Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 16:21:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Niko iz vlade na verifikaciju statuta?  (Pročitano 15796 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230

Pitaj ofset-mašiniste koji su 70-tih godina radili u recimo Forumu, AMB Grafici itd. kolika im je bila plata  Smile
Ne treba da ih pitam, imam dosta prijatelja tamo bas u to vreme. AMB Grafika nije postojala.
Oni su imali manje plate recimo od elektrovojvodine ili novkabela. Te su plate bile oko 1000 maraka, tako da tvoji su mogli ako su dooooobro zaradjivali da imaju oko 800 maraka, ali drugacija su vremena bila. Kredit, pa inflacija pa para ko shashe.
Mozes tati i mami bez greske da kazes da su ti popapali standard. Ni Tito, ni Sloba, nego bas oni.
Kad porastes ces razumeti.

Normalno je da ce Vojvodina imati vece plate, jer Srbiji ce ostati na grbachi Beograd.
Nemoj identifikovati Beograd sa Sumadijom ili Pomoravljem ili Jugom.
Beograd je pojeo Jugoslaviju, isto oni su pojeli i zhderu Srbiju. To su teske ale i beskicmenjaci.
Oni grade divlje, mimo zakona, mimo svakog kriterijuma pa im cela Srbija gradi infrastrukturu, govnare, puteve, struju, a jos i traze leba bez motike.Neefikasna preduzeca bez ikakve perspektive, neskolovani radnici.

Ali toga ces imati i u N Sadu.
« Poslednja izmena: 15. Dec 2009, 22:01:38 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.3
mob
Alcatel 
Pposle ovoga uspeha i dobijanje široke autonomije vojvodine(jedino što niko ne zna u čemu je ta širina) , prelazimo na borbu za Srem Republiku. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
Ja ne razumem sada sta ako imas nadleznosti a nemas para? Kako ces nadleznosti da sprovedes?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Sony xperia

@erik81
Ne pisi duple postove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
o tome koliko je bilo bolje dok je Voša bila autonomna govori činjenica da su moji roditelji imali mesečnu platu od 1500-2000 DEM-a, pa ti vidi...
Јес јес то је због аутономије.. Smile
Ево ти сад имаш аутономију. Колка ти је плата?
Daj ti prvo autonomiju iz 74-te, sačekaj da prođe jedno 20 godina, pa me onda pitaj kolika mi je plata, važi?  Smile A ne ovako, da mi sa 20% stanovnika dajemo 45% budžeta a da nam se vraća samo 7% (mada nam se realno vraća manje od 7%). Nije ti fazon... Smile
Аха а та плата је због аутономије била тако лепа Smile Е јеси ми интелигентан Smile
А то да дам жутој стоци 20 година ми не пада на памет. Ево 10 година ништа нису урадили, а ти би им још 20 дао. Е јеси ми интелигентан Smile

prelazimo na borbu za Srem Republiku.
Smile
« Poslednja izmena: 15. Dec 2009, 23:12:15 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung Galaxy IIs
o tome koliko je bilo bolje dok je Voša bila autonomna govori činjenica da su moji roditelji imali mesečnu platu od 1500-2000 DEM-a, pa ti vidi...
Јес јес то је због аутономије.. Smile
Ево ти сад имаш аутономију. Колка ти је плата?
Daj ti prvo autonomiju iz 74-te, sačekaj da prođe jedno 20 godina, pa me onda pitaj kolika mi je plata, važi?  Smile A ne ovako, da mi sa 20% stanovnika dajemo 45% budžeta a da nam se vraća samo 7% (mada nam se realno vraća manje od 7%). Nije ti fazon... Smile
Аха а та плата је због аутономије била тако лепа Smile Е јеси ми интелигентан Smile
А то да дам жутој стоци 20 година ми не пада на памет. Ево 10 година ништа нису урадили, а ти би им још 20 дао. Е јеси ми интелигентан Smile

prelazimo na borbu za Srem Republiku.
Smile

Pročitaj ti malo bolje njegov post:
Daj ti prvo autonomiju iz 74-te, sačekaj da prođe jedno 20 godina

Može i bez DS-a, čak je i poželjno.
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6300
Mislim da autonomija iz 74 danas nije izvodljiva jer nema više samoupravljanja i komunizma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 677
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)

Pitaj ofset-mašiniste koji su 70-tih godina radili u recimo Forumu, AMB Grafici itd. kolika im je bila plata  Smile
Ne treba da ih pitam, imam dosta prijatelja tamo bas u to vreme. AMB Grafika nije postojala.
Smile

http://www.stylos.rs/ser/vesti.php

AMB Grafika je osnovana 1907. godine u Novom Sadu. Nakon transformacija tokom godina, privatizacije i ulaganja u modernizaciju pogona i poslovanja, postala je lider u proizvodnji ambalaže i ofsetnoj štampi u jugoistočnoj Evropi. Visok kvalitet proizvoda, preko 100 godina tradicije, stručnost i ekspeditivnost, 
učinili su da AMB Grafika bude prepoznatljivo ime i pouzdan poslovni partne

Ako laže koza, ne laže rog.

Citat
Oni su imali manje plate recimo od elektrovojvodine ili novkabela. Te su plate bile oko 1000 maraka, tako da tvoji su mogli ako su dooooobro zaradjivali da imaju oko 800 maraka, ali drugacija su vremena bila. Kredit, pa inflacija pa para ko shashe.

Ne lupetaj. Kakav crni Novkabel da ima bolje plate od grafičara, šta lupaš? Pa i u Dnevniku koji je bio slabiji sa platama su majstori imali preko 1000 DEM.

Citat
Normalno je da ce Vojvodina imati vece plate, jer Srbiji ce ostati na grbachi Beograd.
Nemoj identifikovati Beograd sa Sumadijom ili Pomoravljem ili Jugom.
Beograd je pojeo Jugoslaviju, isto oni su pojeli i zhderu Srbiju. To su teske ale i beskicmenjaci.
Oni grade divlje, mimo zakona, mimo svakog kriterijuma pa im cela Srbija gradi infrastrukturu, govnare, puteve, struju, a jos i traze leba bez motike.Neefikasna preduzeca bez ikakve perspektive, neskolovani radnici.

Ali toga ces imati i u N Sadu.

Nećemo imati ako se sprovede decentralizacija na nivou opština.
« Poslednja izmena: 16. Dec 2009, 00:18:06 od erik81 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG Frizider
Каква бре факин 25. година? Ем ти је прегледна табела онако баш екстремно ем без икаквог извора.

Шта покушаваш да кажеш, да је Војводина крадена одувек? Дискриминисан си? А ово за плате жешће глупо, па није само у Војводини опала плата '90 већ свуда по Србији, јеботе као човек да не зна где је живео  Smile

Је л треба да ти набрајам плате из фирми из централне Србије у златним временима? Пусти ту демагогију.........

« Poslednja izmena: 16. Dec 2009, 00:40:04 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
erik81
Svaki sledeci dupli post ce ti biti obrisan, kao i ovaj sto je. A te sabanske fazone prodaj negde drugde, a ne ovde!
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 16:21:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.