2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NFL Sezona 2012/2013  (Pročitano 37927 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia krntija
Да да... ни у офанзивној линији нема много расности. Мора ту да се доведе 2 добра играча и један добар рисивер ако се кани јурити Супербол.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation
Jebote čitam ove postove o starijim igračima i rek'o aj da vidim de je onaj batica Stiv MekNer što je bio kvoterbek Tenesija kad su jebali kevu i kad su izgubili superbol za 1 jard i odem na wikipediu i vidim da je čovek umro, tačnije da je ubijen pre 3 godine.

McNair died on July 4, 2009, when his mistress, Sahel Kazemi, shot and killed him before turning the gun on herself.
Nisi znao? Dosta je stara vest...

Ja sam voleo legendarnog Kurta Vornera i Remse.  Prvi Superbol koji sam gledao je bio izmedju njih i Nju Inglanda. Od tad ne volim Brejdija i Patriote.  Smile

Tacno tako, stim sto sam ja tada zgotivio NE jer su bili realno slabiji i tada je iskocio Brejdi...posle toga su nekako padali(kod mene) u drugi plam jer su bili mnogo najjaci.

Inace od prvog NFL susreta gotivim i navijam za Rajderse pogotovo sa onom old skul 40+ postavom legendarnih igraca,nazalost pregazilo ih i vreme i mnogo ogromniji crnci koji su vremenom dosli ali su postavili brdo rekorda po NFLu koji se nece skoro srusiti.

Gotivio sam i Dzeroma Bus  Betisa,bio je jebac kevi mada je realno Marsal Folk najbolji RB ikad.

Onda je one godine Tampa uzela superbol,pa se pojavio i Vik u Atlanti,pa Mening jedan,drugi..jbg ja sam ipak old skul
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Nokia 
Кад смо код прича о старим играчима, ево и вести да за ХОФ спремају Страхама и Сепа.

Додајте  томе Огдена, Лери Алена, и Криса Картера (ЕСПН) и Била Парселса! Све играчи/тренери идеалног дима деценије!

Сеп и Ален су били у иделаним тимовима две деценије.
На жалост Сеп је таворио у бедном Окланду. Тамо данас животар и Ричард Сејмур (још један кандидат за ХОФ).  Smile
« Poslednja izmena: 11. Okt 2012, 09:00:24 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
LG Frizider
Sep osvojio superbol sa Tampom, Rondi i Tiki Tarber i Majk Pitmen cini mi se.
Eto kvoterbeka ne mogu da se setim Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation
Ni ja nisam imao pojma ko je bio a sad videh da je Bred Dzonson u pitanju. Nesto ga se slabo se secam...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Legendarni Džeri Rajs u Ouklendu tad. Genon bacio 5 intersepšna u tom superbolu.  Smile
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Ја се сећам Џери Рајса још од онда, а и тада је био матор ал и даље мин мадафака.

Маршала Фолка сам стојећки гледо кад је кретао у трк, искакао сам из фотеље кад би кренуо.

Тампу сма волео да гледам кад играју кући, увек сунце + онај тп са брода на врху трибине + јебачка одбрана па сам се радовао сековима ко мало дете.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia krntija
Тад је њихов тренер био Џон Груден, који је баш те сезоне дошао из Оукленда где је био први тренер 3 године. Ту су имали велику предност, јер је овај знао буквално све слабости Рајдерса.

Иначе Џејсоне, тај исти Џон Груден је рекао да ће Тим Тибоу да успе у НФЛ-у као квотербек  Smile
« Poslednja izmena: 11. Okt 2012, 16:51:27 od bookee »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Pa ne znam šta se podrazumeva pod tim da "uspe". Džo Montana na primer kaže da je Sančez bolji igrač od Tibo(u)a, Nemet je isto rek'o da mu se ne sviđa što su ga džetsi doveli zbog te Tebowmanie koju ja uopšte ne kapiram. Čime je on zaslužio da bude toliko popularan i da bude tolika pomama oko njega meni stvarno nije jasno. Na kraju krajeva, da je Elvej verovao u to da on može da bude vrhunski kvoterbek, sigurno ga ne bi zamenio, nego bi ga ostavio u Denveru i pravio tim oko njega.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia krntija
Да успе јеботе. Да направи резултат.

Елвеј је будала.

Citat
Čime je on zaslužio da bude toliko popularan i da bude tolika pomama oko njega meni stvarno nije jasno.

Прочитај шта каже човек

http://espn.go.com/nfl/story/_/id/8466980/my-year-tebow
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.