2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NFL Sezona 2012/2013  (Pročitano 37938 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Džon Elvej je hol of fejmer, 2 puta pobednik superbola, MVP lige i superbola, izabran u tim decenije ispred jednog Breta Favra, i pazi sad, bio je kvoterbek. Pa jebote ako neko ume da proceni dal je neki igrač sposoban da uspe u NFL-u kao kvoterbek, onda je to on. Ne znam što misliš da je budala..

Što se tiče teksta, dugačak je u pizdu materinu.  Smile I molim te reci mi da se ne slažeš sa ovim baticom?
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia krntija
Недавно смо причали на НБА теми о најбољим спортистима икада и усагласили смо се да је Џордан највећи, јел тако? А пази сад... Џордан је као гм/председник са драфта узимао ликове као што су Квами Браун и Адам Морисон. О успеху Вашингтона, а поготово сада Шарлота не треба да ти било шта причам.

Џорданов архиривал Ајзеа Томас... двоструки шампион. Хол оф фејмер. Један од најбољих плејева икада и сигурно у топ 50 играча свих времена. Као генерални менаџер - један од најгорих икада. За време његовог мандата, Никси су имали највећи платни списак у лиги, а били најгори тим. Давао је огромне новце Стефону Марберију, Пенију Хардавеју, Еди Карију, Тиму Томасу, Антонију Дејвису... па један Морис Тејлор је код Ајзее Томаса имао уговор од 10 милиона.

То што је неко био величина као играч не значи да мора бити једнака величина као оперативац.

Али добро, у Елвејовом случају да кажем да га донекле разумем... хтео је Менинга. Мало ко би између Тибоа и Менинга одабрао првог.

А пратим емисију Скипа Бејлиса (аутора тог текста) на ЕСПН-у сваки радни дан када се она емитује већ скоро годину дана. Емисија се зове First take и они ту полемишу о спорту, највише о НФЛ-у и НБА-у, мада се осврну и на друге спортове. Једино о хокеју никад не причају.

http://sports.espn.go.com/espnradio/podcast/archive?id=6247496

Елем, у доста ствари се не слажем са њим, али по питању овог сам 100% сагласан!

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Nije to isto. Možda je Elvej kao operativac generalno loš, ali ti u američkom fudbalu imaš mnogo više pozicija nego u košarci. Možda on ne ume da izabere dobrog difensiv enda, ili lajnbejkera ili ofensiv tekla, ali brate kad je reč o kvoterbeku, siguran sam da tu ne može da omane. I jeste on doveo Pejtona Meninga, ali sigurno ne bi davao 100 miliona za čoveka od 36 godina i sa ozbiljnim problemima sa vratom (ma ko god on bio) da je mislio da Tibo može da bude bar približno na tom nivou.

Taj Skip Bejlis se kroz ceo onaj tekst pravda i čini mi se kao da pokušava prvo sebe da ubedi da je ono što priča istina. Tibo će od igrača džetsa da napravi najbolje raning bekove i risivere u ligi, ma važi bre. U tekstu je nabroj'o barem deset ljudi koji imaju suprotno mišljenje od njega, a koji su mahom ili bivši NFL igrači ili treneri ili analitičari kao što je on. On sam napiše da svi oni imaju suprotno mišljenje, al se uredno pokenja po većini i veruje da je on jedan u pravu, a oni su svi idioti. Pa čekaj care jel se drogiraš?

Dovoljno da pogledaš samo šta piše na wikipediji.

"He is known for his frequent criticism of LeBron James, Dallas Mavericks and praise of Tim Tebow."

Znači klasičan zadrti, matori, izlapeli đilkoš.
« Poslednja izmena: 12. Okt 2012, 22:05:28 od dzejson »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Nokia krntija
Па брате не пратиш емисију. То за Далас није тачно, тј. ја бар колко пратим емисију нисам чуо да кења по Мевериксима.

Леброна је критиковао, али с пуним правом. Његов став је био да се Џејмс као највећи суперстар у НБА неоправдано толико слави и диже на пиједестал, када још увек није постао шампион. Нервирало га што се он самопрокламовао као Кинг Џејмс а нема круну, тј. прстен, па га је звао Принц Џејмс. Такође је истицао његов недостатак тог, како он зове, клач гена - способности да да кошеве у завршници и кошеве за победу. И ту је потпуно у праву.

Гледао сам неке клипове од пре 3-4 године где га он критикује што превише шутира споља када је лош шутер и што не користи своју снагу у посту. Када је коначно одустао од такве игре и почео да игра више као четворка у финалу против Тандера, Бејлис је то поздравио. А када је освојио прстен

И не може он да буде излапео а да има своју емисију на ЕСПН-у.

А Тибоа критикују јер је као не уме да баца, тј. не баца довољно добро. Скип гледа мало даље од тога и истиче друге аргументе. И није једини који тако мисли и у НФЛ свету.

Citat
Tibo će od igrača džetsa da napravi najbolje raning bekove i risivere u ligi, ma važi bre.

Па направио је од Бронкосових. Претворио шугави Денвер у најбољи рашинг тим у лиги. Увео их у плеј оф. Избацио тада најбоље рангирану одбрану и Биг Бена у плеј офу еееее!

Ни Скип не каже да је он у рангу са овом елитом, чак каже да није ни Про Бол кадар... али у њему просто тече крв победника. Ја ето до скора нисам знао... он је 2 пута био и колеџ шампион, са Флоридом. У овом другом финалу је победио Сема Бедфорда и Оклахому који су били фаворити. И још водили ваљда неком већом разликом на полувремену. Лепо човек каже... ол хи даз из вин гејмс.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Давао је огромне новце Еди Карију.

'oces da kazes da ih ne zasluzuje?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Nisam mislio bukvalno da je izlapeo, ali deluje da je dosta tvrdoglav i da ga boli kurac za tuđe mišljenje.

Ne volim QB-ove kao što je Tibo koji maltene više trče nego što bacaju loptu, ali to nije razlog za moje mišljenje. Evo opet da napišem ono sa početka diskusije, nikako mi neće biti jasno zbog čega je taj čovek toliko podignut u visine. Siguran sam da njegov kvalitet nije u srazmeri sa hajpom koji vlada oko njega. U stvari, to mi i smeta najviše.

Možda on i može da bude neki prosečan NFL kvoterbek, da uđe u plej of tu i tamo, ali jebote, prošle godine kako pustim ESPN samo Tibo, Tibo, Tibo.. Ja prvo nisam ni znao ko je on, nisam pratio NFL baš mnogo poslednjih sezona do pred kraj prošle, pa reko aj da vidim, možda je čovek neki novi Brejdi, Mening, Bris, možda  je osvojio superbol nekom bolesnom partijom ili tako nešto, al jok bre, ništa od toga. Dobio nekoliko utakmica u regularnom delu, jednu u plej ofu, pejtriotsi mu se popiškili u usta i to je to, a svuda se samo o njemu priča. To nije realno uopšte.

Svaka njemu čast što je okrenuo te utakmice u poslednjim četvrtinama i što je dobio Pitsburg u plej ofu, ali brate, on nema čestitu celu sezonu odigranu, a oni mu posvetili pažnje više nego svim ostalim timovima i igračima zajedno, pa onda još i tebowmania. Slično k'o sa Linom samo još u većim razmerama. On čovek verovatno to nije tražio i verovatno mu je sad mnogo teže pošto su očekivanja od njega ogromna i nerealna rekao bih. Doduše, pokazao je da je odličan pod pritiskom, ali to je praktično sve što je pokazao. Da igra dobro kad je sateran u ćošak. Ali pitanje je kako bi se snašao da krene u sezonu sa timom kao startni QB, jer u sezoni ima mnogo više "malih" momenata nego kad je sve ili ništa.

Da ne kenjamo više, videćemo uostalom. Ako Sančez nastavi sa ovako blistavim partijama, biće prinuđeni Sparano i Rajan da daju šansu Tibu. Al opet nije to to, ista situacija kao sa Denverom prošle godine će da bude. Valjda će sledeću sezonu da počne kao startni QB pa ćemo onda da vidimo za šta je stvarno sposoban.

I da, prošle sezone procenat kompletiranih pasova 46.5% za celu sezonu. To je manje nego što Sančez ima ove sezone, a ovo što je on odigrao dosad u ovih 5 utakmica je težak horor.
« Poslednja izmena: 13. Okt 2012, 02:03:37 od dzejson »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37023
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Тад је њихов тренер био Џон Груден, који је баш те сезоне дошао из Оукленда где је био први тренер 3 године. Ту су имали велику предност, јер је овај знао буквално све слабости Рајдерса.

Иначе Џејсоне, тај исти Џон Груден је рекао да ће Тим Тибоу да успе у НФЛ-у као квотербек  Smile

mislim da ce uspeti ko tim couch
« Poslednja izmena: 13. Okt 2012, 05:03:35 od sez »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
NFL: Novi poraz Stilersa

Pitsburg Stilersi imaju jedan od lošijih startova sezona u poslednjoj deceniji. U poslednjoj sekundi, fild golom Roba Bironasa Tenesi Tajtensi su slavili 26:23.

Posle pet odigranih mečeva Stilersi imaju samo dve pobede, dok su Tajtensi drugom pobedom u šest utakmica možda spasili sezonu.

Met Haslbek je bacio 290 jardi uz po tačdaun i presečen pas, dok je Kris Džonson istrčao 91 jard. Jedini TD uhvatio je Keni Brit uz 62 jarde.

Ben Rotlisberger je imao sličan učinak kao i Haslbek, uz 363 jarde imao je po TD i intersepšn, dok je Beron Beč istrčao TD uz samo 22 jarde. Ajzak Redman uhvatio je 105 jardi, dok je majk Valas skupio 94 uz TD.

Majkl Vik kupio psa

Kvorterbek Filadelfija Iglsa Majkl Vik ponovo je vlasnik psa. To ne bi bilo ništa čudno da on već nije odslužio 18 meseci zatvora zbog organizovanja borbe pasa.

Njemu je bilo zabranjeno da poseduje psa dok mu ne istekne uslovna kazna. Kada je prvi put izrazio želju za tim, pokrenuo je oluju kritika boraca za prava životinja u SAD. Oni smatraju da Vik nikada više ne bi smeo da bude vlasnik psa.

"Nisam psihopata, nisam lud. Ja sam ljudsko biće. Ono što se dogodilo u mojoj prošlosti i šta sam radio u okruženju u kojem sam odrastao ne čini me takvom osobom sada. Razumem osećanja nekih ljudi zbog želje moje porodice da imamo kućnog ljubimca. Kao otac, želim da osiguram da moje dete razvije zdrav odnos prema životinjama. Želim da moje dete voli sva Božja bića i poštuje ih. Naš ljubimac je voljen i član je naše porodice", saopštio je Vik.

Izvor: B92
« Poslednja izmena: 13. Okt 2012, 17:15:32 od bojan.c »
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
LG Frizider
Citat
Majkl Vik kupio psa

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.26
mob
Tel.Me Your.Number
Kakve ludačke lopte baca bradonja.

Citat
Majkl Vik kupio psa

Smile
Nisi pročitao vest do kraja. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.