2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Okt 2026, 20:59:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 139 140 142 143 ... 276
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NHL Sezona 2011/12  (Pročitano 143518 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Pobeda ... kakav gol Jirija .. ne da je zeznuo golmana nego samo tako  Smile
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
LG L9
Pobeda ... kakav gol Jirija .. ne da je zeznuo golmana nego samo tako  Smile

Svaka cast...jos jednom cestitam na pobedi  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
I tako je Detroit ovom pobedom izasao ( makar za ovaj dan ) na celo zapadne divizije sa 61 bodom Wink

Tako se to radi ... svaka pobeda je bodova vredna Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Smile

Opa  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Rangersi zaustavili Predatorse

Utorak je na NHL utakmicama donio produljenja i prekide nekih nizova. New York Rangersi ostali su vodeći u ligi, a sada im se u prvog pratitelja prometnuo Detroit. Vancouver je kod kuće kiksao protiv Kingsa...

Nashville Predatorsi doputovali su u njujorški Madison Square Garden na noge vodećoj momčadi lige, New York Rangersima, na krilima pet uzastopnih pobjeda. Nadali su se novom "skalpu" i produljenju tog niza, no na kraju nisu osvojili ništa. Čak nisu ni postigli pogodak. Rangersi su potvrdili status lidera i pobijedili s 3:0.

Predatorsi, koji su nastupili bez svog prvog vratara Pekke Rinnea i braniča Ryana Sutera. Uopće nisu bili toliko loši koliko rezultat pokazuje. Imali su samo dva udarca manje od Rangersa (27-29), no za razliku od domaćina nisu uspjeli realizirati svoje prilike. Oba vratara bila su dobra (Lindback 26 obrana, Lundqvist 27), a Rangersi su zabili po jednom u svakoj trećini. Strijelci su bili Girardi, Mitchell te Callahan na praznu mrežu u posljednjoj minuti susreta.

Rangersi su se tako odvojili na vrhu lige s dva boda više od Vancouver Canucksa, koji su u raspucavanju poraženi od Los Angeles Kingsa 3:2. Kingsi su u regularnom dijelu dvaput ispustili vodstvo, no u raspucavanju su na svojoj strani imali vratara Jonathana Quicka, koji je obranio dva od tri penala. Odlučujući pogodak bio je onaj Mikea Richardsa. Domaćinu nije pomoglo niti 39 obrana Roberta Luongoa.

Između Rangersa i Canucksa na ljestvici su se "provukli" Detroit Red Wingsi, koji su također u raspucavanju bili bolji od Dallas Starsa (3:2). Tri od četiri pogotka u regularnom dijelu postignuto je u prvoj trećini. Detroit je poveo preko Holmstroma u sedmoj minuti, a Starsi su zahvaljujući Morrowu i Erikssonu preokrenuli na 2:1. Početkom druge trećine Hudler je postavio 2:2 i rezultat se do raspucavanja više nije mijenjao. Upravo je Hudler jedini pronašao put do mreže u raspucavanju pa je njegov pogodak bio pobjedonosan.

Boston Bruinsi su izgubili priključak s vodećima nakon što su u Tampi izgubili 5:3. Bruinsi su triput poništavali vodstvo domaćina, koji su u samoj završnici ipak uspjeli doći do pobjede. Moore je zabio u 57. minuti, a Stamkos 21 sekundu prije kraja na praznu mrežu. Tampi je ovo prva pobjeda u 2012. godini nakon sedam uzastopnih poraza.

Pittsburgh Penguinsi napokon su slavili na svom ledu nakon četiri domaća poraza. S 2:1 poslije raspucavanja pobijedili su Carolinu, njihovu posljednju "žrtvu" prije tog negativnog niza (28. prosinca). Philadelphia Flyersi nadigrali su Minnesotu Wild 5:1 i nanijeli joj deseti uzastopni gostujući poraz, a New York Islandersi su u Washingtonu pobijedili Capitalse i prekinuli njihov niz od sedam uzastopnih domaćih pobjeda. Bilo je 3:0, a valja izdvojiti da je to bila jubilarna 300. pobjeda njihova vratara Nabokova, koji je u ovoj utakmici obranio svih 17 domaćih udaraca.

Rezultatom 5:1 završio je i ogled New Jersey Devilsa i Winnipeg Jetsa. Također u korist domaćina. Ottawa Senatorsi su na gostovanju u Torontu preokrenuli 0:2 i pobijedili 3:2, a isto je pošlo za rukom i Columbusu, koji je slavio s golom više protiv Edmontona (4:2). U raspucavanju su do pobjede došli i San Jose Sharksi protiv Calgary Flamesa (2:1).

NHL, 17. siječnja:
Columbus Blue Jackets - Edmonton Oilers 4:2, New Jersey Devils - Winnipeg Jets 5:1, Philadelphia Flyers - Minnesota Wild 5:1, Pittsburgh Penguins - Carolina Hurricanes 2:1 (SO), Toronto Maple Leafs - Ottawa Senators 2:3, Washington Capitals - New York Islanders 0:3, New York Rangers - Nashville Predators 3:0, Tampa Bay Lightning - Boston Bruins 5:3, Dallas Stars - Detroit Red Wings 2:3 (SO), Vancouver Canucks - Los Angeles Kings 2:3 (SO), San Jose Sharks - Calgary Flames 2:1

(SportNet HR)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
LG L9
Rengeri biju
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Ma neka je Detroit prvi a za ostalo me bas briga Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Nema sada koga da komentarise na ovoj temi, jedno 3 dana Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Nema sada koga da komentarise na ovoj temi, jedno 3 dana Smile

Latife  Smile ... zeznuo si se .. tu sam ja .. a sad sto ti ides ka NBA vise nego prema hokeju, to je vec tvoj izbor Smile

---------

NHL: Toews i novaci za slavlje Chicaga

U četiri sinoćnje NHL utakmice samo je Washington slavio kao gost, pobijedivši uvjerljivo u Montrealu. Colorado, Anaheim i Chicago razveselili su svoje navijače, s time da su Avsi to učinili nakon produžetka...

Washington Capitalsi brzo su se oporavili od uvjerljivog 0:3 poraza od NY Islandersa - u gostima su svladali Montreal istim rezultatom. Vratar Michal Neuvirth obranio je sve što su Canadiensi uputili prema njegovim vratima (31 udarac), a nakon što su u prvoj trećini Perreault i Johansson načeli Canadiense, posao je dovršio Alex Ovečkin pogotkom s igračem više sredinom druge trećine.

Buffalo je došao na teško gostovanje u Chicago kako bi prekinuo svoj niz od devet gostujućih poraza u nizu, no Blackhawksi nisu dali ni miligrama šanse Sabresima.

Na pogotke kapetana Jonathana Toewsa u Chicagu su već navikli - s još dva stigao je do brojke od 26 ove sezone, no jedne od favorita za naslov razveselit će sve bolje igre novaka Andrewa Shawa i Jimmyja Hayesa koji su zabili po pogodak i tako nastavili s dobrim partijama.

Izdanjima svojih rookiea zadovoljan je i trener Joel Quenneville: "Zaista dobro igraju, i večeras su pružili još jednu solidnu partiju. Odigrali su nekoliko lijepih pojedinačnih akcija - Shawsie nastavlja biti produktivan na različite načine, a Hayes je u gol pospremio jedno od najljepših dodavanja koje smo vidjeli ove sezone."

Colorado nije briljirao veći dio utakmice protiv Floride, no u trećoj trećini i produžetku pronašao je put do pobjede. Ryan O'Reilly pronašao je put do suparničkog gola u produžetku, nakon što je Paul Stastny izjednačio utakmicu krajem posljednje trećine.

Navijače će razveseliti doprinos Petera Muellera koji je postigao svoje prve pogotke nakon travnja 2010. godine. Protekle dvije sezone mučio se s posljedicama potresa mozga i uglavnom je vrijeme proveo izvan leda, pa ne čudi zadovoljstvo nakon utakmice: "Osjećaj je nevjerojatan. Ne mogu ni objasniti kako je dobro zabiti pogotke. Svi su mi bili prava podrška, a ovo večer je bila šlag na tortu cijelog procesa."

NHL, 18. siječnja: Montreal - Washington 0:3, Chicago - Buffalo 6:2, Colorado - Florida 3:4 (pr.), Anaheim - Phoenix 6:2.

(SportnetHR)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 139 140 142 143 ... 276
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Okt 2026, 20:59:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.