Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Није то ауто сине ... то је Југо  (Pročitano 20558 puta)
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
HTC Topaz
proud owner of Yugo '45  Smile

jeste imao kvarova, ali nikad nije bio postedjen. kuda je sve on prosao, tu ni jeep cherokee ne bi  Smile
« Poslednja izmena: 13. Nov 2008, 03:04:51 od Dinooo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62

Лудило Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Tja... ne znam sta se smejete...
Yugo zbog svoje visine moze da se penje i na ove nove ultra fensi visoke ivicnjke po centu Beograda... Koji mercedes to moze, a?  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
welcome to the club Smile

Koliko su prešli ti automobili? Nemoguće je da bar jednom nisi zamenio razvodnu kapu, ili rame? Ja sam u svojoj istoriji imao  juga, moj otac dve zastave. U gepeku uvek kištra sa alatom, i po jedno: rame, spona, klinasti kaiš, zupčasti kaiš, ležaj točka, ležaj španera, kapa, ruka i  svećice .... prema tome ....
Nisu to kvarovi, auto ide, samo je redovni interval zamene dosta skraćen u odnosu na "normalna" vozila.

samo mi reci da ti nikad nisu crkle bravice na vratima i da nikad nisi polomio rucicu za prozore i iskidao sajlu za prozore i da si imao rucnu koja uvek sljaka  Smile

Bravice sam posle prve lomljave stavio metalne, za prozore su "nalegli" od nekog drugog auta, ne sećam se kog, a ručne mi je uvek radila, ali posle moje i intervencije drugara mehaničara, nešto je budžio, ali sam uvek imao ručnu. I da, na drugom jugu sam ugradjivao one "sanke" za "ojačavanje", kao što imaj pandurski, pa sam krojio Šus-plek za njega, od lima 2 mm, i šrafio na to, i bilo je odozdole komplet sve sakriveno, tako da si mogao s njim i kroz najveće bare i baruštine, kapa i ruka su ostajale suve. Koji su to "testovi" bili posle "ugradnje vanserijske opreme" ..  Smile Smile Smile I sad mi smešno kad se setim. Imalo se više vremena i volje za tim zezanjem. Ali, opet sve ovo govori protiv juga, jer eto koliko sam intervencija morao da uradim da bi iole malo normalno funkcionisao ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Alo ljudi a šta ćemo sa rezervnim delovima, ako je prestala proizvodnja auta, prestaće i proizvodnja rezervnih delova, sta ćemo onda mi ponosni vlasnici yuga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia E
Alo ljudi a šta ćemo sa rezervnim delovima, ako je prestala proizvodnja auta, prestaće i proizvodnja rezervnih delova, sta ćemo onda mi ponosni vlasnici yuga
nece prestati ne sekiraj se, ti koji proizvode delove za yuga mislim na zastavu prvenstveno oni ce i dalje raditi samo ako se potrude da rade kvalitetnije mozda i dobiju jos neki posao da prave neke delove i za druge proizvodjace!

@MagicMaster
brate moram da ti nabrojim sta sam ja menjao na mom yugu pazi sad:
sajle za prozore na obe strane, rucice za prozore bar 3-4 puta, bravice za vrata kod kojih se razlikovala zadnja za gepet jer je bila kraca a ja sam imao duzu to znaci da je od nekog drugog "modela" yuga ugradjena, riknuli su mi silent blokovi pa sam morao da menjam cele viljuske na obe strane koje se inace skidaju brusilicom, gibanj, zadnje amortizere, istrulela mi zadnja greda pa mi drugar napravio jer one sto se kupuju nista ne valjaju jer su od tankog lima, 4 godine pre toga zamenjeni pragovi i izvareni zadnji kosevi i pod, zamenio sam sto se tice motora, pumpu za vodu pumpu za benzin, razvodnik ceo kablove komplet sve ruku, morao sam da menjam karike letece, lezece, semeringe komplet, karburator sam prao najmanje 3 puta iako imam redovnu zamenu filtera za benzin, sada sam nabavio nov karburator treba da ga zamenim. alternator komplet remonotvan nov regler nova diodna ploca, anlaser nove cetkice nove biksne, menjao sam i farove jer su ovi totalno oslabili, menjao sam ablender jer je onaj crko, 2x mi se palila instalacija pa je jedared krpljena kad sam se opet upalio stavljena je od yuga "stranca" sad radi kako treba, kocioni sistem komplet nov znaci glavni kocioni cevi za ulje celjusti nove diskovi novi dobosi novi creva za ulje nova, i onda su mi crkle membrane na servo uredjaju sad moram i to da zamenim, cuju mi se prednji amortizeri, trapovi komplet sredjeni, auspuh menjan jedno 3x sad sam kupio od grane sve na ovamo, zadnji branik menjan jer je istruleo onde dole kod greda, gurtne pakne i sajlu za rucnu menajm redovno pred svaki tehnicki i onda sajla radi 2 meseca pa se otegne pa je ja nastelujem pa se opet otegne i tako 4-5 puta a onda ne moze vise da se steluje pa kupim drugu i tako u krug, imam po nekad uzasno skripanje u kilometar satu mislio sam da je sajla kupio sam novu i zamenio al nije sajla moram da menjam ceo kilometar sat, evo ventili se opet cuju 3x stelovani a za njih izgleda ne treba majstor njih izgleda treba da nasteluje raketni inzinjer u NAS-i, rezervoar sam stavio nov jer mi je prethodni istruleo, dezintegrisao se, legaresi svi zamenjeni neki cak i po 2 puta!! bojim se zaboravicu jos nesto Smile
vozim ga od 2000-e a sve ovo sam radio zadnje 3 godine ukupno sam dao oko 1200e za sve te zajebancije zajedno tu ne racinam zamene kaiseva ulja na predjenih 5000km filtera gurtni i pakni kao i zamenu svecica. sada da ga prodam mogao bih da trazim najvise 1000e a pitanje dal bih ih dobio Smile inace u pitanju je yugo 55 iz 1992-e, i onda kad mi nekako kaze znas yugo je dobar auto sta mu fali ja samo slegnem ramenima i kazem: radi kako te pamet sluzi, mene nemoj nista da pitas!

tad kad mi se zaplila instlacija nigde nisam mogao da je nadjem pa sam poslao e-mail zastavi i zamisli odgovrili mi imam i dalje taj mail evo postavicu ga ovde:
Obratili ste se zastavinoj službi za odnose sa javnošću molbom da Vam kažu gde i po kojoj ceni možete naći elektroinstalaciju za Vaše vozilo. G-đa S. Anđelković je to prosledila nama (ZASTAVI PROMET a.d. Kragujevac, zastavin servis).

Da bi Vam obezbedili neophodne delove potrebno je da nam javite na na broj 034 335 718 i date informaciju do koje možete doći sa vaše stare elektro instalacije ukoliko je niste bacili.
Na konektoru za kilometar sat nalaze se obično rukom upisane četiri cifre. Nama su one neophodne da bi Vam dostavili odgovarajuću instalaciju.

One su samo na oko slične, ali se azlikuju u nekim detaljima. Najbolje bi bilo da nam javite sve što možete da pročitate sa nje. Ukoliko nemate staru instalaciju probaćemo preko godišta, modela, broja šasije i motora da dođemo do prave instalacije za Vas.

rukom pisane brojke ejjjjj koja je verovatnoca da posle 15 godina ne izblede? Smile

inace ta instalacija me je kostala bez malo 200e jer sam nasao "dobrog majstora" na preporuku Smile kome ocigledno ne znaju ljudi ime pa ga zovu majstore Smile

IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

..šic po guzi..

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 868
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
..ja sutra mog jugića vozim na otpad, taman toliko goriva ima u njemu. pre par dana je koš koji je od ranije truo počeo da puca i prednji točkovi su se pokvukli unazad, 14.og mu ističe registracija. ne isplati se variti i krpiti, a obzirom na trulež mislim da nije ni moguće.. Smile ostadoh bez auta i sad moram da kupim nešto drugo, ali ne znam šta..

..uglavnom, iako mi je par puta zaista završio posao, za ove 4 godine koliko ga imam, mislim da sam ga više gurao nego vozio..

zaključak: nikad više  Smile
IP sačuvana
social share
Trust No One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Over & out

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4706
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Nokia E51
Vozim istog keca 5 godina, '91 godište.
Da kucnem  Smile Smile gde god sam pošao, stigao sam.
Kod mene je prošao 80.000 i bar 3 puta se otplatio u odnosu na to koliko sam dao za njega.
Paradoksalno je da za njega mogu da dobijem 1.300 EUR a dao sam 1.100 kad sam ga kupovao.
Svake godine kažem, 'ajde još godinu dana pa mogu da ga gurnem i u Tisu,
ali kao da sam se sentimentalno vezao za njega.
Šta sam sve prevukao njime...
IP sačuvana
social share
Happiness has 4 paws and a blue tongue

Daniel Alves da Silva
Ako ima Boga, teško da se zove drugačije.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
nece prestati ne sekiraj se, ti koji proizvode delove za yuga mislim na zastavu prvenstveno oni ce i dalje raditi samo ako se potrude da rade kvalitetnije mozda i dobiju jos neki posao da prave neke delove i za druge proizvodjace!

@MagicMaster
brate moram da ti nabrojim sta sam ja menjao na mom yugu pazi sad:
sajle za prozore na obe strane, rucice za prozore bar 3-4 puta, bravice za vrata kod kojih se razlikovala zadnja za gepet jer je bila kraca a ja sam imao duzu to znaci da je od nekog drugog "modela" yuga ugradjena, riknuli su mi silent blokovi pa sam morao da menjam cele viljuske na obe strane koje se inace skidaju brusilicom, gibanj, zadnje amortizere, istrulela mi zadnja greda pa mi drugar napravio jer one sto se kupuju nista ne valjaju jer su od tankog lima, 4 godine pre toga zamenjeni pragovi i izvareni zadnji kosevi i pod, zamenio sam sto se tice motora, pumpu za vodu pumpu za benzin, razvodnik ceo kablove komplet sve ruku, morao sam da menjam karike letece, lezece, semeringe komplet, karburator sam prao najmanje 3 puta iako imam redovnu zamenu filtera za benzin, sada sam nabavio nov karburator treba da ga zamenim. alternator komplet remonotvan nov regler nova diodna ploca, anlaser nove cetkice nove biksne, menjao sam i farove jer su ovi totalno oslabili, menjao sam ablender jer je onaj crko, 2x mi se palila instalacija pa je jedared krpljena kad sam se opet upalio stavljena je od yuga "stranca" sad radi kako treba, kocioni sistem komplet nov znaci glavni kocioni cevi za ulje celjusti nove diskovi novi dobosi novi creva za ulje nova, i onda su mi crkle membrane na servo uredjaju sad moram i to da zamenim, cuju mi se prednji amortizeri, trapovi komplet sredjeni, auspuh menjan jedno 3x sad sam kupio od grane sve na ovamo, zadnji branik menjan jer je istruleo onde dole kod greda, gurtne pakne i sajlu za rucnu menajm redovno pred svaki tehnicki i onda sajla radi 2 meseca pa se otegne pa je ja nastelujem pa se opet otegne i tako 4-5 puta a onda ne moze vise da se steluje pa kupim drugu i tako u krug, imam po nekad uzasno skripanje u kilometar satu mislio sam da je sajla kupio sam novu i zamenio al nije sajla moram da menjam ceo kilometar sat, evo ventili se opet cuju 3x stelovani a za njih izgleda ne treba majstor njih izgleda treba da nasteluje raketni inzinjer u NAS-i, rezervoar sam stavio nov jer mi je prethodni istruleo, dezintegrisao se, legaresi svi zamenjeni neki cak i po 2 puta!! bojim se zaboravicu jos nesto Smile
vozim ga od 2000-e a sve ovo sam radio zadnje 3 godine ukupno sam dao oko 1200e za sve te zajebancije zajedno tu ne racinam zamene kaiseva ulja na predjenih 5000km filtera gurtni i pakni kao i zamenu svecica. sada da ga prodam mogao bih da trazim najvise 1000e a pitanje dal bih ih dobio Smile inace u pitanju je yugo 55 iz 1992-e, i onda kad mi nekako kaze znas yugo je dobar auto sta mu fali ja samo slegnem ramenima i kazem: radi kako te pamet sluzi, mene nemoj nista da pitas!

tad kad mi se zaplila instlacija nigde nisam mogao da je nadjem pa sam poslao e-mail zastavi i zamisli odgovrili mi imam i dalje taj mail evo postavicu ga ovde:
Obratili ste se zastavinoj službi za odnose sa javnošću molbom da Vam kažu gde i po kojoj ceni možete naći elektroinstalaciju za Vaše vozilo. G-đa S. Anđelković je to prosledila nama (ZASTAVI PROMET a.d. Kragujevac, zastavin servis).

Da bi Vam obezbedili neophodne delove potrebno je da nam javite na na broj 034 335 718 i date informaciju do koje možete doći sa vaše stare elektro instalacije ukoliko je niste bacili.
Na konektoru za kilometar sat nalaze se obično rukom upisane četiri cifre. Nama su one neophodne da bi Vam dostavili odgovarajuću instalaciju.

One su samo na oko slične, ali se azlikuju u nekim detaljima. Najbolje bi bilo da nam javite sve što možete da pročitate sa nje. Ukoliko nemate staru instalaciju probaćemo preko godišta, modela, broja šasije i motora da dođemo do prave instalacije za Vas.

rukom pisane brojke ejjjjj koja je verovatnoca da posle 15 godina ne izblede? Smile

inace ta instalacija me je kostala bez malo 200e jer sam nasao "dobrog majstora" na preporuku Smile kome ocigledno ne znaju ljudi ime pa ga zovu majstore Smile

Prijatelju, skidam kapu. Ja sam vozio 3 komata, ali da me je i jedan ovako izezao kao tebe tvoj, ja mislim da bih ga lično zapalio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
BlackBerry Torch
eh, moj plavi, pokojni, Yugo 45, prije ravno 20 godina, pokoj mu dusi gdje god da se odmara njegovo limeno srce Smile
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.352 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.