Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 07:39:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nevin sa 30 (pitanje za devojke)  (Pročitano 21338 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.14
mob
I-mate 30 Pro
Jos je bolje sto su skoro sve zene na forumu misljenja da ne treba razgovarati o bivsim partnerima,i to se sa gnusanjem odbacuje...ali......u ovom slucaju je obavezno da se kaze..... Smile Smile Smile

Cudan je taj rulet.... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple 15
Jeste... pikiraj na vecu rupicu... manja je za pi-pi...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.14
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple 15
Zacudio bi se koliko muskaraca misli da su zene i muskarci gradjeni na isti nacin u toj oblasti...

Strahotno....

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Motorola 
Kazes joj da si bio u legiji stranaca,da si prosao sva ratista i da si prava muskarcina,i da u tvojoj jedinici riba nije bilo pa je radila samo desanka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Zaboravih da dodam i to da mislim da je pitanje o broju seksualnih partnera (u ovom slučaju nepostojanju tog broja) intima, naša stvar koju nismo dužni ni sa kim da delimo i da imamo pravo na tu privatnost.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung Galaxy S Advance
Ja se zaista zalazem da je pricha o bivshim partnerima nuzno zlo u vezi.

Jednostavno, odmah se javljaju pretpostavke o radnjama koje trenutno upraznjavate vas dvoje (i ne samo sex, vec i druge radnje koje ukljucuju emocije). Otvaraju se vrata poredjenja, javlja se i takmicharski duh sa vechitim pitanjem "ko je bolji" ili jednostavno se javlja neuzivanje u vezi sa jedinstvenim ciljem "moram biti bolji od prethodnika". Na stranu pitanja da li je bivhsi preboljen ili ne...

Rekao sam nuzno zlo, jer opet, sa druge strane, zelish ipak chuti od partnera sa kim je sve bio, pre nego shto to chujesh od mase drugih ili lichno od njenih bivshih (mozda chak i sa provokativno zlonamernim komentarima)

Chist rachun duga ljubav. Kvantitet i imena je sasvim dovoljno znati, pa i to ako je neophodno odnosno postoji mogucnost "nalitanja" na bivshe ljubavi. U danashnje vreme se i to ispostavilo kao rizik (chitao na forumu u delu "zanimljivosti" da je suprug ostavio zenu zato shto mu je priznala da je bila valjda sa 14-oricom njih pre njega, mozda jedna/dve ozbiljne veze, sve ostalo neshto siitno, plus, celokupan zbir je iz mladjih dana)

To precuktivanje ne spada u laganje, vec jednostavno taktiziranje. Ne mozhe nikoga da boli ono shto ne zna, a opet, ne spada u sektor iskrenosti njihove veze. Shto je bilo bilo je. E sad, ako postoji mogucnost da se sazna i da to utiche na odnos (svesnost da partner hoce da zna pravi broj), onda se precutkivanje smatra obmanom i samim tim chini stupanje u vezu vrlo nestabilno i takoreci celokupnu vezu nishtavnom.

Ali to je vec pitanje samih partnera koliko iskreni jedno prema drugom treba da budu.
Nije dzaba recheno, u svemu treba biti umeren. (a sa druge strane i ono, bolje da te boli istina, nego duplo vishe lazh)

Elem, da se nadovezem konkretno na temu (poshto sam napravio malu digresiju novonametnutom tematikom):

Nevin si zbog studiranja, prerpanosti poslom i slabog socijalnog zivota. Ukoliko si postigao neshto na tim poljima koja su te ometala da "poentirash" nema zashta da zalish niti da se kajesh. Zivot zahteva odredjena ulaganja u odredjenim periodima. Jednostavno, nisi imao vremena za kvalitetnu vezu, i tu se slazem sa nekim ko je to vec napomenuo, bolje da se strpish za kvalitet, nego da platish nekoj eto tek radi reda da bi bio IN u drushvu koje gubi nevinost vec sa pubertetom.

Osuda postoji. Jbg, takva je sredina. Svi bi hteli nevine, ali im je chudno ako su mnogo nevini. Odnosno - niko ne zna shta bi zapravo hteo, ali ono shto dobija - smeta mu. To je klasichno nezadovoljstvo ljudi. Sve im je i uvek malo. Tako da, u odredjenom smislu, delovace veoma chudno shto si josh nevin u tim godinama i nazalost nametnuce se pitanje "shta to sa njim nije u redu".

Verujem da ce mnoge cure sklone romantici i osecanjima na prvom mestu razumeti tvoju prichu preokupiranosti radom i nedostatkom vremena za privatni zivot, i verujem da ce ceniti tako neshto.

Tako neshto zavisice verovatno i od godina starosti, nevini uglavnom pucaju na nevine (da se ne obrukaju zbog prvog puta) a "uigrani" na "uigrane", jednostavno - da ne bi gubili vreme na uigravanje.

Vadi te to shto ti je cura nevina, pa verovatno nece imati nishta protiv toga da zna da svoju nevinost ne daje nekom shvalerchini nego dechku koji je toliko dugo chekao na pravu priliku umesto da nevinost gubi samo zbog reputacije.

Shto se samog prichanja tiche, diskutabilno je. Zavisi dosta od procene same cure. I to je to. Dzabe ces da pitash bilo koga. Opshti savet je da je to neshto shto se ne pricha sa svakim uz kafu (osim ako nisi napaljeni pubertetlija koji apsolutno nema pojma o tome, ali voli da misli da ima), vec neshto shto bi moglo da se iskoristi tek nakon izvrshenog china, radi ulivanja dodatne sigurnosti i poverenja.

Za snalazenje shto se prvog puta tiche, imash toliko toga na samom internetu, a i mozesh da pitash drugove koji su to vec obavili u "valjano" vreme... naravno, na oba mesta pristupaj sa odredjenom dozom paznje, jer se i na interntu i od drugova "jebacha" mogu chuti pored istine i raznorazne lazhi preuvelichavnja (lovachke priche)

Prvi put je prvi put. A sve se postizhe vezbom do savrshenstva. Dakle - prvi put verovatno nece biti nista posebno. I to ne treba da obeshrabri ni tebe ni nju. I to ne treba da bude razlog da ne dodje do drugog puta.

Jedostavno, trema, uzbudjenje, dodatno razmisljanje o samom chinu umesto opushtenog pristupa istom stvara odredjenu blokadu koja mozhe biti uzrok mnogim disfunkcijama. (nemogucnost "zavrshnice", prerana "zavrshnica" i slichno). Poenta je da shvatish da sve to dolazi iz glave.

Uostalom, zapitaj se kako bi ti reagovao da cujesh od neke cure da je nevina u 30-oj?
Da li to njoj neshto fali? Da li to znachi da ni sa kim nije bila u ozbijlnoj vezi? Zashto? (shto povlachi ponovo pitanje "da li to njoj neshto fali?")

E pa, slichna pitanja ce i njoj da se motaju po glavi (ti: "bio sam zauzet privatnim radom", ona: "da li me laze? Ni ja njemu ne bih priznala da mi neshto fali")

I samo tom logikom se tezhi da se izbegne iskrenost ovom prilikom, osim ako apsolutno ne vidish da ce to da ti donese neverovatnu korist i veliki plus (kaze ti recimo da je oduvek zelela da nevinost izgubi sa nevinim momkom, ali ti si joj se dopao i reshila je da reskira). Pa i u toj situaciji reci joj posle odnosa...

Ovako - cuti. Jednostavno, ovo je jedna od dobrih stvari cijim iznosenjem mozes napraviti sebi vishe stete nego koristi. Chudno zvuchi ali nazalost tako je. (imam drugaricu koja je konstatovala da je prva devojka jednom dechku samo na osnovu ljubljenja, i ostavila ga je... ne znam kojom filozofijom, ali to je bio razlog)

Tebe ta nevinost mozhe da pokrpi mnogo vishe iznoshenjem nakon odnosa nego pre. Osim ako ti ne bude uslov da do odnosa uopshte i dodje.

Razumem te, verovatno si preterano iskren i zelish iskrenost u vezi. Neces ispasti lazov odlaganjem istine. Ispasces samo taktichan. Na kraju i da te pita zashto joj to nisi rekao pre odnosa, isprichaj joj celu prichu o tvom dvoumljenju. Misllim da bi trebalo da shvati trud.

Sizhe: Treba joj reci, ali tek nakon odnosa ukoliko sama izjava nije vec propusnica za isti, a to ces vec cuti lichno od nje. Chist rachun, duga ljubav...

Vazno!
Ovo je zbog situacije u kojoj je on zaista nevin, ne slazem se sa gore navedenim ukoliko neka od strana lazhe da bi dobila neshto, a kasnije pricha istinu smatrajuci da ce time da se opravda i iskupi za vec ucinjeno.  Smile

Dakle:
Pamet u glavu... i ono na ono...  Smile

« Poslednja izmena: 27. Jun 2011, 22:58:14 od Dzobi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
moja mama je imala politicki nekorektan komentar na ovu temu... koga ovom prilikom necu izneti  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung Galaxy S Advance
@Major_T, video sam smajli u prethodnom postu tako da cu to da protumachim kao humoristichko prebacivanje/dobacivanje na duzinu iskucanog, a ne striktno prozivanje (ispravi me ako greshim, ali volim da mislim da nema prepucavanja bez osnova, odnosno - kilometar post za kilometar post  Smile ) (tj. naglashenost onog dela za koji mislish da nisam u pravu, koji je bez osnova ili koji je vec dokazan suprotno na bazi nechijeg pravog iskustva po tom pitanju situacije u kojoj se trenutno osnivach teme nalazi)

Inache, ovo jeste vishe teorijski posmatrano sa moje strane. A sve shto mogu da potkrepim iskustvom, ja to obichno i naglasim.... Uostalom, forum sluzi za iznosenje razlichitih misljenja (ne striktno chinjenica)... Pa mnogi i samo na osnovu toga nadju reshenje...

E sad... to shto ja volim puno da razmisljam...  Smile

P.S. Ali chak i ja smatram da kvantitet posta ne oznachava kvalitet posta... bez brige... ne vodim se time...
« Poslednja izmena: 27. Jun 2011, 23:56:18 od Dzobi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Dzobi, ti si dobar co'ek... 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 07:39:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.