, ako nisi znao, grafičari su uvek bili najjači sa platama.
O kom ''Nisu'' ti govoriš, to nije postojalo i ne treba da postoji, jer 98% tzv. ''Nisa'' čini Naftagas, jer sva nalazišta nafte i gasa su u Vojvodini, prema tome to je vlasništvo građana Vojvodine.
Grafičari su u Nemačkoj u to vreme imali plate 3000-4500 DEM.
« Poslednja izmena: 16. Dec 2009, 08:59:33 od erik81 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 3510
А на југу у то време 1000 дм је био нормалан кафански цех који је могао себи приуштити један просечан радни човек Smile Smile Smile

South will rise again
« Poslednja izmena: 16. Dec 2009, 10:37:40 od Persona grata »
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Војвођани су невиђени лицемери. Велика већина је гласала СПС који је укинуо аутономију и одвео државу у пропаст. Шта се правите наивни...

Да, баш тако, лицемери, гласали сте СПС чак и онда када је Београд гласао против, на пример 1996. године СПС је изгубио Београд али није изгубио Војводину.

И онда вас је Београд опљачкао? Београд вам укинуо аутономију?
Јел?

Битанге лажљиве и лицемерне.
Сада се правите наивни, јадни ми, жртве Београда...

Море марш... гласали сте за то, нико вам ништа није узео него сте судбину сами креирали и увлачили Београд у пропаст....
« Poslednja izmena: 16. Dec 2009, 11:48:07 od aleksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 3510
Једно време су били и радикалски бастион, уосталом ко је изгласао Мају?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
sva nalazišta nafte i gasa su u Vojvodini, prema tome to je vlasništvo građana Vojvodine.
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 3510
jer sva nalazišta nafte i gasa su u Vojvodini, prema tome to je vlasništvo građana Vojvodine.
Или можда власништва села у чијим атарима се налазе Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
@erik81

Sa svojom izjavom da AMB Grafika nije postojala 70-tih si pokazao koliko se razumeš u ovu temu.     Smile
Kakav Forum, ti pitaš!!??? Ha, ha, ako nisi znao, grafičari su uvek bili najjači sa platama.
O kom ''Nisu'' ti govoriš, to nije postojalo i ne treba da postoji, jer 98% tzv. ''Nisa'' čini Naftagas, jer sva nalazišta nafte i gasa su u Vojvodini, prema tome to je vlasništvo građana Vojvodine.
Grafičari su u Nemačkoj u to vreme imali plate 3000-4500 DEM.
Halo bre, ne vredi sa tobom. Ti si jeftin localpatriota. I ja sam preko 250 godina iz vojvodjanskih jajca.
Prvo rekao sam ti da sumnjam za ABC. Naravno da graficari imaju tradiciju u N Sadu. Na karaju krajeva je bio i klub Graficar i to veoma dobar.
Za nis-naftagas, koritio sam nis, jer vidim pricas i mami i tati, pa sam mislio da za naftagas ni ne znas.
Trece informisi se malo o platama 70-ih u Nemackoj. Nemoj ono: svabe pa sve kurato.
Cenim sto si mi zemljak, pa nemoj dokazivati ovde primitivizam.
Sta ces bre sa ono 10% nafte i gasa, svo prljavo i neupotrebljivo koje ce trajati 40_ak godina?
Samo unistavas plodnu zemlju. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 677
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
Војвођани су невиђени лицемери. Велика већина је гласала СПС који је укинуо аутономију и одвео државу у пропаст. Шта се правите наивни...

Да, баш тако, лицемери, гласали сте СПС чак и онда када је Београд гласао против, на пример 1996. године СПС је изгубио Београд али није изгубио Војводину.

И онда вас је Београд опљачкао? Београд вам укинуо аутономију?
Јел?

Битанге лажљиве и лицемерне.
Сада се правите наивни, јадни ми, жртве Београда...

Море марш... гласали сте за то, нико вам ништа није узео него сте судбину сами креирали и увлачили Београд у пропаст....

Dozvoli da ti nacrtam... SPS i JUL su ''pobedili''  Smile u Vojvodini zahvaljujući izbornom sistemu koji su sami skrojili, a to je bio većinski dvokružni sistem sa tri kandidata u drugom krugu, što je jedinstveni slučaj u svetu. POšto su SPS-JUL, Koalicija ''Zajedno'', Koalicija ''Vojvodina'' i SRS osvajali najviše glasova, često se dešavalo da u drugi krug prođu kandidati SPS-JUL-a, Koalicije Zajedno i Koalicije Vojvodina, pa su se glasovi opozicionih glasača rasipali na dve strane, a kandidatu SPS-JUL-a je bilo dovoljno da odvuče samo malo glasova SRS-a i tako bude izabran za poslanika. Međutim, kasnije kada se cela opozicija udružila u DOS i kada je SRS pao na niske grane, ovaj izborni sistem se SPS-u obio o glavu, pa je DOS osvojio 118 od ukupno 120 poslaničkih mesta.

Što se lokalnog nivoa tiče, te 1996. je Koalicija ''Zajedno'' ubedljivo pobedila u Novom Sadu, dok u Beogradu ta pobeda nije bila nije bila toliko ubedljiva, pa je bila priznata tek Miloševićevim Lex Specijalisom.

Citat
shkorpion

Trece informisi se malo o platama 70-ih u Nemackoj. Nemoj ono: svabe pa sve kurato.

Mom matorom su 1976. nudili da radi u Nemačkoj za duplo veću platu, ali nije hteo jer je bilo dobro i ovde, i sad ti meni kažeš da treba da se informišem?  Smile
« Poslednja izmena: 16. Dec 2009, 20:01:40 od erik81 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG Frizider
Бла бла, умлати ти сламу ал опет остаје чињеница да је мнооого гласача у Војводини гласало за СРС и СПС-ЈУЛ, ти си вероватно гласао за те твоје Маџаре на листи али очигледни ниси био већина као што ниси ни сада Smile
« Poslednja izmena: 16. Dec 2009, 16:36:03 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 22:46:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.