"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."
zažmuri brzo i za tren ćeš videtikako izgleda mrak
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Sagem vrrrrrr
mene niko nije zvao, ali cu sve jedno da dodjem bilo to nedelja ili subota....
a posebno bih voleo da upoznam ljude koje nijesam do sada... kokotu pogotovo
@laro, ala...palite onaj paraglajder o kome smo pricali....
@crowz, e ne mogu da verujem ali cu reci... da mi je drago da se ponovo vidjamo.
@krouli spomenuo sam subotu, jer si rekla da je o vremenu moguce pregovaranja a pouznadno znam da bi nekim ljudima vise odgovarala subota jer posle nje ne ide radan dan, to se pogotovo odnosi na ljude koji nisu iz BG.
ako neko ubije neciju zenu pa mu onda siluje cerku, a sina zivog saHrani u mravinjku. ako kod tog covEka dodJe nA veceru, ne moze biti iSKLjuceno da eventualno nece docN i do te teme. G
mene niko nije zvao, ali cu sve jedno da dodjem bilo to nedelja ili subota....
a posebno bih voleo da upoznam ljude koje nijesam do sada... kokotu pogotovo
@laro, ala...palite onaj paraglajder o kome smo pricali....
@crowz, e ne mogu da verujem ali cu reci... da mi je drago da se ponovo vidjamo.
@krouli spomenuo sam subotu, jer si rekla da je o vremenu moguce pregovaranja a pouznadno znam da bi nekim ljudima vise odgovarala subota jer posle nje ne ide radan dan, to se pogotovo odnosi na ljude koji nisu iz BG.
Pa niko te nije zvao....hahahaaaaaa Ali dodji, imam za tebe nesto....