Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 06:25:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nikad s kolegom?!  (Pročitano 1571 puta)
01. Feb 2008, 14:28:52
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
Nikad s kolegom?!

Prirodno je da se ljudi zbliže radeći zajedno i boraveći u istom prostoru minimalno osam sati dnevno, pogotovo ukoliko su u istoj kancelariji, pa još ako su "singl", svašta može da padne na pamet...

Nikada ne bih s kolegom ili koleginicom – govore oni koji nikada nisu "probali". Kako da se oduprete situaciji u kojoj ste s kolegom toliko bliski da bi bilo neprirodno da ništa ne bude između vas. On/a poznaje vašu svakodnevicu, do detalja. Zajedno ste i u dobru i u zlu, pred šefovima. On/a učestvuje u vašem životu, ako ništa drugo, slušajući "jadikovke" mnogo češće i intenzivnije od najboljih prijatelja. On zna razliku kada vas drma PMS, a kada ste u hormosnkoj ravnoteži, čak bolje od vašeg dugogodišnjeg momka. Uvek ćete se međusobno štititi od raznoraznih šefova i tračeva drugih kolega. Ponekad vam se kolega učini kao idealan partner jer, pre svega, njegove hirove morate da trpite, ako ni zbog čega drugog, onda zbog korektnih međuljudskih i profesionalnih odnosa. Vas dvoje ste slučajno na jednom mestu, niste birali da se spojite i ako ne probate, uvek ćete se pitati da li je trebalo... Čim se to jednom pitate, ideja o kolegi postaje luckasta opsesija, a situacija kada vas dvoje ostajete sami u kancelariji ili firmi pretvara se u svakodnevnu maštariju.

Ovo je primer samo jedne situacije i odnosa u kojem ste oboje u ravnopravnom položaju na hijerahijskoj lestvici. Slična je situacija i kada ste kanc do kanca. Tada čak može da se dogodi da se tokom radnog vremena ne vidite ili nemate poslovne potrebe da komunicirate, te je odnos kao da i niste kolege. Najčešći argument protiv veze s kolegom jeste i to što "brzo dosadi, jer se stalno gledate". Ovo može da bude argument samo onima koji nisu ispunjeni u vezi ili ukoliko nema dovoljno ljubavi. U ovakvom odnosu je najveći problem - šta i kako posle... Ali, koga to uopšte može da spreči?

Drugačije je kada hijerarhijski odnosi nisu ravnopravni u kompaniji u kojoj radite. Tu imamo više situacija, ali najčešće su sledeće: kada se zaljubite u šefa (a vi ste žensko) ili kada ste vi šefica. U oba primera nije isključeno da postoji koristoljublje i idealno je za trač besposličarima uz prvu jutarnju kaficu, kada se iz kojekakvih pobuda konstruišu priče i događaji na osnovu ponašanja glavnih junaka, koje ne moraju nužno da budu istinite.

Svako zna barem jedan primer direktora koji ljubaviše sa sekretaricom. Moć je u našem društvu uvek bila muškog roda, iako je, zapravo, ženskog. Ređe su situacije kada vam je žensko šef, pa se zaljubite u nju, jer muškarci vrlo čudno gledaju na žene na funkcijama. Čak su i istraživanja dokazala kako su žene na funkcijama manje plaćene od svojih kolega na istim funkcijama. Žene u ulozi lidera su samostalne, samosvesne, znaju šta hoće, ali i šta ne... i to je tako muški, složili bi se šovinisti, te je zato žena na funkciji manje privlačna od onih koje to nisu. Ili pak nedodirljiva, pa se frajeri "s problemom" boje da priđu...

Ja sam samo jednom rekla: "Nikada s kolegom."

Na dlanu
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
joj, ja sam jednom 12 dana bila sa svojim kolegama s posla zajedno.... toliko su mi dosadili da ih sledecih 10 nisam htela gledati ....

nekad je to bilo lakse, muskarci su radili, zene, domacice ostajale kuci, cuvale decu ... danas je to drugacije ... kako ce jedan muskarac razumeti zasto mu zena ostaje do kasno na poslu? ili otici sa kolegama s posla na pice ... ili obrnuto ...

pa sam cak nekog stava da bi se danas kolege s posla mnogo bolje razumeli i kao ljubavni par, nego da su sa dva potpuno razlicita zanimanja ...

ili je bar meni to kul da recimo zajedno radimo moj decko/muz i ja u istoj firmi ... mozda mi se i desi tako nesto ...

naravno kolega koji je frei, a ne ozenjen ili je u vezi ...

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Namćor&Namćor&Namćor

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1330
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Kako da se oduprete situaciji u kojoj ste s kolegom toliko bliski da bi bilo neprirodno da ništa ne bude između vas.

Smile...što li je neprirodno  Smile Smile Smile.
Liči na običnu glupost Smile
IP sačuvana
social share
Ne volem,
nikog, lutko, takva mi je narav
kao odžak star i garav
puno dima je kroz mene proslo.
Ne volem,
ujne, strine, šogore, komšiluk,
nataknem ih na čiviluk
od njih ništa dobro nije došlo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD
Citat
ili je bar meni to kul da recimo zajedno radimo moj decko/muz i ja u istoj firmi .
cenim da bi to bilo kul chitavih dva dana
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
mislis?
zar nije super kad nas dvoje radimo isti posao, isti problemi, zajedno pomazemo jedno drugom .... ili sam naivna?

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD
naivna si  Smile 
ma koliko se dvoje voli ne mozete provoditi po cele dane non stop zajedno,nemate shansu ni da se uzelite jedno drugog.
Lepshe je (i korisnije za jednu vezu) da zurish kuci sa posla jedva chekajuci da vidish dragu osobu.
Chak i da zanemarimo mogucnosti profesionalnih sukoba koji bi se preneli i u kucnu atmosferu,jednostavno cete dosaditi jedno drugom ma koliko to na pochetku veze (dok traje apsolutna zaljubljenost) izgledalo nemoguce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N97
Ma kad mi se neka svidi, bash me briga da li mi je koleginica ili pripadnica Al Kaide.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 06:25:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.