Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nijemci će za srpski „telekom“ platiti milijardu eura  (Pročitano 44369 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy IIs
Svi znamo da je kupac:

IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Nokia 

Rusi najbliži kupovini Telekoma

Od kupovine Telekoma je odustao Frans telekom, a trenutno je najozbiljniji kupac kompanija u vlasništvu ruskog milijardera Mihaila Fridmana Vimpelkom.

Највећа корист била би да добијемо лиценцу за радне логоре.
Да удомимо (нео)троцкисте и остале либерале.
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.94
mob
Nokia 
NAŠA PRIČA - Šta je pozadina pisanja pojedinih listova da će nacionalna telekomunikaciona kompanija dobiti vojnu imovinu kao naknadu
Generalštab kao miraz kupcu Telekoma?
AUTOR: I. RADAK

Beograd - Iza priče o pregovorima Vlade i Telekoma o ustupanju zgrade Generalštaba toj kompaniji kao vidu kompenzacije zbog izdvajanja sistema veza posebne namene verovatno je stajala nečija ideja da se izdejstvuje da potencijalni kupac Telekoma dobije još jednu vrednu nekretninu kako bi bio motivisan da plati minimalnih 1,4 milijarde evra, tvrdi za Danas izvor u Vladi Srbije upućen u proces prodaje.

Prema njegovim rečima, Vlada je i dalje u problemu da obezbedi da neko od potencijalnih ponuđača na tenderu ponudi i minimalnih 1,4 milijarde evra pa bi vredna lokacija i zgrada Generalštaba, koji bi bili uneti u kapital Telekoma, bili dobra motivacija. Nakon što je i ministar odbrane Dragan Šutanovac juče demantovao da se o takvoj opciji razgovara očigledno je da će vladi biti potrebna nova ideja. S druge strane, on navodi da je teško uopšte reći kolika je vrednost tog sistema da bi mogao Telekom da bude obeštećen ako je za potrebe države kupovao opremu.

Naš sagovornik svoje tvrdnje potkrepljuje objašnjenjem kako izgleda sistem veza koji koriste MUP, vojska i obaveštajne agencije. Prema njegovim rečima, od celog sistema praktično se iz prodaje izdvajaju samo kablovi i još neki manji delovi. Od niza optičkih vlakana, novi vlasnik ne bi imao nadzor nad onima koji povezuju te institucije i njih niko ne bi mogao da prisluškuje. Da ta vlakna nisu izuzeta iz prodaje, država bi novom vlasniku morala da plaća zakup, a bila bi u opasnosti da budu zloupotrebljene. Problem sa takvim rešenjem odnosno visokim izdvajanjima za zakup imala je Hrvatska.

Kako kaže naš izvor, drugi deo sistema je oprema za prisluškivanje obaveštajnih agencija. To je oprema koja pripada tim agencijama i koja je smeštena u prostorijama Telekoma. Kako navodi, ta oprema može da ostane u Telekomu i kada kompanija promeni vlasnika s tim što bi se na odgovarajući način uredilo da radnici kompanije nemaju pristup opremi, a država bi ubuduće morala novom vlasniku samo da plaća zakup prostorija. Treći deo sistema je oprema koju moraju da poseduju svi operatori u zemlji, a koja je povezana sa opremom za prisluškivanje. Operatori imaju zakonsku obavezu da poseduju tu opremu i da je stave na raspolaganje obaveštajnim službama i za nju ne treba država nikoga da obeštećuje.

Dve zgrade nekadašnjeg Generalštaba smeštene su na atraktivnoj lokaciji u centru Beograda u Ulici Kneza Miloša. Iako nisu u funkciji jer su stradale u NATO bombardovanju 1999. godine, sama lokacija ima veliku vrednost. Ukoliko bi zgrade bile rekonstruisane, vlasnik bi dobio veliki broj kvadrata na dobrom mestu. Prema pisanju medija, procena je da sistem veza posebne namene vredi oko 20 miliona evra. S druge strane, ranije je u medijima procenjivana vrednost zgrada Generalštaba koja je bila barem dvostruko veća od tog iznosa. Inale, ministar odbrane Dragan Šutanovac pre nešto više od mesec dana izjavio je da za još nema interesovanja investitora za zgrade Generalštaba i da bi mogli da se pojave posle krize.

Nedoumice

Rok za dostavljanje ponuda za kupovinu 51 odsto Telekoma ističe 21. marta. Za sada su najveće interesovanje za kupovinu Telekoma pokazali nemački operator Dojče telekom i austrijski Telekom Austrija, ali su u igri i dalje meksički Amerika movil i ruska Altimo grupa. Predstavnici Dojče telekoma i Telekoma Austrija bili su prvog dana februara u Vladi kako bi razgovarali sa predstavnicima vlasti i rešili nekoliko nedoumica koje imaju. Jedna od njih upravo je izdvajanje sistema veza posebne namene dok je druga učešće manjinskog akcionara, grčke kompanije OTE, na strani prodaje.

http://www.danas.rs/danasrs/ekonomija/generalstab_kao_miraz_kupcu_telekoma.4.html?news_id=209338
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Svi znamo da je kupac:

mislim da je svrsio...  Smile

NAŠA PRIČA - Šta je pozadina pisanja pojedinih listova da će nacionalna telekomunikaciona kompanija dobiti vojnu imovinu kao naknadu
Generalštab kao miraz kupcu Telekoma?
AUTOR: I. RADAK

kolko sam ja cuo,to je samo bila glasina.
« Poslednja izmena: 10. Feb 2011, 13:49:21 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ako prodamo Telekom za isto para kao i Mobtel, trba neko da visi za izdaju...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.94
Ako prodamo Telekom za isto para kao i Mobtel, trba neko da visi za izdaju...
Prodacemo ga za manje Wink
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Kada smo kod izdaje, patriotizma i našeg dičnog Telekoma koliko uvaženih forumaša još uvek ima dvojnika, PCM kutiju, dial up?

Kod mene je još uvek PCM kutija aktuelna, siroti Telekom nema para da modernizuje centrale od silnog nenamenskog trošenja novca na sponzorstva raznoraznih serija, reklama, sportskih klubova..Kolubara je malo dete za ove prevarante.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.94
Kada smo kod izdaje, patriotizma i našeg dičnog Telekoma koliko uvaženih forumaša još uvek ima dvojnika, PCM kutiju, dial up?

Kod mene je još uvek PCM kutija aktuelna, siroti Telekom nema para da modernizuje centrale od silnog nenamenskog trošenja novca na sponzorstva raznoraznih serija, reklama, sportskih klubova..Kolubara je malo dete za ove prevarante.

и зато треба да га дамо у бесцење?
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

и зато треба да га дамо у бесцење?

Nije on ni moj ni tvoj pa da ga dajemo ili ne dajemo.

Telekomu treba odgovoran gazda koji će da razvija mrežu i domaćinski upravlja firmom, a ne ovi naši lopovi koji ga koriste prvenstveno za arčenje, "sponzorstva" i lopovluke svih vrsta.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

s ovim se potpuno slazem.

i mene nevidjeno nervira njihova nesposobnost i bahatost.

kad sam uvodio ADSL,kocio me je upravo taj usrani PCM uredjaj.
dakle trebao sam da uvedem ADSL,i rekli su mi da ne moze zbog tog PCM sranja.
i onda sam im trazio da skinu,i pazi sad-cekao par meseci da mi jave da li je uopste moguce da se to skine,pa ce tek onda posle da mi jave da li je moguce ugraditi ADSL...  Smile  Smile Smile

posle nekoliko meseci sam uspeo da ga ugradim,ali su me stvarno bili razbesneli svojom bahatoscu.

ali... sad ono gde se verovatno necemo sloziti...

opet ne mislim da ce prodaja stranom kupcu nuzno doneti boljitak.
dok je bio Karic,ja sam mislio kako mobilni(mislim-cene usluga) uopste nisu jeftini.

sad kad je Telenor...  Smile Smile pa,Karic je bio humanitarac u odnosu na ove bandite.  Smile Smile
ne da deeeeeruuuuuu,nego to nije normalno.  Smile Smile

tako da s jedne strane se slazem da je Traljakom,jelte,ko sto i kazem-traljav i bahat,al s druge strane,ne mislim da ce nama korisnicima biti ista bolje ako dodje neko drugi umesto njega.

na kraju krajeva-oni jesu zvanicno konkurencija jedni drugima,ali imaju i oni svoje dogovore i trikove.
ko na primer ona fora kod VIPa da kad te neko zove iz druge mreze,puni ti kredit.

pa,lepo zvuci,ali dok on tebi puni,sebi trosi.  Smile a i on mora da bude kod nekog,a to je ili Traljakom,ili Tenenor.  Smile

ukratko-kod telefonskih kompanija je uvek stvar u tome da kako god izgledalo-one su na dobitku.te je meni maltene svejedno sta ce biti,jer ce opet da nas deru.
« Poslednja izmena: 10. Feb 2011, 20:44:52 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.