2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 13:02:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NFL 2009/2010  (Pročitano 52210 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
i ja bih reko,vidise da ovi jaki timovi nisu rizikovali,koltsi glatko izgubisea i saintsi se nisu polomili,jetsi imaju srece da zadnja 2kola igraju sa timovima kojima pobeda nista ne znaci
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
i ja bih reko,vidise da ovi jaki timovi nisu rizikovali,koltsi glatko izgubisea i saintsi se nisu polomili,jetsi imaju srece da zadnja 2kola igraju sa timovima kojima pobeda nista ne znaci
Hteo sam igram na Billse ali nijedna kladionica kod nas nije imala taj par.
Evo hronologije koje je sve rekorde danas srusio CJ

On a 9-yard reception in the second quarter, Titans RB Chris Johnson broke Marshall Faulk's 10-year old record for scrimmage yards in a season (2429). In the third quarter, he broke Earl Campbell's franchise record of 1,934 rushing yards. In the fourth quarter, he became the sixth player in NFL history to rush for more than 2,000 yards in a single season. Johnson finished with 134 yards and two touchdowns on 36 carries, his 11th straight 100-yard rushing game. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 04. Jan 2010, 02:22:38 od hermes »
IP sačuvana
social share
If marijuana is not legal within the next five years I have no faith left in humanity, period.All this current system is doing..is putting money in the hands of criminals...and it's making ordinary people like you and me deal with those criminals.You ever deal with a drug dealer?It's terrible, it's weird, it's awkward.They think they're your friend,but they're not.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
Svaka mu cast =D>da se jos malo potrudio pa da je srusio i rekord Erika Dikersona po broju pretrcanih jardi u sezoni
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Nokia 
како су се Гаврани пласирали (и избацили шампионе):

обратити пажњу на други тач-даун.... Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Ja bi ovim Eaglsima zabranio da igraju play-off.Imaju 6 pro bowl igraca i da ih Dalas ovako naguzi dva puta u sedam dana.Eic Fail Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 10. Jan 2010, 05:16:26 od hermes »
IP sačuvana
social share
If marijuana is not legal within the next five years I have no faith left in humanity, period.All this current system is doing..is putting money in the hands of criminals...and it's making ordinary people like you and me deal with those criminals.You ever deal with a drug dealer?It's terrible, it's weird, it's awkward.They think they're your friend,but they're not.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0.195.38
NFL Highlights Wild Card New York Jets 24-14 Cincinnati Bengals 01-09-2010 full highlights

IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0.195.38
Cowboys beat Eagles 34-14, end long playoff skid

ARLINGTON, Texas (AP)—These aren’t the same old disappointing Dallas Cowboys. If anything, they’re starting to play like some of the really old versions.

Tony Romo(notes) broke open a scoreless game with five straight scoring drives in the second quarter, sending Dallas past Philadelphia 34-14 Saturday night for the Cowboys’ first playoff victory since 1996.

Dallas had lost six straight postseason games and would’ve set an NFL record with another one. But now all those skids are history, buried along with the notions that Wade Phillips (0-4 as a head coach) and Tony Romo (0-2) couldn’t win a playoff game.

And the way the Cowboys have played over the last four games—all wins, behind dominating defense and efficient offense—they could be sticking around a while this postseason.

Next up for Dallas is a trip to Minnesota on Sunday, with Romo taking on childhood hero Brett Favre(notes).

The Eagles are one-and-done in the playoffs for the first time under coach Andy Reid. Philadelphia had been 7-0 in playoff openers with Reid and 6-0 with Donovan McNabb(notes) at quarterback.

http://sports.yahoo.com/nfl/recap;_ylt=Aj8Y4r2lnOJVahTY0u.b3uFDubYF?gid=20100109006
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
za kaubojse sam ocekivao da ce dobiti ali su me bengalsi malo iznenadili porazom
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Baltimor je prakticno resio utakmicu u prvoj cetvrtini.Trcanje od 83 yarda,2INT i fumble.Ravensi me pomalo podsecaju na Tenesi od prosle godine.Dva extra RB Rice i Megehi,dobre corner bekove i onu paljevinu LB Ray Lewisa koji se zesce prima na svakoj utakmici i drzi celu odbarnu u tenziji.Po igri je slican sa nekadasnjim LB Giantsa Majklom Strachanom.Kada se svede 4 izgubljene lopte Brejdija u play of utakmici,taman da ne izlazi iz kuce jedno dva meseca.Druga utakmica i jedan koledz rezultat i Kurt Warner sa jednim respektivnim scorom od 378 yardi i 5TD.Ovo i ne cudi kad imate odbranu GB koja nije uspela da pridje Warneru.A dati Warneru prostora da se namesti a ima toliki broj opcija evo rezultata.Odbrana Arizone cak 5 puta sekovala Rogersa.Kad se Warner blicuje i konstantno mu se preti sekom rezultat je kao onaj u duelu sa San Francisco 49.A to mu se smesi u duelu sa odbranom NO
« Poslednja izmena: 11. Jan 2010, 02:59:01 od hermes »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
Nebih bas rekao da je odbrana Grin beja tako neiskusna,moze se ustvari reci da je ofanzivna linija Arizone odigrala odlicno,Gb u regularnoj sezoni ima 51 sek naspram 20 New Orleansa to samo govori koliko vise blitzuju kvoterbekove.Obe odbrane nisu bile na nivou i Arizona je resenu utakmicu skoro prokockala,da Warner nije tako perfektno odigrao 29/33 379 jardi i 5 tacdauna bez intercepcije.Videcemo sta ce biti u sledecem kolu posto je Arizona tim koji moze da rasturi svakog ali i da izgubi od skoro svakog
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 13:02:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.