2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 18:03:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 270 271 273 274 ... 276
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NHL Sezona 2011/12  (Pročitano 123126 puta)
Krajnje beznadezan

Zivot je ringispil i kola na sudaranje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10745
Zastava Sheffield
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Ericsson t10
steta, jebo im ja pas mater...mada ako nista ustedecemo na kladzi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Fora je u tome sto svi gube ... a to niko ne primeti i svi gledaju da teraju jedno drugom inat

Evo najsvezije vesti

Napadač Vancouver Canucksa otišao iz NHL-a u švedsku drugu ligu

Kao i u većini drugih liga i sportova, i u NHL-u traju Božićni i novogodišnji blagdani, a pomaka oko završetka lockouta naravno još uvijek nema. Stoga je, unatoč "praznicima", iz NHL-a "izašlo" još nekoliko igrača, premda se u posljednje vrijeme broj tih igrača smanjio na gotovo "nulu". A među imenima koja su u zadnje vrijeme napustila NHL nalazi se i ime jednog od boljih napadača Vancouver Canucksa...

Iako i hokejašima, barem donekle, traju Božićni praznici, neki od njih i dalje sklapaju poslove o nastavku svojih karijera. Tako se u posljednjih nekoliko dana par igrača odlučilo za promjenu svojih sredina, kako u NHL-u tako i izvan njega, iako su uvijek, naravno, zvučnija ona imena koja su napustila najjaču ligu svijeta.

Zadnji u nizu opisanih postao je i jedan od članova prve momčadi Vancouver Canucksa, napadač Mason Raymond, koji je iz 'Nucksa odlučio preseliti u Švedsku, potpisavši ugovor s tamošnjim klubom Örebrom koji se natječe u drugoj ligi švedskog hokeja - Allsvenskanu. Raymond je svojim dolaskom postao drugim NHL igračem u Örebru, nakon domaćeg igrača, švedskog beka Toronto Maple Leafsa, Carla Gunnarssona.

Osim Kanađanina koji je odlučio otići "preko bare", za odlazak iz NHL odlučio se i Trevor Lewis, američki napadač LA Kingsa, koji je ipak ostao na istom kontinentu. Lewis, koji je s Kingsima prošle sezone podigao Stanley Cup, sudjelujući u njegovom osvajanju, napustio je Kaliforniju te je preselio u ECHL momčad Utah Grizzliesa.

Još jedan transfer, odnosno odlazak, vezan za NHL dogodio se u Europi i to vezan za Boston Bruinse. Njihov igrač i ponajbolji branič Andrew Ference, koji je dosad igrao u Češkim Budejovicama, napustio je svoj dosadašnji češki klub u kojem je provodio dane i karijeru za vrijeme tekućeg lockouta. Kanađanin se također vratio u domovinu jer nije uspio pronaći drugi europski ili bilo koji drugi angažman, nakon što je otišao iz Češke.

Izvor: HR Sport
« Poslednja izmena: 26. Dec 2012, 22:23:40 od bojan.c »
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
LG L9
Nije mi jasno sta ce tamo da radi u drugoj ligi  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Nije mi jasno sta ce tamo da radi u drugoj ligi  Smile

Da radi ono što dosta njih pokušava da ignoriše na sve moguće načine a to je da zarađuje pare za svoju porodicu pošto očigledno od ovih nema ništa .... evo zadnje vesti

Posljednji sastanak o NHL lockoutu potrajao 30 minuta

Najnoviji sastanak NHL dužnosnika s predstavnicima igračkog sindikata (NHLPA) potrajao je manje od sat vremena uz najavu da će razgovori ubrzo postati sadržajniji.

Liga je u ponedjeljak dobila ponudu igrača, a u utorak odgovorila je svojom ponudom. Nakon brojnih pojedinačnih sastanaka u utorak, zajednički je trajao tek pola sata, nakon čega se sindikat povukao u svoje sjedište kako bi proučio najnoviju ponudu.

"Postoje određene stvari koje je igračka organizacija tražila i na koje smo pristali, udovoljili smo u nekim drugim stavkama, ali u nekima nismo", rekao je tajnoviti povjerenik NHL-a Gary Bettman.

Bettman je u ponedjeljak poručio igračkom sindikatu da dogovor mora biti postignut do 11. siječnja kako bi sezona od 48 utakmica mogla početi osam dana poslije.

Otkazane su sve utakmice do 14. siječnja, što je više od pola sezone. Sezona s 48 utakmica posljednji je put igrana 1995., kad je lockout potrajao do siječnja. NHL je jedina sjevernoamerička profesionalna liga koja je izgubila sezonu (2004./2005.) zbog radnog spora.

Ako se dvije strane ne uspiju dogovoriti, postoji mogućnost sudskog rješenja spora.

Izvor: HR Sport
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
LG L9
Znaci ne verujem debili jedni...

Gospodo hokejasi Srecna Nova God
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Добрих вибрација творац

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4559
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
LG Optimus L3
Придружујем се честиткама, и интензивније се дружимо нажалост када крене следећа сезона  Smile
IP sačuvana
social share
it's a struggle every day, gotta roll on...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
LG L9
Придружујем се честиткама, и интензивније се дружимо нажалост када крене следећа сезона  Smile

Naravno da se druzimo
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Joj kako me nerviraju ovi igrači .. majke mi .. dođe mi da više ne pratim hokej .. najiskrenije ... znači bukvalno ne znaju šta hoće i kako hoće i hoće da gospodare ..  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
LG L9
Joj kako me nerviraju ovi igrači .. majke mi .. dođe mi da više ne pratim hokej .. najiskrenije ... znači bukvalno ne znaju šta hoće i kako hoće i hoće da gospodare ..  Smile Smile

Sta ustvari oni hoce?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97

Sta ustvari oni hoce?

Ma daj bre ... nemaju više pojma šta hoće .. tvrdoglavi i jedni i drugi a ustvari i jedni i drugi gube ovim jer se najviše para zaradi od sponzora i od ulaznica i to svako zna
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 270 271 273 274 ... 276
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 18:03:15
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.