Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nevakcinisana deca ne mogu u vrtić  (Pročitano 130438 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
I ja cu se sprdati kada vama umre dete jer je nevakcinisano...

Oh, wait... nece.. jer ste picke koje ce ipak vakcinisati decu...  Smile

Citat
inace smrtnost od gripa je recimo daleko veca nego smrtnost od svih virusa pticijih pandemija...i ostalih...

Pticji grip i svinjski grip su sojevi virusa gripa koji su tako nazvani jer su te zivotinjske vrste njihovi prenosioci i zato su posebno opasni.. jer se vrsi transfer sa jedne na drugu zivotinjsku vrstu..

Velika pandemija gripa 1918. u kojoj je sirom sveta umrlo 50 do 100 miliona ljudi je upravo pandemija virusa gripa soja H1N1 koji je nama poznat kao svinjski grip. Tako da citava ta paranoja je uzrokovana upravo time... kako se opet ne bi pandrknulo 5% populacije na Zemlji.  

Da, smrtnost od gripa je velika i zato se potencira da se osetljive grupe (deca, stari, oboleli od hronicnih bolesti, oboleli od HIV ili slicnih bolesti koje napadaju imunitet, medicinsko osoblje) dobrovoljno vakcinisu od gripa.

Mada.. nekome je kul da ga pici temperatura 39,4... jebiga.. ima svakakvih..
« Poslednja izmena: 08. Nov 2017, 22:31:13 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
mob
Nokia 6630, valjda

Koliko vidim nekog trajno spichila temperatura... izgorele mu zichice... zato sad sangejzuje i obara farmakomafiju, u srbiji, na forumu zalozen protiv globalista dok u levici steze iphone a u desnici dzeparac koji mu je dao cale..
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
ajde, ajde...uzmi te casove engleskog da prestanes da siris dezinformacije...

mesne preradjevine direktno dovode do raka kaze WHO. u istom su rangu kao azbest.
opet ne vidim da se vi dusebriznici nesto izlomiste da spasite te silne ljude koji pomrese od raka.
trebali bi da upadate u prodavice i razvaljujete rafove sa pastetom i salamurinom. presrecete kamione i upadate u susionice ljudima da im razjebete sve pa ne vidim da ste nesto aktivni po tom pitanju.
jednu kinu boli bas kurac za obaveznu vakcinaciju a mogu za jedan dan da vakcinisu sve kineze ako hoce toliko im je mocna administracija.
to da vi vise brinete o deci roditelja koji nece da ih vakcinisu je cisto proseravanje. ako je tako objavite prvo rat sunki, alkoholu, duvanu, azbestu. unistavajte sve gdegod ih nadjete. pa sve to bude unisteno onda cu vas saslusati o bodenju tudje dece. a i tada nece biti u redu,
ili je rak manji problem od fakin 12 obolelih od malih boginja u siptariji?
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Y Tu Mamá También

Zodijak
Pol
Poruke 502
Zastava
Citat
I ja ti pokazao da to nije tacno, jer se u istoriji vec verovalo da je iskorenjena, pa se ponovo pojavila.
ko je verovao da je iskorenjena pre pojave vakcine?

Citat
Naravno. Suvereno zdravstvo i farmacija, iskljucivanje farmacije i zdravstva iz sfere profitabilnosti, zaustavljanje sukoba interesa...za pocetak.
pocni od sebe, nemoj raditi za platu

Citat
Nisam siguran. Nauka moje misljenje jeste potvrdila, odnsno to nijemoje misljenje, ja se na nauku i pozivam.
daj bre covece ne lupaj, iskopas neke gluposti sa interneta koje veze s naukom nemaju i proglasis ih za istinite

Citat
Opet, zavisi koju sferu posmatras. Za ono vreme su bili sasvim dobri, a nase vakcine vrlo trazene u svetu.
ti rece profit treba izbaciti iz igre

Citat
Jesmo ali ne mozes porediti to vreme sa ovim danas. Farmacija je bila vlasnistvo drzave, odnosno drustva.
i samim sto je nesto drzavno je najbolje? radio sam u drzavnoj firmi, javasluka prema drzavnom vlasnistvu kojeg sam se tu nagledao ne mogu da nabrojim.

Citat
Kazem ti, ako ti reba samo za prevozjugo je svakako bolji, rezervni delovi, popravka i sl. Odlutao si.
daj bre uozbilji se covece

Citat
To sto ti mislis da je vakcina je biznis.
Realnost te damentuje, sta ja tu mogu!? To tebe bljuc huska i buni sa onim naslovnim stranama o "smrtosnim epidemijama" malih boginja.
procitao sam bar 10 puta vise tekstova o stetnosti vakcine nego o smrtonosmin epidemijama pa ti vidi ko tu zeli da zaradi i na cemu.

Citat
ali rak dojke ne prodaje vakcine godisnje...
rak prodaje mnogo, mnogo lekova.
« Poslednja izmena: 08. Nov 2017, 23:04:24 od Krelac55 »
IP sačuvana
social share
lalalala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
I ja cu se sprdati kada vama umre dete jer je nevakcinisano...
Umre od cega? Zasto bi se smejala tome? Bolje se sebi smej, ima razloga.

Citat
Oh, wait... nece.. jer ste picke koje ce ipak vakcinisati decu...  Smile
Kako to mislis "ipak"? Gledaj ti tamo tvoje macke i kupi im nesto udobno!

Citat
Kazu da cada te spici temperatura posle vakcinacije da je to samo "bezazlena nezeljena reakcija".

ko je verovao da je iskorenjena pre pojave vakcine?
"Stručna zajednica." U Srbiji je vakicnacija против вариоле uvedena 1896. pa je nije bilo do 1930, pa opet 1972...

Citat
pocni od sebe, nemoj raditi za platu
Rad za platu nije isto što i monopol multinacionalnih korporacija nad farmacijom i zdravstvom čitavih država.

Citat
daj bre covece ne lupaj, iskopas neke gluposti sa interneta koje veze s naukom nemaju i proglasis ih za istinite
To je klasičan odgovor ideologa u susretu sa dokazima. Nisi ti ništa drugačiji.

Citat
ti rece profit treba izbaciti iz igre
Radi se o profitu države, a ne privatnih giganata.

Citat
i samim sto je nesto drzavno je najbolje? radio sam u drzavnoj firmi, javasluka prema drzavnom vlasnistvu kojeg sam se tu nagledao ne mogu da nabrojim.
Ne, to ne znaci to, vec to znaci da postoje sfere društva koje ne smeju biti profitabilne u smislu da se ne sme privatizovati zdravstvo, farmacija, obrazovanje, izvori vode i sl. To su delatnosti od opšteg interesa i samo država sme da ima monopol...kao i nad silom.

Citat
daj bre uozbilji se covece
Pitaš me da li je bolji, lepo ti kažem. Ti, ako hoćeš da voziš trupce u mercedesu samo izvoli.

Citat
procitao sam bar 10 puta vise tekstova o stetnosti vakcine nego o smrtonosmin epidemijama pa ti vidi ko tu zeli da zaradi i na cemu.
Ja, eto nisam.

Citat
Koliko vidim nekog trajno spichila temperatura... izgorele mu zichice... zato sad sangejzuje i obara farmakomafiju, u srbiji, na forumu zalozen protiv globalista dok u levici steze iphone a u desnici dzeparac koji mu je dao cale..
Čitaj, čitaj i mani se ideologije, okreni se činjenicama. : ) Tebi je baba dala džeparac da štancuješ poruke na forumu!?
Pa sad, I partizani su koristili zarobljeno nemačko oružije da im se najebu matere.
« Poslednja izmena: 08. Nov 2017, 23:25:27 od 8Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
Citat
mesne preradjevine direktno dovode do raka kaze WHO. u istom su rangu kao azbest.

Sve dovodi do raka. Ne postoji stvar na ovoj planeti koja ne moze da izazove rak. Za pocetak, Sunce bez koga nema zivota istovremeno i unistava sve celije u tvom telu.

A u slucaju mesnih prepradjevina, radi se o preteranoj konzumaciji.

Ti ako jedes vise od 50gr dnevno, svaka cast.. ali to znaci da svesno pristajes da jedes djubre... tu ti nije kriva ni industrija, ni WHO, vec licna nebriga i alavost...
« Poslednja izmena: 08. Nov 2017, 23:48:08 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Citat
Naprotiv, da se zna da je 1995. SRJ počela da proizvodi svoje vakcine, što ne znači da SFRJ nije imala svoje. Verovatno je neke i uvozila, ali tada, kao što svi znamo farmacija je bila nešto drugo.
Познато је да што се више вратиш у прошлост, све ради боље. Медицина је боља, рачунари су бржи, зграде су више, мостови су дужи.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
Citat

Cinjenica da ja bar imam macke, stavlja me na visu evolucionu stepenicu. Imam dovoljno empatije da brinem o drugim bicima.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
Citat

Cinjenica da ja bar imam macke, stavlja me na visu evolucionu stepenicu. Imam dovoljno empatije da brinem o drugim bicima.
Višu stepenicu u odnosu na koga? : ) Eto, Anea nam evoluirala! Ko je sledeći!?
Tako što izjaviš da ćeš se smejati roditeljima kojima deca umru? To je evolucioni iskorak?
Ili možda tvojom tvrdnjom da ne vidiš ništa loše u tome da ljudi nestanu sa planete (a iz nekog razloga ti je veoma stalo da se deca vakcinišu svim i svačim)?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
Stavi kristal na pupak i sve ce biti ok...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 100
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.