Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 00:29:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nevezani i usamljeni  (Pročitano 35610 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Izvinjavam se nisam znao da se vredjate na pomen pushkina...necu vise nikad. Smile

Ma da, duguje mi neke pare koje sam mu uzajmila negde u 1823, pa zato...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Apple 15
Iole razumna osoba ce ziveti svoj zivot nezavisno od toga sta mu tradicija i drustvo serviraju.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 10.0.648.45
mob
I-mate 30 Pro
A pa rekao je on meni da imas neka potrazivanja...izmirice ti on to...nesto je odsutan...

Inace civilizacija je po malo napredovala od konja,tocka,kamena.....tako da je pozivanje na to sta je bilo pre milion godina...besmisleno...

A ovo poredjenje...je jos blentavije....mislim sva ta instant objasnjenja iz kesice....

Poenta je u tome koliko zadovoljstva covek dobija iz necega...cega god....

Ako je to njemu dovoljno...

Postavljanje tablice sa pobrojanim elementima srece je budalastina...kao i koncept srece....

Mislim ovde ima toliko gluposti da covek ne zna ni odakle da pocne... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
A zbog čega imaš tu potrebu da uletiš na neku temu i svima dodeliš kolektivnu dijagnozu? Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Uopste se ne radi o tome sta ti drustvo namece ili sta kaze neka tablica srece, vec o cinjenici sta je vecini ljudi urodjeno i sta vecina ljudi oseca bez obzira na to sta okolina ''zahteva''. I ja sam rekla da ne smatram da ta potraznja za drugim covekom mora biti ljubavno - seksualne prirode, tj, u nekom partnerskom svojstvu, mi to mozemo traziti u nekoj drugoj osobi, porodici, prijatelju, nebitno.. Pa nek mi kaze da je drustvena konvencija da nekome treba prijatelj na primer i da je to drustvena norma  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 10.0.648.45
mob
I-mate 30 Pro
Pusti te fore molim te.... Smile

Ja imam dovoljno godina i kilometara..... Smile

Najveca stvar u zivotu je da covek zna da proceni sa kakvim ljudima ima posla.... Smile

Ja sam savim dovoljno vezbao...mozda i za dva zivota.... Smile

Inace postoji razlika izmedju gluposti i budalastina...u glupog i budale...jedno se odnosi na neciji komentar...a drugo je kvalifikacija...ima dosta ljudi koji su pametni ali govore gluposti...uglavnom iz neznanja...ili sto bi moj jedan drugar rekao iz siromastva....misli na ljudsko...naravno...cisto da rascistimo... Smile

Sto se tice demokratskih fora o tome sta je vecina...mislim da je to bas onako izllisno....demokratija ne postoji... Smile Smile

« Poslednja izmena: 01. Mar 2011, 19:27:02 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Iz vise uglova - Ti ljudi mozda jesu srecni bez obzira sto su usamljeni
Iz više uglova bi bilo kada bi došlo nekoliko različitih ljudi i potvrdilo to o čemu pričaš. Ovako je to i dalje samo jedan ugao - tvoj ugao.
Sagledati problem iz vise uglova a ne jednodimenzionalno tj da jedan covek sagleda problem iz vise uglova. Nema to veze sa brojem koji sagledava vec sa posmatranjem iz ugla coveka. Zato i kazem da gledate jednodimenzionalno tj iskljucujuce po druga resenja osim jednog tj da je covek automatski nesrecan ukoliko nije utkan u neke drustvene norme(porodica, prijatelji itd)

Pa upravo iz tog razloga - zato sto je to nesto prirodno gotovo za svakog coveka, to je nesto sto ti genetski lezi u krvi, koliko god duboko ali tu je -  kao sto imas instinkt za razmnozavanjem i prezivljavanjem, isto je tako ta potreba za socijalizacijom urezana u coveka, jer covek nije bio potpuni individualac ni u najranijim periodima svog
razvijanja. Ja ne kazem da je nemoguce da se to kod nekog ne javi i da NIKO ne moze da bude srecan na taj nacin,samo kazem da sumnjam da ima mnogo takvih ljudi i da sumnjam da se u zivotu nikad ne osvrnu i da nikad ne pozele nekog drugog, ne vidim zasto je to iskljucivost.
Vidis, sa time vec mogu da se slozim Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Sto volim ''mene niko ne razume sindrom'' kod ljudi i kad su ljudi samoproklamovani autsajderi Smile
Da li nas neko u stvari i razume? Gledam prolaze godine sa ljudima koji su u braku i posle X broja godina skapiraju da osoba za koju su se udali/ozenili nije ona za koju su mislili  Plus nekada si autsajder jer se tvoja licnost/ponasanje/nacin razmisljanja ne poklapa sa vremenom. Da se samo prisetimo naucnika, pisaca i istrazivaca koji su bili u outu celoga zivota, pa posle sto i vise godina su outsijderi.  Nikola Tesla na primer, pored svih svojih dostignuca i inteligencije je relativno nepoznat ovde u USA a toliko se njegove tehnologije koristi svakodnevno.

Ja ne kazem da nema slucaja kada je covek pod utiskom non stop da je van svega jer mu to prija, ali ti slucajevi su za neku drugu temu.

Pa i ti si outsijder na ovoj temi Osma, isto kao sto sam i ja. Ti si talentovani umetnik koji pronalazi sebe, dok sam ja pisac/pesnik/libertine. Ja neki put ne razumem tebe a ti neki put ne razumes mene, a kada se razumemo, e onda je slavlje  Smile Smile Smile

Rale ljudi se menjaju celog života. Ako su u jednom periodu svog života imali zajednički cilj i put, uživali u svojoj zajednici, a onda se promenili i udaljili jedno od drugog ne znači da su promašili one dobre godine. Ne treba sahranjivati delove svog života koje si živeo po jednom obrascu i bio srećan u to vreme ako sad želiš da živiš po drugom obrascu. Treba sebi i celom svetu priznati promenu.

Edit:  Ne možemo tvrditi da su uspešni ljudi koji su živeli na neki način zaista bili srećni u svom životu. To možemo jedino saznati ako su ostavili autobiografske tekstove ili dnevnik u kome su iskreno govorili o sopstvenim osećanjima.

Ima mnogo ljudi koji sami od sebe kriju svoje osećaje a istinu pokažu kroz bezrazložnu agresivnost, samodestruktivnost, puritansku histeriju ili na neki drugi način.
« Poslednja izmena: 01. Mar 2011, 22:14:11 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Samsung 111111
Citat
Rale ljudi se menjaju celog života

Ljudi se ne menjaju,karakterne osobine uvek ostaju iste..Zamisli ne vidim kevu pola godine,kad se vratim a ono ona druga zena

Citat
Ima mnogo ljudi koji sami od sebe kriju svoje osećaje

a ovo je vec lepo receno
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Kažu da se samo budalast čovek ne vraća na mesto na kom je poslednji put bio srećan.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 00:29:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.338 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.