2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Okt 2026, 21:26:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 140 141 143 144 ... 276
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NHL Sezona 2011/12  (Pročitano 143311 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Red Wingsi "svrgnuli" Rangerse s vrha

Srijeda u NHL-u donijela je promjenu na vrhu lige. Vodeća momčad više nisu New York Rangersi već Detroit Red Wingsi. Rangersi su na svom ledu s 4:1 izgubili od Penguinsa, a Red Wingsi su u raspucavanju savladali Coyotese...

"Gužva u šesnaestercu". Tako bismo nogometnim rječnikom mogli nazvati situaciju u ukupnom poretku NHL-a. Naime, prvih sedam momčadi smjestilo se u "uzak prostor". Sedmoplasirana Ottawa ima 60 bodova, a vodeći Detroit 63.

Red Wingsi su tu poziciju preuzeli od New York Rangersa pobjedom nad Phoenix Coyotesima 3:2 poslije raspucavanja. Coyotesi su vodili 1:0, Red Wingsi 2:1, a u raspucavanju jedini gol postigao je Todd Bertuzzi. Detroit je tako prošao nekažnjen zbog činjenice što nije realizirao niti jednu od pet situacija s igračem više. S druge strane, Coyotesi su ostali bez Daymonda Langkowa, kojeg je Jiri Hudler u drugoj trećini pogodio pakom.

A Evgenij Malkin ponovno je bio raspoložen u pobjedi njegovih Pittsburgh Penguinsa u Madison Square Gardenu protiv New York Rangersa. Bilo je 4:1 u korist gostiju, a čudesni Rus postigao je posljednja dva pogotka. U posljednje četiri utakmice Malkin se sedam puta upisao u strijelce i dva puta asistirao.

Rangersi se nalaze na drugoj poziciji ligaške ljestvice s bodom manje od Red Wingsa. U istoj situaciji su i St. Louis Bluesi, najbolji domaćini lige. Do 20. pobjede na svom ledu došli su protiv Edmonton Oilersa (1:0). Bluesi su se protiv pretposljednje momčadi lige mučili možda i više no što su očekivali, no pobjeda se na kraju piše. Imali su čak 23 udarca više (38-15), no vratar Oilersa Nikolaj Habibulin držao je svoju momčad u igri. Pet minuta prije kraja susreta ipak nije mogao obraniti, pokazat će se kasnije, pobjedonosni pogodak Alexa Pietrangela.

62 boda imaju i Chicago Blackhawksi, koji u srijedu nisu igrali, a sa 61 slijede Boston Bruinsi. Oni su u New Jerseyju kod Devilsa s četiri pogotka u posljednjoj trećini slavili 4:1. Devilsi su u prve dvije trećine bili bolja momčad i vodili 1:0, no vratar gostiju Tim Thomas držao je svoje suigrače u utakmici. Ovi su mu uzvratili postigavši četiri pogotka u posljednjoj trećini (Ference, Horton, Campbell i Kelly).

Winnipeg Jetsi nastavili su s dobrim igrama kod kuće pobijedivši Buffalo Sabrese 4:1, a jednakim rezultatom pobjede su ostvarili Toronto Maple Leafsi, Ottawa Senatorsi te New York Islandersi (40 obrana Nabokova). Nashville je s 3:0 produljio muku posljednjeplasiranog Columbusa uz 38 obrana Rinnea, a Calgary Flamesi su s 2:1 poslije raspucavanja porazili Los Angeles Kingse.

NHL, 19. siječnja:
Toronto Maple Leafs - Minnesota Wild 4:1, Columbus Blue Jackets - Nashville Predators 0:3, New Jersey Devils - Boston Bruins 1:4, New York Rangers - Pittsburgh Penguins 1:4, Philadelphia Flyers - New York Islanders 1:4, St. Louis Blues - Edmonton Oilers 1:0, Winnipeg Jets - Buffalo Sabres 4:1, Phoenix Coyotes - Detroit Red Wings 2:3 (SO), San Jose Sharks - Ottawa Senators 1:4, Los Angeles Kings - Calgary Flames 1:2 (SO)

(SportNet HR)
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Nije gotovo dok Malkin ne kaže

Tri pobjede domaćina i jednu gostiju donijela nam je minula večer u najjačoj hokejskoj ligi svijeta. Najzanimljivije je bilo u Pittsburghu, gdje su Montreal Canadiensi sve do same završnice držali stvari pod kontrolom.

Imali su Montreal Canadiensi sve u svojim rukama, pobjeda u Pittsburghu bila im je praktički servirana na pladnju, no na kraju su se ipak morali zadovoljiti samo jednim bodom. Evgenij Malkin, kojeg su braniči gostiju do same završnice "regularnog" dijela utakmice odlično čuvali, tri minute prije kraja svojim 25. pogotkom sezone izjednačio je na 4:4, a onda je jedini zabio i u raspucavanju, za petu uzastopnu pobjedu Penguinsa.

"Trenutno igra u sjajnoj formi. Čim dodirne pločicu, opasan je. Način na koji je zabio večeras zaista je nevjerojatan", komplementirao je Malkinu nakon utakmice trener Canadiensa Randy Cunneyworth, čija je momčad u Consol Energy Centru dvaput ispuštala dva gola prednosti (3:1 i 4:2). Pomalo u sjeni Malkina, pak, u redovima pobjedničke momčadi ostao je Dustin Jeffrey, koji je upisao dva pogotka i jednu asistenciju, za svoju najbolju večer u NHL karijeri. Jeffreyu su to bili prvi pogoci ove sezone.

Osim Jeffreya, još su dva igrača noćas postigla dva pogotka za svoju momčad. Jussi Jokinen zabio je u prvoj trećini s igračem manje, pa onda u drugoj s igračem više, prije nego je Tlusty u samoj završnici još jednim powerplay pogotkom zapečatio 3:0 pobjedu Carolina Hurricanesa protiv Washington Capitalsa. Treći dvostruki strijelac večeri bio je Teddy Purcell, koji je najzaslužniji što je Tampa u Dallasu prekinula niz od šest uzastopnih gostujućih poraza. Momčad s Floride u Teksasu je slavila s tijesnih 2:1, a pobjednički pogodak Purcell je zabio u četvrtoj minuti posljednje trećine.

U preostaloj utakmici noćašnjeg programa, Chicago Blackhawksi su na ledu United Centra upisali sigurnu 3:1 pobjedu protiv Florida Panthersa. Golove za domaćine postigli su Toews, Keith i Kane, dok je poraz gostiju gostiju u posljednjoj trećini ublažio Garrison.

NHL, rezultati, 20.1.2012.: Pittsburgh - Montreal 5:4 (SO), Carolina - Washington 3:0, Chicago - Florida 3:1, Dallas - Tampa Bay 1:2

(SportNet HR)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
LG L9
Dobri jutro dobri ljudi ja se vratio
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Ooo .. prijatelju .. pa gde si ti sunce li ti tvoje Smiley

Evo meni Detroit ( opet ) veceras pobedio .... 6. pobeda zaredom  Smile ... u ponedeljak sa St. Louisom i to ce odluciti ako zadrzavamo prvu poziciju  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
LG L9
Ooo .. prijatelju .. pa gde si ti sunce li ti tvoje Smiley

Evo meni Detroit ( opet ) veceras pobedio .... 6. pobeda zaredom  Smile ... u ponedeljak sa St. Louisom i to ce odluciti ako zadrzavamo prvu poziciju  Smile

Pozz prijatelju...evo bio malo na odmoru.....svaka cast za detroit
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Nema odmora dok traje obnova Smiley ... evo izvestaja od sinoc

Rangersima vrh Istoka, Red Wingsima Zapada

Subota je po običaju bila radna za većinu NHL ekipa. U izravnoj borbi za prvo mjesto Istočne konferencije Rangersi su kao gosti u produžetku svladali Boston. Vrh Zapada, ali i cijele lige, pobjedom nad Columbusom preuzeo je Detroit, a u tome im je pomogla i pobjeda Nashvillea nad Chicagom.

Središnja utakmica subote odigrana je u Bostonu, gdje su aktualni prvaci dočekali New York Rangerse. Prvi period je donio odličan hokej, ali s malo prilika, a sve se otvorilo u drugom periodu u kojemu su postignuta četiri pogotka. Rangersi su poveli pogotkom kapetana Ryana Callahana, ali samo dvije minute kasnije za domaćine izjednačuje Andrew Ference.

Na novi pogodak čekalo se jedanaest minuta, a novo vodstvo gostima donosi Marian Gaborik. Na samom zatvaranju perioda Boston u egal vraća još jedan branič Adam McQuaid. Treći period je prošao bez golova, a slavlje Njujorčanima donio je Gaborik pogotkom samo četiri sekunde prije kraja produžetka. Rangersi sada na vrhu Istoka imaju dva boda više od aktualnih prvaka.

Divizija Central trenutno je najbolja u ligi. Među prvih šest momčadi Zapada, čak su četiri iz te divizije, a noćas su nove pobjede upisali Detroit, St.Louis i Nashville. Red Wingsi su kod kuće dva puta gubili od Columbusa, ali su stigli zaostatak i onda nakon penala stigli do pobjede. Dva boda osigurao im je Valtteri Filppula.

Momčad St.Louisa produžila je svoj pobjednički niz, ali i slobodan pad Buffalo Sabresa. Bluzeri su kod kuće slavili s 4.2, a dva pogotka za domaćine postigao je David Backes. Novim porazom Sabresi su pali na samo dno poretka na Istoku s jednakim brojem bodova kao i Carolina. S obzirom na velike ambicije Buffala prije sezone, ne treba začuditi ako se uskoro dogode neke promjene unutar ekipe i organizacije Sabresa.

Odličnom igrom Nashville je s 5:2 pobijedio Chicago i stigao do osme pobjede u posljednjih deset susreta. Poveli su Blackhawksi pogotkom Mariana Hosse, ali nakon toga sve je bilo u znaku Predatorsa. Postigli su čak pet golova, a po pogodak i asistenciju upisali su Kosticin, Klein i Hornqvist. Za Chicago je još jednom zabio Hossa i postavio konačan rezultat.

Najviše pogodaka zabio je Calgary, koji je s 6:2 demolirao sve lošiji Edmonton. Hat-trick za Flamese upisao je Lee Stempniak. Osim u već spomenutom Detroitu, penali su odlučili i utakmicu u Winnipegu, gdje je pogotkom Mikaela Samuelssona pobjedu odnijela Florida. U regularnom dijelu bilo je 3:3, a dva gola za poražene Jetse zabio je Nik Antropov.

Vancouver je uz dva pogotka mladog Codya Hodgsona nadigrao San Jose, za koji je dva gola zabio Logan Couture. Anaheim je nastavio s dizanjem forme u slavlju protiv Ottawe, dok je kanadski derbi u Torontu pripao Canadiensima. New York Islandersi su golom Johna Tavaresa u produžetku dobili Carolinu, a pobjede su još upisali Tampa Bay, Minnesota i Colorado.

NHL, rezultati, 21.1.2012.: Boston – NY Rangers 2:3 (OT), New Jersey – Philadelphia 1:4, Vancouver – San Jose 4:3, Anaheim – Ottawa 2:1, Toronto – Montreal 1:3, NY Islanders – Carolina 2:1 (OT), Detroit – Columbus 3:2 (SO), Winnipeg – Florida 3:4 (SO), St.Louis – Buffalo 4:2, Nashville – Chicago 5:2, Phoenix – Tampa Bay 3:4, Minnesota – Dallas 5:2, Edmonton – Calgary 2:6, Los Angeles – Colorado 1:3

(SportNet HR)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
LG L9
Inenadio me detroit...zasto na produzetke
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
LG L9
Jes da smo izgubili od ovih patofna(vreme je) zato moj brat ovi imao je danas  1 gol i 2 asistencije to su 3 poena malo li je...cekam da moj prijatelj odgovori
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Inenadio me detroit...zasto na produzetke

Pobeda je pobeda kako god Wink

Jes da smo izgubili od ovih patofna(vreme je) zato moj brat ovi imao je danas  1 gol i 2 asistencije to su 3 poena malo li je...cekam da moj prijatelj odgovori

Ja sam za Ovija rekao da ako pocne da igra, Washington ce odma' osetiti poboljsanje i eto sta se desilo ... sad vam Florida bezi samo jedna poen a posto je divizija kao divizija slaba, nema nista od toga tako da ako uspete njih da stignete, eto vam trece pozicije u playoff-u Wink
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
LG L9
Pa uzeli smo bod protif patofni  Smile...ali kakav mec PHI-BOS  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 140 141 143 144 ... 276
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Okt 2026, 21:26:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.