Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nevakcinisana deca ne mogu u vrtić  (Pročitano 130688 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Na kom brdu si tiziveo pre dvajes godina?

Moj deda nije smatrao decu i zenu svojim vlasnishtvom a ja rodom iz zajechara...
Русија. Док су наши сељаци имали своје посједе тамо држали робове.

drugarica koja ima malo dete kupila mms proizvod koji sadrzi HLOR i jos neke preparate za velike novce, od nekih kvazi lekara koji pricaju istu ovu tvoju pricu. taj mms daje nesrecnom detetu koje usput i klistira svakih par dana.

Е ово је фашизам...али нема везе...битно је да родитељ има право да ради са дететом шта хоће...кога брига за права детета... Smile
najgore sto prica istu pricu kristalovu o farmakomafijama, novcu, a mesecno ogroman novac daje prevarantima.
Саће кристал да ти објасни како ниси у праву и да је то за добро дјетета.

« Poslednja izmena: 01. Dec 2017, 19:01:22 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
nisam znao da je zajecar deo zapadne civilizacije...

ali je tvoja samoidentifikacija zapanjujuci imajuci u obzir gde se nalazis...

to je stvarno brdovita tema...

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
samo u vakcini za grip i to ne obavezno
To nije tacno. Koristi se u vakcinama za grip, protiv tetanusa i  meningokok vakcinama u SAD, a u masivnimn dozama u pedijatrijskim vakcinama kje se daju deci u zemljama treceg sveta i zemljama u razvoju.
https://www.cdc.gov/flu/about/qa/vaxsupply.htm

Citat
Is thimerosal still used in vaccines for children?

No. Thimerosal hasn’t been used in vaccines for children since 2001.
Netacno:
http://www.vaccinesafety.edu/thi-table.htm
https://link.springer.com/chapter/10.1007/398_2016_1
Nije samo ziva, odnosno timerosal problem, tu je i aluminijum, takodje neurotoksin.

Citat
However, thimerosal is still used in some flu vaccines. Yearly flu vaccines are recommended for all children.  If you are worried about thimerosal, you can ask for a flu vaccine without it.
https://www.cdc.gov/vaccinesafety/concerns/thimerosal/faqs.html#4A
Buduci da je znanje prosecnog coveka o vakcinama ono koje cuje na TV-u ili nikakvo, 90% njih primi ono sto im se servira.

Citat
prvo kazes ne zna se sastav, onda kad ti se navede sastav kazes to nije sve. neozbiljno.
Ne pratis raspravu. Ja to nigde nisam tvrdio, to si citirao nekog drugog, pa meni pripisao. Dakle, sastav se zna, ali javnosti nije dostupno sve. Pazi sta citas i kako pises i uozbilji se.

Citat
da, mnogo ranije od 20 veka i to na mnogo nesigurnije i opasnije nacine nego danas pa gle cuda postojimo i danas i to ljudi ima najvise nego danas nego ikad pre.
Tako je. Koliko su stariji nacini bili opasniji i masovniji to je veliko pitanje, na koje ti svakako ne znas odgovor. A postoji nas u ovolikom broju pre svega zahvaljujuci nafti.

Citat
trudim se
Ne snalazis se bas u ovim vodama.

Citat
suverenitet narod stice puskom a brani ga glavom.
!

Citat
to sto ces galamiti, deliti etikete ljudima ne cini te nikakvim borcem za nacionalnu stvar, naprotiv.
Ponovo gledas u ogledalo, a pises o drugima. To sto je neko pripadnik moje nacije, ne znaci nuzno da se bori za nacionalnu stvar. Peta kolona je veliki problem svakog drustva i dopusta ono sto ti podrzavas u ovom slucaju, a to je stavljanje zdravstva i farmacije jedne nacije u podredjen polozaj prema stranim centrima moci.

Citat
imati diplomu bilo cega je samo jedan, ne i presudni uslov da se necija rec uzme za ozbiljno
Potpisujem.
Citat
nije potrebno ni imati diplomu cak ako se necije tvrdnje mogu proveriti i potkrepiti dokazima.

Tako je.
Citat
tako nauka funkcionise.
Izmedju ostalog.

Citat
mnogi ljudi koji imaju zvanja  odluce da se bave sarlatanstvom iz njima znanih razloga, koji su uglavnom novcane prirode.
Multinacionalne korpracije mi prve padaju na pamet.

Citat
drugarica koja ima malo dete kupila mms proizvod koji sadrzi HLOR i jos neke preparate za velike novce, od nekih kvazi lekara koji pricaju istu ovu tvoju pricu. taj mms daje nesrecnom detetu koje usput i klistira svakih par dana.
Koju moju pricu i gde sam ja pomenuo mms? Mislio sam da si ozbiljniji.
Drugar koji ima malo dete odveo dete na MMR vakcinu, dete 2 sata kasnije oteceno i u temperaturi, odveli ga na hitnu, kazu da mora da ostane u bolnici.
Е ово је фашизам...али нема везе...битно је да родитељ има право да ради са дететом шта хоће...кога брига за права детета... Smile
Pa ces zato da dete poveris fabrikama za pravljenje farmaceutskog monopola sirom sveta, strukturama koje na mesecnom nivou placaju kazne zbog pronevere, falsifikata, ucena i laziranja studija?
najgore sto prica istu pricu kristalovu o farmakomafijama, novcu, a mesecno ogroman novac daje prevarantima.
De, ti Krelac55, odgovori na onih nekoliko pitanja koje je Jovana postavila?
Svako drustvo, drzava daje novac prevarantima koji lobiraju politicare, urgiraju za zakone jedne drzave i lobiraju katedre na fakultetima, a cenim da znas ko su?!
« Poslednja izmena: 01. Dec 2017, 21:48:51 od 8Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Pa ces zato da dete poveris fabrikama za pravljenje farmaceutskog monopola sirom sveta, strukturama koje na mesecnom nivou placaju kazne zbog pronevere, falsifikata, ucena i laziranja studija?

У праву си...боље да трује дете хлором... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544

У праву си...боље да трује дете хлором... Smile
Kako li nalazite ove priglupe paralele?
Pricamo o vakcinama, o korupciji farmako industrije i o tome kako je to ozakonjeno, o kakvom hloru pricas?! Dobro, ja znam da je to kec iz rukava dezurnih i profi humanista kada argumenti zakazu ali drizte se teme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Pricamo o vakcinama, o korupciji farmako industrije i o tome kako je to ozakonjeno

Smile

Па коме плаћају када је озакоњено...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Y Tu Mamá También

Zodijak
Pol
Poruke 502
Zastava
Citat
To nije tacno. Koristi se u vakcinama za grip, protiv tetanusa i  meningokok vakcinama u SAD, a u masivnimn dozama u pedijatrijskim vakcinama kje se daju deci u zemljama treceg sveta i zemljama u razvoju.
https://www.cdc.gov/flu/about/qa/vaxsupply.htm
govori se samo o vakcini protiv gripa.

Citat
Netacno:
http://www.vaccinesafety.edu/thi-table.htm
https://link.springer.com/chapter/10.1007/398_2016_1
Nije samo ziva, odnosno timerosal problem, tu je i aluminijum, takodje neurotoksin.
navedene su vakcine protiv gripa, japanskog encefalitisa, meningokoka i tetanusa za koji su naveli:

This product should be considered equivalent to thimerosal‐free products. This vaccine may contain trace amounts (<0.3 mcg) of mercury left after postproduction thimerosal removal; these amounts have no biological effect. JAMA 1999;282(18) and JAMA 2000;283(16).

protiv japanskog encefalitisa i meningokoka se ne vakcinisemo u srbiji, a ni vakcina protiv gripa nije obavezna.

Citat
Buduci da je znanje prosecnog coveka o vakcinama ono koje cuje na TV-u ili nikakvo, 90% njih primi ono sto im se servira.
prosecan covek zato treba da bude u stalnom kontaktu sa lekarom da razgovorom razresi nedoumice koje ime a ne rec prevaranata i sarlatana da uzima kao validne.

Citat
Ne pratis raspravu. Ja to nigde nisam tvrdio, to si citirao nekog drugog, pa meni pripisao. Dakle, sastav se zna, ali javnosti nije dostupno sve. Pazi sta citas i kako pises i uozbilji se.
koji dokaz imas za tu tvrdnju?

Citat
Tako je. Koliko su stariji nacini bili opasniji i masovniji to je veliko pitanje, na koje ti svakako ne znas odgovor. A postoji nas u ovolikom broju pre svega zahvaljujuci nafti.
medicina je ostvarila veliki napredak vremenom, lekovi su bezbezdniji, efikasniji, kontrola kvaliteta je bolja i medicina je najzasluznija za to sto nas ima 7 milijardi.

Citat
Ne snalazis se bas u ovim vodama.
ipak bolje nego ti rekao bih.

Citat
Ponovo gledas u ogledalo, a pises o drugima. To sto je neko pripadnik moje nacije, ne znaci nuzno da se bori za nacionalnu stvar. Peta kolona je veliki problem svakog drustva i dopusta ono sto ti podrzavas u ovom slucaju, a to je stavljanje zdravstva i farmacije jedne nacije u podredjen polozaj prema stranim centrima moci.
peta kolona? ti si komunista?

Citat
Multinacionalne korpracije mi prve padaju na pamet.
zaludjen si multinacionalnim kompanijama. racunar koji koristis je tvorevina multi, ili da kazemo lepo na srpskom, visenacionalnih kompanija. sto ne bacis racunar kroz prozor?

Citat
Koju moju pricu i gde sam ja pomenuo mms? Mislio sam da si ozbiljniji.
Drugar koji ima malo dete odveo dete na MMR vakcinu, dete 2 sata kasnije oteceno i u temperaturi, odveli ga na hitnu, kazu da mora da ostane u bolnici.
naveo sam primer kako oni koji se bore protiv vakcina, farmaceutskih kuca varaju narod. dete se ne vodi odmah u bolnicu zbog temperature.

Citat
De, ti Krelac55, odgovori na onih nekoliko pitanja koje je Jovana postavila?
Svako drustvo, drzava daje novac prevarantima koji lobiraju politicare, urgiraju za zakone jedne drzave i lobiraju katedre na fakultetima, a cenim da znas ko su?!
prvo nek ona odgovori na pitanje od cega zivi s obzirom da se ne bavi svojom praksom, ako je uopste i psihijatar kao sto anea rece.
IP sačuvana
social share
lalalala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Има вјероватно неки дил са продавцима тих чаробних еликсира са хлором, сребром, хималајским солима и других дарова природе.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
srebro je prirodni antioksidans...

recimo nalazi se u brezovoj kori...

iz nje se prave posude u kojima hrana ostaje dugo sveza...

to je starije od kompletne zapadne civilizacije i nauke zajedno...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.