Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ni za 1.500 dinara dnevno nema dovoljno berača cveta zove!  (Pročitano 12050 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
mob
Samsung S8 Plus

Ovi placaju 50 din koligram. Odmah da vam kazem(prrobao sam), za 1 kg vam treba bar 1.5h-2h.Izgleda lako ali nije.Treba dohvatiti sve te cvetove...Dakle 50 din-2h? Nije ni cudo sto nece niko da bere
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 5
Dakle ako sam doro razumeo.

- idem u meni nepoznato mesto.
- šetam po meni nepoznatom terenu.
- nadam se da ću igrom slučaja, naleteti na biljku, koju ne znam kako izleda.
- plata mi zavisi od učinka, a najiskusniji radnici dobijaju 1500 po danu.
- jedini način da nađem ovaj posao je, da znam kad cveta i gde. I onda jednostavno odem tamo i nadam se najboljem.

Da, tako nekako.

Zar nije, recimo, bolje sedeti kuci i kukati kako te drzava jebe sa nametima? Jes da nista nisi zaradio, al nemas ni rashode, niti dusevni bol prouzrokovan setanjem po nepoznatom, dakle pozitivna nula.

Tri strane na temi fenomenalnih razloga da se ne radi. Smile Mos misliti sta bi bilo da se umesto zove radi o jabukama, treba se popeti na drvo, biti kadar i ubrati jabuku i sici sa drveta nepovredjen, fak det shit.

Ne vidim nigde da je neko rekao da se dodje na livadu, nista se ne radi, a pare same dodju. Dnevnica od 1500 dinara je verovatno za radno vreme od 7-19h, eno dezuraju do 20h, odmah se vrsi isplata. Buduci da su cvetovi zove grupisani, dakle nije jedan cvet na pet kvadrata, ne bih bas rekao da je nemoguce zaraditi 1500 din.

Al ima i brze zarade, gradjevina, moze se zaradi duplo vise minimum, al opet od 7 do 19h, mesalica, malter, robija, salter.....

P.S.
Kapiram i to da je ispod casti mnogima da ovo rade, ali valjda u Srbiji ima onih koji su u totalnom beznadju, nemaju para, nemaju posla, a treba decu raniti, a ne tim parama internet placati.
« Poslednja izmena: 31. Maj 2013, 18:34:55 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Ја бих ишао да је плантажа и да имам собу/смештај.. Мало авантуре и рада у природи ме не би убило а и мало да се изађе из мадрфакинг Београда и да мозак одморим од буке..
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Ја бих ишао да је плантажа и да имам собу/смештај.. Мало авантуре и рада у природи ме не би убило а и мало да се изађе из мадрфакинг Београда и да мозак одморим од буке..
+1  Smile Ali i da posteno plate  Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
Vlastimir medju prvim postovima pomenu Biro, kod nas je isti slučaj za breskve i groždje, kad te zovnu sa Biroa zna se šta će da ti nude  Smile

doduše,ja sam tu 2 mjeseca i upadnoh na neku obuku ,a li inače znam da se od njih teško leba najesti. Na konto same teme, ima dosta istine u tome da je ljudima ispod časti, jer će neko da ih vidi,jer će da sagore na suncu i dobiju radničku boju.
Moj drug je završio fax i sad planira da se prekvalifikuje za neki zanat... naravno da mu svi kažu da je lud. ali on vidi tu veću zaradu i veće uživanje nego pri poslu koji bi obavljao ovako.

Jedna poznanica ode par mjeseci u inostranstvo, rodjak joj nudi da preko ljeta prodaje sladolede ( inače je studentkinja)- i ona mi kaže : Jeste vala, pa da sretnem nekog poznatog, da me dignu na sprdnju  ( wtf?? ). A posle kuka kako nema za osnovno
E sad, ti koji pate od kompleksa '' vidjeće me neko, oću da sam menaDJer'' uglavnom sjede doma i gledaju prolaznike s prozora. ili mole roditelje da im daju za cigare i za izlazak  Smile
« Poslednja izmena: 31. Maj 2013, 20:09:18 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Drug master-masinac za 4 sata posla uzme 2000 dinara. Al posao cista fizikalija, ode u neke davno zaboravljene predele i pakuje drva.  Smile

Uglavnom, za onoga ko hoce da radi i trrebaju mu pare, ima makar nekog posla ako se malo iscima. Al izgleda je problem je sto nece ljudi. Druga stvar je i sto ih znam dosta da su se "opekli" kod raznih privatnika pa dosta zaziru. Ima i toga...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
mob
Nokia 6220
Primetio sam zanimljivu stvar kod ljudi oko mene : Oni koje smatraju vrednim i obrazovanim ceo zivot cekaju neki siguran posao, fiksnu platu i vecito su nezaposleni. Sa druge strane, drugi se snalaze, rade ovakve poslove gde su placeni po ucinku, ne znaju za radno vreme, ali imaju neki dinar i ne kukaju kao ovi prvi na drzavu, kapitalizam, paju patka ...
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
NIje sramota nista osim biti pandur i prostitutka.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
Kao sto rekoh na drugoj temi... svi hoce da budu menadzeri, doktori, filozofi, profesori, birokrate...  Smile

Ovim se bave samo dve sorte ljudi:
a) oni koji hoce nesto da zarade
b) oni kojima su zaista potrebne pare...

Cim nalazis izgovore da ne prihvatis posao ne trebaju ti pare. Mozete da se durite koliko hocete, ali tako je... Wink

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.375 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.