Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nije Sloba kriv...iliti chupav & rezigniran  (Pročitano 16050 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG Frizider
Не знам чему тај цинизам стварно...........
« Poslednja izmena: 04. Dec 2009, 14:58:47 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
@ Empti

Iako ne pishem, chesto chitam teme tamo ... i brate ... nemoj da me zasmejavash.  Smile
Немој да сад и ја, ко и Ванјо синоћ, копирам делове свог поста. Дакле има тема које у ОК, али су ретке, и да поновим - Политика је замрла и оскудна је квалитетним људима и расправама. Али то не значи да их у потпуности нема Smile

Нег било би лепо да одговориш Анеи на ово
Pa, kako da se bilo sta oprosti ako se pre toga ne nadje odgovor na pitanje - Ko je kriv?  Smile
Волео бих да чујем одговор.

molim vas,18-ta...ne hvala.
dajmo se uozbiljiti.... Smile
Мртав озбиљан. Ако хоћеш да раскрстиш са Југославијом онда крећеш од њеног нстанка Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia N97
Empti rodjache, ti i Vanyo ste se prepoznali u mom postu jer ste ochigledno uchesnici tog foruma. Njega nisam ni primetio tamo, tebe jesam. Bez ikave namere da ti sad podilazim primetio sam da si uglavnom korektan tamo, iako sam ja u suprotnom taboru. Drazhi si mi ti normalan, nego neki istomishljenici da ih sad ne nabrajam.
Poenta je da se tamo inache normalni ljudi povampire i pogube, i to ne lichi ni na shta.

Imam pravo da mislim da mlatite tamo praznu slamu kao i oni na blablaonici. Mlatim je i ja sporadichno s' vama. Dobar ventil nema shta.

Ovde makar jednom godishnje nekom mogu da pomognem. To mi je potvrdjeno sa druge strane i jako sam srecan zbog toga. A i brate ovde je najgotivnija ekipa.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Млатимо празну сламу, то је тачно, али немораш да нас називаш идиотима као у првом посту на ту тематику.

Ја ћу да поновим - Политика је пропала! Форум се распао, већина готивних људи (не по истоветности ставова, већ по ширини знања) је нестала, а појавили су се нови ликови спамери и клинци који не умеју да полемишу. Ми преостали се сад скупљамо на блаблаоници јер на политици има мало шта да се полемише. Ретко кад наиђе добра тема а и кад наиђе најчешће је буљаши усеру.
Међутим деси се понекад да буде добра расправа па се час посла окупи стара екипа и буде супер. Исто ко и овде, само друга тематика.

Па ја сам у старту само на Политику ишао, и нешто мало на Спорт. А Политика је толико пропала да сам доспео и у Женски кутак! Еееееејјјјј!!! Smile

Ај да зајебемо ово офтопицхкарење пошто ће Бамбика да полуди кад се врати, а није искљученои да неко од супервизора и админа истресе свој гнев Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG Frizider
Ето то је већ ОК, тако можемо да разговарамо, политички форум увек има оштрије дискусије него на било ком другом делу бурека, можда ето уз спорт, и једноставно ако неко жели да на њему учествује мора да прихвати правила игре. Називати људе идиотима због неког вашег лошег поимања тамошње дискусије ми не делује као некакав репрезентативни аргумент на који се толико позивате и којих по вашем мишљењу мањка на дотичном форуму.

А ја више и не пишем претерано тамо јер је клипчина већ напоменуо неке ствари везане за ситуацију на истом али га пратим и редовно читам уосталом као и ти Smile
« Poslednja izmena: 04. Dec 2009, 15:23:00 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia N97
@ Empti

Ako ja napishem "sve idiot do idota", to nikako ne znachi da su apsolutno svi ljudi tamo idioti za Boga. Ako nishta drugo, statistichki je nemoguce, ali takav je izraz. Nisam ga ja izmislio. Evo, za tebe ne mislim da si idiot.

Poshteno.  Smile

« Poslednja izmena: 04. Dec 2009, 15:25:06 od Fahrenheit »
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
Da se vratimo na temu...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Sony xperia
Citat
Pretjerujes  Smile

Pravis od muhe slona; zato sto je neko rekao da su na politickom forumu idioti (jer svako ima pravo da misli sta oce), ti si napravio filozofiju o nemogucnosti zivljenja s takvim stavovima  Smile
Evo, i ja mislim da je to skup ljudi koje bih ja i u svakodnevnom zivotu nazvala idiotima i takav im epitet dajem jer su im stavovi idiotski za moje poimanje. Ako neko treba da drzi otvorene vidike, to ne znaci da treba da nadje vrijednost u svakom misljenju svakog pojedinca. Neka misljenja su za moja poimanja glupa i ljudi koji ih brane (a na politici je shvatanje 'argumenta' sirok pojam zaista) ne moraju biti glupaci u globalui, ali za taj segment jesu.

Vrlo prosto.

Citat
Pravis od muhe slona
Ne pravim, pricam o rezonovanju i ljudskom licemerju.

Citat
(jer svako ima pravo da misli sta oce)
Kada tebe neko nazove nekim pogrdnim imenom ili te kategorise u neku od tih grupa, ... nemoj se buniti, to je njegovo misljenje i ima pravo da misli sta hoce.

Citat
ti si napravio filozofiju o nemogucnosti zivljenja s takvim stavovima
Nigde nisam rekao da je nemoguce ziveti sa takvim stavovima. Vec da takvi stavovi mogu biti veoma prizemni, sebicni, licemerni , ...

Citat
Evo, i ja mislim da je to skup ljudi koje bih ja i u svakodnevnom zivotu nazvala idiotima i takav im epitet dajem jer su im stavovi idiotski za moje poimanje.
Znaci ako ti nesto poimis, i imas predstavu o necemu, ... na osnovu svoje predstave sudis da je neciji stav idiotski. Svaka cast. A da li je mozda tvoje poimanje idiotsko, to nema veze. Jer po tome, ono sto pricah, je u okviru tvog poimanja preterano, .. a time moze biti lako i iditsko.

Citat
Ako neko treba da drzi otvorene vidike, to ne znaci da treba da nadje vrijednost u svakom misljenju svakog pojedinca
Sama vrednost je u drzanju otvorenih vidika. A svako misljenje ima svoju vrednost. A zavisno od tvog poimanja, tu vrednost ces videti ili ne.

Citat
Neka misljenja su za moja poimanja glupa i ljudi koji ih brane (a na politici je shvatanje 'argumenta' sirok pojam zaista) ne moraju biti glupaci u globalui, ali za taj segment jesu.
Kao sto i tvoje poimanje ili misljenje moze da je za nekog glupo. Jer ne mora da je ono glupo u globalu, ali za neki segmenat moze biti.

Citat
Vrlo prosto.
Jeste vrlo prosto. Samo treba to poimiti.

----------------------------------------------------

P.S. Sada vidoh, prestajem na dalje. Ko je shvatio, shvatio je.

Postujem odluku kolegenice.

Pozdrav.  Smile
« Poslednja izmena: 04. Dec 2009, 15:38:40 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Citat
Kada tebe neko nazove nekim pogrdnim imenom ili te kategorise u neku od tih grupa, ... nemoj se buniti, to je njegovo misljenje i ima pravo da misli sta hoce.
A kad sam se ja bunila zato sto me neko nazvao idiotom ili..kakogod? Kad sam ja rekla da imam ekskluzivna prava da etiketiram ljude?

Citat
Nigde nisam rekao da je nemoguce ziveti sa takvim stavovima. Vec da takvi stavovi mogu biti veoma prizemni, sebicni, licemerni , ...
Mogu biti, a i ne moraju, kao i sve u zivotu.

Citat
Znaci ako ti nesto poimis, i imas predstavu o necemu, ... na osnovu svoje predstave sudis da je neciji stav idiotski. Svaka cast. A da li je mozda tvoje poimanje idiotsko, to nema veze. Jer po tome, ono sto pricah, je u okviru tvog poimanja preterano, .. a time moze biti lako i iditsko.
Kao sto sam vec rekla: ja, kao i svaki drugi iole samosvjestan covjek, imam svoje stavove, misljenja, principe o svemu i svacemu.
Ako je moj stav da je npr. idiotski smijati se tudjoj nesreci, a neko misli suprotno, kakve to veze ima? On ce mene nazvati idiotom, ja njega, pa sta? Jesmo li mi sad licemjerni? Nismo bogami, cist racun duga ljubav, mene uopste ne tangira to sto neko misli da su moji stavovi glupi, narocito ako mi ne da nikakav argument za to. Ja sam posmatrala, nazalost i pricala s pojedincima s politickog foruma i shvatila sam da je to gubljenje vremena, 98% tih ljudi je puno ciste mrznje i da sudim po njima o situaciji u srbiji, ja nikad u zivotu ne bih tu nogom krocila bojeci se da ce me neko roknuti na ulici. Sreca, u stvarnosti ima i mnogo normalnih ljudi  Smile

Citat
Sama vrednost je u drzanju otvorenih vidika. A svako misljenje ima svoju vrednost. A zavisno od tvog poimanja, tu vrednost ces videti ili ne.
E pa ne slazem se da svako misljenje ima svoju vrijednost.

Citat
Kao sto i tvoje poimanje ili misljenje moze da je za nekog glupo. Jer ne mora da je ono glupo u globalu, ali za neki segmenat moze biti.
Pa da. Nisam ni tvrdila suprotno.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG 4X HD
Citat
Pa, kako da se bilo sta oprosti ako se pre toga ne nadje odgovor na pitanje - Ko je kriv?  Smile
Zashto je bitno ko je kriv?
Pretpostavimo da se sazna i konachno bezpogovorno zakljuchi ko je kriv, chovek sa imenom i prezimenom, ili nekoliko njih?
Shta cemo onda sa tom informacijom?
Ako vec nije mrtav, ubicemo ga? I njegovu porodicu da zatremo seme? Trazicemo nekakvu vrstu odshtete?
I onda ce nam stvari krenuti na bolje? Zbog toga?
Sumnjam.
Ili cemo kolektivnu krivicu pripisati jednom narodu?
Hrvati su krivi? Hocemo li u josh jedan rat da izravnamo rachune?
Ili cemo biti zadovoljni time da imamo koga da mrzimo, ili preziremo ?  Da upremo prstom "vi ste krivi" ?
A shta ako smo mi krivi?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.39 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.