Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 10:47:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nevezani i usamljeni  (Pročitano 35659 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Da li zaista mislite da je takva osoba nesrecna jer nema nikoga da je upotpuni?

Ne znam, možda nije.
Znam da bih ja bila.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 111111
da
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Nije socijalna zivotinja vec drustveno bice  Smile
Ne cepidlači.  Smile

Npr Mislite da su ljudi koji se npr odreknu svega i odu u manastir nesrecni.
Ti ljudi su obično odgajani u vrlo strogim i religioznim porodicama i svoju ljubav su introjektovali ka ideji Boga. Ostali su tu posle neke ogromne sramote, traume ili raznih drugih manje fanatičnih motiva. Ili su jednostavno lujke.

Osim ako je fenomen poput Nikole Tesle ili neki genije na ivici ludila onda - da, može biti nesrećna i pored te silne ljubavi prema svetu. Uostalom, danas je sramno malo takvih osoba.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Aha, znaci postoje ljudi koji mogu da budu srecni bez igde ikoga. I rest my case  Smile

Poznajem ih par, niko ne zna da li su zaista srecni ali zive svoj zivot dosta ispunjeno i bez prevelikih socijalnih veza. Ja to ne bih mogao. Previse sam socijalan za tako nesto
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 

Evo vam jos jedan primer: Osoba A ima posao kome je posvecena i voli ga. Provodi dosta vremena na tome poslu i nema puno vremena za sebe a kada ga ima ona ga provodi u necemu sto voli(seta, odgleda neki film ili seriju itd) Kada ima odmor onda te pare potrosii na proputovanjima po svetu. Da li zaista mislite da je takva osoba nesrecna jer nema nikoga da je upotpuni?

Da.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Poznajem ih par, niko ne zna da li su zaista srecni ali zive svoj zivot dosta ispunjeno i bez prevelikih socijalnih veza.
Niko ne može znati kakvim životom oni žive osim njih samih.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat

mozda je usamljena, ali ne verujem da je nesrecna, mada i to je moguce...

a opet mozda joj tako sasvim odgovara  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
To i ja kazem, samo zato sto nama trebaju drugi ljudi oko nas ne verujem da trebaju svakoj osobi Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 5
Pa tako mozda jeste na pocetku. Onda se probudi jednog dana sa 40-45, bude baba devojka ili mladic od 45 koji bi upoznao damu radi intimnog druzenja.

Price nekoliko nezavisno-samostalno-usamljeno-potpunih zena. Silom prilika sam bio na sluzbenom putu i sad, posle posla otisli na blejanje u pivnicu. Nas trojica kolega sa 5 zena direktorki svega i svacega u nasoj firmi. Tu su negde, 39-43 godine +-2. Svaka se zaposlila, pre 8 godina u toj firmi, i kako se firma razvijala, sve vise grabile ka vrhu, nije im padalo na pamet da bilo sta pokusavaju sem posla. Jednostavno, radile su to sto vole, sto ih ispunjava. Nista brak, deca, munje fore. Za jednu je javna tajna da se lize sa nekim direktorom, al dobro, to su mozda i abrovi u firmi, toga ima svuda. I dalje je sve kul, posao koji donosi kintu, Kuba, Nikaragva, Spanija. Lepo se oblace, sve markirano ali je problem sto nisu bas lepuskaste, a ne mogu da se pohvale ni nekom linijom. Sada njih dve pocele da pricaju kako muskarci ne zele da cuju za brak, kako su one u stvari ceo zivot cekale i zelele brak ali su muskarci ti pederi koji su stalno bezali. Da sada ne razvodnjavam previse, na kraju se pogledaju i maltene u glas: "Sekice, ma imamo bre sve, sta nam fali, putujemo, zezamo se, kupujemo, sve u svemu svako bi nam pozavideo..."

Da li je ovo bila neka uteha ili izjava extremno samouverene zene koja zna sta hoce, ne znam, pre bih rekao ovo prvo.

Sto bi moj profesor rekao: Pogodile su cilj ali su promasile sve ostalo.

Isto vazi i za muskarce, momke od 45 godina. Ruzan i tuzan al ima finu platu. Do tog doba je svakoj nalazio mane, jebavao, bio ispunjen, itd. Na kraju ga vidis kako po novinama trazi svoj oglas, a homepage mu je dame-biraju.com, smo-kva.com i tako te pickematerine.com.

Po mom misljenju, prica "do jaja mi je, ispunjen sam, putujem, mnogo sam lud" ima rok trajanja. Ako je neko usamljen, dakle nije ispunjen u potpunosti. Neispunjenost vremenom prerasta u nekakvo nezadovoljstvo. Covek koji nije zadovoljan, ne moze biti presrecan, spokojan i bujan.

« Poslednja izmena: 01. Mar 2011, 04:50:40 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
eto vidis, ja i dalje glasam za ljubav  Smile  Smile

...mada, ta Spanija ne zvuci lose  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 10:47:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.