Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nevreme izazvalo vanredno stanje širom Srbije  (Pročitano 11398 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia 
Ajde budite srecni da je vojvodjanska njiva netaknuta...sta cete jesti u suprotnom  Smile
Vojvodjanske njive su k***c, kad Srbija mora da uvozi hranu. Smile

Uvozi zato  Smile  Srbija ne daje  Smile podsticaj zemljoradnicima Smile  ...pa moraju ljudi Smile  strajkom da krpe Smile  kraj sa krajem  Smile
Da ima  Smile  podsticaja  Smile bilo bi i rada vise  Smile vise zasejanih povrsina  :wave:i vise prinosa  Smile da  Smile ne govorimo  Smile o tehnickom delu  Smile i navodnjavanju  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
Kako nemaju podsticaj zar nisu strajkovali jer im se podsticaj smanjuje?  Smile

Malinari nemaju nikakav ali apsolutno nikakav podsticaj od drzave. Mom dedi unisten skoro sav rod maline... Doduse on nije veliki proizvodjac ali mogu misliti kako je ljudima koji od toga zive.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia 
Da, smanjivao im se, jer je bio ogroman kao i ovaj sada da mogu dupe da obrisu sa njim  Smile
Sad i ti reci kako si izracunao da seljak iz Vojvodine zaradjuje 80 000 e godisnje  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
Gde si videla da sam ja izracunao da seljak iz vojvodine zaradi osamdeset hiljada evra Smile

Sa jedne strane imas ljude koji nemaju nikakav podsticaj od drzave i kojima je unisten sav rod od koga zive, sa druge strane imas one kojima drzava daje 14000 dinara po hektaru. Razlika je priznaces velika.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia 
Nisam ja rekla da si ti nego pametnice sa B92
Drugo Orfelin cifra od 14.000 jedva podnosi troskove. Opet ima 780.000  seljaka u Vojvodini a 84.000 dobija subvenciju.
Trece strajkovali su zato sto je subvencija bila najavljenja i seljaci su uzeli silnu mehanizaciju na kredit, pa kad su culi da je subvencija ukinuta oni su popizdeli jer bi fanansijski pukli bez sanse za oporavak jer bi morali da prodaju mehanizaciju da bi otplatili kredite . I ne samo mehanizaciju nego i svoje kuce sa obzirom na to koliko kostaju traktori i kakvi su dilovi sa bankama. Otplatis jos jedan usputno.
Sem toga ...time se konstatno i sistematski smisljeno unistava poljoprivreda Vojvodine i seljacka gazdinstva.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
A sta pokriva troskove onima koji dobiju nula dinara?
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia 
Prodaja onoga sto zaseju. I to na jedvite jade. I ne kupuju mehanizaciju i kasne za svetom 100 godina sto se mehanizacije tice. Samim tim je sve mnooogo usporeno i trosi se vise energije i sredstava.
Oni koji kupuju novu mehanizaciju imaju priliku i mogucnost da preskoce nekoliko stavku u postupku do konacnog prozivoda i tako ustede i brze odrade posao.
Ali traktori za tako nesto kostaju 120.000 e...da ne govorimo o prilkljucnim masinama.  Smile
I ...da napomene jako bitnu stvar....prozivod nije iste cene kad pocinje stva i kad jepocinje ubiranje plodova  Smile
Zato nas seljak prodaje useve vec tokom setve ...jer ne moze kad se zavrsi posao kad je drzava namestila da drasticno padne cena useva skoro za duplo u vreme zetve  Smile

Seljak zivi tesko, odbacen i bez postovanja. Svako ko kaze suprotno tvrdim da laze.

Zaboravila sam da kazem da taj isti seljak u svome domacinstvu hrani bar jos 3 usta i placa doprinose 7000 dinara Smile
« Poslednja izmena: 26. Jun 2011, 15:45:06 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
Znaci zakljucak je da seljak u Uzicu i Arilju nema nikakve subvencije, nema nikakvu mehanizaciju (jer nema pare da je plati), nema nikakvu ustedjavinu, ne moze da digne kredit, a opet se prica o tome kako se seljak u vojvodini, koji sve to ima, sistematski unistava.

Daleko od toga da je seljacima u Vojvodini odlicno, ali u poredjenju sa ovim ovde krajem u vojvodini je med i mleko sto se tice odnosa drzave. Sto bi rekao Cavoski, evo dobili smo sada sve,  mozemo da upravljamo svojim parama, svojom imovinom i opet se zalimo na drzavu. Mozda problem nije u drzavi Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia 
Koliko u proseku ima zemlje jedan seljak iz tvog kraja?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
Citat
Seljak zivi tesko, odbacen i bez postovanja. Svako ko kaze suprotno tvrdim da laze

Živa istina.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.336 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.