Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nevakcinisana deca ne mogu u vrtić  (Pročitano 130576 puta)
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
mob
Nokia 6630, valjda
hocu da kazem da je moje dete svaku vakcinu primilo kad je bilo apsolutno zdravo, pre toga ishlo na skrinig kod pedijatra, davala krv i slichno... Ee da, i nije dobila autizam... S druge strane moja sestra od tetke je autistichna, a tad nije ni postoja mmr...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
pozivas se na slobudu, jednakost, a ne zelis da podelis sa drugima najobicniji tekst.
Gde pozivam na slobodu i jednakost? Pricinjava ti se nesto.
Kako da podelim?

Citat
da bi se bilo kakav citat uzeo u razmatranje mora da se navede ime autora
Karel Turza konkretno za udzbenik Uvod u med. etiku.
Sta kazes, cak te i udzbenici demntuju? Mozda ces sada da trazis koliko traje godisnji odmor autora, jer u suprotnom ne moze da se razmatra? : )

Citat
mislis kao sto neko ko ne ostane kljakav od decije paralize, neko drugi hoce?
Konkretno nisam mislio na to, vec na ono sto sam napisao, a sto ti je problem u razumevanju problema vakcinacije.
Decija paraliza uzrokuje trajne posldice u svega par posto obolelih. Naravno, to nije bolest za igranje, kao ni posledice vakcinacije, kojih je sve vise, a za koje niko ne zeli odgovornost.

Citat
ne zeli niko ni da napravi saobrajni prekrsaj pa se desi, ljudska greska je moguca u svemu i kad se desi nadju se odgovorni.
Postujem, dok nije prisilno i pod ucenom, greske i nesrece mogu da se dese. U suprotnom, nije greska, vec namera.

Citat
okretanje u krug i polazak od zaklucka ka premisi a ne obrnuto.
Konkretnije? To mozes da kaze i kada pas juri macku. Pitam te za tekst, ne znam da li si primetio.

Citat
ne verujem da previse ljudi ubrizgava naftu u misice sem nekoliko bodibildera.
Sto sa vakcinama nije slucaj.

Citat
lopovluk i varanje naroda od tih koji se pozivaju na globalne zavere
Svaki lopovluk i varanje treba da se kazni. Pod tim, pre svega podrazumevam onaj koji pogadja najveci broj ljudi, a to je kupovina dokaza, lobiranje politicara i katedri na Univerzitetima, pritisci das e zakoni menjaju tako da idu na ruku velikom kapitalu, placanje seminara i strucnog usavrsavanja, sirenje monopola i sl, a koji dolaze od strane multinac. korporacija.
Zavera postoji, globalna ili ne, vreme ce pokazati.

Citat
ti imas fobiju od korporacija.
Nesto mi ne smetaju na primer tekstilne korporacije...
Mozda ti imas fobiju od zdrave pameti?

Citat
poenta je da ti je dato pravo na tuzbu, na tebi je hoces li ga iskoristiti ili ne
Svako normalan zeli da izbegne tuzbu. Igranje ruskog ruleta pod prisilom i pravdanje toga da imas pravo na tuzbu je znak mentalne retardacije ili stanja uma pod uticajem opojnih supstanci

Citat
odes i raspitas se za detalje
Ti si postavio to kao relevantan link, sto znaci da si upucen, pa te pitam da mi kazes iz prve ruke. Dakle?

Citat
?
Pa da, shvatio si, ne treba znak pitanja, oni kreiraju granice.

Citat
letim
Dakle, ne znas odogovre na pitanja koja, izmedju ostalog dovode u pitanje dogmu koju branis?
Buduci da sve ovo smatras za "lupetanje", a pises poduze poruke, cudi me da ne mozes da nadjes vremena za tako laka pitanja?!

Citat
?
Da, zakon o prisilnoj vakcinaciji je protivustavan, izglasan preko noci, "strucna rasprava" se svela na dizanje ruke i razgovor izmedju istomisljenika : )

Citat
sta je napisao?
Poduzi spisak nezeljenih efekata vakcinacije.

Citat
zasto je toliki bauk biti u bolnici?
Nadam se da ces u najskorije vreme tamo zavrsiti, pa ce ti se samo kasti : )

Citat
daj bre reci na sta mislis i daj link, sto toliko mrsis
Ok.

Кристал, сјеба ти човјек читаву конструкцију о нафти.  Smile
Gde? : )
hocu da kazem da je moje dete svaku vakcinu primilo kad je bilo apsolutno zdravo, pre toga ishlo na skrinig kod pedijatra, davala krv i slichno... Ee da, i nije dobila autizam... S druge strane moja sestra od tetke je autistichna, a tad nije ni postoja mmr...
Pa, postojao je autizam i pre mmr-a. Sad, sto je to danas epidemija, to je drugi padez.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Клип је ту. Лажов се вратио на старе стазе.  Smile

Citat
Gd.? : )
У реду је да ти није јасно, ипак си ухваћен неспреман.  Smile
« Poslednja izmena: 03. Dec 2017, 22:19:52 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
Клип је ту. Лажов се вратио на старе стазе.  Smile
Moze jasnije?

Citat
У реду је да ти није јасно, ипак си ухваћен неспреман.  Smile
Konkretnije?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
mob
Nokia 6630, valjda
Ma znam, sad svi imaju problem sa glutenom, i svako drugo dete je autistichno... uzas... a tek antibiotici... moje dete primilo za sedam godina svog zivota dva sirupa i 6 longacefa....

Ja sam do svoje sedme godine primio oko dve hiljada penicilina... u moje vreme zaboli te grlo, odvedu te kod lekara i odmah sa ulaza 10 injekcija... dva puta dnevno... otekne ti gluteus ko staniji.. al eto pedijatri siluju decu tim penicilinima...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
i svako drugo dete je autistichno...
1 u 58 u SAD i taj broj stalno raste.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
Pogresan je podatak totalno...1 u 58....na 74 miliona dece u USA...je prevelika brojka.
1 u 68 je tacniji, medjutim metodologija merenja je na odredjenom uzorku, kao inace i svaki statisticki podatak.
Neka veca obuhvacena statistika je obavljena 2001 na uzorku od 3 miliona u USA i Kanadi priblizno ali za periode od 1987. do 1999. tako da je statistika igracka kojom se lako manipulise sa obe strane.
Hong Kong je jedino uradio ozbiljniju analizu cini mi se
« Poslednja izmena: 03. Dec 2017, 22:37:51 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
veci procenat 200 puta nego mogucnost da se zarazis tim virusima od kojih navodno stite...

ako je stvar u verovatnoci...bolje ih je ne primati...

to su fakti...proizilaze ide proste dedukcije...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Y Tu Mamá También

Zodijak
Pol
Poruke 502
Zastava
Citat
Gde pozivam na slobodu i jednakost? Pricinjava ti se nesto.
Kako da podelim?
kopiras sadrzaj

Citat
Karel Turza konkretno za udzbenik Uvod u med. etiku.
Sta kazes, cak te i udzbenici demntuju? Mozda ces sada da trazis koliko traje godisnji odmor autora, jer u suprotnom ne moze da se razmatra? : )
imas li slucajno link ka celoj knjizi?

Citat
Konkretno nisam mislio na to, vec na ono sto sam napisao, a sto ti je problem u razumevanju problema vakcinacije.
Decija paraliza uzrokuje trajne posldice u svega par posto obolelih. Naravno, to nije bolest za igranje, kao ni posledice vakcinacije, kojih je sve vise, a za koje niko ne zeli odgovornost.
posledice vakcinacije se javljaju u daleko manje slucajeva nego sto je broj slucajeva zbog kojih ljudi ostanu nepokretni zbog decje paralize. da je drugacije vakcine se ne bi ni koristile

Citat
Sto sa vakcinama nije slucaj.
vakcine su korisne, ubrizgavanje nafte u telo da misici izgledaju veci nije

Citat
Svaki lopovluk i varanje treba da se kazni. Pod tim, pre svega podrazumevam onaj koji pogadja najveci broj ljudi, a to je kupovina dokaza, lobiranje politicara i katedri na Univerzitetima, pritisci das e zakoni menjaju tako da idu na ruku velikom kapitalu, placanje seminara i strucnog usavrsavanja, sirenje monopola i sl, a koji dolaze od strane multinac. korporacija.
Zavera postoji, globalna ili ne, vreme ce pokazati.
neke ljude mozes varati neko vreme ali ne mozes sve ljude varati sve vreme

Citat
Nesto mi ne smetaju na primer tekstilne korporacije...
Mozda ti imas fobiju od zdrave pameti?
zanimljivo sto si tekstilne kompanije naveo, koje koriste decu za rad i koje placaju radnike bedno a robu prodaju po astronomskim cenama.

Citat
Ti si postavio to kao relevantan link, sto znaci da si upucen, pa te pitam da mi kazes iz prve ruke. Dakle?
ne znam sve detalje, pitas strucne ljude sta te interesuje.

Citat
Dakle, ne znas odogovre na pitanja koja, izmedju ostalog dovode u pitanje dogmu koju branis?
Buduci da sve ovo smatras za "lupetanje", a pises poduze poruke, cudi me da ne mozes da nadjes vremena za tako laka pitanja?!
odgovaranje tebi uzima previse vremena, nemam ga previse za ostale

Citat
Da, zakon o prisilnoj vakcinaciji je protivustavan, izglasan preko noci, "strucna rasprava" se svela na dizanje ruke i razgovor izmedju istomisljenika : )
prisilna vakcinacija jeste protivustavna i srecom ne postoji.

Citat
Poduzi spisak nezeljenih efekata vakcinacije.
svaki lek ima nezeljene efekte, sirup za kasalj ga ima

Citat
Nadam se da ces u najskorije vreme tamo zavrsiti, pa ce ti se samo kasti : )
u bolnicu se ne ide samo kad si bolestan, ljudi idu u posete, rade lekarske preglede zbog posla...

Citat
Ok.
prvo sam se zacudio sto je govor tako kratak a onda sam u komentarima video da je isecen, nasao sam punu verziju i ne govori se o tome o cemu ti pricas.
IP sačuvana
social share
lalalala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
kopiras sadrzaj
Nemam prava na to, a ni pristup trenutno.

Citat
imas li slucajno link ka celoj knjizi?
Nemam.

Citat
posledice vakcinacije se javljaju u daleko manje slucajeva nego sto je broj slucajeva zbog kojih ljudi ostanu nepokretni zbog decje paralize. da je drugacije vakcine se ne bi ni koristile
To su rezoni prosecno obavestenog coveka. U realnosti se, medjutim desava sledece:
„Ако се, наиме, зна да ће пет до десет одсто вакцинисаних ризиковати да им вакцина наруши здравље (код неких вакцина последице могу бити и смртоносне), а тој врсти превентиве је подвргнуто 10.000 људи, како морално оправдати зло које је нането 500 или чак 1.000 особа ?…
Не само у овој „медицинскоетичкој аритметици“, него и у наизглед много убедљивијој, држимо да је данас морално и етички проблематично то приказивати као успех, јер за тог једног који је страдао, као и за његове ближње не постоји позитивна размера, за њега или њу и оне којима је био драг постоји само однос 1:1.“  (Увод у медицинску етику, Медицински факултет у Београду, страна 69)

Citat
vakcine su korisne
Pukim ponavljanjem ove teorijske fraze laz ne moze postati isitna, iako Gebels kaze drugacije.
Citat
ubrizgavanje nafte u telo da misici izgledaju veci nije
Neko moze da ubrizga i da relativno lako podnese, posledice ce svakako ostati, a neko bi zaradio sanduk momentalno. To ti je kljucna razlika zimedju ubrizgavanja i gutanja supstance.

Citat
neke ljude mozes varati neko vreme ali ne mozes sve ljude varati sve vreme
Tako je, rece mudri covek davno.

Citat
zanimljivo sto si tekstilne kompanije naveo, koje koriste decu za rad i koje placaju radnike bedno a robu prodaju po astronomskim cenama.
Sa tog aspekta, to jeste jedan od problema globalnog korporatizma ali ovde se radi o drugoj temi, niko me ni na sta ne prisiljava, kao ni citavu populaciju, kada je tekstil u pitanju.

Citat
ne znam sve detalje, pitas strucne ljude sta te interesuje.
Koje strucne ljude? Ti si to stavio kao relevantan link.

Citat
odgovaranje tebi uzima previse vremena, nemam ga previse za ostale
Eto, jednom preskoci mene, pa se vrati posle, pa nabaci odgovore. Izvoli!

Citat
prisilna vakcinacija jeste protivustavna i srecom ne postoji.
Postoji, tuzbe i kazne koje se vrte u krug, ucene na raznim nivoma od oduzimanja dece, do pretnje nemogucnosti polaska u skolu, zastrasivanja lekara oduzimanjem licence i sl.

Citat
svaki lek ima nezeljene efekte, sirup za kasalj ga ima
Ima, ali se ne daje pod obavzeno, odnosno pod prisilom.

Citat
u bolnicu se ne ide samo kad si bolestan, ljudi idu u posete, rade lekarske preglede zbog posla...
Ja se nadam da ces ti, konkretno zbog zdravstvenih problema tamo zavrsiti : )

Citat
prvo sam se zacudio sto je govor tako kratak a onda sam u komentarima video da je isecen, nasao sam punu verziju i ne govori se o tome o cemu ti pricas.
Isecen je taj deo, koji se moze cuti i u punoj verziji, mozes li mi postaviti punu verziju i kako se ona razlikuje od ove?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.