Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 19:13:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: nevjerovatno grijanje toshiba laptopa  (Pročitano 5396 puta)
27. Sep 2011, 15:12:18
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 157
Browser
Mozilla Firefox 7.0
Imam Toshiba satellite laptop A665D-S5172  nevjerovatno se grije ne da se grije nego je bukvalno vreo  ventilator skoro da se negasi nikad .....sta moze biti
IP sačuvana
social share
samo nesto pita , a ko pita ne boji se gladi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Spas iz svemira

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 331
Zastava U devojkama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
LG G2
Moze biti da se nakupio prasine ili da ti radi neki program(i) u pozadini pa stalno vuce resurse...ako nemas onda kupi neki aluminijumsko postolje za laptop sa kulerima.Za prvu pomoc ako je istekla garancija otvori ga pa vidi jel ima prasine.Naravno zavisi i gde ti stoji laptop tj da li ima mesta za strujanje vazduha...na primer da ga ne drzis na krevetu ili cebetu ili slicno gde ne moze lepo da se hladi.Skini i neki program za merenje temperature.Ostali ce da napisu sta jos moze da bude uzrok grejanja.
« Poslednja izmena: 27. Sep 2011, 15:26:35 od Kuramidon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 157
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0
Laptop je star tek 3 mjeseca stoji na kuleru ima strujanja vazduha uvjek .... na Win 7 imam ono sto mjeri temperaturu cak nekad navuce i na 100 ....kako da provjerim radi li neki program u pozadini
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Spas iz svemira

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 331
Zastava U devojkama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
LG G2
Desni klik na taskbar pa odaberes start task manager i kliknes na processes...vidi i sta se sve dize sa windows-om a to ces proveriti klikom na start meni i upises (tamo gde pise search programs and files i ikona lupe sa desne strane) msconfig i stisni enter,kad se otvori prozor klikni na startup pa vidi sta ima tamo ili uradi screenshot pa stavi ovde...mozes i screenshot za processes da stavis ovde.Imas i programe na netu koji ce ti detaljnije pokazati sta trenutno radi u pozadini i sta se sve dize sa windows-om tj sta treba a sta ne.Zavisi i sta si sve instalirao u zadnje vreme pa je moguce da se neke komponente programa dizu sa windows-om iako nisu potrebne a to sve opterecuje procesor koji se greje pa se zato kuler trudi da ga oladi i radi u drugoj brzini.

EDIT:

Evo nasao sam ovo na jednom forumu...

"Ovako:
Toshibini laptopovi se prirodno greju malo jače nego ostali , pa zato ne bi trebalo da te brine jako mnogo , ali ako te uznemirava ti imaš u prethodnim postovima šta treba da radiš.
Inače imao sam prilike da radim na službenom laptopu pre 4 godine i tada je bio u pitanju laptop toshibin , koji je imao tadašnji full intel-ov procesor na 3.ghz za tadašnjih enormno mnogih 512 ddr rama na 400 mhz , taj se grejao toliko da si posle sat vremena mogao glat peci jaja gore na njemu , išao je preko 90 celzijusa garantovano i ništa mu nije falilo ni tada a ni danas mu isto ništa ne fali i isto radi samo ga koristi drugi a ne ja. A i dan danas se isto greje kao i tada.
U pitanju su kvalitetni laptopovi koji mogu svašta štošta da podnesu jednostavno oni su takvi.

Tacno!Potpisujem!Ja imam 2 Toshibina laptopa i oba se mnogo greju! "
« Poslednja izmena: 27. Sep 2011, 15:59:42 od Kuramidon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 157
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0
e pa onda necu nista da diram Smiley)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Laptop je star tek 3 mjeseca stoji na kuleru ima strujanja vazduha uvjek .... na Win 7 imam ono sto mjeri temperaturu cak nekad navuce i na 100 ....kako da provjerim radi li neki program u pozadini

Sta ti navlaci temperaturu do 100 stepeni?
Koja komponenta?

Predpostavljam da igras igre na lapu?
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 157
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0
neigram ni jednu igricu niti imam nekih posebnih instaliranih programa kada igram poker na FB navuce na 100 stepeni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0
mob
Apple iPhone 12, S21
neigram ni jednu igricu niti imam nekih posebnih instaliranih programa kada igram poker na FB navuce na 100 stepeni

Online igre podjednako, ako ne i vise trose resurse, greju komponente, sa obzirom da je flash player aktivan sve vreme dok se igra...

Da li mozes da kupis dodatno postolje za hladjenje laptopa?
KOsta do 2 holjade, a puno ce ti pomoci...
Definitivno ti je potrebno zbog boljeg hladjenja, a bila bi steta da ti crkne neka komponenta zbog pregrevanja, a lap nov...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 157
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0
ok ..imam ja postolje za njega sa velikim ventilatorom ali mu nepomaze puno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 54
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Motorola 
a da li si izvadio bateriju pa da radi samo na struju?
meni se desilo da se usijao i kada sam izvadila bateriju uopste nije bio vruc dok je radio na struju

imas novi laptop pa mozes i da ga reklamiras
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 19:13:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.