Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 19:55:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ni malo lepa dobrodoslica NATO-u  (Pročitano 10858 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
LOL, Mrgi koji oduvek govori da je ovo idiotski narod prepun debila i naivčina kojima svako može da manipuliše... Sada govori kako pro-NATO politika neće proći jer Vučić neće okupiti dovoljno ljudi ga podrži u tome...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Pa to je to hkj,nego čim zineš NATO,izazoveš patriotsku kuknjavu do neba,i onda bespredmetno raspravljati.

Mi mrzimo nato,ali imamo vojne vežbe sa njima,mi mrzimo nato,al imamo IPAP sa njima(pročitati šta je IPAP,ako ono nije ugovor o alijansi sa tim državama ja onda ne znam šta je).Ali mi smo vojno neutralni.Pa kako smo vojno neutralni kad dajemo teritoriju na korišćenje jednoj vojnoj alijansi,pitam ja vas?

Ali nismo članica!Pa ovde gde smo stigli,možemo komotno i članica da budemo nema razlike.

Gec,super ti je analogija,i odgovor je-verovatno da
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.73
јели ово потписано 2006 или није Smile
ако ће баш тако да се гледа ми смо одавно у нато јер имамо нато базу на својој територији,бондстил Smile
« Poslednja izmena: 18. Feb 2016, 12:44:06 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Pa to je to hkj,nego čim zineš NATO,izazoveš patriotsku kuknjavu do neba,i onda bespredmetno raspravljati.

A jbg, vole Srbi da teraju sve u krajnosti.  Smile Ili si za Rusiju, ili si NATO plaćenik. Ili si za Vučića, ili si Pajtićev vojnik.  Smile

Elem, mi smo otprilike kao pas koji živi na nečijem velikom ranču koji je ograđen sa svih strana. Razlika da li ćemo ostati ovako kao sad, van NATOa, ili ćemo postati punopravan član... je kao razlika da li će pas živeti u kući sa gazdom pod strogim pravilima i morati da radi i sluša, ili će da živi negde na ranču i da se snalazi kako zna i ume, sam za sebe. Obrni okreni, u oba slučaja farmer diktira sudbinu psa. Jer je svako parče zemlje njegovo, ima oružja kolko oće, i moć da radi šta god oće.

Tako je i sa Srbijom i NATO. Mož' ti da budeš neutralan do koske, al džaba ti sve kad si mali i slab, i okružen tuđom teritorijom. I to zna svako ko je bacio pogled na mapu Balkana i vesti u poslednjih godinu dana.

Samo što onda dođu Pera i Mika i počnu da prosipaju priče kako će oni biti drugačiji nego njihovi prethodnici i napale narod u kontra smeru. Zajebi prazne priče i obećanja, budi lepo čovek i reci realno stanje. Lakše tebi, lakše nama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.73
то причају и западњаци као шта ће вам руска база у нишу кад сте окружени земљама нато-а,то им боде очи
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
gale

To 2006 je SOFA sa SAD potpisan,Drašković potpisao...

Ovo što su oni ratifikovali je IPAP koji su Dačić i Gašić potpisali prošle godine,čiji je samo jedan deo SOFA sa svim NATO zemljama...

hkj

Pa ja to i govorim,dokle ćemo mi ovde da se ložimo i pravimo se ludi,kad svi vidimo koliko je sati,a minut do 12 je inače Smile

Uh ruska baza će da nam pomogne znaš kako,onaj nesrećni helikopter što treba da stigne evo čekamo ga kao da putuje sa Novog Zelanda,a kamoli nešto drugo...misliš ti da Rusi ne vide šta mi radimo?!
« Poslednja izmena: 18. Feb 2016, 13:07:03 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 628
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Citat
Ne ja govorim o 45% njegovih odnosno o tih milion i po,milion i 700 koji ga glasaju,dakle ako potpišeš IPAP,ako imaš 126 vojnih aktivnosti sa NATO,ako imaju tranzit,kancelariju i pristup našim vojnim objektima,i tebe glasa milion i 700 hiljada gradjana Srbije,ja moram da konstatujem da je to broj gradjana Srbije koji podržava NATO.

Констатација је идиотска. За ЛДП је гласало, лупам, 200.000 људи. ЛДП има прогеј политику. Да ли то значи да свих тих 200.000 подржава геј бракове, усвајање деце од истополних парова и све што иде уз то? Smile

LDP se uvek kretao oko cenzusa, izmedju 40.000-80.000 glasaca

i uglavnom svi oni se zalazu za priznavanje kosova kao nezavisne drzave, za sve ono za sta se zalaze LDP

ako ne verujes pitaj dabisu i aneu  Smile
« Poslednja izmena: 18. Feb 2016, 13:17:13 od IdiDada »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Inače, da nije bilo svog ovog klackanja i predomišljanja u prethodnim godinama (prethodnih 10) naša vojska bi sad imala 10ak ''novih'' aviona, par helikoptera i par komada PVO. Bilo to polovne slovačke 29ke, ''nove'' ili polovne 29ke iz Rusije i poneki Kub, švedski gripeni (doduše oni nikad nisu dali ponudu ali možda bi se predomisli da su naši bili ozbiljniji), polovne F-16ice ili neki polovni Rafali ili Miraži. Čak su Kinezi 2010. Šutanovcu održali prezentaciju J-10, i to je valjda bila prva prezentacija nekom evropskom MO.

Sve u svemu, imali bi nešto. Najverovatnije polovne 29ke iz NATO Slovačke (i nešto delova od Rumunije i Mađarske) ili iz Rusije. I naravno par višenamenskih helikoptera. A ovako nemamo ništa. Jer jedni vukli na jednu stranu, drugi na drugu, u međuvremenu se kralo i/ili zapostavljalo RV, i sad smo na tome da ćemo biti srećni ako RV uopšte ostane u životu.  Smile
« Poslednja izmena: 18. Feb 2016, 13:28:51 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.73
па да није нам до сад помогла русија и руска база  Smile
а ово око испоруке хеликоптера,авиона,наоружања је испричана прича
ја не знам дали је и један уговор о куповини или продаји наоружања испоштован у року од годину чак и две,ако имате неки пример поставите

Citat
Иако се у јавности често повезује са СОФА, Вук Драшковић је у ствари 2005. са тадашњим генералним секретаром НАТО-а Јапом де Хопом Схефером потписао Споразум о транзитним аранжманима

Citat
14. децембра 2006. тадашњи председник Србије Борис Тадић у Бриселу потписао Оквирни документ чиме је Србија и формално постала учесница Програма Партнерство за мир.

"Након тога је министар спољних послова Вук Јеремић 5. септембра 2007. уручио у седишту НАТО-а Презентациони документ, којим су дефинисане области сарадње са НАТО-ом. У то време је, да подсетим, премијер био Војислав Коштуница. Све што је до данас рађено у сарадњи са НАТО дефинисано је у овим документима, укључујући и ИПАП као виши облик сарадње"

Citat
Овај споразум није трајан већ мора да се обнавља периодично, обично сваке две године.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 403
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Postavilo se pitanje koja je razlika između punopravnog članstva i ovoga što smo potpisali.
Pa, recimo, članice nato moraju da priskoče u pomoć napadnutoj članici a mi ne moramo.

Što se tiče aviona, pre par godina naši su tražili od Rusa da nam budu isporučeni migovi sa novim tipom radara a Rusi ustvari te radare ni dan danas ne prave.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 19:55:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.