Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 04:41:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nevezani i usamljeni  (Pročitano 35734 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Citat
Rale ljudi se menjaju celog života

Ljudi se ne menjaju,karakterne osobine uvek ostaju iste..Zamisli ne vidim kevu pola godine,kad se vratim a ono ona druga zena

Citat
Ima mnogo ljudi koji sami od sebe kriju svoje osećaje

a ovo je vec lepo receno

Znači ti misliš da si isti onaj upišanko od pre 20 godina? Ili misliš da je tvoj deda bio mrzovoljni starkelja kad je šarmirao babu?  Smile

(nije mi želja da prozivam dedu i babu nego samo da ukažem na to koliko se ljudi menjaju stalno)

Kad ljudi ne bi bili sposobni da se menjaju i adaptiraju na promenu okolnosti u okolini i sebi samima onda bi bili vrlo podložni sudbini nosoroga i pandi
« Poslednja izmena: 02. Mar 2011, 00:41:20 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Samsung 111111
ma ne .. naviko sam ja od tebe da sve spustas na licno  Smile

(jel se bavis politikom,profesionalno ?  Smile )

Odrastanje i formiranje licnosti spada u promenu,ali ne u tu vrstu promene o kojoj mi pricamo.
Ljudi koji imaju promenljivu licnost..zna se gde su  Smile
Moj deda je uvek bio komunjara..i sad je komunjara..i sutra ce biti komunjara..
Ja znam kako da se ophodim sa njim zato sto ga znam..Znam kolika mu je tolerancija,znam sta smem da pitam,znam koliko je disciplinovan ili ne,znam da li je strog ili mek,znam da li se sali ili je ironican..I jos mnogo stvari koje cine jedan karakter..
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
slažem se da se taj element ličnosti tvog dede nije promenio, ali to ne znači da se neki drugi nisu promenili. Naravno ne menja nam se celokupna ličnost ali neke promene su stalno prisutne.A u određenim momentima života kao što je pubertet, prelazak u starost, ozbiljne zdravstvene krize, društveni lomovi kao što je rat ili porodični lomovi čovek se stvarno menja. Neko ko je recimo bio nesebičan postane sebičan u strahu od starosti i sirotinje. Neko  ko je bio samouveren počne da se boji smrti i povreda. Potpuno se izmeni rang lista prioriteta i od karijere recimo preorjentiše se na brigu o potomstvu (može biti i obrnuto)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Samsung 111111
Jednostavno se ne slazem  Smile
Ne mislim da je tako..
I rekoh ti,to je formiranje licnosti.Zato postoje vaspitne ustanove,skole,obdanista i tako dalje.Kad se jednom formira licnost mozes samo da mu dunes u krila.Tkava je i to je to..Ako se nauci da laze,lagace..mozes ti da ga menjas i cekas da se promeni..to se nece desiti..
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
mozes ti da ga menjas i cekas da se promeni..to se nece desiti..

Teško, ali moguće...i to samo ako ta osoba to želi i radi mnogo na sebi.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Znači ako je neko bio moralan, pravičan, vernik, nije lagao i krao a onda postane amoralan, muljator, prevarant i bezvernik, počne da laže i krade u 40 godina jer je skontao da je ranije bio budala šta se desilo sa njim?
« Poslednja izmena: 02. Mar 2011, 01:12:26 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Samsung 111111
nista,to nece da se desi..A i sve to da radi (pricamo..hipoteticki) jesce ga nesto iznutra jer nije osoba za takve stvari i cekace prvu priliku da se vrati gde je bio

Dopuna !
izvini

Ili se sve vreme lazno predstavljao
« Poslednja izmena: 02. Mar 2011, 01:16:48 od jasikasi »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Smatram da se čovek zapravo ne menja, već pod određenim okolnostima neke osobine prosto izbiju u prvi plan.
U prethodnom postu sam govorila o promenama na bolje..valjda se niko svesno ne menja na gore.

IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Dobra, poštena i privržena ćerka i sestra koja ne bi uzela tuđe, koja voli iskreno svoju sestru i njenu decu u času kad  odluči da postane majka i kad se roditelji približe smrti postane podli manipulator, prevarant, falsifikator, gramzivi pokvareni skot.

Pa svaka treća porodica u Srbiji ima takvu priču. A ljudi koji odrastaju zajedno znaju se bolje nego poznanici sa ulice. Ne mogu takve stvari da se sakriju kad imaš 7 godina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Samsung 111111
Ej iskreno mozemo mi 'vako do jutra  Smile
Razlika u misljenju i to je to ..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 04:41:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.