2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 23:40:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NFL 2009/2010  (Pročitano 52222 puta)
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Veceras Cowgirls kod Svetaca.Dalas nema prava na kiks jer ce onda dati sansu Giantsima da ih im preotmu wild card.Sve u svemu videcemo da li se prokletsvo decembra nastavlja za Dalas
IP sačuvana
social share
If marijuana is not legal within the next five years I have no faith left in humanity, period.All this current system is doing..is putting money in the hands of criminals...and it's making ordinary people like you and me deal with those criminals.You ever deal with a drug dealer?It's terrible, it's weird, it's awkward.They think they're your friend,but they're not.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Kakva utakmica Raidersi pobedili Denver u gostima,a ja igrao samo hendikep.Onesposobljena 3QB morao da udje tip koji je danas potpisao i izvukao im jedan 4 down.Tenesi prokockao 24:6 vodjsto protin Phinsa ali ipak nisu dozvolili iznenadjenje u OT.Sjajni Young 3TD.Vratio se i Justin Gage i to kako sa 2TD.Jos jedna utakmica sa pobedom u zadnjoj sekundi Pitsburg prtiv GB.Ben baca rookiu isteklo vreme i ovaj u stilu Santonio Holmsa u Superbowlu TD.Sjajno kolo Nfl-a.
« Poslednja izmena: 21. Dec 2009, 01:51:01 od hermes »
IP sačuvana
social share
If marijuana is not legal within the next five years I have no faith left in humanity, period.All this current system is doing..is putting money in the hands of criminals...and it's making ordinary people like you and me deal with those criminals.You ever deal with a drug dealer?It's terrible, it's weird, it's awkward.They think they're your friend,but they're not.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
 Smile za Justina Gagea
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Dzetse zajebo Dzej Fili 3 fild gola promasio,Klivlend i Kanzas Siti mnogo poena,Brejdi Kvin bacio samo 66 jardi,pitate se odakle im toliko poena pa Jerome Harrison je trcao sumanutih 286 jardi :shock:steta sto nije oborio NFL rekord,i Josh Cribbs koji je vratio cak 2 kickoff-a za TD za 100 i 103 jarda Smile Ben Roethlisberger bacio cak 503 jarda i 3td,u ovom kolu vrlo visoki dometi Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Fili je objektivno kriv za 1FG.Za druga dva krivicu snosi centar koji je izveo snep,bacio je loptu visoko tako da je odbrana imala vremena da izblokira sut,a drugi put su se spetljali on i ovaj tip sto postavlja loptu za sut.Ali Jetsi sto imaju dobre corner bekove.Videcemo kako ce igrati protiv Paytona sledece nedelje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Ala San Dijego razvali Tenesi,6 tacdauna,4trcanjem 2 pasom,raspala se odbrana tenesija,vins jang bacio samo 89 jardi uz 0 tacdauna i 2 presecene lopte,jedino je kris dzonson odigrao na nivou,mnogo zajeban ekipa ovi chargersi
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Bez LB keith Bullucka (covek komanduje odbranom preko sistema mikrofona u kacigi)odbrana Tenesija je potpuno nemocna.Ako se tome doda da je Kyle van derBosch igrao povredjen sve je jasno.Posto sam ovo znao unapred koliko god volim tenesi odigaro sam juce na San Diego i uzeo kintu.Odbrana uopste nije mogla da pridje Riversu a i pocetnicke greske koje su rezultirale velikim brojem kazni..Sve je to izgledalo neuigrano sto je i normalno jer su imali nekoliko rukia.Pre samo dve godine Tenesi je pored Baltimora i Pitsburga imao jednu od najcvrscih odbrana u ligi.Albert Haynesworth tada bio defansive tackle koji je sekovima maltretirao protivnicke QB.Ali je morao da ode zbog nediscipline a evo i sad pravi sranja u Redskinsima i trener ga drzi na klupi.Ovim ne zelim da umanjim napad San diega jer sam vec ranije napisao da su jedina ekipa koje moze da uzme titulu AFC vec vidjenim Coltsima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
uvek je neko povredjen kod svih ekipa,a vins jang zna da se raspadne takodje,od odlicne utakmice pa sve do toga da odigra ko najgori ruki da ne kazem ja marcus rasel Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pazi nije on klasican QB kao Brady,Maning,Rivers.Ne stoji on u dzepu iza ofanzivne linije i ceka nekog extra risivera da nadigra svog cuvara i da se otvori.On takve WR nema i zato koristi mudro ono sto ima a to su noge i precizan pas.Ne zaboravi da je on do ove utakmice sa Chargersima imao samo 5 INT.On je karijeru i poceo kao runing bek.Svojom igrom vise podseca Donovan Mcneba i Jeffa Garsiu.Pogledaj Mekneba pa taj covek nije mogao da satavi prvi down,a gledaj ga sada ima Deson Jacksona i baca prave projektile od po50 yardi.Treba vreme da se sazri kao QB.Usao je u sred sezone kao rezerva posle 0-6 i ima score 7pobeda i 2 poraza.Malo li je za tipa koji tek 3 godine igra u nfl-u.Kad smo vec kod Raidersa predvidjam da ce sledece godine taj tim da igra play off:Imaju strasnu odbranu,odlicnog trenera a kao QB Bruce fuckin Gradkowski.Pored Tenesia navijacu i za njih sledece godine.
« Poslednja izmena: 27. Dec 2009, 00:27:05 od hermes »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Nije se Jang nesto proslavio u karijeri ima odnos TD-INT  26–34 i 72Qb rejting,Ja Marcus Rusel je jos gori 17–21 i 65.5 po meni najveci promasaj drafta zadnje decenije, a i ovaj Gradowski nista posebno 15-16 i 65 jos i najgori od svih.Najbolji QB trkac je po meni bio Majkl Vik 71–52 76qb rejting i skoro 4000 pretrcanih jardi(vise nego sto su ovi bacili) i 22 tacdauna trcanjem,inace uz Indijanopolis omiljene ekipe su mi Arizona i Sinsinati,mada gotivio sam i Rajderse i Tenesi dok je igrao pokojni Mc Nair
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 23:40:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.