Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 10:24:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nije vaš tip, pa šta?  (Pročitano 1758 puta)
22. Feb 2008, 11:55:12
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Nije vaš tip, pa šta?

Ivana Milaković 22.02.2008.

Većina ljudi ima neki zamišljeni tip partnera ili partnerke koji smatra najprivlačnijim - neki više vole plavuše, neki crnke, neke dame vole opasne momke, neke one nežne i osećajne ili "iščašene" umetničke tipove... Kakav god vaš tip bio, uopšte ne mora da znači da biste bili srećni u vezi s baš takvom osobom.

Zapravo, čest je slučaj da mlada osoba oseća privlačnost prema određenom tipu - i da kod tog tipa nema nikakvog uspeha, da je redovno odbacuju ili se prema njoj ponašaju kao da je osoba nižeg reda. Ili ima uspeha kod određenog tipa u smislu da uspe da uđe u vezu s takvim osobama, samo što te veze ispadnu loše, i tako svaki put. Ili ne budu loše, ali i ne potraju, i nakon nekog vremena primetite da svi vaši bivši ili bivše liče jedni na druge kao jaje jajetu i da ni sa kim niste bili srećni, u početku sve bude super, ali ubrzo vidite da to nije to, nikakve dublje emocije se tu ne razviju.

Desi se i da veza s nekim ko se uklapa u "vaš tip" bude dobra, ali se veoma često dešava i da, razočarani jer vam veze s onima koji vas kao tip privlače ne pružaju ono što vam je potrebno, rešite da date šansu i nekome ko se u tu sliku uopšte ne uklapa - i onda u jednom trenutku shvatite da ste s tom osobom već deset godina u braku, i to veoma srećnom. Nešto je između vas dvoje "proradilo", našli ste se bolje nego s onima za koje ste mislili da bi vam s njima bilo super, i sada ste u veoma srećnoj vezi.

Kako je do toga došlo? Mogućih razloga ima više, a najverovatnije se radi o tome da je predstava o tome šta je tip koji vam se dopada i koji vam je najprivlačniji bila površna, zasnovana na nekim suštinski nebitnim stvarima (kao što je boja kose), ili na pogrešnim idejama (recimo, da je onaj cinični, večito zlovoljni umetnik zapravo nežna i osećajna duša koja se cinizmom brani od surovosti sveta, a ispadne da se radi o običnom zlobniku), plus da ni sami niste bili svesni šta je to što vam je stvarno potrebno u dugotrajnoj vezi - neke osobe su super da se s njima kratkotrajno zabavite ili da vam budu baš zanimljivi prijatelji, ali nisu neko s kime biste želeli da podelite ostatak života.

Zaključak? Ne odbijati nekoga samo zato što "nije vaš tip" - možda i nije vaš tip, ali bi uprkos tome, ili baš zbog toga, moglo da se radi o osobi s kojom ćete srećno provesti ostatak života.

Izvor: Krstarica

Dakle, da čujem vas... Da li imate svoj tip žene, odnosno muškarca, i koliko su vaši dosadašnji odabiri bili u skladu sa tom "tipologijom"?
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Gledajuci ove gud-luking selebritije, nekako mi se nesvesno stvorila slika, odnosno tip osobe koja bi me privukla u po bela dana i noci. Crn, visok, smedjkaste okice, tamnoput ... - znaci bljutavi klise.

Ali nekako, uvek bi me privukla totalna suprotnost od tog 'ideala' i hvala bogu na tome Smiley
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1842
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ja trazim sebe u suprotnom polu... naravno, ne identicnu osobu, ali mi je cilj da se psihicki povezem sa nekim, sto mi bas i nije islo od ruke Smile
IP sačuvana
social share
So I say live and let live. That's my motto. Live and let live. Anyone who can't go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It's a simple philosophy, but it's always worked in our family...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Meni se ipak više sviđa ona teorija po kojoj partnera nesvesno biramo po sličnosti sa sopstvenim (najpre fizičkim) osobinama...  Smile Ili mi je to, pak, samo opravdanje...  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD
Citat
biramo po sličnosti sa sopstvenim (najpre fizičkim) osobinama...
Smile  ne mogu da se slozim sa ovim,ja bih ipak zeleo da mi devojka bude lepa i zgodna  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 147
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.1.3
mob
Nokia 3720 classic
Citat
ne mogu da se slozim sa ovim,ja bih ipak zeleo da mi devojka bude lepa i zgodna
Hehehe, care Smile. Taman sam neshto slichno hteo da napishem.
IP sačuvana
social share
nobody is perfect.
I`m nobody!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
Citat
biramo po sličnosti sa sopstvenim (najpre fizičkim) osobinama...
Smile ne mogu da se slozim sa ovim,ja bih ipak zeleo da mi devojka bude lepa i zgodna Smile

zar ti nemas vec devojku koja je lepa i zgodna ????

mene prvo privuce osmeh i zubi ... ako mi se to ne svidi, ne znam kakav da je nema nista od toga ....

a sad da li je meni slican ili ne, sve moze samo da je strelac u horoskopu ...  Smile
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Heh... momci... Mislila sam na one karakteristike koje nesvesno zapazimo kod potencijalnog partnera, a koje su kompatibilne našim... Tako nekako... objasniću kad se naspavam... zzzzzzzz...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 6s
Covek voleo zenu....
Onako, ni lepa ni ruzna, ali imala ogroman nos..
I svi mu govorili samo o tom nosu...
Vredjali je, pitali ga sta ce mu takva...
Ali, jok...
Njemu je ona bila najlepsa ne svetu, a taj nos, nesto najdivnije na njoj...

A, onda je...
Posle deset godina braka...
Taj nos poceo da raste..
Nije mogao da je vidi vise, toliki je bio...

(Rece neko jednom...)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD
Citat
zar ti nemas vec devojku koja je lepa i zgodna ????
imam,zato i kazem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 10:24:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: tip

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.381 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.