^^^ ok svidja mi se kako razmisljas.. i ja mogu (za vise od 5 ljudi cu otici bilo gde bilo kad ... ako su se oni iscimali.. koji sam tu ja ) nego reci predlog.. meni se svidelo onaj tvoj rostilj na adi.. pa to i furam kao fazon .. uvece .. pa saznacemo sta ima u BG-u 4. to je bar lako mislim da krouli prati pa moz i ceo dan.. nedelja je.. ja sam student ja mogu ceo dan ajd predlozi...
a propo crowza pa ono, ima tu neke istine..... a vi kontajte na sta sam od ove dve stvarcice mislila
elem, organizatori atrakcije kazu sledece:
mesto okupljanja Terazijska cesma u gradu Beogradu = blizu zeleznicka, autobuska stanica
mesto odlaska Kalis - blizu je priroda pa mozemo fino da napravimo kao neki piknik (moze da zameni taj rostilj), domacini preuzimaju na sebe da smisle grickalice i sl. potrepstine; pride u blizini su nam kafici ako cemo menjamo lokaciju i pride ako zaglavimo tu je centar grada pa moze da padne i neki izlazak
vreme - rano popodne nedelja 14:00 - 15:00 h, to cemo jos da sacekamo one koji dolaze da kazu koje time im odgovara
i citiram mog dragog kolegu:
" i u Srbiji ima ljudi koji imaju mobilni telefon tako da se niko nece izgubiti...."
daklen ljudi, razmenit phonove, kako ko sa kim vec komunicira, cisto da bi mogli da se "povatamo"
« Poslednja izmena: 27. Maj 2006, 02:10:16 od krouli »
a propo crowza pa ono, ima tu neke istine..... a vi kontajte na sta sam od ove dve stvarcice mislila
elem, organizatori atrakcije kazu sledece:
mesto okupljanja Terazijska cesma u gradu Beogradu = blizu zeleznicka, autobuska stanica
mesto odlaska Kalis - blizu je priroda pa mozemo fino da napravimo kao neki piknik (moze da zameni taj rostilj), domacini
slazem se ali donji grad kod ..Nebojsine kule.. gore su zabranjene mloge stvari .. djubre ..rostilj (i mogli bi u luna park ako ga srede do tada sada su ga malo razvalili( kazu renoviranje) )...tako to a i barutana je blizu
ja sam za
P.S.dobar deo ljudi bi trebalo da ima moj (mislim mobilni)