Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nevakcinisana deca ne mogu u vrtić  (Pročitano 130825 puta)
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
mob
Nokia 6630, valjda
@ Bellfago0r

TLDR

IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
У Србији јесте. Моја сућут. Smile
Smile

Citat
Manite te priče o "višem cilju" i navodnoj opravdanosti prisilne vakcinacije povodom toga, to vi trtite ove idiote što čitaju bljuc.
Рече Кристал прелиставајући Треће око.
« Poslednja izmena: 29. Nov 2017, 23:02:33 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Y Tu Mamá También

Zodijak
Pol
Poruke 502
Zastava
Citat
Pitaj ove iz ISIS-a sta kazu na tvoj predlog?
mnogo smesno

Citat
Tako je, ali nije svaki autoritet moralan, nekorumpiran. Vidis, eugenika je bila naucni autoritet u Hitlerovoj Nemackoj!
eugenika je politicka tvorevina stavljena u oblandu kvazi nauke.

Citat
Naravno. Taj ko posveti citav zivot nukleanoj energiji je verovatno dosta dobar u poznavanju materije ali ga to ne cini moralnim, dobronamernim, pa nuklearna bomba je dokaz tome.
sve u prirodi moze da se iskoristi na dobro i lose.

Citat
Postoje multinacionalne korporacije koje su odavno jace od vecine drzava u svetu. Na primer, 6 korporacija u SAD kontrolisu sve medije, pazi, to je 6 ljudi, sa po, da kazemo 2 savetnika, to je 18 ljudi koji odlucuju sta ce se prikazivati u medijima SAD, to je grupa koja moze da stane u jednu sobu 5mx4m, pa ti vidi gde to ide.
a sa druge strane imas internet, najveci i najslobodniji medij u istoriji.

Citat
A ovo je klasicni odogovor osobe drugosrbijanerske provenijencije na suštinu problema, u prevodu: hajde malo ad hominem i da se popišam po čitavom srpstvu, jer je to sad moderno i in, tako se u gomili istomišljenika stiče intelektulani nivo - autošovinizam.
zanimljivo, lepili su mi razne etikete ali ovo je prvi put da me neko nazove drugosrbijancem. ne sloziti se tobom ne znaci popisati se po srpstvu.

Citat
Možeš li biti konkretniji? Šta odbacujem i šta biram da se uklapa u moju priču?
biras da slusas par ljudi koji govore ono sto zelis da cujes i postajes slep za sve ostalo.
« Poslednja izmena: 29. Nov 2017, 22:58:43 od Krelac55 »
IP sačuvana
social share
lalalala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 625
Zastava Крагујевац
mob
Nokia 950
@Krelac
Citat
vakcine , medicinu i skoro svaku drugu nauku je moguce odbacivati jer se moze to raditi bez posledica, bar ne onih trenutnih.

Evo ja prvi , necu odbaciti vakcinu ako mi se dokaze da nije stetna. E sada nadji mi 1 studiju koja potvrdjuje da vakcina nije stetna a da je ispitivanja radjeno na 100% uzorku a ne na pojedinacne supstance , nemoras da trazis ja cu ti reci NEMA a i nece ga ni biti jer Timerasol za odredjen organizam moze biti stetan.

Mozemo jos bolji izazov , nadji mi 1 studiju koja dokazuje da vakcina sigurno imunizira ? Ja cu ti reci , neces naci niti jednu , jer se zna da odredjeni organizmi sa odredjenim imunim sistemom nemogu da uz pomoc antigena virusa koji se nalazi u vakcini u toj kolicini stvore antitela. Jednostavno nekom organizmu potrebno je duze vreme pod dejstvom tog antigena da bi stvorio antitela.

Zanaci ti si se zbunio , mi nepricamo o sigurnoj stvari (kao sto je gravitacija) vec govorimo o veoma klimavoj teoriji da te vakcine nesto lece.

Ja jos jednom napominjem u vakcini postoje antigeni virusa kao sto i pise u psecifikaciji leka ali postoje i stetana jedin jedinjenja a pre par meseci neki Italijani , nezavisna labaratorija , pronasli su cestice koje nebi smele da budu tamo a i oni nisu imali dovoljno sofisticiranu opremu da ispitaju te cestice.

Ja zato stalno napominjem da mi neznamo zapravo sta je u vakcini , sumnjamo , zasto ? Zato sto u prvom trenu SZO nije obavestavala o prisustvu zive u vakcinama pa zatim pod pritiskom javnosti priznala a postavlja se pitanje sta jos nisu priznali ?

Neznanje je generalno prisutno i kod vaksera i antivaksera ali cekaj ako mi doca kaze , tamo neki doktor ,magistar,ministar  nebitno da je vakcina zdrava  ti stvarno mislis da ja trebam da mu verujem ili da li mislis da trebam da odem pedijatru i da ga nepitam sta je u vakcini a kada ga pitam on sleze ramenima ?

@Rawen
Citat
Што је Марко Марковић глупљи, то је већи експерт за све. Што теже поље, и знање веће.  Smile Наравно, увијек изабере нешто далеко од њега, нешто што неће дупе да нажуља. Експерт за Харп на Аљасци, велики борац против вакцинације иоако је вакцинисан, кемтрелси, гуштеријанци...само дај, што луђе, то боље.

Cekaj , po tebi je pametno gutati sto ti se servira ili jednostavno pomiriti se sa tim u fazonu sta ju tu mogu da promenim ?

Cekaj , ti u privatnom zivotu nepricas sa prijateljima o ovakcim i slicnim temama , izlazes svoja uverenja ?

Kako je to moguce sem ako nisi izolovan ili ako nisi sebicnjak koji jednostavno ne zeli da podeli delic svog saznanja ne bi li neciju odluku ucinio laksom ?

Na kraju krajeva za 2-3 meseca , godinu , deset , kada vise ni satisticki nece moci da se sakrije , kada kako meni nas pedijatar kaze kako nikada za ceo svoj radni vek nije video vise dece obolele od angine pektoris , upale uva , konjuktivitisa , Laringitisa i jos poneke bolesti , sta ce tada biti ? Sta ce biti kada oko tebe bude bila samo bolest , osetices je na ulici u kaficu , svom domu ? Hoces tada da pocnes da pricas ili ces zauvek da zacutis ?

@Krelac
Citat
Medicina, kao i nauka je pala u ruke onih koji imaju novac, a imaju i cilj, koji se, plasim se, ne poklapa sainteresima vaskolikog pucanstva. Pametnom dosta.
klasicna srpska prica uz pivo pred dragstorom. mnogo magle i sto uopstenije to bolje. svetski problemi, ratovi, a kuci nas mrzi slavinu da promenimo.

Pa tu gresis , jer bas ti lenji koji nista nerade , koji nemaju entuzijazma da nesto promene oni se na ovakve teme oglusavaju , neiteresuje ih , to je takav mentalni sklop.

Ja smatram da niko ovde ko je makar 2 reda napisao o ovom problemu nije neka danguba i lezilebovic , bar ne full time . Osvrni se oko sebe sa koliko ljudi mozes da popricas o ovome a da ni ti ni on neproguate knedlu pre nego sto nesto izustis ? Ili pak mozes otvoreno da govoris ?
Ja verujem da ovde ima onih kojima je glas nizak u realnosti a ovde su govornici , pa sta ? Svako treba onako kako mu je lagodnije da kaze ono sto misli a sto je najbitnije da kaze ono sto zna kako bi bio korigovan ili kako bi se neko drugi korigovao , tako se dolaze do kompletne istine.

Na kraju kraje zasto bih ja gubio vreme pisajuci sada dok mi 2 deteta skacu po glavi , zena ceka da pijemo kafu a na sve to moram da isplaniram sutrasnji dan , posao , radnici ... radim to zato sto mi je stalo i zato sto ce se neko posle mojih reci upustiti u istrazivanje isto kao sto sam se i ja upustio u istrazivanje ove teme slusajuci neka predavanja.

@dabisha

Citat
ako ti odlucis da se ne lecis, ok. vidi sta ces. ali imas li pravo da odlucujes o tome da li ce da se leci neko drugi? jos je veci problem sa imunizacijom. ako odbijas da se vakcinises, ugrozavas ne samo sebe nego i druge pripadnke drustva. ako i kazemo da drustvo nema pravo da te natera da se lecis, za imunizaciju su pravila drugacija.

Citat
Bolest se u bolesnicima menja. Time su svi ugrozeni

Druze ako nemas vremena da citas i ucis onda baram se posluzi logikom jer ovo sto pises , to sa mozgom veze nema .

Probacu sto krace da ti objasnim prihvatio ili ne prihvatio .

Zasto virus mutira ?
Zato sto se okruzenj u kom je menja .

Zasto se okruzenje menja ?
Zato sto mi spolja tretiramo imuni sistem da se odbrani od tog virusa .

Zasto se virus sve teze podonosi ?
Zato sto se nakon mutacije vraca jaci , poboljsaniji , otorniji a nasem imunom sistemu je potreban lek , pomoc da se sa njim izbori .

Zasto je nasem imunom sistemu potrebna pomoc ?
Zato sto kada tretiramo virus , preventivno vakcinacijom , nas organizam podpomognut malom kolicinom antigena i odredjenom kolicinom imunoglobulina gubi "osecaj" ili preciznije nestvara pravu informaciju o virus i reaguje na sledeci napad kao i na priv samo sto ovog puta nema imunoglobulina da mu pomogne iako i sam imuni sistem luci imunoglobulin.

Da li je imunizacija potrebna ?

Naravno da ne , jer time se prekida krug prirodne imunizacije i prenosenja informacija o bolesti genetski sa roditelja na decu.Naravno ni jedan novi organizam nece biti imun na neki virus ali genteski se nasledjuje iskustvo , informacija koja pomaze da se lakse sa tim virusom telo izbori.

Ctaj malo o Nepalcima i njihovom zdravlju , ljudi koji vekovima praktikuju jedan nacin zivota koji im je omogucio da izgrade takav imunoloski sistem bez lekova samo priroda da i kada se spuste medj bolesne i jadne njihovo telo bez problema podnosi a to je iskljucivo zato sto kao prvo oni nedozvolajvaju bilo kakvo lecenje sem prirodnog a zatim zato sto nije zatvoren prirodni krug.

Pa uzmi primer vekove unazad kada vakcina nije postojala , sta mislis da li su postojale bolesti ? Naravno da su postojale ali generaciski se efekat te boesti gubio.
Po onome sto vi tvrdite covek i nijedno drugo bice nebi zivelo.

Ziva bica imaju tu neverovatnu sposobnost prilagodjavanja , prenosa iskustva , posebno zivotinje .

@hanabu
Citat
svi su ugrozeni vakcinisanima koji nece imati tipicne simptome pa ce siriti bolestinu nasiroko i nadaleko pre nego sto se ustanovi da imaju male boginje.
bas zato sto su jebeno vakcinisani..

Ovo je nazalost tacno .

Medicinska praksa i diagnostika se nemenja , mislim na udzbenike.

Pokusao sam da objasnim da su nekada dani inkubacije naprimer , malih boginja , bili kraci sada su duzi i da na rimer nekada glavni signal da su boginje krenule bilo jer su se pojavljivale u ustima ali ni toga danas nema.

Zmaci sama diagnostika kasni a prirodno za njom kasni i adekvatno lecenje i zato danas cesto od malih boginja pocinju komplikacije.

Ja sam vam dao primer mog sincica. Otisao sam zbog osipa , alergije a pedijatar u gradu sa vrata kako je video dete rekoa je pa on ima boginje , zasto , zbog malo vise iskustva od naseg varosanskog pedijatra.

Cak postoji i mogucnost da mi je receno da nema male boginje zato sto mi je dete vakcinisamo , kao vakcinisano nema malih boginja.

@Dabisha
Citat
Kakve tipicne netipicne simptome? Vakcinises populaciju, bolest nestaje

Bolest mutira i mutira i tako u nedogled ali to nije najgore . Najgore je sto ti svoj imuni sistem da se lajcki izrazim "olenjis" pa on vremenom prestaje da funkcionise agresivno sto je inace glavna osobina ljudskog imunog sistema , on treba da pokida bolest cim se ona nadje u organizmu ali posto on vec ima predjasnju informaciju o bolesti i kako ju je resio (podpomognut , antibioticima , antioxidantima , imunoglobulinom i slicno)on postupa po toj informaciji a bolest se vratila imunija na sve to.

Pa ti mislis da su do pre 15 - 20 godina doktori terali majke da vode decu kod zarazenih od malih bogin ja , oni bili ludi ?

Nisu drugar , znali su da imuni sistem mora malo da bude na mukama nebi li stvorio pravu sliku o oblesti .Ja jos pisem moj pedijatar kaze dolaze deca vakcinisana a opet boluju od bolesti od kojih su vakcinisana.

Citat
Zasto se onda govori o iskorenjivanju bolesti? Kako su mnoge velike ubice ljudskog roda nestale u najcivilizovanijim zemljama sveta, ako ne napretkom higijene zdravstva i vakcinacijom?

Higijena je na pocetku bila kljucna.

Zivotna sredina i organizmi u njoj je takva da neka bolest jednostavno eksplodira.Zamisli da je svet i priroda jedna ogromna epruveta i malo promuckas i sasvim slucajno pod uticajem ovoga ili onoga nastane neka zeznuta bolest.

U tvom telu ma koliko zdravo ziveo moze se desiti neka hemija i ispliva neki ludi virus , za nase vreme nas najveci problem su zivotinje , najcesce , novi virusu dolaze i prenose se putem njih , to je dug proces naravno ali radi svakoga dana , nespava.

Necu da pominjem bolesti koje stvaramo u labaratoriji i kako se o njima brine.

@inicio
Citat
sama cinjenica da je to 100% sigurno govori da se radi o prevari...

Jos jedno zivotno iskustvo , zivotna cinjenica , koje ljudi tesko prihvataju , pamte ... ako je 100% pa mora  da je dobro , jos ako doktori kazu , auuu Smile

Ma lepo kaze onaj Abramovic , sledeci covek vladar sveta bice doktor jer je to jedina titula kojoj se bezuslovno veruje.

@lerr

Citat
TLDR

Mislis , boli te kita  ? Smile

@Krellac

Citat
Možeš li biti konkretniji? Šta odbacujem i šta biram da se uklapa u moju priču?
biras da slusas par ljudi koji govore ono sto zelis da cujes i postajes slep za sve ostalo.

A ja ti garantujem da i kada slusas obe strane tek tada shvatis da ova ovamo sa vakcinama nesto mulja Smile

Pa evo kaze doca , vakcina MMR 1350 dinara on kupuje , pa cekaj ako znamo da leci delimicno (zanemarimo stetne supstance zamislimo da ih nema) zasto bi drzava ulagala tolike pare ako uzmemo u obzir da ima jos destak sslicnih vakcina koje se moraju primiti ?
Zasto drzava te pare ne ulozi u svoju farmaceutsku industiju u svoj istrazivacki centar za imunologiju i sam pravi vakcine i jos zaradi rodavajuci tu vakcinu drugim zemljama ?

Zasto zemlja pridruznica EU mora da privatizuje farmaceutski sektor ?

Trazi , odgovori ce ti se sami nematnuti.
IP sačuvana
social share
Wink
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
Рече Кристал прелиставајући Треће око.
Ja big to rekao ovako: potroši Raven još jedan red, prelistavajući strtanice korporativno farmaceutske propagande.

mnogo smesno
Ne bi trebalo da je smešno, ali neki ljude uče kroz zabavu.

Citat
eugenika je politicka tvorevina stavljena u oblandu kvazi nauke.
Potpuno ista situacija danas sa uzdizanjem vakcina na piedestal medicine, kao sam poklon Bogova sa Olimpa napaćenim narodima širom sveta. Prisilna vakcinaicja u 21. veku je politička odluka stavljena u oblandu kvazi nauke!

Citat
sve u prirodi moze da se iskoristi na dobro i lose.
Slažem se, pa I vakcine.

Citat
a sa druge strane imas internet, najveci i najslobodniji medij u istoriji.
Ljudi više veruju nečemu što ima predznak "oficijelno". Uostalom, vidiš kako tvoje kolege terijeri i vakcinaški lobisti po potrebi nipodaštavaju internet?!

Citat
ne sloziti se tobom ne znaci popisati se po srpstvu.
Ja bih se zabrinuo za sebe i svoje mentalno stanje, kada bi se ti i ja složili, međutim, nisam ja upotrebio "srpstvo" u pežorativnom kontekstu, već ti:
Citat
klasicna srpska prica uz pivo pred dragstorom. mnogo magle i sto uopstenije to bolje. svetski problemi, ratovi, a kuci nas mrzi slavinu da promenimo.
Ovo si ti napisao.

Citat
Zašto misliš na sebe, a prepisuješ drugima?
Dakle, ne možeš da budeš konkretniji i daš konkretan primer, nego imaginacijom gradiš ono što želiš da pretočiš kao realnost?
« Poslednja izmena: 30. Nov 2017, 00:07:03 od 8Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Samo jedno sad: virusi ne mutiraju kad se promeni okruzenje. Virusi mutiraju ponekad kad se razmnozavaju. Mutacija moze biti korisna ili stetna po opstanak virusa. Mutacije se desavaju slucajno. Sto je vise razmnozavanja veca je sansa za mutacije pa i one korisne po opstanak virusa. Sto je vise zarazenih vise je razmnozavanja virusa dakle i veca sansa za mutacije. Sti je vise vakcinisanih, manje je zarazenih i td.

I vakcinisanje nr slabi nas imuni sistem nego ga jaca. To je kao da smo prelezali bolest a bez losih posledica koje bi bolest mogla da ostavi jer se u telo ubacuju oslabljeni ili mrtvi bacili
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
sto je vise zarazenih koji ne pokazuju tipicne simptome bolesti to je vise onih koje ce dalje oni zaraziti dok  se na kraju opet ne uradi ono sto je trebalo da se uradi odmah na manjem broju zarazenih koji pokazuju tipicnu sliku bolesti jer nisu bili vakcinisani - uspostavi karantin. i tako izoluje bolest.
kako je moguce da su upravo ti vakcinisani izmedju 20 - 39 godine zivota bili nosioci malih boginja u srbiji 2011. i 2015. ako su bili uredno vakcinisani?
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Sve je moguce sa imunim sistemom. Moguce je i da je nekoga nemoguce vakcinisati. Da se "ne prima"...

Nego sta su ti to netipicni simptomi i kakve veze imaju sa vakcinama?
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
a nije to to drobisha.

jebeno je to sve za tebe, znam ...
odmori malo, pregrejace ti se mozak.
« Poslednja izmena: 30. Nov 2017, 08:54:14 od Hunab_Ku »
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Znam da nije to.. :-)

Nego mislim da nije tacno ono sto sam napisao za mutacije i razmnozavanje. Nije mi jasno zasto sam to napisao
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.