Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nevakcinisana deca ne mogu u vrtić  (Pročitano 130598 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
... ubrizgaj ti u sebe 1 gutljaj nafte, duboko pod kožu, a pokušaj da progutaš isti. U prvom slučaju bi bio u ozbiljnom problemu, dok bi u drugom prošao, a da ni ne osetiš...

gutljaj!?  Smile
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
kako si citao kad je dostupan samo sazetak?
PLatiš pa čitaš ili se potrudiš da nađeš na netu (nisam tražio).

Citat
zvucis kao papiga koja ponavlja tudje reci
Klin se klinom izbija.

Citat
nekome je sve problematicno.
Ima I takvih.
Citat
zasto ti nije problematican most na primer kad se gradi, zasto ne odes kod graditelja i kazes im da nemaju pojma i da stub ne treba da stoji tu gde stoji? kako to da svi srbi znaju kako treba fudbalska reprezentacija da igra i kako medicina treba da se praktikuje?
Vrlo loša analogija, nelogična i neprecizna. Pojasniću: u tehnici se jasno zna koji faktori utiču na objekat, odnosno predmet rada, pa se prema tome vrši proračun i stepen sigurnosti, dakle, ako se gradi most uzimaju se svi faktori koji utiču na izgradnju mosta u datoj oblasti i to je to. Sa druge strane, ljudski organizam je potpuno nepredvidljiva kategorija i ne kaže se džaba "koliko ljudi toliko ćudi (u našem slučaju - organizama)". Istovremeno, postoji vakcinaški fanatizam, odnosno kategorija koju ti podržavaš, gde se svaki organizam tretira na identičan način, kao da su svi isti, što je sa naučne tačke gledišta potpuno anaučna, odnosno protivnaučna kategorija. Slikovitije: kao da uzmeš da popiješ pola litre rakije i ne bude ti ništa, pa onda kažeš "eto, ako meni nije ništa neće biti ni detetu od dve godine". Nesvesno si uskočio sam sebi u usta, ali to ne treba da čudi, uzimajući u obzir stavove i nivo svesti koji poseduješ.

Citat
ponavljam, lekara imas pravo da tuzis
Ja ne želim da dođem u situaciju da moram da tužim bilo koga, o tome i jeste kvaka, ne znam da li možeš da pratiš?!
Da tužim za šta?

Citat
hoces da kazes da znas bolje od biohemcara kako se aluminijum ponasa u telu? tekst je napisan tako da obicni ljudi kao i ti ja razumeju kako se odvijaju slozeni bioloski procesi. koristis smesne primere i analogije, vakcine poredis sa gutanjem nafte ej bre covece.
Slično i ja tebe mogu da pitam, budući da sam postavio tekst koji te demantuje, dakle: hoces da kazes da znas bolje od biohemcara kako se aluminijum ponasa u telu? tekst je napisan tako da obicni ljudi kao i ti ja razumeju kako se odvijaju slozeni bioloski procesi. koristis smesne primere i analogije.
Nije bitno, uzeo sam naftu kao primer, mozes da uzmes i isto probas sa vodom, sokom, modem...bilo šta, probaj da istu količinu ubrizgaš i progutaš, pa javi šta se desilo?!

Citat
koji rado koriste i oni koji se protiv nje navodno bore
Zna se ko utiče na donošenje zakona i ko lobira političare, odnosno kroji kapu čitavim narodima. To svakako nisu nikakve mms poruke.

Citat
nemaju samo oni naftu, imaju je i rusi. oni trampe naftu, mi trampimo sljivu, sta je problem?
Velik problem, a tvoje analogije su infantilne i oseća se da gubiš konce. Nadam se da ćeš u daljoj raspravi da se vratiš na kolosek. Dakle, čitavom svetu je potrebna nafta, šljive ne.

Citat
upravo si opisao svaku industriju na ovom svetu, svako se trudi da izvuce najbolje uslove za sebe
Dok to ne radi uz prisilu i obavezu, preko tuđeg zdravlja, problem nije urgentan.

Citat
ja sam cuo da postoji jeti, snezni covek, negde na ovoj planeti
Svojevremeno je zaštitnik graDŽanerije, koliko znam državni službenik, poznatiji kao Saša Janković podržao oduzimanje dece u slučaju odbijanja vakcinacije. Šta su tužbe, ako ne vid prisile?!

Citat
obican covek moze da dodje do novca na razne nacine
Dobro, evo primer iz svakodnevnog života, za tebe rebus: Roditelj A sumnja u vakcine i želi da obavi nezavisnu studiju u vezi istih, jer je pozvan da vakciniše svoje dete. Kako on to može da uradi?

Citat
a uradio bi najvise da je ostao kod kuce, daj bre malo ozbiljnosti
Sve vreme sam ozbiljan, što i tebi savetujem. Dakle, ponovo se pecaš sam na svoje kedere. Priznaješ da je Tesla bio sputan i uslovljavan interesima velkog kapitala i da bi daleko više dogurao da je bio oslobođen istih?! Tu se slažemo. Znači, prvo ide zadovoljenje multinacionalnih korporacija, pa tek onda, tamo negde 4. ili 5. stavka te vaše infantilne ideje o "nauci i progresu" u službi vaskolikog pučanstva.

Citat
odgovorili smo na sva ta pitanja na ovih 70 strana
Ih, pa to možeš da kažeš uvek, to je jajarski odgovor.
Koliko vidim, niti na jedno, izvoli počni? Dakle, konkretno, odeš kopi pejst pitanje, pa ispod daš odogvor svojim rečima?!

Citat
kakve nezavisne studije?
Oslobođene interesa multinac. korporacija, monopola i globalističkih poriva.

Citat
cudi me da nisi rekao kako je dete dobilo autizam
Koliko vidim, u pitanju je mnogo veća boljka od čuđenja kod tebe. Ja tebi od srca želim da te snađe ista sudbina, ponavljam, ništa lično samo da malko osetiš čari prisile.
Budući da si izjavio da nema razloga panici, da li možeš da daš neki savet šta bi trebalo da se radi kao dalja procedura?

Citat
rece neko ko naziva ljude budalama, neznalicama, placenicima, petokolonasima.
Po zalsuzi, sa razlogom, uz dokaze i crno na belo.

Citat
ako nisi zadovljan tretmanom
Kojim tretmanom?

Citat
analizu cega?
Lekarsku, gde se navodi da je došlo do neželjene reakcije na vakcinu. Dakle, kako to da sa jedne strane dovodiš u pitanje lekarsko znanje, a sa druge, kada ti drži ideologiju ga braniš?

Citat
jesi isao u bolnicu svaki put ili si ostajao kuci?
Zavisi od visine temperature, uzrasta, okolnosti i sl. Visoka temperatura je jasan znak problema, a ne licemerne, selektivne ideološke mantre koju serviraš.

Citat
kakvu kontrolu populacije?
Tačnije depopulacije. Imaš na interentu njegov govor, jasno kaže šta je cilj.
... ubrizgaj ti u sebe 1 gutljaj nafte, duboko pod kožu, a pokušaj da progutaš isti. U prvom slučaju bi bio u ozbiljnom problemu, dok bi u drugom prošao, a da ni ne osetiš...

gutljaj!?  Smile
mhm količinski, na primer.
« Poslednja izmena: 03. Dec 2017, 19:35:05 od 8Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Citat
Анеа, оћеш ти да пустиш паклене псе на њега или ћу ја?  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
da je to tako lako...to bi davno bilo uradjeno...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
У потпуности подржавам Била у борби да смањи стопу раста популације. Smile
« Poslednja izmena: 03. Dec 2017, 20:16:02 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
Gore: "Dete ne sme da primi vakcinu ako ste VI ili VAŠE DETE alergični na BILO KOJI SASTOJAK VAKCINE." (ref: ALIMS)
Dole: "Ekonomski je NEISPLATIVO, i stručno NEOPRAVDANO sprovoditi bilo kakva laboratorijska testiranja zdravlja deteta." (ref: časopis "Mama i beba")

Prskaj po sirotinji!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Y Tu Mamá También

Zodijak
Pol
Poruke 502
Zastava
Citat
PLatiš pa čitaš ili se potrudiš da nađeš na netu (nisam tražio).
ne zelim da placam bilo sta na internetu a ne verujem ni da si to uradio

Citat
Vrlo loša analogija, nelogična i neprecizna. Pojasniću: u tehnici se jasno zna koji faktori utiču na objekat, odnosno predmet rada, pa se prema tome vrši proračun i stepen sigurnosti, dakle, ako se gradi most uzimaju se svi faktori koji utiču na izgradnju mosta u datoj oblasti i to je to. Sa druge strane, ljudski organizam je potpuno nepredvidljiva kategorija i ne kaže se džaba "koliko ljudi toliko ćudi (u našem slučaju - organizama)".
kako to da onda nema krilatih ljudi kad niko niije isti? neko bi morao da ima krila u tolikom mnostvu.

Citat
Istovremeno, postoji vakcinaški fanatizam, odnosno kategorija koju ti podržavaš, gde se svaki organizam tretira na identičan način, kao da su svi isti, što je sa naučne tačke gledišta potpuno anaučna, odnosno protivnaučna kategorija.
odlicno, otidji na medicinski fakultet i ispricaj im ovo

Citat
Slikovitije: kao da uzmeš da popiješ pola litre rakije i ne bude ti ništa, pa onda kažeš "eto, ako meni nije ništa neće biti ni detetu od dve godine". Nesvesno si uskočio sam sebi u usta, ali to ne treba da čudi, uzimajući u obzir stavove i nivo svesti koji poseduješ.
daj bre ostavi se tog budjavog, presmesmog primera sa rakijom kojeg si se uvatio kao pijan plota. kakva bre rakija, kakve gluposti

Citat
Ja ne želim da dođem u situaciju da moram da tužim bilo koga, o tome i jeste kvaka, ne znam da li možeš da pratiš?!
Da tužim za šta?
tuzis ako smatras da je doslo do propusta

Citat
lično i ja tebe mogu da pitam, budući da sam postavio tekst koji te demantuje,
tvoj tekst je obicno okretanje u krug. podju od pretpostavke da je sve oko alumijum najvece zlo u univerzumu i kroje tekst oko toga.

Citat
Nije bitno, uzeo sam naftu kao primer, mozes da uzmes i isto probas sa vodom, sokom, modem...bilo šta, probaj da istu količinu ubrizgaš i progutaš, pa javi šta se desilo?!
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3821224/I-want-bigger-Brazilian-wimp-injected-OIL-beefcake-23-inch-biceps.html

covek je ubrizgao ogromne kolicine supstance na bazi nafte u misice i ziv je

Citat
Zna se ko utiče na donošenje zakona i ko lobira političare, odnosno kroji kapu čitavim narodima. To svakako nisu nikakve mms poruke.
dok se bavis svetskim problemima, ne vidis ono sto ti je pred ocima

Citat
Velik problem, a tvoje analogije su infantilne i oseća se da gubiš konce. Nadam se da ćeš u daljoj raspravi da se vratiš na kolosek. Dakle, čitavom svetu je potrebna nafta, šljive ne.
nekome su potrebne i sljive. kraljevina srbija je zivela od sljive koja je cinila ogroman deo izvoza

Citat
Svojevremeno je zaštitnik graDŽanerije, koliko znam državni službenik, poznatiji kao Saša Janković podržao oduzimanje dece u slučaju odbijanja vakcinacije. Šta su tužbe, ako ne vid prisile?!
tuzbu moze svako da podnese za bilo sta

Citat
Dobro, evo primer iz svakodnevnog života, za tebe rebus: Roditelj A sumnja u vakcine i želi da obavi nezavisnu studiju u vezi istih, jer je pozvan da vakciniše svoje dete. Kako on to može da uradi?
studiju ne moze da vodi bilo ko jer je potrebno strucno znanje. ako sumnja na kvalitet vakcine, moze da se obrati laboratoriji za instrumentalnu analizu hemijskog fakulteta.
https://www.chem.bg.ac.rs/analiticka/oprema.html

Citat
Sve vreme sam ozbiljan, što i tebi savetujem. Dakle, ponovo se pecaš sam na svoje kedere. Priznaješ da je Tesla bio sputan i uslovljavan interesima velkog kapitala i da bi daleko više dogurao da je bio oslobođen istih?! Tu se slažemo. Znači, prvo ide zadovoljenje multinacionalnih korporacija, pa tek onda, tamo negde 4. ili 5. stavka te vaše infantilne ideje o "nauci i progresu" u službi vaskolikog pučanstva.
tesla je bio "oslovodjen interesa krupnog kapitala" dok nije otisao u ameriku pa nije uradio nista vredno pomena za to vreme.

Citat
Koliko vidim, niti na jedno, izvoli počni? Dakle, konkretno, odeš kopi pejst pitanje, pa ispod daš odogvor svojim rečima?!
odgovori su dati, ko zeli da ih nadje na ovoj temi, naci ce ih.

Citat
Oslobođene interesa multinac. korporacija, monopola i globalističkih poriva.
koja god studija da ti se predstavi a nije po tvojoj volji reci ces da je pod uticajem nekoga.

Citat
Koliko vidim, u pitanju je mnogo veća boljka od čuđenja kod tebe. Ja tebi od srca želim da te snađe ista sudbina, ponavljam, ništa lično samo da malko osetiš čari prisile.
Budući da si izjavio da nema razloga panici, da li možeš da daš neki savet šta bi trebalo da se radi kao dalja procedura?
ja ne zelim da tebe snadje bilo sta

Citat
Kojim tretmanom?
lekarskim

Citat
Lekarsku, gde se navodi da je došlo do neželjene reakcije na vakcinu. Dakle, kako to da sa jedne strane dovodiš u pitanje lekarsko znanje, a sa druge, kada ti drži ideologiju ga braniš?
otkud sad to, ti rece da su lekari i medicina pod uticajem farmaceutskih kuca a nasli da je vakcina krivac?

Citat
Zavisi od visine temperature, uzrasta, okolnosti i sl. Visoka temperatura je jasan znak problema, a ne licemerne, selektivne ideološke mantre koju serviraš.
visoka temperatura je prolazan odgovor tela na mnogo toga.

Citat
koji govor?
« Poslednja izmena: 03. Dec 2017, 21:14:51 od Krelac55 »
IP sačuvana
social share
lalalala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
ne zelim da placam bilo sta na internetu
Tvoja stvar.
Citat
a ne verujem ni da si to uradio
Steta.

Citat
papir trpi sve
A kada se nekom plasticno objasni, onda blista.

Citat
odlicno, otidji na medicinski fakultet i ispricaj im ovo
Obrati paznju:

Citat
Принцип аутономије у медицинској пракси представља спремност, моралну и законску обавезу лекара да поштује мишљења, одлуке, процене и вољу пацијента у свим сегментима медицинског поступања. (Увод у медицинску етику, стр.70.)
Морално је проблематично полазити од претпоставке да је нешто за пацијента добро и из тога закључивати да би пацијент требало да пристане на третман. ( Увод у медицинску етику, стр.72.)
Продирање права у подручје медицинског морала и етике, не значи увек и ојачавање морала и етике, право их каткад и анулира (Увод у медицинску етику, стр.72.)
Женевска декларација (осавремењена Хипократова заклетва) наводи да „ни под претњом нећу користити медицинска знања тако да кршим људска права или угрожавам грађанске слободе“.
Интернационални кодекс лекарске етике обавезује лекара да поштује право компетентног пацијента да прихвати или одбије лечење.
Интернационални кодекс лекарске етике обавезује лекара да пружа стручну помоћ са потпуном моралном и професионалном независношћу.
Према Кодексу лекарске етике Србије, лекару загарантовано право да слободно и самостално одлучује о деликатним питањима везаним за људско здравље и живот.
Према Основним етичким начелима Етичког одбора РС, члан 3., медицински професионалци обављају своје занимање према својој савести, начелима медицинске етике и начелима човечности, као и да не треба да се држе начела, прописа или упутстава који су неспојиви са њиховим задацима и за чије спровођење они не могу да одговарају.
Према Основним етичким начелима Етичког одбора РС, члану 9., лекар има право да одбије сваки покушај притиска од стране колега, пацијената или других лица уколико противрече етичким принципима, професионалним дужностима и закону.
Према Кодексу професионалне етике ЛКС, члану 30. који говори о принудним медицинским интервенцијама, нема помена присилне вакцинације која се, евидентно, спроводи у Србији.
Према Кодексу професионалне етике ЛКС, члану 45., за сваку интервенцију над малолетним лицем потребан је писмена сагласност родитеља, а да лекар може да интервенише без сагласности само у хитним случајевима.
„Ако се, наиме, зна да ће пет до десет одсто вакцинисаних ризиковати да им вакцина наруши здравље (код неких вакцина последице могу бити и смртоносне), а тој врсти превентиве је подвргнуто 10.000 људи, како морално оправдати зло које је нането 500 или чак 1.000 особа ?…
Не само у овој „медицинскоетичкој аритметици“, него и у наизглед много убедљивијој, држимо да је данас морално и етички проблематично то приказивати као успех, јер за тог једног који је страдао, као и за његове ближње не постоји позитивна размера, за њега или њу и оне којима је био драг постоји само однос 1:1.“  (Увод у медицинску етику, Медицински факултет у Београду, страна 69)
gotovo sve knjige i udzbenici sa med. fakulteta : ) A ima jos, ako te zanima?!

Citat
daj bre ostavi se tog budjavog, presmesmog primera sa rakijom kojeg si se uvatio kao pijan plota. kakva bre rakija, kakve gluposti
Slicno je i sa vakcinom. Ono sto ne uradi stetu tebi, uradice nekom drugom sasvim sigurno.
Zasto da se ostavim, kada pocinjes da razumes problem, pa se shodno tome srdis?! Proces razumevanja je cesto bolan.

Citat
tuzis ako smatras da je doslo do propusta
Kao kada bih ja tebe prisiljavao da igras ruski rulet, pa ako ti se nesto desi, onda mozes da me tuzis.

Citat
tvoj tekst je obicno okretanje u krug. podju od pretpostavke da je sve oko alumijum najvece zlo u univerzumu i kroje tekst oko toga.
Deluje da nisi ni procitao? Sta konkretno je problem?

Citat
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3821224/I-want-bigger-Brazilian-wimp-injected-OIL-beefcake-23-inch-biceps.html
covek je ubrizgavao ogromne kolicine supstance na bazi nafte dugo vremena u misice i ziv je
Verujem da je ziv, sto ne znaci da bi neko drugi isto bio ziv. Da li je jasnije?

Citat
dok se bavis svetskim problemima, ne vidis ono sto ti je pred ocima
A to je?

Citat
nekome su potrebne i sljive. kraljevina srbija je zivela od sljive koja je cinila ogroman deo izvoza
Moguce, vise nismo ni kraljevina, niti je ovo 19. vek, odnosno 20. vek. To je danas neodrzivo pored cinjencie da par korporacija drzi pod kontrolom gotovo citavu proizvodnju na globalnom nivou.

Citat
tuzbu moze svako da podnese za bilo sta
Poenta je da do tuzbe ne dodje. Cudi me da to ne znas, buduc da si veliki pobornik "prevencije", odnosno vakcinacije?!

Citat
studiju ne moze da vodi bilo ko jer je potrebno strucno znanje.
Nisam ni rekao da vodi, vec da finansira nezavisnu studiju. Prati napisano i ne izmisljaj.
Citat
ako sumja na kvalitet vakcine, moze da se obrati laboratoriji za instrumentalnu analizu hemijskog fakulteta. https://www.chem.bg.ac.rs/analiticka/oprema.html
Mozes li da dokazes da rade i bezbednosnu procenu vakcina, odnosno analizu sastojaka i analizu potencijalne opasnosti?

Citat
tesla je bio "oslovodjen interesa krupnog kapitala" dok nije otisao u ameriku pa nije uradio nista vredno pomena za to vreme.
Dakle, priznajes da krupan kapital odredjuje granice sta sme, a sta ne? Tako je, tu se slazemo.

Citat
odgovori su dati, ko zeli da ih nadje na ovoj temi, naci ce ih.
Dakle, kopiras pitanje, pa das odgovor svojim recima ispod. Verujem da ti nece biti problem. Izvoli.

Citat
koja god studija da ti se predstavi a nije po tvojoj volji reci ces da je pod uticajem nekoga.
Naravno da ne, ovo je tvoja slobodna interpretacija realnosti.

Citat
ja ne zelim da tebe snadje bilo sta
Ja tebi i dalje zelim. Naravno, ponavljam, ne shvataj ovo licno, mislim da neki ljudi samo kapiraju na tezi nacin.

Citat
lekarskim
Kako kada su ozakonili idiotizam, cak i u sukobu sa Ustavom?

Citat
otkud sad to, ti rece da su lekari i medicina pod uticajem farmaceutskih kuca a nasli da je vakcina krivac?
Jednostavno, proizvodjac na svom upustvu za upotrebu je jasno napisao, za onog ko hoce da cita.
Lekari, ne svi i medicina su pod fantasticnim pritiscima.

Citat
visoka temperatura je prolazan odgovor tela na mnogo toga.
Zato i dete jeste u bolnici.

Citat
koji govor?
TED
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Y Tu Mamá También

Zodijak
Pol
Poruke 502
Zastava
Citat
Steta.
pozivas se na slobudu, jednakost, a ne zelis da podelis sa drugima najobicniji tekst.

Citat
gotovo sve knjige i udzbenici sa med. fakulteta : ) A ima jos, ako te zanima?!
da bi se bilo kakav citat uzeo u razmatranje mora da se navede ime autora

Citat
Slicno je i sa vakcinom. Ono sto ne uradi stetu tebi, uradice nekom drugom sasvim sigurno.
mislis kao sto neko ko ne ostane kljakav od decije paralize, neko drugi hoce?

Citat
ne zeli niko ni da napravi saobrajni prekrsaj pa se desi, ljudska greska je moguca u svemu i kad se desi nadju se odgovorni.

Citat
Deluje da nisi ni procitao? Sta konkretno je problem?
okretanje u krug i polazak od zaklucka ka premisi a ne obrnuto.

Citat
Verujem da je ziv, sto ne znaci da bi neko drugi isto bio ziv. Da li je jasnije?
ne verujem da previse ljudi ubrizgava naftu u misice sem nekoliko bodibildera.

Citat
A to je?
lopovluk i varanje naroda od tih koji se pozivaju na globalne zavere

Citat
Moguce, vise nismo ni kraljevina, niti je ovo 19. vek, odnosno 20. vek. To je danas neodrzivo pored cinjencie da par korporacija drzi pod kontrolom gotovo citavu proizvodnju na globalnom nivou.
ti imas fobiju od korporacija.

Citat
Poenta je da do tuzbe ne dodje. Cudi me da to ne znas, buduc da si veliki pobornik "prevencije", odnosno vakcinacije?!
poenta je da ti je dato pravo na tuzbu, na tebi je hoces li ga iskoristiti ili ne

Citat
Mozes li da dokazes da rade i bezbednosnu procenu vakcina, odnosno analizu sastojaka i analizu potencijalne opasnosti?
odes i raspitas se za detalje

Citat
Dakle, priznajes da krupan kapital odredjuje granice sta sme, a sta ne? Tako je, tu se slazemo.
?

Citat
Dakle, kopiras pitanje, pa das odgovor svojim recima ispod. Verujem da ti nece biti problem. Izvoli.
letim

Citat
Kako kada su ozakonili idiotizam, cak i u sukobu sa Ustavom?
?

Citat
Jednostavno, proizvodjac na svom upustvu za upotrebu je jasno napisao, za onog ko hoce da cita.
Lekari, ne svi i medicina su pod fantasticnim pritiscima.
sta je napisao?

Citat
Zato i dete jeste u bolnici.
zasto je toliki bauk biti u bolnici?

Citat
TED
daj bre reci na sta mislis i daj link, sto toliko mrsis
IP sačuvana
social share
lalalala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Кристал, сјеба ти човјек читаву конструкцију о нафти.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.