Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jun 2025, 04:05:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nicolas Anelka primio Islam  (Pročitano 31437 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Anelka ima dovoljno para, tako da pare nisu razlog zasto je primio Islam. Nepobitno je da mnogi ljudi vide nesto u Islamu. Netreba preterivati, za mene je Islam jako agresivna religija, i posebno mi utisak kvare teroristi koji sebe nazivaju muslimanima, ali ima ljudi koji su recimo kao onaj Americki roker, ne znam mu pravo ime, Jusuf Islam resili da se okrenu religiji. Nema tu nista lose, ja to vidim kao pozitivno, a ko ce se kojoj religiji okrenuti njegova je licna stvar, i stvar odgoja. Anelikn slucaj je po meni specifican, kao i O`neal-ov, ili Muhameda Alija. Africki koreni su animisticke i druge plemenske religije, a ne islam, pa ako neko hoce onda da se vraca svojim korenima trebao bi se vracati tim religijama. Ovo je po meni revolt Anelke, kao i ostalih mnogobrojinh crnaca koji su presli u Islam. Niko se od njih nepridrzava onoga sto propisuje islam, nego jednostvano je to u fazonu, ako si crnac, treba da primis islam, i vratise korenima. A covek je znamo vrlo lako revolitra.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ron Jeremy i Poirot dve legende.....

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 939
Zastava
mob
SonyEricsson k800i
Bolje bi mu bilo da nauci igrati fudbal dok je jos kolko tolko mlad...
mlad i extremno glup!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

se ipsum vincere pulcherima res est

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 3624
Zastava Periferija razuma

@senadislam
lupam kazes. sta je tu tebi cudno sto neko ko ima dosta para zeli da zaradi jos vise. znas kada cu poverovati u to da je on potpuno predat islamskoj ideji? kada jedan deo svog novca ulozi u izgradnju neke medrese, dzamije bilo cega. ne znam, ti verujem to bolje znas od mene da li je iko od ovih poznatih konvertovanih ulozio ikada ijedan cent u bilo sta sto ima veze sa islamom?
kazes nije kampanja. verujem da nisi toliko naivan da verujes u to da ljudi jedino usled unutrasnje spoznaje sopstvene religioznosti pronalaze put do islama. malo im pripomazete u tome. ovaj vid tvoje aktivnosti vec predstavlja neku vrstu propagande. nisi jedini. nacin na koji dejstvujete po raznim forumima mi jednostavno namece misao da sve to nikako ne radite spontano i nesinhronizovano. pa zasto bi onda bilo cudno da tu i tamo platite ponekog poznatog za propagiranje islama kada je dobro poznata cinjenica da se mladi ljudi itekako cesto identifikuju sa svojim idolima i da kroz projektovanje kroz iste pronalaze sopstveni identitet.
IP sačuvana
social share
Na silu ne biva...al, ne se znaje - Заре игра.
Ћклај  конза
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Dole eksplatatori i eksplatisani -- Ziveli ljudi

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 210
Citat

hehe,a zivot bez vjere je smrt

Tvoja vera je poubijala mnoge ljude. Tvoja vera i vernici donosili su smrt, a kako stvari stoje jos uvek ce.
Ako vec trazis istinu, zasto se plasis nje. Koje si nacionalnosti? Zasto ne napises podatke o sebi, nego se krijes? Ako muslimani ne vole bogatstvo, sto onda ne daju drugima svoju naftu, sta ce im kada bogatstvo nije bitno....
IP sačuvana
social share

PROLETERI SVIH ZEMALJA UJEDINITE SE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 84
ne znam, ti verujem to bolje znas od mene da li je iko od ovih poznatih konvertovanih ulozio ikada ijedan cent u bilo sta sto ima veze sa islamom?

pa vecina jesu,kao sto su muhamed ali,jusuf islam,malcom x,poznati bivši košarkaš NBA Hakim Olajdžuvan, dao je u dobrotvorne svrhe više od 80.000 dolara....

kazes nije kampanja. verujem da nisi toliko naivan da verujes u to da ljudi jedino usled unutrasnje spoznaje sopstvene religioznosti pronalaze put do islama.
ako oces mogu ti dat neke audio,ili video filova,gde oni(neki svestenici,i naucnici) sami objasnjavaju.zasto su to uradili.

Tvoja vera je poubijala mnoge ljude. Tvoja vera i vernici donosili su smrt,
Ako vec trazis istinu, zasto se plasis nje. Koje si nacionalnosti? Zasto ne napises podatke o sebi, nego se krijes? Ako muslimani ne vole bogatstvo, sto onda ne daju drugima svoju naftu, sta ce im kada bogatstvo nije bitno....
aha moja vjera poubija ljude,zasto zove na obozavanje samo jednog Boga,a vi<ateististi> sto pozivate da ljudi su "moderni majmuni" vi ih uzivate jel,a koga vi obozavate...
Ako vec trazis istinu, zasto se plasis nje
ja trazio sam,15god i hvala Bogu pronasao sam,i nemam nimalo sumnje o tome,i niko do sada od naucnika nije mogao pronaci  barem jednu malu gresku u Kura'nu,a kod vas,nazalost...neznam dali ima nekog naucnika da je ziv a da nije pricao protiv..
Ako muslimani ne vole bogatstvo, sto onda ne daju drugima svoju naftu, sta ce im kada bogatstvo nije bitno....
ko kaze da nije bitno,ako kazemo da bogatstvo nije cilj zivota,onda ne znaci da trebamo da je bacimo....pozdrav
« Poslednja izmena: 13. Avg 2005, 13:20:22 od senadislam »
IP sačuvana
social share
[Edit by admin: Pravila foruma jasno nalazu da je najveca dozvoljena velcina slika u potpisu 468x60]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
mob
Samsung e730
Zbog cega je Anelka promenio religiju? Za to moze postojati milion razloga. Mozda se zaista pronasao u novoj religiji (to se cesto desava, ne samo prilikom "konverzija" u islam, vec i u pravoslavlje, istocnjacke religije, Hare Krisnu, ili bilo koju drugu versku grupaciju). Mozda je zaista u pitanju gnev prema "belom hriscanskom nepravednom" svetu. A mozda je u pitanju jednostavno pomodarstvo, posto je u poslednje vreme biti musliman u svetu prihvaceno kao neka specificna osobenost, lep nacin da se medijski eksponiras u fazonu "power to the people".
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Dole eksplatatori i eksplatisani -- Ziveli ljudi

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 210
@senadislam
Citat
aha moja vjera poubija ljude,zasto zove na obozavanje samo jednog Boga,a vi<ateististi> sto pozivate da ljudi su "moderni majmuni" vi ih uzivate jel,a koga vi obozavate...

Majmune (zovem te tako jer se od majmuna razlikujes genetski manje od dva posto) niko nikad nikog nije ubio zbog te "prozivke". Zbog Alaha se mnogo ubija, to samo glupi majmun ne zna.
« Poslednja izmena: 14. Avg 2005, 05:20:58 od komunista »
IP sačuvana
social share

PROLETERI SVIH ZEMALJA UJEDINITE SE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 84
Majmune (zovem te tako jer se od majmuna razlikujes genetski manje od dva posto) niko nikad nikog nije ubio zbog te "prozivke". Zbog Alaha se mnogo ubija, to samo glupi majmun ne zna.
prvo cuvaj jezik sto pricas.
a sto se tice majmuna,onda sto si stavio tvoj nick komunista,pa bolje stavi majmun....

pa ubijamo,sto mislis ti,neko mi ulazi u kucu da me ubije,pa da mu dam da popije caj jel... Smile
« Poslednja izmena: 14. Avg 2005, 11:49:37 od senadislam »
IP sačuvana
social share
[Edit by admin: Pravila foruma jasno nalazu da je najveca dozvoljena velcina slika u potpisu 468x60]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Necu da se mesam, samo mislim da biste trebali malo humaniji jezik da koristite...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Ne čini nikom ono što nebi volio da tebi čine

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 225
mob
Ericsson K-700
Bog je jedan, Vjere su različite i svaka knjiga na svoj način objašnjava kako čovjek treba da živi i ponaša se , u biti svi trebamo biti "LJUDI". Islam je vjera koja je za razliku od ostalih vjera mnogo preciznija i ko pročita Kur"an  učinit će ono što je uradio dotični gospodin koji je tema ove kompletne priče.

Niste svjesni koliko samo dnevno ljudi u svijetu pređu na Islam, nebojte se čitati knjige o Islamu i uvjeriti se o onome o čemu pričam pa makar vaša odluka bila drugačija.

Fanatici koji rade teror postoje u svim vjerama, i to su pojedinci kojima ona služi da bi da bi vladali i koristili je.

IP sačuvana
social share
S a r a j e v o je opstalo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jun 2025, 04:05:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.