Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nije Sloba kriv...iliti chupav & rezigniran  (Pročitano 16020 puta)
15. Avg 2009, 18:24:25
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
LG 4X HD
Muka , strashna, golema...  Frizerka kod koje se obichno shisham je na odmoru te se zaputih peshke po kraju kako bih se reshio vishka kose na glavudzi, naivno ne pomishljajuci da ce to  biti ikakav problem jer u kraju ima 10-ak frizera.
Daklem, ulazim kod prvog, 15h i 5 min. On zavrshava jednog tipa i josh jedan cheka...."paaa, gotovo je za danas...ammm...radimo do 4, u ponedeljak dodji.
Drugi je vec zatvorio, treci takodje.
Chetvrti chisti lokal (15:25 otprilike, na vratima pishe radno vreme do 16h) " ne,ne zavrshili smo"
Peti mi nudi vizit kartu kako bi zakazao neki drugi dan.
Shesti ima jednog klinca na stolici i jedna zena cheka " samo gospodju da zavrshim pa putujem..."

Odustajem.

Ovo je samo banalan primer nasheg mentaliteta, takve situacije su svakodnevne. Ogromna vecina ljudi svoj posao radi loshe, preko qrca, ali svi kukaju kako nemaju para i kako im je teshko, i svi znaju ko im je kriv, a to nikad nisu oni sami.

Nije Sloba kriv...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Imas u susednom bloku Micovica, mislim cak dva Smiley Nisu umetnici, rade i placeni su po ucinku, a tatko ih nagleda kamerom sve vreme = rade od pocetka do kraja radnog vremena Smiley

To je ovde normalno... tj normalno u smislu to je opste prihvaceno, nikome to ne smeta...

Ako se radi od 9, dolazi se u 9:20, pocinje oko 10, ako se radi do 17, to znaci da se od 15:45 pa na dalje kafenise i citaju novine... surfa internetom... telefonira...

Ne mogu oni mene toliko malo da plate, koliko ja malo mogu da radim...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla desktopsmiley_1_1
mob
HTC Wildfire S
Ih, lako je tebi SF kad se ti krešeš na ćelavo...  Smile

Elem... poznato je ovo. Javna tajna.  Smile
Vodio ja švabu kroz grad da kupimo nešto. Švaba 50 godina. Došli u Knez Mihajlovu oko 3-4 poslepodne a on se čovek zaprepastio i ukopao, samo što ga srčka nije strefila.  Smile
"Šta rade ovi ljudi na ulici u ovo doba dana?!! Smile " - tuče na čistom nemačkom.
- "Pa ono... kupuju, šopinguju... šta znam..." - ja Smile

Čoveku je prosto bilo neshvatljivo da u sred bela dana bude pun grad ljudi koji se šetka, ispijaju kafe, džabalebare. Ne kapira kako to da nisu na poslu, "što ne rade bre". Nemoš' ubediti čoveka...
Jeste to i centar grad, i veliki je to grad, ima raznih ljudi, mnogo ljudi... al' džabe.

Zato će sve lepo da nas privatizuju, pa ćeš kurac kod privatnika da dereš ratluk i 150tu kafu na dan za vreme posla. 

PS. Al' najjače kad smo ga vodili na svadbu kod nas, gore u Vojvodinu... pa kad su počeli naši da rešetaju oblake sa kalašima, pištoljima i minobacačima (tenk nam je bio u kvaru, zaglavio se u nekom blatu kad je komšija išao u lov na zečeve). Kad su pripucali on čovek pade na zemlju i poče da se dere "Krieg!" (rat) "Krieg begonnen!!!" (počeo rat!) Krig jebote!  Smile
Ubili smo par oblaka tog dana, i napravili 10000 minijaturnih ozonskih rupa. 
« Poslednja izmena: 15. Avg 2009, 19:01:03 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Citat
Ne mogu oni mene toliko malo da plate, koliko ja malo mogu da radim...

Sto bi rekao moj kolega: Ne mogu oni mene da karaju koliko ja mogu da ga primim! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Nokia 3220
Citat
Ogromna vecina ljudi svoj posao radi loshe, preko qrca, ali svi kukaju kako nemaju para i kako im je teshko

Ogromna vecina ali ne svi, ti danas samo nisi imao srece da sretnes tog nekog ko radi posteno i savesno
 Smile

Pre tri godine zakaze moja rodjaka frizuru i njoj i meni kod njene stalne  frizerke. Nadjemo se nas dve, podjemo na zakazan termin, dodjemo do frizerkine kuce, rodjaka zvoni, izlazi frizerka i kaze :" Zao mi je, ne mogu vas danas primiti, sad su mi stigli neki gosti, nisam ti mogla javiti  ranije jer nisam imala tvoj broj telefona, aj' dodjite neki drugi put"  - i zamandali nam vrata pred nosom.

(Rodjaka je to poslepodne trebala da se pojavi u nekoj TV emisiji)

Od tada se sisam iskljucivo u frizerskom salonu, cesto naletim i bez zakazivanja, uvek me puste Smile
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
jebiga arle kad se sisas kod ove bagre za 150 dindzi ... dacu ti ja fon, otkinu te za kintu al zakazes termin i ima da te masiraju i kuvaju ti cajeve i kafu Smiley

... no, realno uleteo si sebi u usta ... sam si kriv jer si se kasno setio ..

a i Sloba je kriv Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Ti likovi su nevidjeni. Mozda je problem u profesiji. Meni je brica u bloku preko puta dizao cene na svake 2 nedelje. Na kraju je to doslo do 250 din za sisanje ''na 3u i 2u''. Onda sam iz prevoza video da je u centru grada sisanje 150 din. Tu sam ispizdeo i poceo da se sisam kod ortaka za dz. (dobro nije skroz za dz ali ko da jeste  Smile )
Sreo ja bricu u prolazu nakon pola godine (lepo podsisan naravno Smile ) kad ce on: ''Nema te?'', ja mu samo reko: ''Sisa me ortak!'' i cao, cao.. Smile Imam neki osecaj da je ispizdeo. Kad se setim, od tog njegovog sisanja mi je redovno ostajalo neko crvenilo pozadi. Verovatno je cistio masinicu svake prestupne. I to za 250 din?! Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mogao si da odes do panjkovica...on garant radi 24/7 Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
a i sta da se sisas, vidis da su dlakavi muskarci pametniji  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
LG 4X HD
Citat
Imas u susednom bloku Micovica
Znam gde je jedan, mislio sam da odem do njega ali sam do tada vec ispizdeo. Od danas sam na odmoru, shishacu se u ponedeljak pre nego shto odem na more.

Citat
jebiga arle kad se sisas kod ove bagre za 150 dindzi ... dacu ti ja fon, otkinu te za kintu al zakazes termin i ima da te masiraju i kuvaju ti cajeve i kafu Smiley
Moja redovna frizerka je vrlo korektna, ne kuva mi kafu ali zakazem i to je to.

Citat
... no, realno uleteo si sebi u usta ... sam si kriv jer si se kasno setio ..
Nisam se kasno  setio,ja sam danas radio, a  ako pishe da rade do 4 , ochekujem da rade do 4.

Citat
Ogromna vecina ali ne svi, ti danas samo nisi imao srece da sretnes tog nekog ko radi posteno i savesno
Naravno ne svi, ali jeste strashno kada u roku od pola sata naletish na 6 ljudi koji ne rade svoj posao savesno i poshteno.
Da se razumemo, nije to neki shok za mene, gledam to svaki dan na poslu.
Neki dan stolar iz moje firme, chovek koji jedva zna tablicu mnozenja i koji je sve shto zna da radi nauchio u firmi kaze da mu se skurchilo i da ce na odmoru da razmisli da li ce nastaviti da radi ili ce dati otkaz. Pri tome taj lik ima platu oko 800e. razlog njegovog nezadovoljstva je shto je nekoliko puta moralo da se ostane duze na poslu da bi se zavrshilo shta treba i shto se insistira da ono shto radish i uradish valjano. a sve je placeno po uchinku pa vishe posla znachi i vecu platu. A sa druge strane kada ih pitash da li zele da se zaposli josh neko i time im olaksha posao, shto naravno znachi i da ce pojedinachno gledano zaraditi neshto manje, niko nece.

Citat
a i sta da se sisas, vidis da su dlakavi muskarci pametniji  Smile
lakshe je biti glup  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.