Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nijemci će za srpski „telekom“ platiti milijardu eura  (Pročitano 44558 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.55
Kada se privatizuju biće sve super? Zar ima još takvih naivaca da veruju kako je privatizacija u Srbiji bila u korist države Srbije. Maznuće ih Nemci , rabiti sledećih 10 godina i šutnuti u staro gvožđe. To što ti imaš lični animuzitet prema nekom u telekomu ne znači da ljude treba šutnuti. Koje si ti struke kada znaš da tamo niko ništa ne zna?Ja ti mogu reći da u telekom još uvek ima dobrih stručnjaka.
Zato nam tako i ide jer nema u Srbiji solidarnosti, već samo da komšiji crkne krava. Sećam se kada su ukinuli srpske banke, svi su govorili, to su lopovi i bitange. A ove strane banke nekako ispadoše poštene?

ima stricnjaka ali dok dodjes kod njih osedis,sto se tice mobilne telefonije kradja,kad iskuljce mobilni na postpaidu njihovom greskom uvek korisnik placa ponovno ukljucenje,moz da se zalis sudu u strazburu ali njihova je amin,lelekom i eps su iznad derzave i za njih ne vaze pravila i  zakoni
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
hehehe...  Smile Smile Smile ajoj...  Smile Smile

oko cega ste vi u stanju da se svadjate...  Smile

ljudi,bre,pa zar vi ne shvatate da kako god da bude,opet smo mi smrtnici najebali?  Smile Smile

mislite da ima neke sustinske razlike izmedju te dve opcije,izmedju Traljakomovog monopola i opste trke i nadmetanja operatera?
pa,i ovako i onako,ima da nas deru,ko sto nas vec sad deru,tako da dal to radi Traljakom,po jednoj,ili Telenor po drugoj,za nijansu razlicitoj,ili neko treci po trecoj ceni,potpuno je isto.  Smile
cak i globalno,najvece lopine su uvek telefonske kompanije.a mi jos zivimo u lopovskoj zemlji.pa zar vi ocekujete tek da ovde neko bude posten,i to cak neka telefonska kompanija?  Smile
isto je potpuno.
zar je tolko bitno dal te cedi Lopov 1,ili Lopov 2?nije.bitno je to da kao i uvek,sirotinja,iliti u ovom slucaju,gotovo ceo narod,je taj koji ispasta zbog bahatosti i sebicluka drugih,i tako ce i ovde biti.
dal je to zbog ovog,ili onog,meni je svejedno.

u pravu su i oni koji govore realno o Traljakomu(da je jedna rupcaga od firme)i koji bi da se proda,i oni koji se protive prodaji,ali,mislim,izgleda da i jedni i drugi gaje nade da ce se nesto znacajno promeniti ako se on proda,da ce korisnici biti na dobitku,ali,nazalost nece.  Smile mozda se poprave neke sitnice,ali dranje ce ostati i tada.Misljenje da ce se nesto promeniti na bolje,da ce korisnici biti na dobitku,bilo prodajom Traljakoma ili ne,je realno koliko i same one akcije "Telefon za dinar" i slicne bajke...  Smile
drali su nas ranije,drace nas opet.uostalom,zato i postoje. Smile
« Poslednja izmena: 08. Jun 2010, 02:28:50 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Misliš da naša država ima , kako kažeš monstruozne ingerencije. Ne znam gde ti živiš. Država Srbija jedva da se i oseti i to u ponekim segmentima. Ne kažeš koliko građana uopšte plaća pretplatu i šta država preduzima prema neplatišama. Ništa, ne plaćaj slobodno niko te neće tužiti.U Telekomu rade ljudi koji od svoga rada izdržavaju svoje porodice, a ne bagra kako ti kažeš.

У Телекому мало њих заиста раде као запослени, за стално. Тако је бар било пре неколико година и зато је гомила људи похрлила у Вип, када су почели са радом овде.

Радиш из дана у дан, немаш право на годишњи одмор, јер ниси запослен, не смеш ништа да питаш, да се неко не би наљутио, плата незадовољавајућа.

Стварно би неко требао да уведе мало реда у тај Телеком.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Alcatel 
što bio red u Telekomu, ako nije u celoj državi. Treba prvo uvestui red u Vladu, Skupštinu, republičku administraciju, pa na dalje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Alcatel 
Objavljen tender za "Telekom"
20. oktobar 2010. | 08:08 | Izvor: B92, Tanjug
Beograd -- Tender za prodaju 51 odsto kapitala "Telekoma Srbije" objavljen je u "Politici" i "Fajnenšel tajmsu". Prijave za učešće na tenderu primaće se do 26. novembra.
U Ministarstvu za telekomunikacije i informaciono društvo navode kako očekuju da će "Telekom" biti prodat najranije početkom iduće godine.
U tom ministarstvu kažu i da očekuju da, za preuzimanje većinskog paketa akcija tog preduzeća, bude zainteresovano najmanje tri telekomunikacione kompanije, a najviše njih pet.
U međuvremenu, u Beču je potvrđeno da će "Telekom Austrije" preuzeti dokumentaciju o privatizaciji većinskog udela srpskog Telekoma.
"Zajedno sa našim vlasnicima ćemo odlučiti koliko je za nas ekonomski svrsishodan otkup većine 'Telekoma Srbije'", rečeno je u "Telekomu Austrije", koji je na srpskom tržištu prisutan sa mobilnim operaterom "Vip mobajl Srbija".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
heh znao sam da se ova sva silna buka dize a da se sprema nesto. . . Mamicu im jbm.

Znam da nemamo kvalitetne kadrove za vodjenje Telekoma, i znam za politicki pritisak da se sprovede privatizacija, znam da Telekom u nekom srednjem roku nece biti tolika muzara i toliki donosilac profita, znam da se ovako uzmu lepe pare, popune rupe, a nakon uzimaju pare od poreza,bez da se pomeri dupe.

Medjutim po meni nije resenje prodaja svega sto je profitabilno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
ja se samo nadam da ce novi gazda prepoloviti broj zaposlenih besposlicara u telekomu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
ja se samo nadam da ce novi gazda prepoloviti broj zaposlenih besposlicara u telekomu

i tako još pet hiljada porodica otaviti bez sredstava za život,to baš i nije neko rešenje   Smile
« Poslednja izmena: 20. Okt 2010, 15:09:27 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Naravno. Al ne moze nije ni posteno da 5 000 porodica zivi na racun nerada a da visestruko veci broj gladuje za isti taj "rad".

Drzava mora da nadje modus operandi za zaposljavanje.

A ljudi moraju moraju malo da se otrezne i krenu da zaista traze posao.

Komican primer mi je kragujevca gde je ne znam koliko desetina hiljada radnika dangubilo 20 godina i dobijalo pare za to, i naravno svi oni su "trazili da rade" nesto, sad kada ih je uzeo Fiat, daju otkaze i idu na socijalnu sisu jer ne mogu da uce nove procese i jer nemaju snage vise da rade. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41

i tako još pet hiljada porodica otaviti bez sredstava za život,to baš i nije neko rešenje   Smile

pa jes ostatak gradjana srbije treba da ih rani,ajd da se svi zaposlimo u telekom ,rts,postu, zeleznicu ,sud ,policiju,opstinu,vladu,eps
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.