Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nevin a 24 godine, dilema, vaša mišljenja i saveti  (Pročitano 54273 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Ja znam lika koji je sprco 50+ godina u dupe a da devojku nije imao. Za kurve ne znam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 
Znam i Ja dva tri jadnika koji su toliko seksualno bili ugrozeni ,dva su izvrsila samoubistvo sa lovackom puskom a treci je pokusao neuspesno hara kiri ,nista njima u zivotu nije falilo fizicki ,po izgledu ili finansijski ,bili bi mozda cak i uspesni u zivotu samo da su imali devojke ,nazalost sperma im je opicila u glavu i sve sto su bili vise ocajni sanse su im nekako bile sve manje i manje za normalan odnos .
A i cure nece danas svakog ,treba tu i neka karizma .... Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Nokia krntija
Пијем ја кафу са неком другарицом недавно... 27 година, запослена, тотални просек као риба. Каже она мени - "Јеботе, док поплаћам рачуне, док купим храну, док ово, док оно... оде плата. Не остаје ми ништа за шопинг. Не вреди... морам да се удам за неког пунишу."

Каква црна харизма....
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
@bobaK_bl Čemu takvi komentari? Iskreno nije ni meni jasno da neko visi non stop po forumima i postuje pa ih ne osudjujem  Smile. Predrasude su glupa stvar i ništa dobro nije proizašlo iz njih.
Ja sam izgubio nevinost u 18. (na vreme rekli bi) ali mogu da razumem momka. Pročitao sam pažljivo njegovu priču i čini mi se da je njegov osnovni problem manjak društva i samopouzdanja. Zato deks87 slušaj me, dosta dobrih saveta si ovde dobio i nemam puno toga da dodam. Bitno je da shvatiš da činjenica što si nevin u tim godinama nije strašna stvar i sramota (vidiš da se javilo nekoliko likova u istoj situaciji). Bitno je da shvatiš da se samopouzdanje stiče pokušajima, zato izlazi redovno sa društvom, prilazi devojkama sa namerom da ih upoznaš i da se dobro provedeš, budi opušten i nemoj sebi stvarati neki pritisak i neke rokove. Sve će doći na svoje mesto.
I da, takođe ti ne savetujem kurve, možeš samo navući neku bolest a samopouzdanje na taj način sumnjam da ćeš povećati. Seks je prirodna stvar, zapisano nam je u genima, kada dođe trenutak znaćeš tačno šta da radiš (nije atomska fizika kao što to pojedini članovi foruma predstavljaju Smiley ), ja se držim parole gentle but firm  Smile

ti ako njega razumijes to je tvoja stvar...a ne moja...
i to uopste ne mora da znaci da  ja trebam da ga razumijem..ili jos ne daj boze...
da sutim i ne iznosim svoje misljenje da se ne bi kao nasao neki lik razuman..
pa da to njemu zasmeta...kao to nije ispravno djecko ima prolem a ja se pitam koji mu je kurac pa sa 24 godine hoda suve kite...

sto se tice postanja na forumu otvori temu pa cemo prodiskutovari...
da ti razjasnim sta ti nije jasno...

zaboli bolan mene sta ti ili neko sto pedeseti ne razumijes...ili  razumijes...

ja ga ne razumijem i to i pisem...nije mi jasno...

kazem da lik ima nekakav kompleks...po svemu sudeci...
ili nesto definitivno nije u redu s njim...
i pametnije mu je da potrazi neku strucnu pomoc...u rl-u

p.s u moje vrijeme pre 20tak godina kad sam ja gubio nevinosti...
18 je bila vec ihaj...daleko od pravog vremena..
sa 18 g su ljudi bili svoji ljudi...neki su  imali vec porodice---neko i svoj sopstveni krov nad glavom...

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Mozda je homoseksualac ali to jos ne zna .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
pa ne znam...i da je  latentni ( ako se tako kaze) derpe za 24 godine bi naguzio nekog...drugog pedera...
mada ja mislim da ovaj nije derpe...i siguran sam da mu se dize na cure..samo eto sto se valjda malo boji...
njihovih vaginalnih nemani...
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Apple 15
Пијем ја кафу са неком другарицом недавно... 27 година, запослена, тотални просек као риба. Каже она мени - "Јеботе, док поплаћам рачуне, док купим храну, док ово, док оно... оде плата. Не остаје ми ништа за шопинг. Не вреди... морам да се удам за неког пунишу."

Каква црна харизма....

Opet cu reci... Mnogo je dobro biti zena... mnogo...

Jedini izuzetak je kada se natakaris na stikle i dobijes zuljeve...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 42
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
@bobaK_bl Nemam nameru da se prepucavam sa tobom, vidim visiš ceo dan po bureku i dežurni si psiholog, sigurno si jedan mnogo pametan lik. Verujem ni seksa ti ne manjka, nevinost skinuo u peskiću obdaništa, jer to je pravo vreme, a od tad redovno dobijaš u trenucima između dva tvoja odgovora na forumu, što nije dug vremenski period
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 

Каква црна харизма....

Opet cu reci... Mnogo je dobro biti zena... mnogo...

Jedini izuzetak je kada se natakaris na stikle i dobijes zuljeve...

Istina ,ali nekako na stiklama guza onda lepse mrda ,ova moja nosi patike do restorana pa tek u kolima uskoci na stiklice .Jeste da smo u braku nekoliko godina ali volim kad izlazimo pa obuce minjak ,ponosim se sa njom .

Stvarno blago zenama ,vi mozete imati visestruke orgazme a mi sa godinama sve slabiji u seksu ,
ne vredi nista ni zdrava dijeta ni teretana ni vijagra, testeron nam posle tridesete polako i nezaustavljivo opada ,
Secam se kad sam mogao po cetri puta u danu da svrsim a sad pola puta samo pucam prasinu ,a ova moja jos uvek svrsi po dva puta uzastopno ,osecam se po neki put pomalo iskoristenim .

Sve vise i vise mogu samo kad se meni hoce ,ali prilika je sve manje ,posao ,stres ,umor .
A Ovo najmladje dete mi je kao alarm ,cim stavim ruku na picku on se dere iz druge sobe "Mama"!
« Poslednja izmena: 12. Maj 2012, 21:13:33 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
@bobaK_bl Nemam nameru da se prepucavam sa tobom, vidim visiš ceo dan po bureku i dežurni si psiholog, sigurno si jedan mnogo pametan lik. Verujem ni seksa ti ne manjka, nevinost skinuo u peskiću obdaništa, jer to je pravo vreme, a od tad redovno dobijaš u trenucima između dva tvoja odgovora na forumu, što nije dug vremenski period

Smile

ne zelis se raspravljati ali izgleda zelis da  vredjas... Smile
zalim sinak...danas ti je dobar dan....pa cu probati koliko toliko suptilno da odgovorim na niz
gnusnih i neosnovanih uvreda... Smile Smile

ako nemas namjeru ...onda nemoj da se pravis pametan...i odjebi... Smile ovo je najsuptilnije sto mogu... Smile Smile Smile Smile

edit...Smile
« Poslednja izmena: 13. Maj 2012, 04:44:48 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.